SaraIdaSofia! -

Gott Slut!

Idag har vi vart och släppt dogsen med Emil och Theresia och sen blev de kaffe och bulle :) Himla trevligt!!
Nu har jag just gjort klar förrätten och ska strax göra mej i ordning för kvällen!
Ikväll kommer bli en bra kväll=) jag känner det på mej ;P
Hoppas ni får en bra start på 2010!
Gott slut och ett gott nytt år :)




sjoppeli!

Imorse klev ja upp med tuppen och körde ner min man på jobbet och sedan började jag bege mej mot stan!
naglarna blev himla fina, de tog ett bra tag men himla bra blev de ju :) När naglarna sen var klar så åkte jag och lunchae med min pappa.. Åt så jag trode att jag skulle sprängas :) haha

 Nu väntar jag på att älsklingen ska sluta och sen blir de att åka upp till stan och handla nyårsmat :) Ska även se om jag hittar några "Lackleggings" och en fin klänning :) och så kanske de blir nå fina smycken :)
Puss Puss

hej hej hallåååå!

tjohooo städa är inte så kul! Det är min åsikt iaf! Tänk om man kunde fått födas med att se glädjen i att städa! Typ samma nöje som att gå på bio eller nått!!! Det hade vart himla bra!!!


Sunday!

Nu är söndagen kommen och imorgon är man tillbaka till verkligheten, eller inte jag, för jag är ledig! Men resterande!
efter träningen idag så åkte vi upp till stan och inhandlade en kamera. Himla fin sådan om jag får säga de själv =)
Sen nu har vi just svalt go middan. Farfar kom förbi och åt med oss och nu har vi just drucki kaffe :)
Ikväll blir det bio med min älskling.. Vi ska se New moon! ! Äntligen!!!
Näe nu ska jag skjutsa hem min söta farfar!
Ha en trevlig kväll!

Pusspuss



Typ en sådan här!!!


morrn!

Godmorgon!
Igår blev de att bege sig till Philip och Sofie å spela spel.. Himla roligt spel, tror det hette veckans värsta!! =P Kul hade vi! Iaf på dom hemmagjorda lapparna ;P haha!
Nu är ännu en helg förbi!!
Idag blir det fysträning och sen väntar en oplanerad söndag! Himla skönt :) Skulle tippa på att det inte blir mycket avancerat idag ;P
Nu hade jag tänkt kika lite tv och äta frulle och se när min söte man lyckas ta sej upp!!! Han är en riktig sjusovare!! =D

Hoppas ni får en bra söndag!
Deppa inte, de är snart helg igen, bara tre arbetsdagar å sen inviger vi ännu ett nytt år! :)

Lördag!

Just hemkommen från en himla trevlig middag hos Alex mor! Gott var det också :P
Nu ska vi åka och träna ett litet tag och sedan blir det massa spel med Philip och Sofie :) Super duper!
Näe nu hinner jag ej skriva mer.. Ha en bra kväll!
PussPuss
PS! Akta stormen!

night night!

Nu åkte just Rebecca, himla trevligt att hon och atte kika förbi :)
Nu är det dagispolisen eller va det nu heter!! Med Arnold!! Himla bedårande film :) Så det blir väl att se klart den och sen krypa isäng! Jag har bäddat rent sängen nyss så jag längtar tills jag får krypa ner. Dessutom är det helt nya sängkläder också. Så inatt kommer vi att sova som två gudar! :)
Imorgon blir det shopping på mellandagsrean, jag ska även boka en tid på nail design school så jag får kirra naglarna innan nyår :) Kommer bli awsome. Å så fick jag en silverglittrig tunika av min söte bror i julklapp så jag kommer bli värsta pinglan på nyår :P hehe!
Sen imorgon efter all shopping blir det middag hos Alex mor! Super Trevligt! Oja..
Näe nu ska jag se klart filmen.
Hoppas ni haft en bra juldag :) För det har då jag!


