SaraIdaSofia! -

Inte helt fel!

Har även fått jobba idag på dagis, fast ett annat =) skönt att de börjar lossna lite med vik iaf,
Efter jobbet kom jag hem, min älskling lagade lite mat och sen sov jag som en stock i soffan tills han väckte mig.;P
Efter många om och men lyckades jag ta mig upp.
Vi begav oss på en promenad med hundarna. Inte helt fel, jag vaknade till lite iaf.
Senare på kvällen kom jocke förbi och snackade lite skit.
Nu blir det att hoppa in i duschen och sen mysa framför tv'n med min darling! :D
Tjing

Yrvaken x 3

Imorse hörde jag något som störde min sömn så ofattbart, de levde om och hade sig. Tillslut inser jag att det faktiskt är min mobil som ringer, jag svarar och pratar, lägger sen på. Sen kommer problemet.
Jag visste att de var någon som ville att jag skulle jobba men jag kunde inte koppla vars, efter lite klurande så kom jag framtill vars ja skulle vara.
Jag begav mig dit så fort jag kunde, de första jag möts av när jag kommer dit är cathrin som frågade om hon väckte mig och att hon var orolig att jag hade pratat i sömnen och inte minns samtalet, men riktigt så illa var de ju aldrig, men jag var relativt trött.. Sen tillbringade jag min dag med att jobba på lekis =)

Imorgon ska jag även jobba, fast på ett dagis med småttingar :) Så mycket bättre än att stå ute på Stuveriet och jobba och frysa :p
haha.. dom ringde även från dagiset jag ska vara på imorgon och frågade om jag kunde jobba hela vecka tio. så de börjar lossna lite nu på vik fronten. Relativt skönt kan jag ju säga.

När jag kom hem låg min älskling framför tv'n, hundarna hade fått vara på promenad osv :) Skönt.
Nu har vi just svalt middagen, vi gjorde lax för ovanlighetens skull.. Dock fick jag en påminnelse att jag inte är något fan av fisk. :p Men de dög :) Den hemmagjorda potatismosen var iaf mums :)

Nu blir de att diska undan lite osv medans alex är och åker skridskor med Linus =) kanske tom ska ta och koka lite kaffe :) Ohdjes! så blir det!

Du + Jag = Sant!

Groteskt!

Inge jobb idag och inge jobb imorgon, Ja går under. Blir fan långrandigt att bara vara hemma och inte göra något! Sickness! Har iaf fått veta att jag får iaf några dagar på Fritids i februari, Men de är ju ett tag bort. Skulle som behöva några dagar NU.

Igår efter min träning så for vi förbi Viktor och Pernilla och spillde lite tid där, Då slog det mig vad tjockis Tessan har blivit. Helt sjukt, och jag kunde till och med känna puppisarna sparka :) Mys.
Det är ju inte så länge kvar nu tills dom kommer :)
Pernilla har tvingat mig att bo hos henne istället för viktor för hon kan inget och har redan börjat få lite smått panik.
Hon berättade sin tanke för mig, såhär lät den:
Tänk dig, viktor är på jobbet, båda barnen är galna, tessan börjar föda och jag står där som ett fån som börjar få panik, försöker ringa dig men de är tidigt på morgonen och du hör inte mobilen, då är vi körda ida.
Haha..
Men de ska nog lösa sig. Jag och viktor byter hem så vi kan vaka över tess och ta hand om kidsen. :)

Imorse hade jag ställt väckaren på 10 men de blev inget av, minns inte ens att jag stängde av alarmet :p
Något död. Nu sitter jag dock här och funderar om jag ska ta mig i kragen och storstäda :o
Alltså grundligt. Får se hur pepp jag känner mej när jag lekt datanörd klart :p

Vi borde även gå ut på en promenad med dogsen så dom får göra av med lite energi. Mycket saker som vi borde göra, frågan är hur mycket som blir gjort :p
Igår Kände jag mig även duktig.. Jag tog mig i kragen och sökte 5 jobb.. Även om alla inte lät så jävla kul så gjorde jag det iaf =) Nu är det bara att vänta och se om dom hör av sig!
Mamma tyckte jag skulle gå ner på Kajutan och fråga om jag fick jobba där igen, men de känns verkligen inte som något alternativ. Men jag hoppas att de löser sig på ett eller annat sätt.
Dags att ta tag i vardagen, kanske ska koka lite kaffe och sätta mig framför tv'n ett tag, eller så inte för då blir jag kvar där hela dagen :p ahha..
Näe Ha en bra Måndag. Tjing!

