SaraIdaSofia! -

Men underbara Tisdag!

Idag fick jag sluta kvart över 2 :) sen imorgon så är jag ledig =)=) hur skönt är inte det!? Börjar vara ett tag sen man var ledig en vardag =) Måste bara berätta att det känns så himla underbart :) Nu håller jag på att tvätta för ovanlighetensskull ;P haha, känns nästan som att jag inte gör något annat än tvättar ibland =P Men de kan jag leva med =)
IKväll blir de mys framför tv´n och njuta av sovmorgon imorgon :) Förövrigt så går vi imorgon in på sista månaden i denna lägenhet. Kan inte bärga mig, vill flytta NU!

Idag slog det mig hur arg våran nuvarande hyresvärd kommer att bli! Telefonkabeln som gick in till varje rum är gone gone gone, hål i alla rum, och inte bara ett hål i väggen utan typ sådär 20 i varje rum. Tapeten i köket ser ut som sju svåra år sedan våran kära "oljepump" exploderat. Golvet är repat. Oj oj han kommer nog döda oss allihop =) haha,, Är lite orolig att det blir lite extra kostnader här och där =P


Näe ner i tvättstugan igen är vad jag ska roa mig med! Skål för det!


Jag älskar dig darling!


Tisdag!

Då var halva dagen gjord av tisdagen. Bara 4 timmar kvar nu :)
Idag kulle jag egentligen äta på västerbacken så min man fick ha bilen och åka hem på lunch för en gångs skull. Men eftersom jag har världens bästa man så vet han att jag tycker det är så ofattbart skönt att få komma hem på lunch så då kom han med bilen och jag slapp äta på västerbacken =) Tack hjärtat!
Idag är de en ganska reko dag att jobba ute på :) fint väder osv! Men jag hoppas innerligt på en dags ledigt imorgon, skulle inte sitta fel :)
Näe nu ska jag börja pallra mig tillbaka till stuven =)

Good morning sunshine!

Imorse vaknade jag och insåg att klockan var 06.00. Stress Stress Stress, men 7 minuter över sex var jag på jobbet och ingen skada skedd =) Lastningen hade inte ens kommit igång, kranarna var inte på plats så de gick bra =)
Dagen har gått relativt fort idag måste jag erkänna. Jag trodde det skulle bli en sjukt lång och dryg dag eftersom jag fick en sån dålig start på dagen, men icke de =)
Jobb imorgon också man ska inte klaga på att man får jobba men de börjar kännas lite segt nu när man jobbat sådär 28 dagar irad då man är van att få vara ledig minst en dag i veckan =P Men det får jag väl ta =)
Nu ska de göras lite nytta! Har tusentals saker som jag borde ta tag i men vi får väl se hur långt krafterna räcker. Först och främst hade jag då tänkt ta mig lite afterwork fika =)
Ikväll är det älskvärd fysträning! Tjiho! feel free to join us!

Näe detta har jag så inte tid med. Ska nog stänga av datorn så jag inte smyger hit i smyg. För är den avstängd orkar jag inte starta den för det tar sån himla tid att starta datorn, få igång internet osv :P haha. Bra plan där!
Tjing!

Du är mitt ljus, finns ingen som gör mig så lycklig som du :) Puss

Söndag!

Det är nästan lite tragiskt hur fort helgen rusar förbi, det säger bara vips sen så är de söndag och en tung måndag väntar runt hörnet!! Blä för helger som bara försvinner. Helgen har varit relativt lugn, Lördag blev de mys hemma och Lördag for vi på fortet med min käre bror :p ahaha. Ganska kul. Man blir som ett barn igen ;) vi lyckades ändå skrapa ihop 800poäng ;) De ni!

Hoppet om att känna att sommaren är påväg vart också ganska utdött snabbt! Snön kom och nu känns det som januari! Så himla tråkigt att jag tror jag dör! Men då medans jag var på träning så var min underbara pojkvän i stan och när han hämtade upp mig så hade han köpt två fina paket åt mig! så himla kul :)
Fick ett par hur fina skor som helst som jag suktat efter sen vi var på stan sist och en helt underbar parfym. Jag gillar överraskningar kan jag berätta :) Det var värsta ljuspunkten idag =) Tack älskling!
Nu är det bara 1 månad kvar (nästan) tills vi flyttar, kan inte bärga mig! Jag längtar så ofattbart mycket! När man väl har bestämt sig för att flytta vill man ju göra det på en gång inte gå och vänta sådär helt i onödan :p haha. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge =) 1 månad kommer nog gå fort, hoppas jag iaf. Denna månad får mer än gärna bara susa förbi =)
Träningen gick bra synd bara att så många var sjuka och borta men de gick relativt bra ändå =)  ikväll blir det mys framför tv´n och se om man lyckas ta sig isäng i någorlunda tid iaf =) Ska ju trotsallt upp vid 5 snåret imorgonbitti!
Näe nu ska jag ta och städa undan lite skrot och duka bort middagen =) Måste även väcka min man så att han inte sover så mycket så han inte kan sova ikv :p Hoppas alla haft en trevlig helg! Adjö!



Escada - ocean lounge

 




IdahjärtaAlexander!
Tack för dom underbara
presenterna älskling =)
Älskar dig mest hjärtat!!




Sommartid!

Helgen har blivit relativt lugn och det känns väldigt skönt eftersom jag jobbat en månad irad. Känns så skönt att få sova ut på helgen och bara vila upp sig =) Nu är det spikat, vi går mot bättre tider, inatt ställer vi om klockan. Visst vi förlorar en timma men det är det så värt för nu är sommaren påväg :) Näe nu ska jag kila isäng! här har ni lite knep och knåp :)

Hitta huvudstäderna, varje punkt är en huvudstad, det finns alltså 12 huvudstäder att finna =) good luck chuck! =) 

  • Skaffa dig ett ställe att förtöja båten på
  • Matsmältningsorgan i fångenskap
  • explosiv köksmästare
  • två små kalla drinktillbehör
  • österländsk gudomlig sjukdom
  • tvätta 1000 kg
  • stillhet i hamn
  • De öppna vattnens flicka
  • matluktsdjur
  • positiv vägvisare
  • dierskan
  • vattenorganismer

Jag älskar dig alexander!