Med dej vid min sida är alla mina dagar underbara och fyllda med lyckorus :)
Du är det bäste jag vet! Jag älskar dej Alexander!


Fredag -- Juldagen!

Idag har det blivit lite olika slags aktiviteter, till att börja med så for vi en vända på gymmet och sen blev de  lite skoter :) Sen åkte vi upp till stan och hälsa på Alex farmor och farfar och sen åkte vi på maxi och handlade lite :)
Nu sitter vi framför tv´n och ser en show från när Michael Jackson firade 30 år som artist ;P Han var grym! Så enkelt är det!
Senare kommer kanske Rebecca förbi en sväng på lite skvaller och en köpp kaffe :) Himla trevligt om jag får säga de själv =)

Näe nu ska jag sätta mej och se lite show av hög kvalite :) Ha en bra kväll!
Pusspuss
Älskar dej!


God Jul!

Hallå!
Jag hoppas alla har haft en underbar jul för det har minsann jag haft :) Julen är som en mysig tidpunkt å det bästa är att man får vara med alla nära och kära :) Vi har också fått en himla massa fina paket!!!
Dagen innan julafton spenderades hos min mor och far med uppesittarkväll :) Himla trevligt!
Nu är vi nyss hemkommna från gymmet och jag sitter här, har bokat bio till ikväll :) New moon blir det :) Super Super :)
Näe nu ska jag gå och lägga mej i soffan ett tag och bara njuta av denna fina tid :)
Älskar dej Alexander Lindström!!!
PussPuss

Tisdag

Imorse vaknade jag i god tid. Har faktiskt sovit sjukt dåligt, inte fått ihop många timmars sömn inatt inte.. Men men! Jobbet rullar ändå på och jag har det ganska bra idag på jobbet.. Så man ska ju inte klaga!
Imorgon ser ut att bli en ledig dag och sen är det jul :)
Efter jobbet idag blir det att åka hem och bädda ner mej i soffan och bara mysa och kanske slummra till så jag får ta igen några timmar :P haha!
Näe nu ska jag kika lite tv innan jag ska börja bege mej tillbaka på jobbet!
ha en bra dag!
Puss

tjollahopp!

Imorgon blev det jobb.. Jag som trodde jag skulle vara ledig fram till jul men så blev ju inte fallet! Men de går bra!! Det är bra att jobba :) hoppas bara det inte blir så kallt eftersom jag ska vara ute och jöbb =P

Idag har jag vart förbi min söta farfar och fikat och kikat på slalom, farmor ligger på sjukan men de är bättre för hon iaf! Så då åkte jag och höll min farfar sällskap ett tag :)
Sen åkte jag ner på "byn" och gjorde några ärenden :) Å nu är jag hemma igen och ska fortsätta med det jag gjorde innan jag åkte iväg. Dvs tvätta :P inte lika kul.
Ikväll blir det middag hos Alex papi. Himla trevligt! Sen blir det en tidigt kväll så att jag tar mig upp på jobbet imorrn.. klockan 05.00 ringer väckarn ;P haha! Tjollahopp!
Näe men man ska vara positiv! Jag brukar vara duktig på att vara positiv! =)

Älskar dej Alexander Lindström!


morning!

Idag var jag uppe ganska tidigt!! även fast jag hade främmande till klockan 1.. Himla trevligt hade vi de :)
Nu är klockan snart 9 och hundarna har fortfarande inte klivit upp, dom sover som stockar.. Tempo snarkar tillochmed! haha! Men men så kan det gå!
Idag har jag tänkt städa, tvätta och dona på här hemma.. Sådana där tråkiga saker som bara måste göras!!
Å det passar ju utmärkt att göra sånt när man är ledig!! =)

Men det första jag ska ta och göra är att ta på mig mina underbara mysiga tofflor och koka en kopp kaffe och bädda ner mej i soffan och njuta lite innan jag sätter igång med "nyttogöra" ! Lite mystid måste jag ju få :) 
Ha en bra dag!
Puss

åhåjaja!