Alexander, Jag älskar dig.
Jag är så oerhört lycklig att
det är vi två! Puss

Saturday night!

Nu har vi just svalt middagen och ska börja bege oss mot Viktor och Pern, blir en match med Buzz dinosarierna. Haha.. Gud hjälpe mig!
Idag har varit en slö dag, med tanke på att jag inte kunnat sova så bra inatt har jag varit som en sömntuta hela dagen, Fast vi tog oss dock upp på maxi och handlade lite och jag har även lyckats tvätta några tvättar =)

Näe nu sticker vi!
Tjing!

Men Aj!

Godmorgon!
Så himla obekvämt att vakna och vara så sjukt trött att de känns som om man skulle behöva sova typ 4 timmar till men man kan inte för man har så sjukt ont i knäet. Jag går under, det värker när jag har de utsträckt, och om jag drar ihop de så värker de ännu mer. Jag kan inte ens hitta ett läge att hålla knäet i så att de inte gör så förbannat ont! Blä...
Så nu sitter jag här medans älsklingen sover som en stock :P Han är så himla söt när han sover, de är helt sjukt :)

Idag har jag tvättid och de är behövligt =) men de är inte förän klockan tolv, men jag ska smyga ner i tvättstugan och kolla om de verkligen är någon som har tvättid innan mig annars kan jag ju köra igång nu på studs=) Å när jag ändå är igång så kan jag ju ta och snabbstäda lite. .

Sen blir de en promenad med dogsen. . 

Kvällen som väntar har vi inga planer för, förmodligen blir de en mysig, mysig  hemmakväll =) Kanske att vi far och bowlar, men jag vet inte=P
haha.. Näe nu ska jag ta tag i detta och springa ner i tvättstugan.

Adjökens!

Obeskrivligt!

Nu är vi nyss hemkommna från Viktor och Pernilla, kvällen bjöd på spel och spel och endel godis och chirre :D
Buzz: Åter igen blev de den där himla blåa apan som vann... Helt sjukt, men jag kom iaf på en stark andra plats ;) Haha..
Sen hittade vi ett buzz spel då man skulle vara dinosarier och göra massa andra saker. Tro det eller ej men den där blåa dinosarien vann och jag kom sist ;) Jag tror de sitter i färgen, inte i den som har kontrollen ;D haha Men kul var de..
Sen hann vi även med några omgångar av singstar! Det roligaste med singstar var nog att P tror att hon kan sjunga och ta dom där värsta tonerna så ibland klämmer hon i utan tusan, även om hon inte kan texten ;D 
Men så är verkligen inte fallet. Långt ifrån. Skulle den kvinnan söka till Idol så skulle hon vara med på videon som visas i finalen: de "Bästa" från idol! Haha. Men mår du bättre av att leva i förnekelse så får du väl göra de ;) Haha.. Vi tyck om dig ändå :D
Tack för en trevlig kväll:) blir kanske revanch imogon kväll på dinosariebuzz? :):)

Nu blir de mys framför tv'n med min darling sen sängen :)

Love!

Fredagen som är!

Nu har vi just ätit middag, alex gjorde köttfärssås och spagetti :D Mums :) Vart dock lite besviken när de inte var Las Vegas på tv klockan 17.35, men jag kanske överlever. Får sitta och vänta på måndagens avsnitt :)



Ikväll blir de att göra en visit hos Viktor och Pernilla och spela buzzaporna och äta godis =)
Förhoppningsvis vinner jag denna gång, jag har alltid haft otur när de gäller de där förbannade spelet :p
"Apan som har allt är den blåa apan" " I toppen hittar vi den blåa apan" " Den blåa apan vinner"
Jävla blåa apa, akta dig! ;) haha..
Det är så blodigt allvar när vi spelar det är helt sjukt. En gång så låg Pernilla sist och hon pratade inte med oss på hela kvällen ;D ahhahahah. Idie!!
Så länge den blåa apan inte vinner är alla lyckliga iaf :D ( Inga kommentarer om vem den blåa apan är )

Ikväll gäller den gyllene regeln: ALLA MOT DEN BLÅA APAN!

Hejja på mig! Ida Aka orangemonkey!
Skål och tjing. 

Ida hjärta Alexander!



Spelet som rockar!

