SaraIdaSofia! -

Söndag!

Igår så blev det först grillning i Obbola med Philip och Sofie, i grillade egna burgers och förtärde alkohol :) Riktigt trevligt!
Vid 10 tiden begav vi oss till stan och där var det kaos. Minst en timmas kö för att ta sig in på krogen, så vi sket i det och satt istället på kajjen och drack och träffade folk :)
När vi skulle hem så ringde vi taxi men fick då veta att det var minst en timmas väntetid där också men som tur var fick Alex syn på Hägge som vänligt körde hem oss (Nära döden upplevelse) men vi överlevde och det var ju bra :)

Imorse vaknade vi 11 och då tog vi en promenad till Obbola och hämta bilen och sen åkte vi ut till mor och far och hämtade våra dogs :) Sen blev nästa stopp på maxi där vi storhandlade, helt sjukt dyrt att leva i dagens samhälle, nästan ett rån att handla mat! Men det är inte så mycket att göra åt, bara att le och se glad ut. =P
Nu håller älsklingen på att laga mat och jag har just kört igång en tvätt och städat undan lite här hemma :) (fullrulle) 

Ikväll har jag fotbollsträning och sedan blir det hem och mysa framför tv´n och bara chilla för imorgon är helgen slut och man ska upp och jobba, underbara tider =P
Näe, nu ska jag gå och se hur det går för min favorit och så hoppas jag att det snart är dinnertime för jag är dödligt hungrig!
Ajdö!

Du är så sjukt underbar!
Det går inte att beskriva med
ord hur mycket jag älskar dig!

Saturday!

Idag så spelade vi match mot Sörfors och vi vann med 6-0 =) Grattis till mig som gjorde två mål :] Haha.!
Igår så var vi och kikade lite på björnan och drog runt där inne, men de blev lugnt eftersom jag hade match idag!
Ikväll blir det utgång med min man och philip och "sophie" ;) haha! Så nu ska vi bege oss till min käre mor och far och lämna dogsen och sedan ska vi åka till Obbola och grilla burgare och dricka alkoläsk ;P Trevligt värre :)

Näe nu ska jag göra mig i ordning! Ha en trevlig lördag!
Hejdå!


klockrent!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men det beror på att det varít fullt upp :) Igår var det jobb och sen blev de stan med philip och sofi vi skulle åka inlines men de blåste så mycket så vi spenderade pengar istället :) Blev ett par jeans och ett linne :) Not bad!
Sen idag så har jag också jobbat och sen efter jobbet åkte jag och Sandra och älsklingen upp till stan och skulle shoppa, dock blev det inte så mycket till shopping för någon av oss men vi köpte iaf en mjukglass på torget och lite småsaker :)
Sen har jag varit och kikat på fotboll och sedan tränat forboll själv! :) Träningen blev ju lite av en klass för sig :P (ingen kommentar) Så kan det gå. Nu är det match lördag nästa som gäller =]

Ikväll blir det tidigt, ska upp och jobba imorgon också så 05.00 ringer väckaren :) wihoo! =P Helgen kommer uppskattas kan jag meddela!! :)

Idag hände en grej som jag tycker va klockren. Min man skulle träffa en person, men det visade sig vara två så han lade i backen och rymde därifrån :P haha jag tycker det var klockrent. Hade varit roligare om ni visste hela berättelsen vill jag lova :)
Näe nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer min man hem med cocacola :) MUMS!
Sen blir det sängen! Må gott!

// Ida

Älskar dig din underbara jävel :)


Tisdag!

Idag slapp jag mitt möte på arbetsförmedlingen vilket kändes lite drygt eftersom jag klivit upp så tidigt och gjort mig i ordning . . Istället så gick jag och älsklingen på stan och shoppade kläder åt han...
Nu är vi hos thomas och Alex hjälper Philip med bilen medans jag tar hand om Leo, Leo leker för fullt så jag passade på att tvär sitta vid datorn :)

Förövrigt så är jag på pissit humör idag, vet inte riktigt varför men så är läget. Hatar sådana här dagar! Skulle kunna gräva ner mig själv tills jag blir på bra humör.
Skjut mig!

På återseende! Adjö!

Måndag!

Imorse vaknade jag ganska tidigt så att säga, återigen svettig och en enorm huvudverk. Vet inte varför men jag hade kanske dunkat huvudet i väggen några gånger?