Idag har vi vart och hämtat skotran, och sen åkte vi ut till mor och far. Ett behövligt samtal, det skulle ju kommit förr eller senare. Men de gick bra, bättre än vad jag trodde iaf!
Har vart så himla nervös och orolig men nu känns de bättre :)
Det måste lösa sig! Det kommer det att göra!
Tur att jag har ganska förstående föräldrar iaf!!
Det kunde ju gått käpprätt åt helvette också och jag hade fått klara mej utan en mor och en far vid min sida.! !! Men så är inte fallet och de är jag oerhört lycklig över!

Tack!
Puss

Lördag!!

Shit vilket väder, jag skulle just gå ut med dogsen och klädde på mig och traskade ut, Turbo gillade inte detta väder han gjorde sina behov så fort han bara kunde sen skulle han upp i famnen på mig! Så jag plockade upp han och stoppade honom innanför jackan, där satt han sen och mös hela promenaden, ibland kom huvudet fram men så fort han stack fram den stack han ner det i jackan igen. haha! Så himla söt man kan vara!!!

Nu är älsklingen och hjälper sin mormor och morfar att flytta! Jag har plockat undan lite här hemma och jag tror att närsomhelst så kommer min babe och hämtar mej och sen blir det julklappshandling :) Så himla mysigt =)
Näe nu är de bäst att jag går och gör mej i ordning så jag är klar när han köm :) Ha en bra dag!
Puss

Fredag!

Hej hej Hallå!
Änntligen är helgen här :) Känns så himla skönt. Ikväll har det blivit en lugn kväll som började med middag med min bror och min älskling!! Himla skoj =)
Innan de så var jag min mor och fars egna privata taxichafför.. Fram och tillbaka till stan ett antal gånger blev de.. Men de går bra =)
Nu är jag trött och sängen lockar skarpt måste jag erkänna!!
Imorgon blir de julshopping :)
PUsspuss
Trevlig Helg! Sovgott!


OJ!

va gör jag nu!?


Kallt som in i tusan =P

Idag har det inte bjudits på mycket värme inte... Som kallast idag på mitt jobb så har det vart minus 18 grader.. Huvva!!! Å till råga på allt så har jag jobbat ute från 6 imorse tills nu!! Burr!!! Tur att jag fick sitta inne och värma mej lite nu och då :) Imorgon är de fredag, himla skönt om jag får säga det själv!!! Dessutom blir det en halv dag imorrn.. Så klockan 10 imorgonbitti gör jag helg :) Så himla mys!!!
Helgen blir nog en lugn helg skulle jag tro :) Jag och min älskling spekulerar i huruvida vi ska åka till övik och bada lite ¨på lördag :) Det skulle ju vara himla skojjsigt!!!

Nu sitter jag inne och värmer mig och ska strax ta en prommis med våra fina hundar och sedan väntar fotbollsträning ikväll!! Super Super!!
BTW!! 7 dagar kvar till Jul, shit alltså.. Vi måste ta tag i alla julklappar.. VI har bara köpt 3 julklapps.. Illa.. Det kommer sluta med att dan före jul så kommer vi springa runt som några virrhöns och söka julklappar... hahah! Jag känner både mej själv och min käre man!!! Men men, de blir väl ett försök i helgen att hitta några iaf!
Näe nu ska jag rasta dogsen!
Ha en trevlig kväll!!
Puss

gokväll!

Hej hej!
Filmen är nu slut och den får helt klart godkänt. Inte den bästa wallander men ändå Okej.!
Nu sitter jag här och snokar runt med en ansiktsmask och ska strax hoppa in i duschen och sen väntar sängen!
Imorgon kommer bli en kall dag men de är bara att bita i de sura äpplet :P haha
Ska också bli spännande att få höra hur det gick för min älskling på jobbet! Hoppas man inte är allt för arg =p haha!
Julen närmar sig med stormsteg!! Nästa vecka är det julafton. Hur sjukt är inte det.. Det kommer bara säga PANG sen är man 50 år!! Inte bra Inte bra!! haha :P
Nu är de riktiga desperata husfruar så jag ska kika lite på det och sen hade jag tänkt börja röra mej mot duschen så att jag kommer isäng någongång!