Dödens Död!

Fotbollsträningen som va ikv vart två timmars fotbollsfys. Jag trodde jag skulle dö, närmare bestämt jag dog!
Sjukt jobbigt, men våran tränare hade iaf kul på sidan =P
Nu känns mina ben som betongklumpar och de är ordagrant! ;D haha, men de kan jag leva med.
Imorgon är jag ledig igen. . För ovanlighetensskull! Men de är nice för de är fredag imorrn och Löning =) very nice, very Nice :D !

Nu ska vi bege oss på statoil och köpa snus :) Om älsklingen kan slita sig från GH dvs :p Haha..

Jag har aldrig varit såhär lycklig, allt är guld i mitt liv nu! Å ja trivs så bra i våran fina lägenhet :) Skönt med lite större :P
näe nu är klockan kvart i, bäst jag går och stänger av Xboxet så vi kommer oss iväg någon gång =)

Tjing!

Uppd, Vi hann statoil och nu har jag varit duktig och betalat alla räkningar! Grats! Lika kul varje gång! :p

Uppdatering!

Det blev inte att få liv i alex utan jag kröp ner under de varma täcket och sen sov jag. Kom inte ens ihåg att alex åkte till thomas och däckjanne vid halv 12 utan jag vaknade när han kom hem vid halv 3 :) Haha. Men de var sjukt skönt att få sova lite, eftersom de inte blev så mycket sömn inatt =)

Nu har jag spelat lite GH och jag rockar! har tom börjat spela på expert. Haha. OJOJ!
Fast nu ville Alex spela lite PES så då fick han de =)
Ikv är de fotbollsträning! Goodie =)
Näe nu ska jag gå och plocka undan lite i köket så alexander kan laga mig en god middag =) Nämligen fläskpille med friterade pommes :) mmm =) fast jag ville hellre ha potatisgratäng =( men de hade vi inte hemma och båda är för lat för att åka på Ica ;p hahaha

Och hyresvärden kom förbi idag igen för de var tydligen lite kvar att göra, sen frågar han om vi ville ha en ny duschslang, för våran är så stor så den skvittrar överallt. . Men aldrig att vi skulle byta till en liten vanlig dusch, Nej nej de blir de inge av =)
Jag har världens mest underbara pojkvän =) måste bara klargöra de =)

Hopplöst!

Jag tog mig upp imorse även fast jag inte somnade förän typ halv 2 och skulle kliva upp 5, inte illa =)
När jag kommer på jobbet får jag veta att jag ska lossa returgods, när jag gjort klart de som fanns skulle jag gå in och snurra band =)
så jag skyndade mig som tusan och vart klar ganska snabbt så jag gick in och snurrade band, sen var de fika.
Efter fika så fick jag veta att de kommit en ny båt = ny returgods. . Men de skulle inte vara så överdrivet mycket så jag tänkte. .Ju fortare jag gör klart detta desto fortare får jag gå in och snurra band, så jag jobbade så sjukt hårt och sen när jag väl var klar så fick jag veta att de fanns inge mer jobb utan att jag skulle få gå hem, 4 timmar för tidigt än vad jag hade hoppats på. . Så egentligen hade jag kunnat vara lite extra seg och fått jobba heldag istället. men inte det inte! Inte min Tur. De suger, Jag behöver ju jobba. Men tydligen skulle de bli bra med jobb nästa vecka =)

Idag slog det mig även att jag haft mitt körkort i precis två år idag, så det betyder att min prövotid är finito! Skööönt.
Nu ska jag ta och gå ut med hundarna ett tag sen blir de försöka få liv i älsklingen och se vad vi ska koka ihop till lunch =)

Njut av livet =)


OJA!

Det vart ändå en relativt bra dag måste jag säga :)
förutom lite tråkiga nyheter, men de verkade ju ha gått bra iaf =) Tur de! :)

Imorgon får jag även jobba :) wiiho! Känns konstigt att bli glad över att jobba, men de är i så jävla behov!
Hoppas bara jag inte behöver stå ute i hamnen och frysa utan att jag får jobba inne :) men de visar ju sig imorgon =)
Nu hoppas jag bara att de blir jobb fredag och lite nästa vecka också! Det skulle vara guld värt!