Idag så är det löning så jag och älsklingen åkte förbi banken och gjorde några ärenden och sedan åkte vi hem och betalade räkningar, det är inte det roligaste, känns som pengarna bara springer iväg!
Sen åkte vi upp till stan och köpte hundmat och lite mer tjafs. Sen åkte vi ut till obbola och släppte dogsen och dom sprang och busade vid vattnet, dom vågade dock inte bada =P
Nu är min man hos sin bror och hjälper honom att skruva i bilen och jag har just ringt en miljon samtal. Jag ringde:   

  • Folksam
  • Tre
  • Banken
  • Hyresvärd
  • Umeå energi
  • Jobbet
  • Folksam (igen)


Alla hade världens längsta väntekö så jag trodde jag skulle dö, fick vänta 10 minuter en kvart för varje gång jag ringde (utom jobbet då) Å jag hatar att vänta!
Men nu är det gjort och nu tänker jag inte ringa ett enda samtal till :)
Imorgon är jag också ledig och de suger, fast jag jobbar ju heltid hela sommaren så snart drar de igång. Typiskt värre kanske, när man ska vara ledig och resa och njuta av sommaren då jobbar jag. Fast ev får jag ledigt i Augusti och sen är det ju inte omöjligt att ta ledigt någon torsdag, fredag så man får någon långhelg =)
Igår så hyrde älsklingen med sig en film efter han och linus varit och fiskat, Filmen var faktiskt ganska bra men efter 1 timma så frågar alexander mig:
- Älskling, har du somnat?
- Nejdå, jag tittar för fullt
- Ida, ska vi gå och lägga oss?
- Ja de vill jag! :)


hahah. jag var så fruktansvärt trött, jag sov när han frågade kan jag lova. Men det var synd, jag hade gärna sett klart filmen, men de får bli en annan gång =)
Näe nu ska jag ta och gå en promenad runt djupvik med Sandra och Leon. Sen ikväll blir det lugnt, kanske ska åka och sola, men jag vet inget. Det finns iaf inget speciellt planerat för kvällen!
Adjökens!


Söndag!

Igår blev det att åka till Teg och hälsa på Sandra och förtära lite alkohol :) Efter några timmar begav vi oss mot stan där vi träffade Angelika å Björn och Linus och Sandra, vi slog oss ner på cafebåten och fortsatte att förtära lite drickbart :)
Mellan ölen tog vi några svängar upp till stan stan och lyssnade på musik! Sen avslutades kvällen med frisco på Max.

En trevlig kväll som invigde sommaren :) klockan 4 gick vi å la oss och klockan 8 imorse vaknade jag en aningen bakis och väldigt varm! Vi hade det väldigt varmt i lägenheten vill jag lova!
Solen lyste och jag bestämde mig för att stiga upp, strax efter klev min käre man upp och vi åt lite mackor och drack mormorssaft och bara myste :)
Sen vid halv 11 snåret kom min papi förbi med dogsen och sen begav vi oss till stan där vi hämtade bilen hos Sandra och sen åkte vi och kika på fotboll, dock förlorade obbola men de kan jag leva med =P
Nu har vi just ätit middag (hemmagjorda biffar med fetaost i och potatisgratäng) Mums =)

Nu håller jag på att tvätta och städa lägenheten medans älsklingen for och fiskade med Linus, Ikväll blir de iaf väldigt lugnt även fast jag är ledig imorgon :) Men jag tänkte iaf passa på att få lite ordning här hemma =)
Tack för igår allesammans!

Jag älskar dig Alexander!

Lördag!

Igår efter jobbet var de oerhört skönt att komma hem, jag var måttligt less vill jag lova! å jag vann inte ens flaskan. det sög, men nu är jag ledig på måndag iaf och det känns relativt skönt :)
Efter jobbet bar det ut till mor och far och så fick hundarnba busa av sig, mamma hade fått punktering så hon lånade våran bil till stan och vi fick vara ute på lövöudden och sola och spela lite fotboll, sen på kvällen bjöd som på middag, grillat =) Vid 12 åkte vi hem, eller först till subway å köpte en macka och sedan hem. Jag var så sjukt trött när vi kom hem, de kändes verkligen att jag varit vaken från 5 på morgonen. Kan ju meddela att jag somnade väldigt fort.

Idag vi halv 2 har jag träning och sen vet jag inte vad som händer ikv =)
Det återstår att se =) Näe nu ska jag klä på mig å så ska vi gå ut med dogsen =)
Ha en bra dag!