Torsdag!

Det vart som jag ville igår =) bio för hela slanten och kan bara säga såå sjukt bra film. Män som hatar kvinnor är så ett måste att se! Hade inte så höga förhoppningar eftersom det är en svenskfilm men den var riktigt bra! Satt som limmad trots att jag just innan bion skulle börja så var jag så nära på att somna. Men direkt filmen började så vart jag så inne i filmen att jag kunde inte sova. Klarade mig vaken i mer än 2.5 timmar. Grattis!

Dock vart det väldigt tungt att ta sig upp imorse och när jag kom på jobbet var de ca 16 minus ute. Jag trodde jag skulle bryta ihop. Men efter lunch fick jag gå in och jobba, men då var de strålande sol och minus 3. så jag hade mycket hellre varit inne på morgonen och gått ut efter lunch :p =)
Imorgon ska jag också stå ute klockan 6 på morgonen och lasta en stor båt.. Blä för det. Men men. När jag kom hem från jobbat somnade jag ganska direkt i soffan och försov mig. Skulle hämta älsklingen halv 5 men han fick lov att ringa och väcka mig sådär 10 i 5.Efter ca 16 signaler lyckas jag svara och då frågar han vars jag håller hus, och då hade jag sagt att jag var på väg ner på däck janne. Största lögnen någonsin :p ahha jag låg och sov så gott på soffan! Men tillslut vaknade jag till och hämtade hem honom =)
Ikväll är de fotbollsträning och jag är inte allt för taggad. de börjar klockan nio och de är helt värdelöst. Spec när den slutar halv 11 och man ska upp 5 morgonen efter. Innan man har kommit hem, duschat, ätit nått, varvat ner så är klockan typ 1. Men de är inte så mycket att göra något åt.
Imorgon är de fredag igen och även denna vecka har rusat förbi. Dock så har slutet på den här veckan varot otroligt tröttsam. Känns så ofantligt stor skillnad när man jobbar på dagis och på Stuveriet. Är tusen gånger mer död efter en dag på stuven.
Nu har iaf älsklingen somnat han också :p haha, vi som var påväg bort. =P
Ska försöka få liv i honom och se hur de blir =)
TjinG!

Onsdag --> Stuven!

Då var man tillbaka till Stuveriet efter 3 veckor på dagis! Känns väl lite både och. Bra pengar men slitsamt.
Gick dock väldigt bra idag fick sitta inne och snurra band och det klagar jag inte på =) Imorgon har jag dock inte lika tur utan jag ska vara på returgods. Men jag ska nog överleva det också. Det är som inte jobbet i sig som är drygt utan att kliva upp sådär kring 5 snåret är lite lätt tungt! Men men de är inte mycket att göra.
Ikväll hade jag hoppats på bio men vi får väl se hur de blir det. Hoppas kan man ju alltid ;P hoho
Nu hade jag tänkt vara duktig och gå ner i tvättstugan och boka en tvätt tid och sen hade jag tänkt försöka röja undan så de är fint när min älskling kommer hem ( större chans att det bli bio då) :] haha.. Näe men någon nytta måste man ju göra ibland :)
Sen får jag se om våran granne kommer förbi och går en promenad med Turbo annars får väl jag ta med mig båda dogsen och gå en prommis :)
Näe nu ska jag sätta igång så jag hinner göra det fint innan jag ska hämta min man!
Katjing!

Älskar dig!

Men projekt!

Ikväll har vi varit förbi min farmor och farfar med en väldigt fin blomma =) Sen åkte vi hem och nu har min älskade man färgat mitt hår.. Återstår att se hur resultatet blev. Har väl inte allt för mycke förhoppningar men de är ju en blond färg så jag kan lika gärna bli orange i håret, eller grön. Isåfall blir det ett besök hos frisören imorgon direkt efter jobbet. Men å andra sidan så kan det ju bli hur bra som helst också :p ahha eller?
Näe lycka till åt mig!
nu ska vi kika tv och invänta tills jag får tvätta bort färgen :o hoho!
byee!

Tisdag!

Gårdagen blev inte min sista dag på strået =) Åsas barn gick och blev sjuk så jag får jobba minst idag också. Så länge det inte är jobb på stuveriet och åsas barn är sjuk får jag jobba =) Måste då erkänna att jag hoppas det inte är något jobb på stuveriet på hela veckan för då får jag vara kvar på strået veckan ut. Helt sjukt vad bekväm man blir när man är på dagis. Lite lättare jobb än att stå ute på stuveriet och slite häcken av sig  =) Haha. Idag har jag en ganska slapp dag 08.30-15.00. Hoppas vi inte ska ut nu på förmiddagen, men de ska vi nog trots att det är så isande kallt.

Fysen igår gick bättre än förväntat. det var inte så illa trotsallt :) Grattis till mig som for dit trots att pappa hade sina planer =) nu börjar även träningen i holmund och det käns toppen =) Skönt att slippa åka till ersboda för att träna :) Framsteg!
Kvinnan som var och kollade på lille Dino kändes inte riktigt reko. Det var något med hon och hennes sätt som jag inte tyckte om. Som tur var kommer det en annan idag som verkar hur go som helst =) Hon verkar mer reko och jag tror nog att jag säljer hellre en valp till hon än den där andra kvinnan som verkade lite som en surkärring! ;P haha urtsäkta men de är såå sant! Första intrycket är viktigt och jag fick så långt ifrån ett bra intryck. Men men!
Näe nu ska jag göra mig i ordning och sen måste jag börja bege mig på jobbet =P

Adjökens!

Nu är också alla söta valpar sålda =) en ska till Piteå, en till Umeå och en till tvärålund. Skönt att alla små har fått ett hem =) Näe nu ska jag försöka städa lite så det ser någorlunda ut här iaf =) Härligt också att vi har en granne som jag jobbar med på dagis som har en dotter som gillar turbo så mycket att hon promenerar med honom både igår och idag=) Han klagar nog inte på att få vara ute i solen och promenera =)
Tack och adjö!

veckostart!