Idag har vi varit hos alex farmor hela dagen lång och fikat och pratat skit :) Nu sitter jag och klurar hur i sjuttsiken jag ska ta mig upp vid halv 6 imorgon? Jadu, de lär bli lite halv knepigt för jag kommer inte kunna somna direkt tidigt inatt eftersom jag har vänt på dygnet helt och hållet.
Vi kliver typ upp tolv varje dag, tidigast :p Försöker alltid vara duktig och ställa väckaren på 9, men de slutar alltid med att jag stänger av alarmet, ( eller att Alex gör de ) haha..
Men men lycka till åt mig! Som tur är har jag en karl som brukar sparka ut mig ur sängen om jag inte kliver upp i tid =)
Måste även komma ihåg att ställa motorvärmaren, tänker inte sätta mig i en kall bil imorgonbitti! sådeså!

Jag har inge snus, klockan är över nio. Det betyder att jag måste åka till statoil in Holmsund lixom, Jag kanske ska ta och skicka alex :] Mamma och pappa har även lånat våra hundar idag och varit på en 45 minuters prommis :) good work! Då behöver inte vi gå en prommis ikv :) Näe om jag ska ta och fixa mitt snus och kanske bädda ner mig i sängen och försöka sova.!

Lyckan är enorm!
Puss :)


bra dag!

Godmorgon!

Idag känns det som att det kommer att bli en bra dag. Jag bara känner det på mig!
Våran huresvärd kom och väckte oss imorse, eller imorse klockan tolv :p Haha. Nu är de klart i badrummet, tror jag iaf =P
Nu börjar även alla räknkingar att droppa in, kul att den ända posten man får är bara massa räkningar =(

Idag funderar jag på att göra detta till en dryg dag, bara göra massa nytta, typ som att vattna blommorna, städa, diska undan lite, dammsuga och skura. Visst låter det bra? :p
Men det behövs att göra något annat än att bara göra inget ;) Ska kanske fara ut och springa lite med tempo också så han får springa av sig lite.
Jag tror detta blir en dag i nytta!

Idag slog de mig att jag fuskat med att städa bort julen.! Jag har fortfarande julgardiner i sovrummet och endel tomtar har jag inte ens plockat bort utan jag har bara gömt dom bakom gardinerna :p Haha.. Ja måste leta fam en låda som kan bli våran Jullåda och packa ner Hela feta julen i den!.
Jag hittade tom en tomte gömd i våran klädgarderob. Jag tror att när julen väl skulle bort så var jag otroligt lat och bara skyfflade undan allt till närmaste dolda plats =)
Det låter då iaf som något jag skulle kunna göra, men jag får väl ta tag i det idag när jag ändå ska vara duktig! 


 

Vi Hade väldigt lite göra en käll så vi gjorde ansiktsmasker =)
Det var ganska kul måste jag erkänna!

God Kväll!

Idag har det varit en lugn dag, vi har bara degat framför tv´n, verkligen inte gjort något alls =) Ganska skönt, men de känns som om de börjar bli lite för många sådana dagar! ;P
Inatt vaknade jag av att jag höll på att svettas ihjäl, och jag kunde inte koppla vad som levde om så mycket. de dånade typ.
Tillslut när jag lyckats vakna till lite mer så inser jag att klockan är tre på natten och att de är Alexander som för allt oväsen. Han har hämtat min hårblås och ligger i sängen och blåser in varmluft unde täcket. Haha.. Någon var frusen. Jag skulle tippa feber, för vi har de inte direkt kallt i lägenheten :)
Men jag lyckades somna om och när jag vaknade imorse så låg han utan täcke och var glöd het :p

Idag har våran hyresvärd varit förbi och kaklat i badrummet och imorgon ska han foga, sen är de klart! skönt! =) 
Vi har en himla beslutsångest om vi ska ha kvar badkaret eller inte eller Alex vill ha bort de men de är väl mest jag som velar, jag tycker de kan vara så himla skönt att komma hem från jobbet frusen och less och bara få krypa ner i badet, även om man inte badar så ofta så är de skönt att de finns där för gångerna man bli sugen på att bada.
Men samtidigt skulle de vara skönt att få stort utrymme till duchen också, slippa stå i badkaret och duscha. Men jag vet inte, blir tokig! :p
Men de löser sig, man kan ju ta bort de och ställa ner de i förrådet och om man ångrar sig är de ju bara att bära upp de igen..

Löning på Fredag! Inte helt fel måste jag erkänna :)

nu blir de utgång med dogsen sen ska vi krypa ner framför tv´n igen :) Hoho! 