Sovgott!!!
Jag älskar dej Alexander Lindström!

Smurfit

Hej hej!
Jobbet idag gick ganska bra, förutom att jag har hållit på att frysa röven av mig! Och de blir ju inte bättre, imorrn ska jag också jobba ute och då ska det vara upp emot -18!! Hurriburr!! Sjukaste kallt!
Men men de får gå bra! Bara att klä sig ordentligt!!!

Idag blev rätt rätt :) Himla bra, så nu är alex tillbaka på jobbet! Superb!
Näe nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir de myskväll med film, wallander - skytten tror jag att vi hyrde :) MYSPYS!
Puss

Tired!

Idag fick jag sluta lite tidigare på jobbet, så jag var hemma strax efter två. Då satte jag mej framföt tv´n och slappde innan vi åkte på gymmet :)
Nu är vi hemma efter ett bra träningspass och nu håller älsklingen på att laga mat medans jag sitter här och snokar.
Ungsbakad falukorv och stuvade makaroner, kan de slå fel? Skulle inte tro de :) Kommer bli himla göde :):)
Ikväll blir det otroligt lugnt, ska ju upp 5 imorgonbitti för imorrn ska jag jobba på stuven.. Har fått jobba en heldel nu senaste måndaden och de är ju bra :) Men nu saknar jag faktsikt en sån här ledig mitt i veckan dag.. Ärligt! Men de går ändå bra att jobba, skönt den 25:e iaf :)
Näe nu är de ju las vegas på tv, sen ikväll blir de film med min man =) Himla mys :)
Pusspuss


I ♥ A


MorrnMorrn!

Godmorgon :) Nu är jag uppe, har ju lite sovis idag eftersom ja ska på arbetsförmedlingen :)
Nu sitter jag och kikar på Vakna med the voice och sitter och tvär kikar datorn!
Näe nu ska jag ta och fika en rostad =)
Hoppas ni får en bra dag!
Puss

Älskar dej ♥

Måndag!

Hej hej hallå!
Jobbet idag gick kanon, dagen rusade bara iväg och det har vart en bra dag :) Väl hemma fick jag världens magvärk.. Jag börjar ogilla detta nu! Det sätter sej som på ett så skumt sätt.. Grattis till er alla som slipper mensvärk.!
Nu har jag iaf tagit en lång och varm dusch och de hjälpte faktiskt lite. Dock värker maggen än men de är betydlilgt bättre.. Det kommer som i omgångar denna finurliga smärta!!
Jag sket i fotbollsträningen idag för de kändes inte så motiverande att åka och träna och bara må illa under hela träningen, så det fick bli en lugn hemmakväll istället. Det är som mindre jobbigt att ligga i soffan och vrida och vända sej och göra inget alls och vänta på att magen ska må bättre än att springa runt och jaga en boll när varje steg känns som en kniv i magen. Japp Japp så är det!

IMorgon börjar jag lite senare, vilket beror på att jag ska på älskade arbetsförmedligen på morgonen, har ju bokat om "jobbgaranti" mötet 3 gånger nu, så nu måste jag gå! Kan inte hålla på att boka om det hela tiden, känns som lite dumt när jag alltid ringer och säger att jag inte kan komma!
Å så vill jag ju spara på mina stämplingsdagar så mycket som möjligt, därför måste jag komma igång med jobbgarantin nu!
Så efter mötet ska jag åka och jobba och sen blir det en lugn tisdag, bli en sväng på gymmet och sen hem och mýsa i soffan :) Underbart!
Näe nu ska jag bädda ner mej och tycka synd om mig själv!
Ha en trevlig måndag kväll! Puss

Söndag!