"fredagkväll"

Det är svårt för mig att koppla att jag ska jobba imorgon och att det bara är torsdag idag, men jag kämpar på de!
Ikväll så slapp vi ha sen träning, den blev flyttad till klockan 4 istället och det var guld värt, efter träningen så åkte vi och köpte hem pizza till middag och så hyrde vi nya wallander, hämden och så köpte vi dip och grönsaker :)
Sen vart det myskväll för hela slanten! Det gillades kan jag lova =)

Sen nu är klockan snart kvart över tio och jag känner mig piggare än någonsin och det är inte bra, det får morgondagen att se väldigt mörk ut!
Men förhoppningsvis tar jag mig upp i tid (trots att jag fortfarande inte hittat igen väckarklockan)
Näe nu ska jag göra mig i ordning för att krypa i säng och forhoppningsvis somnar jag relativt fort. Lycka till åt mig!! Yihoo!
Känn peppen för att kliva upp kvart över 5 imorgon. Det skålar vi för!

Godnatt!

knepigt!

Idag är det torsdag och röd dag så man är ledig! Å det får denna dag att verkligen kännas som en fredag vilket gör det extra jobbigt att kliva upp och jobba imorgon, men men de är inget att göra något åt, bara att gilla läget dvs =) det är ju ändå Fredag imorgon och det gör allt lite lättare om man hela tiden tänker på att det snart är helg!
Idag klockan halv 2 ska vi vara på sandviksplan och dra över något skydd över gräset, mitt i ljusa dan, de gillades inte, jag hade ju annat jag ville göra.
Älsklingen åkte just med sin bror till sävar för att hämta en bil åt Ph så nu är jag hemma och sitter här och lyssnar på musik!
Imorse när jag vaknade kände jag mig bakis och död, trots att jag var helt nykter igår, skumt. Sov i typ 10 timmar och ändå kändes det som att jag skulle kunna sova 14 timmar till! Men det vart inget av, får inte vända på dygnet så jag inte vaknar imorgon när jag ska på jobbet. Känner inte peppen för när väckarklockan ringer där vi kavrt över 5 snåret! Blä! Hade hellre börjat 7 och slutat 4.

Jag är faktiskt inte död i benen efter gårdagen men älsklingen klagade lite grann :p hahaha!
Det var sista spurten som gjorde det ;)
Näe nu ska jag gå och göra mig i ordning sen ska jag åka inlines ner på splan! Have a nice day!
Måste även försöka få tag i biljetter till whitesnake!? Någon som vet hur man får tag i det?? Jag gjorde dock värsta tabben, på jobbet fick man köpa biljetter för 250:- per person för båda dagarna och jag missade det hela. Ajaj! Men iaf, om ni vet hur man får tag på det är ni välkommna att skriva vars dom finns =)
Tjing!

jaiks!

Idag så for jag älsklingen, philip och sofi och till stan och köpte nya inlines åt sofi, sen åkte vi och åt tackobuffe på droskan och det var inte illa =) 60:- och så får du äta hur mycket du vill =)
Sen åkte vi hem och bestämde oss för att fara ut och åka inlines! Vi började i holmsund och åkte till maxi, där vi köpte glass och sen vidare till ålidhem för att sedan komma till berghem ( efter en rejäl omväg ) där vi tog en fika hos alex farmor och farfar =) Sen åkte vi hem till holmsund igen! Bra jobb av oss!! Vi hade inget dåligt tempo heller.
Inte illa, de blev en liten tur så att säga =) Men kul hade vi =) Spec när Sofi satte fart ner mot maxi från maxibron ( hon kan ej stanna ) =P hahah. Jag vek mig typ dubbel av skratt =) hon klarade iaf vägbommarna ;)
hahaha!

Men nu är vi hemkomna och de är väldigt skönt. Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan krypa i säng :) Imorgon är man ledig men sen jobbar jag på fredag! så jag hade inte tänkt ställa om dygnet allt för mycket. I helgen har vi match mot mariehem sen får vi väl se vad som sker resten av helgen =) Något spännande inträffar alltid!

Näe nu börjar klockan bli på tok för mycket! Godnatt allesammans!

Love you!

Godmorgon!

Godmorning!!