Jag är så lycklig, tack för att du finns hjärtat! 





måste bara säga, det är underskattat att vara ute på promenad :)

skratt!

Idag har alex kittlat mig och roat mig så mycket att det kom tårar. jag trodde jag skulle svimma, jag skrattade så sjukt mycket att det finns inte.
Sen stog jag i vardagsrummet och just återfått luft då jagar han mig så jag låser in mig på toan, sen tillslut när jag ska kika ut och se om han gått tillbaka till soffan då har han stått och gömt sig bakom toadörren och med ett vrål hoppade han fram Jag = nära döden!  
Sen säger han ja skulle bara gå på toa.

sen när jag just ska sätta mig vid datorn så kommer han med ett helt glas vatten och jag får panik för han ska hälla de över mig och så jagar han mig sen tar han fram en treo från byxan och lägger i vattnet och säger varför var du så rädd för mig, vad trodde du ja skulle göra.
givetvis väldigt nöjd över sina lurendrejerier. jag fann de dock inte lika roande som han, eller egentligen gjorde jag ju de :p
Men nu sitter jag här i lugn och ro och har fått hjärtat att slå i normal takt igen och de är väldigt skönt.
Nu ska vi ta en promenad till Viktor och Pernilla och spela buzz aporna och äta godis =) Det är så sjukt kul!

Tack för att du förgyller mina dagar med glädje och skratt, jag älskar dig =)

Halleluja!

Imorse när jag vaknade var Alex redan uppe och skulle gå ut med hundarna, jag fick en chock. Det hör inte direkt till vanligheten att jag sover längre än han!
Haha! Jag har sovit som en klubbad åsna! ;D
Idag har vi hunnit med mycket, vi hann åka till stan och handla lite mat till dogsen och lite mat till oss, sen åkte vi förbi min farmor och farfar, sen åkte vi till Viktor och Pernilla och hjälpte dom att möblera om, sen bjöd dom på älgstek som tack :) Det var inte äckligt någonstans :) :)
Sen har jag även hunnit tvätta några tvättar och dammtorkat hela lägenheten, och våran lägenhet har många dammvråer :) och så har jag vattnat alla fina blommor för typ första gången på ett år :P haha inte riktigt men nästan ;P


Nu ligger alexander och dricker öl och ser på barca och jag leker datanörd :p
Helt sjukt vad inne i tv´n man kan vara går knappt att få kontakt med karln ;D haha!
Nu funderar vi på att åka ut till min käre mor och far och låta hundarna busa av sig lite för dom har sån himla energi idag. Tempo som brukar vara så lat är världens bushund! men de är ju kul att man kan få se han busa lite, han är ju trots allt bara en valp :P

Nu är jag så less på vintern att jag vill bara spy. det är mörkt hela tiden, de blåser och är kallt. Usch så tragiskt.
Jag längtar så till våren när de börjar bli ljust och all snö smälter och de blir bara varmare och varmare. Känslan av att sommaren är på väg är nog den bästa som finns :) Tänk vad lyx att få ha sommar och vår som dom ända årstiderna. Då skulle jag vara supernöjd :]

Nu är matchen slut och nu kanske jag kan få lite kontakt med min älskling.
Tjing!
Du är det bästa som hänt mig! Jag älskar dig Alexander Lindström!



 Ni är de bäste :) :)

Torsdag!

Imorse for vi över till holmsund och skulle låta hundarna springa av sig lite, Alex frågade om de var kallt ute, jag kikade ut genom fönstret, nja jag tror de är ganska varmt ute solen lyser till och med!
Jag trodde jag skulle döö när vi var ute, de var ju -15grader och på köpet så var jag inte ens varmt klädd! Usch!
när vi kom hem vart de lunch och sen dog vi i soffan framför massa avsnitt av family Guy! :}

nyss så ringde telefonen. Jag ska jobba imorgon :D andra gången i Januari ;) hahha! Fast jag slipper stå ute på hamnen och frysa rumpan av mig för jag ska vara på dagis och leka med barn :)
Tack för de!
jag undrar hur de ska gå att vända på dygnet nu när man vart ledig sen 2:a Jan, men jag löser de på något sätt hoppas jag :) jag börjar ju faktiskt inte förän 09.30 :) :)

Nu väntar jag på att min käre Alexander ska komma hem så vi kan åka till Farfar och Farmor, för farfar fyller år :) Grats =)
tårta och fika :D Mums.!