Hej !!
Idag är det 3:e advent och Lucia! Himla trevligt! Idag har det inte blivit mycket gjort, vi åkte förbi mami och papi och sa hej och hade hoppats på lucia fika, men de blev ju inget av ;P haha! sen åkte vi vidare till min söta farmor och farfar och där hade farfar garderat sig med wienerbröd och ballerina! Mums :)
Väl där värkte min mage och jag la mej i soffan och vila, vilket resulterade i att jag slummrade till en 20 min. Powernap!

Sen när vi kom hem lagade vi lasagne, vilket blev himla gott!! Vi är ganska duktiga på att laga mat hjärtat :)
Nu har jag just kommit tillbaka från fysträningen och det gick väl sådär. Min mage värkte utan dess like och jag fick kämpa mej igenom passet men de gick ändå relativt bra!! Jag fick mej ändå en runda och det var ju bra det iaf! Men nu vet jag att det inte funkar att träna med mensvärk..det blir inte bättre för att man rör på sig. Snarare batt det blir värre...=P
Näe nu ska jag hoppa in i duschen och sen väntar sängen, ska ju jobba imorrn så de är ju en fördel om jag får lite sömn iaf!!
PussPuss
Älskar dig!

Lördag!

Hej hej hallå!

Imorse blev de en ordentlig sovmorgon och de var riktigt skönt :) När vi vaknade åkte vi på gymmet och tränade ett tag och nu sitter jag här.
Ikväll blir det att hänga med Sandra, mat, vin, och en massa skitsnack :)
Himla trevligt!!!
Nu ska jag ta och plocka undan lite och göra mej i ordning för kvällen.
Trevlig lördag!
Puss


tjohoo!

Erik är så bra :) Han förtjänade verkligen att vinna :) Så himla bra!


Helg!

hallå i stugan!
Igår blev de jobb till klockan 6 och då åkte vi direkt och gymmade och sen somnade jag i soffan (därav ingen uppdatering igår)
Imorse vaknade jag halv 5 pigg och alert. Blev nästan lite arg på mig själv för att jag vaknade så tidigt, hade ju 45 minuter kvar av min sovtid! Men kunde inte somna om så jag gick upp helt enkelt!!
Jobbet idag har gått bra, fick extra lång fikarast vid 1 fikat, lucia tåg och lussebullar bjöds de på :)
Nu är jag hemma och ska städa och bädda rent i sängen, sen väntar IDOL FINALEN!!! Himla spännande :)
Näe bäst att sätta igång med städningen så jag blir klar någon gång!!! Hade som tänkt hinna göra ett besök på gymmet idag med nämligen!
Puss


Torsdag!

Jag måste ha världens mest underbara pojke vid min sida :) Imorse väckte han mej klockan 10 över 5 med frukost på sängen :) äggmackor, ägg, pepparkakor och mjölk =) Så himla mysigt det var! Å inte nog med det, när jag kom hem nu på lunchen var maten gjord :)
Du är så himla underbar Alexander Lindström :)
Sånt där gör att dagarna blir som att sväva på moln, även fast man står ute och fryser och sliter!
Jag är så himla lycklig att jag har dej :)
Nu ska  jag gå ut med dogsen och sen bege mig tillbaka till jöbbe!
Ha en trevlig dag! PussPuss
Jag älskar dej!!


2 days left!