Imorse höll älsklingen på att försova sig =) haha han vaknade sådär kring 10 i sju så han hann precis :)
själv så började jag inte förän halv 8 så jag hade lite mer tid på mig =)
Sista dagen idag och det är så tråkigt. Trivs så ofattbart bra. Men men

Igår när jag kom hem tänkte jag att eftersom Tempo är magsjuk så kokade jag lite ris åt honom, så han fick en rejäl portion ris + avkok!
Tji fick jag. det visade sig ganska fort att han är väldigt allergisk mot ris. Han såg ut som enn uppsväld hund med böldpest! Något dåligt samvete fick jag kan jag erkänna! Men de gick bra som tur var =) Idag är alla utslag borta och det känns bra. Hann bli lite små orolig där.
Träningen igår gick bra men jag ser inte fram emot fysen ikv. Men men jag måste som bege mig dit. Hade det varit någon annan än min far som var tränare hade jag såå inte kommit på fysen ikv. haha..
Dåligt påhitt att lägga träningen med herrarna :p
Näe nu ska jag rasta hundarna och sen bege mig tillbaka på jobbet!
Ha en bra dag!

Söndag!

Nu är också denna helg över. Tråkigt men så kan de gå!
Imorgon är min sista dag på strået också och de känns inte heller roligt! Men men. Nu återstår det att se hur mycket jag får jobba nu i veckan då på stuven. känns så ofattbart jobbigt att inte vara garanterad en viss arbetstid..

Idag vaknade jag klockan 9 av att telefonen ringde. suck. jag ville ju så gärna sova ut! Idag ska vi tvätta farmor och farfars bil och sen blir det fotbollsträning. =)
Hoppet när jag börjar känna mig sjuk igen. Känns som att en förkylning ligger runt hörnet och lurar. Blä för det.
Snart är det lön också =)
Igår vart det en sån här "impulsgrej" sådär kring 21.30 tiden insåg vi att vi ville på fortet. så vi åkte och hämtade philip och sofi och sen begav vi oss på det ökända arosfortet! hahah. de var kanske hur kul som helst! Dock va vi inte så skickliga men vi lyckades iaf skrapa ihop sådär 500 poäng ;) de ni!
Näe nu ska vi ta oss något att äta och sen är det bara att åka till holmsund och börja tvätta bilen =)

Ida+Alex :)

Lördag!

Idag har jag sålt två valpar, varav en var min underbara Nikita. Skar typ i mig :p men men. Så kan det gå. Kommer fler svängar!
Gårdagen sågs det en film i detta hushåll. Jag trodde jag skulle dö. Fick ont i magen för det var så sjukt, verkligen en psykopat film och slutet ska vi inte ens disskutera. Det var så knäppt att det var inte sant! Jag hade hoppats på lite glädje iaf. Men inte de inte. Inte ens nästan =P haha
jaja så kan det gå när jag väljer film. Ska seröst aldrig välja film igen för jag hittar alltid dom värsta och dom med så tråkigt slut!
Jag är mer en sån som gillar : och så levde dom lyckliga i alla sina dagar! :] Men nu för tiden verkar det som att produktionen på sådana filmer har upphört :p Ack Ack. kanske ska satsa på att bli en sån där som gör filmer. För de måste ju finnas någon mer än mig som gillar "lyckliga sagoslut"?

Ikväll finns det inge planer, älsklingen har just tagit en powernap så de återstår ju att se om han ens kliver upp någe mer ikv. Gårdagen blev ändå rätt sent och sen imorse kring halv nio väckte han mig och var så pigg och alert och så gick han ut med hundarna. Jag trodde han skämta jag var tröttare än döden själv.
Så jag skulle tro att det blir en relativt lugn kväll =) Fast jag måste erkänna at jag är lite småsugen på att göra fortet, ohdjes. eller göra kanske man inte säger, köra fortet. Eller jag har ingen aning :p Hoho.
Igår var även Emil och Teresia förbi och emil lekte rörmockare. Men kan ju säga det att diskhon är bra igen. Känns så skönt att kunna spola vatten utan att det luktar död kamel! Tack för den Emil! =)

Näe nu ska jag gå och se om jag får liv i min man och disskutera vad lördagen bjuder på. ( hörde dock på radion att robinsson börjar ikv klockan 8.) Man kanske borde se det bara för lite nostalgi eller något sådant =) Haha..
Näe ha en trevlig kväll =) Tjing!

Du är mitt ljus,
Älskar dig Alexander Lindström!

Är det helg så är det så =)

Lång dag idag men de har gått ganska bra! Ett irritationsmoment sådär i slutet på dagen när jag kollar när dom två sista barnen ska hem och så står det halv 5. Klockan bli kvart över 5 och inge föräldrar syns till. Okej att man bli sen ibland men då kan man väl höra av sig och berätta det, om inte för min skull så kan man göra det för barnens skull! Det är min åsikt iallafall! Dagens usch går alltså till föräldrar som inte medelar att dom blir sådär en timma eller två sen!

Helgen är här och det är så ofattbart skönt. Känns dock tråkigt att måndag är min sista dag på strået. Men men så kan de gå! Trivs verkligen super bra där. Back to stuven ;P

Ikv så har jag ingen aning vad som sker. Haha men då är de som vanligt =) Spontat är bäst!
Nu ska iaf en tjej komma förbi och betala handpenningen på lille tito sen ska vi väl fösöka se vad vi ska äta och kanske komma på vad vi ska göra. Vet inte om alex har planerat något heller. Känner mig helt ovetande :p Haha men så kan de gå =) men de löser sig alltid!

Näe nu ska jag slita mig från datorn =)
Ha en bra Fredag!

Gokväll!