Näe dags för mig att byta om och rasta dogsen!

jag är Kär och Galen :) Puss ;)

Good morning!

Väckarn ringde 07.30 imorse, var inte lika pigg och glad då.. Upp klä på mig och ut i bilen för pappa skulle ju ha skjuts.
Alex ställde motorvärmaren igår så de var min räddning. Jag slapp sätta mig i en kall bil iaf. tack hjärtat! <3

När jag sen kom hem kröp jag snabbt ner hos älsklingen som hållt sängen varm och skön :) klockan elva ringde telefonen, sandra väckte mig igen ;P
Haha.. Vi begav oss på gymmet och var duktiga. Bra gjort av oss! Efter lite mer än en timma på gymmet var vi less och åkte hem :P haha.. När jag kom hem så var Tempo lös och låg i soffan medans Turbo satt i bur. Jag misstänker lite favoritsering här hemma.. AjAj! ;);)
Ikväll blir det förhoppningsvis att åka lite bräda i agnäs :) Det skulle gillas (:
Lunch snart skulle inte heller vara helt fel, kycklingsallad tror jag att de blir :) Mums!

Idag har jag även hunnit vara ner på mitt jobb och hämtat arbetsgivar intyg som jag ska skicka till alfakassan så att jag kan få lite extra pengar eftersom jag är så kass och aldrig tagit tag i a-kassan. så där får jag inte stämpla. Mindre bra!! men alfakassan är ju iaf lite :)

Näe nu är jag hungrig :) Adjö!

Omvänt!

Dagen började med att Sandra ringde och väckte mig sådär strax efter 10, eller egentligen var jag vaken, men nästintill..
Vi begav oss till stan för Sandra var sugen på att köpa nya kläder, fast vi vart väldigt besvikna på hur lite det fanns att handla. Men somliga hittar alltid något iaf ;P
haha.! efter 40 min så begav vi oss hem igen..
Sen när jag kom hem fick jag ett ryck och städade, jag tom dammsög och skurade.. Not bad not bad!

Kvällen bjöd på en promenad med älsklingen och dogsen, obbolas eljusspår runt :p Hoho!
Faktsiskt ganska skönt att få komma ut och få lite friskluft! :) Sen när vi kom hem så skulle vi se en film " den osynlige" eller nått. men jag insåg ganska fort att jag har sett den, så alex får se den själv medans jag sitter framför datorn och nördar mig :)
Jag kanske ska satsa på att bli en datanörd.! :}

Största problemet nu är ju att jag har vänt på dygnet totalt och min älskade far ringde just mig och vill att jag ska köra upp honom till stan imorgon 07.50. Det känns väl sådär, men jag har dock inte så mycket att säga till om de är bara att säga ja älskade far jag kör dig så gärna. Ha,
Jag börjar också bli måttligt less på att inte få jobba, har jobbat en ända ynklig dag i hela Januari och det gör mig galen! Men man får ta varje dag som den kommer :)

Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Du är min ängel, Jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3

En i mängden!

Ja du, nu känner man sig som en i mängden när man skaffat detta här. varför jag gjort de är ju en bra fråga men de kan ju kanske vara lite kul ;P haha.!

Ikväll så bestämde jag och älsklingen att vi skulle fara och åka bräda på bräntberget. detta resulterade i många goda skratt och en väldigt rolig kväll.. Om jag vore alex så skulle jag nog ha väldigt ont i min rumpa, om man säger så ;P haha. en syn för ögat var det! Han var så charmig!
Förövrigt så gillar jag mitt liv nu väldigt skarpt. Jag har världens mest underbara pojkvän, 2 underbara hundar, vi bor i en fin lägenhet och min tillvaro är full av skratt och mysiga kvällar =)
Det ända negativa just nu är att det är så sjukt lite jobb, det har ju dock både sina för och nackdelar. men jag hade ju inte tackat nej till att få jobba iaf lite mer än vad jag får nu :p

Ikv blir också en sån där skön och mysig hemmakväll med min älskade Alexander, film och godis.. de kan inte bli fel :)

Helgen var trevlig, fredag blev de öl hos oss med linus och sandra en begav vi oss till olles. olles var dock inte så väldigt kul men de dög :P sen lördag blev film med en underbar pojke :) Jag är minst sagt lycklig!



                                         
Mina favorit killar :)


Vi två är mer än jag kan drömma om :)

RSS 2.0