Nu är de bara två arbetsdagar kvar till helg :) Himla skönt, i helgen är de också Lucia,
shit vad tiden springer iväg :P
Ikväll har jag spenderat tid med Sandra, vi såg en film och snackade en hel del skit :)
Himla trevligt var det iaf, var ju ett tag sen vi sågs, så nu hoppas jag att det inte blir lika sällan :)
Vi måste styra upp detta =)

Nu väntar jag på att min man ska komma hem vilket han just gjorde :) haha! Hörde dörren öppnas just när jag skrev meningen så jag orkade inte sudda :) Nu blir det att krypa i sängen och försöka få någon sömn innan väckaren ringer imorgon!! Imorgon ska jag inte jobba åt KRP utan de blir att spendera tid på stuven. Huvva va kallt! Men de ska nog gå bra :) bra att jag får jobba iaf!  
Näe nu måste jag gå och göra mej redo för sängen!
Sovgott :)
Älskar dej så otroligt mycket
:)
PussPuss


Halv 6!

Imorse blev de ingen sovmorgon här inte. Utan jag är uppe med tuppen, eller innan tuppen för den delen!
Börjar jobba 7 i stan så jag är tvungen att kliva upp nu, ska hinna få i mej nå frulle och sen rasta dogsen göra mej i ordning och sen bege mej to work! Himlarns va trevligt! eller.
Jag är så trött att jag vet inte vad som är upp och ner, men de går bra!
Det måste gå bra! Jag är uppe iaf och det är ju bra!
Näe nu ska jag gå och göra mig några mackor!
Hoppas ni inte är uppe lika tidigt som mej utan att ni får sova ett tag till!
Det är fan slitsamt bara besitta vetskapen om vad klockan är!! Himlarns!
Sovgott Puss
Älskar dej Alexander!


Tisdag!

Imorse vaknade jag innan klockan ens hann ringa :) Himla bra! Världens mysigaste morgon vart det också! Älsklingen klev upp med mej och han ställde sig och gjorde matlåda åt mej eftersom jag helt ´hade glömt bort det igår.
Makaroner och kyckling blev de :) Super :) Sen så satte vi oss ner och åt några pepparkakor som vi doppade i mjölk :) Så sjukt mysigt! Det blev en bra start på dagen :) Jobbet gick bra och direkt efter jobbet så åkte jag och min man och tränade ett tungt pass :) Så imorrn värker väl kroppen igen :)
Nu ska vi laga mat och sen blir de desperata husfruar :)
Puss

so be it!

Träningen gick bra, nu är jag helt slut och ska bara gå ut me dogsen innan jag kryper isäng!! Ska bli så skönt att sova :)
Imorgon blir det jobb åt KRP! Alltid trevligt med jobb :)
Näe nu måste jag pinna på innan klockan tickar iväg! Hon är ju faktiskt redan halv 12! Men jag börjar inte förän 9 imorgonbitti så de är ju skönt :)
Sovgott!! Puss

Måndag!

Fotograferingen gick bara bra :) Himla fin bild i umeåguiden kommer det bli!! Klockrent om jag får säga de själv ;P haha! Efter detta så åkte jag hem och hämtade min man sen åkte vi på gymmet. så nu är man öm i kroppen igen, till råga på allt så sprang vi ju 7 km igår! Men på något skumt sätt gillar jag att kroppen ömmar, de är ju ett tecken på att de ger något ju! =D

Ikväll har vi inga planer, förutom att jag ska åka och träna fotboll vid 9 och när jag kommer hem efter den blir de nog sängen ganska omgående, ska ju vara på arbetsförmedlingen 9 imorgonbitti! Skål för det!
Jag ogillar arbetsförmedlingen. Tycker dom är ganska dåliga om man får säga så.. Jag har då stått som arbetssökande på arbetsförmedlingen i snart 3 år och dom har inte lyckats fixa ett jobb åt mej på 3 år.. Så varför skulle dom lyckas hjälpa mej nu plötsligt? Inte troligt! Dagens ursch går till arbetsförmedlingen!!

Näe nu ska jag åka upp till arbetsförmedlingen med min man! Ha en trevlig dag!
PussPuss

Godmorgon!