Denna kväll har varit otroligt seg. Trött som ett djur är jag också!
Just nu sitter jag och väntar på att Pörn ska skicka lite bilder på puppisarna men hon är lite seg den där kvinnan. =P
Kvällen har varit riktigt lugn men ändå har jag bara tänkt på en sak hela tiden... Sova!.. Men vi har varit förbi farmor och farfar ett tag och sen åkte vi vidare till Viktor och Pernilla. Sen hem och slappa framför tv´n och äta annanas=) 10 kr på coopra för en hel annanas ;) de ni! hoho!
Kanske den goaste frukten som finns, efter mandarin då!  ;)

Jag sitter och funderar om jag är på g att bli sjuk igen. Huvudet dunkar och jag börjar bli snuvig och hostig igen. Det är nackdelen med att jobba på dagis. barnen hostar bara rätt ut. Mys! Jag tror faktiskt att jag har ett ganska dåligt imunförsvar! Så förmdligen kommer jag bli förkyld och få magsjukan som går igen på dagiset jag är nu på. Jippie! kan inte bärga mig!
Näe men jag bryter ju ihop om jag ska bli sjuk igen, har så inte tid för sjukdomar! Peppar Peppar!
Idag proppade jag dock i mig ca: 20 st hela vitpeppar, de ryktas att det ska vara bra mot magsjuka :) Hoppas kan man ju alltid. Sen är det vitaminer i ett kör. Ska bannemig inte bli sjuk på något sätt.!

Dags för sängen nu!
Sovgott.

Soon helg

Denna vecka rusar också bara iväg =) Men jag klagar inte det minsta! Skönt att leva i min måndag-fredags värld =)
Nu finns det också bara en liten söt hane kvar =) dom andra två är såld =) Känns så bra =)
Har även ett ex antal som är intresserade fortfarande som ska komma och kika på lille zorro =) Great great! Det är otroligt skönt att det ordnade upp sig. Måste erkänna att jag va lite orolig där ett tag! =P

Imorse var jag så slut att jag ville bara ligga kvar och slippa gå på jobbet. Men ack. Slutar dock 4 idag =) men härliga fredag slutar jag halv 6 TJOHO!
Dags att bege sig tillbaka till jobbet.
Ha en underbar solig dag =) Tjing!



Jobbet har gått bra, känns ändå som att dagen gått relativt fort och det är ju alltid bra :) Imorgon har jag också sovmorgon. Börjar inte förän 9. Men jag hade hellre börjat väldigt tidigt och gått hem tidigt istället för att vara kvar så sent. Men men. Money money =)
Ikväll är det fotbollsträning klockan 9. drygt att träninge är lagd så sent på torsdagar. Hade varit bättre óm den var kring 7 snåret.
Näe nu ska jag sluta klaga på tider =)
Är så glad över detta fantastiska väder =) å när jag såg på vädret så skulle de vara sånt här väder hela helgen också. fast inte minusgrader som det var på dagen idag utan 7-9 plus =) Snön är på väg bort =) Grattis!
Näe nu ska jag rasta hundarna sen dö framför tv´n och invänta min käre man!
Hare så bra!!

Älskar dig Alexander!

Wake up happy!

Godmorgon!
Imorse vaknade jag samtidigt som min älskling, dvs halv 7. Jag klev upp och åt lite frulle och nu har min man åkt på jobbet!
Nu sitter jag här vid datorn och det är helt underbart väder ute, kan man vara något annat än glad!? Svar negativt! 
Jag hoppas verkligen detta väder håller i sig nu hela vägen ut ur vintern =) 
Idag har jag en lång dag! Slutar halv 6. Nej jag känner inte peppen de ända jag fokuserar på är pengar, pengar!  Så på så sätt överlever jag nog denna dag också. Men jag ska inte klaga nu har jag haft 2.5 slapp vecka då jag haft sovmorgon och tidiga dagar om vart annat. Så det är nog det som gör att denna dag känns ofattbart lång. Jag har helt enkelt blivit bekväm av mig. =D

Igår svängde Viktoria förbi och vi gick på promenad med dogsen och snackade skit, inte helt fel. Var ett tag sen man såg den människan!
Sen kom älsklingen hem och vi bäddade ner oss i soffan men insåg ganska snabbt att vi höll på somna så vi gick och la oss i god tid! Så idag är man pigg och alert. Lite bättre morgon än igår vill jag lova.
Igår skrevs somsagt kontraktet och det känns så skönt. Nu kan vi skicka in uppsägningen på våran nuvarande lägenehet! Jag tog även tag i att ringa umeå energi så dom kan pallra sig hit och läsa av mätaren. Det är ju bara att hoppas att vi betalat för mycket el och inte förlite! ;) Återstår att se. Har alltid tyckt att elen varit billig jämfört med hur mycket el vi förbrukar så jag kan ju säga att jag misstänker att vi betalt förlite. haha men men så kan det gå!

Näe nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen ska jag rasta dogsen och sen är denna dryga dag igång! Önska mig lycka till. Jag skulle haft en sån här "klick" som man kan spola förbi vissa dagar. Då skulle jag garanterat använt den idag sådär efter "frökenstunden" vid halv 2 för fram tills dess går kanoners men sen. Yes Yes!

Njut av vädret! Katjing!

Du+Jag <3

Tisdag!

Idag är det Tisdag och denna morgon var inte lika kul. Jag vaknade 6 minuter över 6 och jag börjar kvart över 6. Stress, stress, stress.. När jag väl kommer på jobbet är hon precis kvart över så jag klarade mig men jag hann inte göra något förutom att klä på mig, först när jag kommer på jobbet inser jag hur jag egentligen ser ut :P Hade en tröja jag inte använt sedan 90 talet kändes de som, håret såg ut som 14 svåra år ( som tur var hade jag en hårsnodd på handen och ett diadem i väskan. Mjukisbyxor och olika sockar =) haha. Men jag fick mig ett gott skratt när jag ställde mig framför spegeln vill jag lova =) Dagen rusade iväg. Jag vaknade väl till sådär vid 8 tiden och sedan var klockan helt plötsligt ett och dags för mig att gå hem.
Imorgon är de fyra dagar kvar på detta dagis. Känns tråkigt för jag trivs så ofattbart bra. Men men. dessutom har jag 4 dryyga dagar kvar. Imorgon 08.00-17.30. Känn peppen. och så ser tors fredag och måndag ut nästan också. Men jag ska väl kunna överleva hoppas jag =)

Idag har jag bokat tvättid så jag ska vara lite duktig. Sedan tänkte jag väl också försöka gömma alla flytt kartonger och städa upp lite =) Får dock se hur mycket som hinns =)
Idag är jag så sjukt glad för det är så mycket vårkänsla ute att det är sinnes! 7 grader varmt och strålande sol =) Mycket bra där =) Som ni kanske märker så kan jag inte sluta elta om våren som är kommen. Men det är bara för att jag är så glad =) Depptiden är på väg bort. Vi slipper mörka och gråa dagar och kylan framförallt.
Det första jag ska ta och göra nu är att ta mig en promenad med mina belowed dogs och verkligen njuta av detta magnefika väder. Har mycket jag ska hinna innan min man kommer oh hämtar mig! Bästa att kila så jag får så mycket som möjligt gjort =)

Lyckokänslor, vår, kärlek, glädje, skratt,
Jag kan verkligen säga att jag njuter av
mitt liv nu, för allt är så sjukt bra =D
Att få dela de med dig är det bästa som finns =)
 Puss


Vi två, du förgyller mina dagar.



Från de ena till det andra,
nu är kontraktet skrivet så nu är
det med 100% säkerhet att vi flyttar
1 Maj till Djupviksgatan 3A. Tack och adjö!

Måndag!

Imorse lyckades jag ta mig upp sådär kvart över 5 efter att min älskling knuffat i mig några gånger men jag var i god tid på jobbet :) Dagen rusade i väg och nu är jag hemkommen =) Nu har jag bara ett problem älsklingen har bilen i holmsund och jag är i Obbola och jag orkar inte bara sitta hemma tills han kommer hem :P Men de ska väl gå att lösa på något smart vis =) hoppas jag iaf!

Idag är en bra dag. När vi promenerade med barnen till olasjö för att ha gymnastik så insåg jag att det töade. Våren är såå på väg =) Kan inte vara gladare :)
Idag gick det också upp för mig hur tur de är att vi flyttar. våran "älskade" hyresvärd höjde idag hyran till 5100:- så det var tur att vi valde att lämna denna lägenhet!

Imorgon skrivs de nya kontraktet och de ska bli skönt att få ordning på det så vi verkligen vet att vi får flytta den 1 maj! Livet leker och vi går mot bättre tider ( sommar ).
Nu är det tv sen ska jag klura ut någon smart ide att ta mig över till Holmsund, kan ju säga på en gång att gå är inget alternativ! haha.. Ikv har jag fysträning och självklart är det min älskade far som håller i träningen. Kan inte direkt säga att jag ser fram emot den.. Men Men bara att gilla läget :p haha..
näe nu ska jag se om det finns någon tvätt tid för det är en hög prioritering just nu kan jag lova!
Ha en bra måndag =)
Katjing!

Träningen ikv gick relativt bra, kändes dock att man legat sjuk. Jag kände mig nästan lite väl nerbryten och så märktes de att man kört väldigt lite snabbhetsträning och mycket distans =) Men de var faktiskt ganska kul med fys =)
Nu sitter jag och funderar om jag ska gå och lägga mig, är dock inte så trött längre men jag ska fan upp 5 imorgon också så jag borde rent generellt gå och lägga mig nu!
Imorgon får jag inte glömma att kontraktet ska skrivas!! Kommer bli huur bra som helst!
Näe nu ska jag smita ner i tvättstugan och hämta de tvättade och sen blir det ljudbok ( inte svensk maffia ) utan "aldrig fucka upp" och förhoppningsvis somnar jag relativt fort =)

Jag måste bara berätta hur lycklig jag är just nu. Jag har världens mest underbara pojkvän, våren är här så nu säger det bara poff sen är sköna gröna sommaren tillbaka =), valparna blir såld, vi ska flytta till en sjukt mysig och fin lägenhet, vi har två helt underbara hundar, och framför allt jag är kär =)

Sovgott!

Söndag!

Imorse var vi uppe i god tid sådär halv 8 :) Vi begav oss till Rödåsel och kikade på vindelälvsdraget, värsta nostalgin vill jag lova :) Vart nästan sugen på att börja åka igen. Även kul att träfa folk man inte träffat på väldigt lång tid =)
Sedan svängde vi förbi mormor och morfar i östansjö där det bjöds på fika och nu är vi hemkommna sådär vid halv 6 =)
Relativt slut är jag kan jag erkänna, vart inte så tidigt igår var tvungen att se klart en sjukt bra film :) Haha,,
Imorgon börjar min icket så sköna vecka. Både måndag och tisdag börjar jag 06.00 kommer bli tungt och ovant att kliva upp så tidigt och jag får verkligen inte försova mig eftersom det är jag som öppnar. Lycka till åt mig! Har även 2 stängningar denna vecka. Blä för de ;P Men de är många timmar jag gör denna vecka och det är ju aldrig fel :)

Näe nu ska jag se om vi lyckas få i oss nå käk och sen blir det mys framför tv´n =)
Maten är på ingång tack vare min darling. Köttfärssås och spagetti =) Mums.. Ska även försöka packa en flyttlåda ikv. Har faktiskt varit duktig och packat minst en varje dag med saker som ej behövs osv. Så jag får ju inte bryta trenden =)
Jag kan meddela att jag längtar riktigt ordentligt på att få flytta. Det kommer bli så bra, så bra :) .

Nu hör jag att maten är klar så det är väl bäst att sätta sig och käka innan de blir kallt eller nått :) Haha

Adjö!

Lördag!

Fredagen var trevlig, Linus och Sandra kom vid 7 tiden och då blev de go pizza och sen massa skitsnack och endel förtärande av alkohol! Senare på kvällen svängde rebecca förbi och efter ett tag så drog vi oss vidare =) Så det vart en trevlig kväll =) Lyckades tom komma i säng i vettig tid och vakna utvilad imorse =) Not bad!
När jag sen imorse sådär kring halv 9 tiden skulle gå ut med hundarna fann jag linus och sandra utanför Nyström. Dom höll igång än. Bra jobbat måste jag erkkänna :p
Några roliga inslag under kvällen hade vi också =) haha.. ja harregud jag säger då bara det!
Ikv blir det nog alkoholfritt och lugnt skulle jag tro =) jag hoppas lite på en bra film och lite snarra =) lördagsgodis är ju tillåtet på lördag tycker jag :) vi ska iaf fara och släppa hundarna med Emil och Teresia och kika lite mer på deras lägenhet som snart blir vår. Vi misstänker att vi kanske måste göra oss av med lite saker till vardagsrummet för deras är mindre än det vi har nu. Men vi löser det på något bra och smart sett :)

Idag har vi varit duktiga och tvättat min bil och Viktors och Pörns bil och nu ska vi se om vi lyckas packa någon flyttlåda till :) Hejja oss! Jag har även lyckats förvärva min mor att flyttstäda med mig =) skål för det!
Idag fick min käre karl något ryck och slet in mig i duschen och duschade mig med kläderna på. Tack för den ;) hahahah.. Fast det var ganska kul =) Jag fick mig ett gott skratt iaf :) Den mannen får mig alltid att skratta och jag är så otroligt lycklig att det är vi två :)

Näe nu ska jag göra lite nytta iaf! god Lördag!