Jag har sovit så himla gott inatt! Men ändå så är jag uppe i tid :) Väckarn behövde inte ens ringa imorse, jag vaknade innan den :) Bra jobbat av mej!!!
Nu hade jag tänkt koka mej en kopp kaffe och sen blir det att mysa lite i soffan innan jag ska börja bege mej in till stan för det där fotogrejen =)
Efter fotot blir det att åka hem igen och sen ska älsklingen upp på arbetsförmedlingen vid 3 tiden.
Nu ska jag ta och göra mig iordning =)
Puss


tjohej!

Träningen gick ganska bra iaf. Jobbigt men skönt såhär i efterhand :) Imorgon är jag ledig, som det ser ut nu iaf. Men man kanske blir inringd tidigt på morgonen.. You never know!!! Det är nackdelen med att jobba extra! Man är alltid ovetande :P haha! Är jag ledig imorgon så blir det att åka upp till stan och ta något kort med KRP =)
Nu sitter vi och ser vem kan slå Filip och Fredrik. Kvällen blir väldigt lugn. Blir bara att mysa framför tv´n! Skönt om jag får säga de själv :) Näe nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mej redo för soffläge :) PussPuss


Söndag!

Så var ännu en helg avklarad! Igår blev de först gomiddag på någon resturang i stan och sen åkte vi hem till oss och Philip & Sofie komme, det blev spel och öl :) Himla trevligt!! Sen åkte vi över till Obbola och hälsade på Micke och Rebecca. Där var det nämligen partaj! Himla trevligt var det! Synd bara att det spårade lite.. Förstår inte att det finns folk som har noll respekt! Det är faktsikt någons hem ni blir välkommna till och så river ni nästan stället... det är tråkigt att det ska behöva bli så!
Folk borde tänka på att bara för att dom inte är hemma hos sig så är dom faktiskt hos någon som bor där.. Visa respekt! Det är någons hem!
Hur som haver, imorse vaknade vi sent, skönt att sova ut ordentligt. Jag var inte de minsta bakis imorse, men de beror nog på att jag tog de väldarns lugnt igår. Skönt iaf!
Nu är vi bara hemma, de är någon snubbe här och lagar våran balkongdörr som någon elak själ har brytit sönder.
Ikväll blir det att fara och springa och sen väntar mys i soffan med en film :) Perfekt!!!
Nu ska jag ta och plocka undan lite skräp :) Hoppas ni haft en trevlig helg! Det har då jag!

Pusspuss

Jag är så glad att jag har dej :) Jag älskar dej av hela mitt hjärta!!


vad hände?????

Ja vad hände egentligen ikväll?? Tove skulle ju inte åka, och Erik skulle ju verkligen inte hänga löst!! Svenska folket har ingen koll.... Fan!

hoho

Calle - Check
Erik - Check
Tove - Check

Who´s going home??

Erik är magisk som alltid. Jag är såå kär i hans röst! Det är helt sjukt. Jag ryser när han sjunger.
Calle var bra. Toves första låt sådär, men den andra gick rakt in i hjärtat! Så himla fint :) Jag fick nästan tårar!! Jag kan inte säga vem jag tror åker, men om jag fick bestämma så skulle Erik och Tove gå vidare. Men de är himla svårt det där!!!

Nu blir de ba att invänta resultatet!Puss


tjoppalej!

Träningen gick bra och det var himla skönt att befinna sej på gymmet igen.. Har som saknat det där!! Men nu är jag tillbaka :) Älsklingen följde med och de var roligt att få sällskap =)
Nu håller min underbara man på att laga en tidig fredagsmiddag, skinkstek och potatisgratäng och en god sallad :) Sen blir det att åka över till Obbola och gratta Philip som fyller sysse!!! Grattis :) Hoppas du har bakat goda kakor!!!
Sen blir det bara en lugn kväll med IDOL... Himla spännande kommer det att bli :)
På söndag är det 2:a advent, shiit vad tiden springer iväg :) Haha.. Men men så kan de gå när inte haspen är på :)
Nu ska jag ta och hjälpa min man med matlagningen. Hoppas ni får en trevlig fredag! Puss

FREEEEDAG!