Älskar dig mest :)

Fredag!

Måndag - Fredag. Veckorna rusar förbi. Denna morgon ä dock den tyngsta jag haft hitills. Träningen slutade tio igår sen var det bara att åka hem, dushca varva ner och vips var klockan på tok för mycket och nu är jag uppe klockan sju.
Idag är älsklingen ledig. Skönt för honom, men jag slutar klockan ett så de är ganska okej det också.
nu är snart 2 veckor avklarade på mitt vikariat och et betyder att det bara r 1 vecka och 1 dag kvar. Mindre bra. Gruvar mig rent ut sagt för att komma tillbaka till mitt vanliga jobb. På sommaren är det ett guld jobb men vintertid är det bara blä!

jaja så kan de gå! Nu ska jag ta och se om jag får mig nå frulle och sen blir det att bege sig till jobbet!
Trevlig helg!


Barn kan vara för roliga!

Kurt sitter i soffan och så kommer
rasmus och säger:
-Jag vill sitta bredvid dig,
Men det går inte säger Kurt, för på ena sidan
sitter Nellan och på andra sidan sitter Alma.
Då kommer tuva och klättrar över alla barnen i
soffan och sätter sig i Kurts knä,
sen säger lilla tuva till rasmus:
- Du skulle ha tänkt jasmus

Hahah, charmigt värre =)

Godmorgon!

Inatt har jag sovit så sjukt dåligt, har vaknat och somnat om vart annat!
Men jag överlever nog =) nu börjar helgen närma sig och det känns skkönt. Dock har jag en väldigt dryg vecka framför mig men ändå. På måndag börjar Alex jobba på Däckis igen och det känns väldigt skönt. Kanske jag får vara hemma lite medans han är och sliter :) haha näe men de är skönta månader när vi får mycket pengar bägge två =) Vi ska försöka spara till en utlandsresa sådär i slutet på Augusti! Skulle vara guld och få åka bort ett tag och vila och bara njuta av varandra =)
Projekten jag påbörjade igår hann jag långt ifrån att avsluta. Blä för det :p men nu måste jag ju ta tag i det tills det är klart och det är ju en fördel! Något jag gruvar mig för är flyttstädningen, Fy så jobbigt! Men de är ju för en bra sak!

Nu är jag så sjukt less på vintern att jag vill bara spy. Kan inte våren börja kika fram lite iaf, skulle vara så guld värt.
Visst kan vi ha lite vinter men kanske 2 månader, sen poff ska de bli sommar. Eller vår utan minsta snö =)
ska bli så skönt när snön och kylan försvinner. Ja tack =)

näe nu ska jag ta och käka lite frulle och sen så småning om ska jag väl bege mig på jobbet :) kort dag idag, halv 10 - 3.
Ha en bra dag, det har iaf jag tänkt ha =)

Jag älskar dig Alexander!

Tragiskt!

Idag skrev hon som ska ta över våran lägenhet på kontrakt iaf. Skönt. sen så kulle hyresvärden ha oss att flytta ut sista april. Men vi får ju inte ta den nya lägenheten förän 1 maj. så vars skulle vi då ha våra grejor under en natt. det är inte direkt så att allt rymms på ett släp. Men då sa jag att vi har ju egentligen inte sagt upp lägenheten än och han har alltså skrivit kontrakt med en tjej på en lägenhet som inte ens är uppsagd. så då ger vi väl fan i att flytta då. Men då fick jag som jag ville. så första maj går flytten till Holmsund!

Idag kände jag mig duktig och började försöka få lite ordning på saker och ting, dock slutade det i att jag hade påbörjat på 1000 projekt och nu ser det ut som 4 miljoner svåra år här hemma hos oss. och hålen i väggen är väl inte direkt någon hitt dom heller. Men men bara att bita ihop och fortsätta på mina älskade projekt! Blä!
Näe har inte tid för detta. TJING!

Onsdag!

Det är så skönt att jobba när dagarna bara rusar förbi. Jag njuter verkligen av denna vecka kan jag erkänna =)
Idag börjar jag 10 och lika så imorgon =) Skönt Skönt.

Igår blev det klart att vi får bort lägenheten den 1 maj! Kan de bli nå bättre? Svar negativt :) Nu ska kontraktet bara skrivas så vi verkligen vet att hon tar över vår lägenhet! Grattis till oss!
Idag efter jobbet hade jag tänkt ta tag i dom där överproppade garderoberna som vi bara lastat in allt som bara går. Känns så drygt att jag vet inte vars jag ska ta vägen. . Men jag satt och tänkte att det är så mycket som vi ska hinna på 1.5 månader. Vi måste också försöka klura ut hur vi ska göra med alla "fina" hål som kommer bli i väggen när vi plockar ner alla våra saker. Jag lovar vi kommer att åka på att tapetsera om hela vardagsrummet. Å de är inget litet vardagsrum heller. Men vi har funderat på att bara försöka spackla igen hålen eftersom det är ljusa tapeter så kanske det inte syns så mycket. Känns som vi måste börja det projektet ganska snart,. Men hur kul känns det att bo i en lägenhet i mer än 1 månad och allt nästan är ihopplockat?
jaj de löser sig nog, eller det får så lov!

Näe nu ska jag ta och käka lite frulle och sen blir det att slå ner min röv framför tv´n och invänta att jobbet börjar =)
Ha en bra dag! Tjing!!

Måndag!

Kan ju börja med att säga att älsklingens tatuering blev kanoners =) riktigt bra vart det =)

Jobbet idag gick som en dans på rosor. eller vad man säger. Kändes nästan som att jag for hem direkt efter jag kommit vilket jag inte gjorde jag jobbade ju faktiskt sex timmar :P Men barnen är så sjukt självständiga och duktiga =) Sen hade jag 30 minuters rast då jag gick hem och rastade hundarna och sen när jag kom tillbaka var det "frökentid" Dvs att alla fröknar dricker kaffe och pratar skit i typ en timma =) Inte helt fel =) Haha..
På fysträningen ikv kom det 18 st tappra fotbollsspelare. Kul att se måste jag erkänna =)
Idag kom det förbi en kvinna och kollade på lägenheten så nu är det bara att hoppas att hon vill ha lägenheten för då flyttar hon in 1 maj, alltså när vi flyttar till holmsund. Det skulle vara toppen. då blir det inte ens en månad med dubbla hyror. Skål för det!

Näe nu ska ja kika om det kan vara nå intressant på tv´n och sen så småningom blir det väl sängen då skulle jag tro.
Skulle egentligen börjat rensa alla våra små gömmor vi har. Typ garderober och oanvända skåp som blivit avlastnings ställen. Lika bra att börja i tid så när vi väl ska flytta så blir det mycket mycket enklare.
Men det känns ofattbart drygt att ta tag i det!

Något som jag också är så lycklig över är att jag slipper höra Svensk maffia. tji fick jag. Nu gick alexander Lindström och skulle sova och nu hörde jag vilken skiva som startades, men tro det eller ej men Svensk maffia 10:e skivan. Död. Jag kan denna ljudbok utan och innan. Åh. Jaja. hoppas han har somnat nmär jag ska sova så kan jag byta i smyg ;) Hoho

Sovgott!

Söndag!

Helgen har bara rusat förbi och det mesta som blivit gjort är ingenting, iaf nästan, undantag för Söndagen då =) men annars har vi har bara myst framför tv´n med pocorn och chirre=)
Idag börjar min slappa vecka och det känns inte helt fel att ha en sådan vecka måste jag erkänna =) Idag börjar jag klockan tio och slutar 4 =)
Igår (söndag) klev vi upp sådär halv 8 sedan vi legat och dragit oss från 7. Känns så fel att kliva upp så tidigt. Men iaf sen begav vi oss till Viktor och Pernilla och myste med valparna, dom är inte lite söta =)
Sen efter lite klagande på att jag såg sliten ut valde jag att åka hem och duscha =) haha
Sen begav vi oss till Max där vi käkade ett frisco :) Sen vidare till ålidhem och hämta upp Anna-Lotta och sen vidare igen på träning. Efter träningen for vi en vända förbi Britt-Inger och Sven och dom var så goa att dom gav oss 10 liter outblandad mormorssaft, Det kommer drickas väl i detta hushåll kan jag lova för det är kanske den goaste saften som exsisterar.
Sen begav vi oss hem och över till Viktor och Pörn igen för att hämta Alvin för vi skulle vara barnvakt medans dom målade om hemma. Så då for vi en vända förbi min farmor och farfar och dom charmades ganska fort av lille Alvin kan jag lova =)
När Alvin sen började bli lite less och vi insett att dom skickat med välling men ingen flaska så valde vi att ganska fort åka hem till pörn och viktor igen. Där blev vi sen kvar och vi kom väl hem sådär kring elva snåret, totalt död. Eller just ja vi hann förbi min käre mor och far och srev ut min karls tatuering och sen til viktor och pernilla igen. Sen for vi hem. Men jag var helst slut av den dagen. Men som tur var när vi kom hem fick jag lägga mig i soffan medans älsklingen gjorde i ordning lite kvällsfika till oss och sedan blev det sängen och jag somnade ganska direkt kan jag lova!
Idag ska min man tatuera sig. Jag är lite besviken att jag inte får vara med och kika när han gör det men jag får väl se hur de blev när han kommer hem igen =)
Har inte heller riktigt vant mig vid att det står en volvo V70 på parkeringen heller, men de kommer väl det också. Jag funderar alltid men hmm. Vars är min pärla ;D haha.. 
Känns också skönt att det har blivit klart med flytten nu, även fast vi egentligen skulle stå med dubbla månadshyror i 2 månader, de är lixom 10 tusen extra för en lägenhet vi inte ens bor i. Men nu löste de sig så bra det bara kunde =) Tack för det. Så 1 Maj blir vi officiellt Holmsundsbor igen.
Kan inte heller släppa hur bra det känns för lägenheten är så otroligt fin =)
Nu ska jag ta och gå och göra mig nå frulle och sen bege mig på jobbet =) 

Tjing!!



Tack för att du får mig att skratta och för att du gör mig så otroligt lycklig.
Du är det absolut bästa som har hänt mig, jag älskar dig.
Du och Jag är för bra =)
 



 

Helg!

Denna vecka känns som den ordagrant bara rusat förbi, i måndags kändes de som om den här veckan skulle bli så sjukt seg, men vips så är de Fredag =)
idag slutar jag tidigt och jag hoppas nästan lite på att älsklingen gör det också. För isåfall ska vi fara ut och köra skoter och sen blir det att bada jacuzzi ikv hos mor och far min sen på det blir det mys framför tv´n =) Jag klagar inte de minsta =)
Nu ska jag snart fara på jobbet och det är så mycket lättare att jobba när man vet att man har en relativt tidig dag =) plus att jag börjar kvart i 9 de förändrar också mycket, då behöver jag inte stressa på morgonen och jag hinner bli pigg innan jag måste åka på jobbet jag hinner till och med äta frulle och dricka kaffe framför tv´n =)
Jag vill till fjällen och åka bräda och ha de trevligt. Min älskade mor och far är där nu men vi får väl se om jag och älsklingen hinner oss upp någongång innan vintern är slut ;D

Förövrigt så pratade jag med våran störda hyresvärd igår. Jag berättade för honom att jag försökt få tag i honom sedan februari (dock utan framgång) och gubben säger näe för då hade du fått tag i mig. Vilket jag inte fått. Det går alrig att få tag i gubbjäveln!
Hursomhelst så sa vi upp lägenheten och då säger token, ja men då får ni inte räkna mars som en av månaderna i uppsägningstiden. Vilken jubel idiot!
Jaja, vi får lösa det där på något sätt. Ingen som är behov av en trea i Obbola? :)

Näe nu ska jag rasta hundarna en sista gång och sen bege mig till jobbet=)
Ha en trevlig dag gott folk=)


Du är mitt ljus!