Nu är de helg igen =) Himla skönt!! Jag ska inviga denna helg med att åka på gymmet och träna ett tag och sen blir det nog en lugn och mysig fredag framför idol! Vem åker ut idag lixom?? SVårt val. Alla är grymma.. Men jag måste tyvärr säga att jag hoppas att calle åker..


Du inser nog inte vad du gör mot dej själv. Jag vill bara dig väl och hjälpa dig men de verkar inte gå hem... Enligt min åsikt har du satt dej i en sits som inte ser ljus ut fårn min vy iaf.
Jag finns här för dej och jag hoppas du tar dej samman snart! LÅt det inte gå för långt! Du är så mycket bättre än detta.. Get a grip!
Innan de är försent, innan det utbryter ett Kaos!!
Om du inte gör de för dej så gör det för alla som bryr sej om dej!! Folk är oroliga för dig!!
Du är inte ensam!!



Näe bäst att börja bege sig till gymme, ha de bra! Puss

tjoppidopp!

Hej hej hallå!!
Idag var jag ledig, och de var himla mysigt vill jag lova! Blev en sovmorgon som hette duga och sen när jag vaknade låg jag och drog mej i sängen i säkert en timma, självfallet med min underbaraste man bredvid :) Himla mys :) Sen klev vi upp och begav oss till stan för att hämta ut min käre mobil som kommit tillbaka från lagning :) Så nu är den hemma igen och de känns himla skönt må jag säga :)

Sen åkte vi vidare i jakt på julklappar, dock hittade vi bara tre stycken, men de är ju en början iaf!! Vi hade tänkt att försöka göra bort det relativt tidigt, så de inte blir som ifjol när vi var ute bara dagarna innan jul i panik för att hitta julklappis! =)
Men men vi får kämpa vidare :)
Idag fyllde även Alexs farfar år :) hela 70 bast! Hejja!!
Nu är jag ganska nyligt hemkommen från Rebecca, åkte förbi där och skulle hämta min väska men blev kvar¨på en kaffe och lite gofika :) Himla trevligt!!
Nu hade jag tänkt kolla lite på tv och invänta min man som nu befinner sig hos el Linus..
Imorgon är de helg igen.. Som jag brukar säga, veckan har bara två dagar och de är måndag och fredag, de säg ba svich sen är de helg och sen vips så är de måndag igen... Hahha..

Sovgott!!! Puss

hallå i stugan där!

Nu är jag nyss hemkommen från frissan :) Himla bra de där :)
Nu är jag hemma och bara känner lugnet, ska strax hoppa in i duschen och sen blir det filmkväll =P Imorgon är jag ledig, ganska skönt faktiskt, var ju ett tag sen =P Haha.. Men men..

Nu ska jag strax åka över till Obbola och lämna naimas väska hos rebecca och sen blir det hem till soffan :) Himla trevligt tycker jag de låter, de är nästan briljant!!!
Ha en trevlig kväll! Pusspuss

Tisdag!

Jobbet idag gick bara fint, dagen har faktiskt flytit på väldigt bra!!! Snabbt har de gått också!
Nu är vi hemma, kom just hem från ett besök hos min käre farmor och farfar :) Var ett tag sen vi var där så vi tog oss i kragen och åkte dit :)  Trevligt!!
Nu håller min älskling på att laga mat, vitlöksgratinerade räkor med fetaost :) Muums!!!
Idag gjorde jag något bra! Jag inskaffade ett guldkort på sporthallen. Så nu järmarns blir det att träna :) Hejja mej!!! :=)
Ikväll blir som sagt en heellugn kväll.. Inga som helst planer utan bara ligga och mysa framför tv´n =P Himla mysigt om jag får säga de själv :)  Sådana kvällar behövs dom också :)
Näe nu ska jag gå och se hur det går för min babe!!
Ha en trevlig kväll! Puss

RSS 2.0