Torsdag!

Det spelar verkligen ingen roll hur mycket jag än sover så är jag alltid död på morgonen. Igår gick vi och la oss klockan halv 10 somnade direkt, och imorse när älsklingen väckte mig sådär vid halv 7 så var jag totalt död!
Tråkigt det där!
Idag har jag en kort dag, 8.30-14.30, relativt skönt =)
Gårdagen blev mys med min älskling, en film och lite pocorn=) Inte helt fel! Näe nu ska jag dricka lite kaffe sen börja bege mig till jobbet så småningom =) Måste även idag försöka få tag i våran nuvarande hyresvärd så vi får säga upp lägenheten, vi måste även klura ut hur vi ska göra med alla hål som vi försakat väggen med :p Haha,, Han kommer inte bli nöjd. Men vi har en plan! Hoppas bara att den fungerar =) Hoho! Nya lägenheten är så nice ;) Skål för oss,
Adjö!

Du gör mig så sjukt lycklig att det är obeskriligt!
Du och jag är de bästa som finns =)
Jag älskar dig Alexander Lindström! 

Onsdag!

Idag var jag nästan livlös när jag klev upp haha men men så kan det gå =) alex var uppe med tuppen sådär klockan 6 och jag klev upp kvart  7 =)
Dagen har varit väldigt slapp, vi hade 7 barn på 3 fröknar =) haha.. Vi tog en promenad till pulkabacken och njöt av det fina vädret medans småttingarna lekte i backen =) Sen har vi bara varit inne och läst böcker och ritat =)
Inte helt fel jobb =)

Nu sitter jag här och funderar huruvida jag ska göra. Orken att städa är inte enorm, jag kanske ska vänta tills Alex kommer hem från jobbet så hjälps vi åt =) ahha eller så överraskar jag honom =) jadu, svårt val ;)
Näe jag ska ta tag i detta bombnedslag och även kika om jag kanske lyckas hitta en tvättid =) Håll tummarna!

Förövrigt så har jag min mor och far att tacka. Vi fick låna en ljudbok av dom som alex tycker är kung. Så adjö Svensk maffia och hej aldrig fucka upp! Så skönt att få höra något annat än den där svensk maffia, kan den nästan utantill =)

Dags att göra någon nytta!

PS. Ni som undrar vad det var som luktade så fruktansvärt illa i vårat vardagsrum kan få upprättelse nu! Det är såhär att det blev en kväll när jag fått nog efter tusentals timmar av sökande efter stanken utan resultat så gjorde jag ett nytt försök. Vi fann det. Alex hade en gömma i min fina blomma där han slängt snus, öl, vin, cider, sprit osv alltså slumpen av allt han dricker. inklusive lite mormorssaft!
Jag trodde ja skulle dö när jag luktade i krukan. Så mycket avskyvärt har jag aldrig kännt! USCH! Så fy på alex och grattis till mig som nu har ett icke illaluktande vardagsrum :)


Tjing!!

Ida+Alex <3

Tisdag!

Idag vart det klart om lägenheten, nu blir vi holmsundsbor igen :p Haha rätt så skönt ändå =)
Nästan där vi bodde förut men nu är de en trea som är så sjukt fin diskmaskin och allt  =) tack tack =) Djupviksgatan 3 nästa =)
Så 1 maj blir det flytt =)

Nu är det jobb i tre veckor framöver och de känns ganska bra =) Nästa vecka är ganska slapp :) börjar 10 halv 10 osv och så är de dagiset bredvid oss =) Alex jobbar han också nu i veckan med att skotta tak och det är bra för plånkan sen =) haha näe nu ska vi kika tv sen söv =) Tjing!

Vilken pärs

Igår blev det av. Jag bytte bort min älskade pärla som jag haft sen jag tog körkortet. Vilken pärs!
Men jag kan ju lugnt säga att det var jag som tjänade på bytet, utan tvekan. Bilen jag har nu är helt rostfri och det finns inte en repa (vilket et tydligen fanns mer än gott om på bmw´n), inget fel på bilen heller. =) Så jag är faktiskt väldigt nöjd med bytet. Sen en kombi behövs ju så det är kanoners =) Skål till mig!

Imorse underskattade jag mig själv. Jag börjar jobba klockan nio men valde att kliva upp 20 över 7 för att jag skulle hinna duscha och ta hand om dogsen osv. Men klockan kvart i 8 var jag helt klar, rastat hundarna hade jag också gjort. Så nu har jag lite dötid att spilla :)
Känns öerhört skönt att inte börja klockan sex på morgonen och stå ute i 8 timmar och frysa stjärten av mig, utan nu är jag på dagis dom kommande 3 veckorna :)
och vecka 11+12 är jag dessutom i obbola på dagiset bredvid våran lägenhet så det tar mig ca 1 minut att gå till jobbet. Tack vad trevligt :)

Helgen blev lite mix. I fredags vart det lugnt och i lördags började vi dagen med att städa bilen i hela 3 timmar, satt inprincip och plockade hundhår med pincett, men ren vart den ( nästan iaf) Sen på kvällen gick vi och käkade god mat på invito och sen var vi där ett tag och förtärde alkohol vi kom hem i god tid för att dagen efter göra mig redo för att mista min pärla :P haha..
Jag vill också att Urban ska höra av sig till mig om lägenheten så man kan få lite klarhet och så vi kan sätta igång ordentligt att fundera på hur vi nu ska göra med det.
Känns både positivt och negativt. Vi trivs ju så bra där vi bor nu. Men ibland måste man tänka praktiskt. Inte min starka sida :P Hoho
Näe nu sa jag gå och koka lite kaffe sen åka på jobbet =)
Tjing!

Älskar Dig Alexander!

RSS 2.0