Igår så var jag hemma och var lediga så då satte jag upp några hyllor i vardgasrummet, städade och tvättade, tömde diskmaskinen osv! allmän nytta dvs!
Det var inge fint väder så jag höll mig mest hemma =) Sen när Sandra slutade gick vi en promenad med småttingarna =)
På kvällen hade jag fotbollsträning men jag hade så förbannat ont i min benhinna fortfarande så det gick inte att träna. Så de sög! Börjar bli sjukt less, det ända som går bra att göra är att åka inlines. Vet inte varför men de kanske är en annan belastning.
Idag är jag också ledig och det är så ofattbart drygt när alla andra jobbar! Fast älsklingen har halvdag idag tror jag :)
Imorgon är man också ledig eftersom de är röd dag, jag är heltklart ledig på tok för mycket. Men de är inte så mycket att göra något åt!

Idag blir det lugnt, ska gå en promenad med dogsen strax till att böra med sen blir det att kika tv. =)
Förhoppningsvis när min man slutar så ska vi fixa barbordet och sätta upp det och kanske at vi tar en tur på inlines =) Jag tycker vi kan åka in till stan och ta en glass, men vi ser väl :)
Dags att ge mig ut på prommis! Ha en bra dag!
Tjing!!


gokväll!

Idag så har jag och viktoria varit och åkt inlines runt holmsund i ca: 2 timmar :) haha! Hur kul som helst :) Viktoria var väl ingen topp åkare direkt, inte för att jag är det men hon var fan snäppet sämre :)
Sen åkte jag hem och så kom älsklingen hem vid halv 5, då tog vi en tur till berga på rullisar då också, eller mittituvan eller vad de heter och när vi kom dit hade vi mackor och loka med oss som vi förtärde =) Det var hur mysigt som helst vill jag lova :) Det är rätt så fint där kan jag också lova :) Sen åkte vi hem fast då hade vi motvind så då var det inte lika kul. Sen blev de ingen fys ikväll men jag har ju fått min dagliga motion ändå =)

Nu ikväll blir det bara lugnt, ledig imorgon är jag också! börjar bli less på att aldrig jobba, det är som lite smått drygt när alla andra jobbar för då har man inge vettigt att göra! Men jag har iaf sökt ett nytt jobb idag så vi får väl se hur det blir med det =)
Vi tog en tur förbi mor och far men när vi nästan är framme så möter vi dom och då var dom ute och gick så det blev ingen visit där inte =P
Nu håller jag på att tvätta och hade väl tänkt dra dammsugaren en sväng om :) Ha en trevlig kväll gott folk :)




Fikatajm =)



Jag är väl ingen superåkare direkt :)





Tack för en mysig "utflykt" älskling! DU förgyller mina dagar!


Hello!

Idag är jag ledig och de är fint väder så denna dag skall spenderas ute hade ja tänkt, kanske ska ta en sväng med inlines! Nu sitter jag här och älsklingen har just farit tillbaka på jobbet efter lunchen och snart kommer viktoria hit och vi ska hitta på något spännande hade vi väl tänkt :) haha! :)

Imorse vaknade jag vid 10 tiden och så gick jag upp sen gick jag på toa, och då slog jag näsan i handfatet och blodet sprutade typ, jag svor en lång ramsa och sen fick jag gå med bomullstussar i näsan! Inte kul, nu är den hur öm som helst, känns typ som att någon slagit mig med ett basebollträ rätt på snoken! Inte skönt!
Jag trodde typ att jag skulle krevera av smärta. Inte bra! Stackars näsa :) Visade sig när jag berättade det för min man att det har hänt han ett ex antalgånger också, fast han har aldrig börjat blöda näsblod av det! Å min näsa brukar tåla mycket utan att börja blöda, men detta var inte en lös smäll vill jag lova! AJ är allt jag säger!
hahaha!

Näe nu ska jag plocka undan lite och sen blir det subwaymacka som vrickadevickan har med sig :) toastad macka med chickenteryaki (hur det nu stavas) med honungsenap och vitlöksdressing!!! Gott eller vad!?!? =)

Ha en bra dag! Å njut av vädret =) Summer on the run (:

Me and you, so happy together!!! =)


Följ min blogg med bloglovin

Söndag!

Ännu en helg som tagit slut :P haha! Idag så har vi käkat lunch med Viktor och Pernilla och sedan bar det iväg å åka inlines :) Sjukt kul =) Helt underbart väder har det också varit =) Sen åkte vi en sväng förbi min käre mor och far och nu är vi nyss hemkommna :)
Ikväll blir det en film och bara lugnt, egentligen skulle jag vilja spela bingolotto bara för kul, men det blev inget av! Jag har inte spelat det på 1000 år känns det som! Men vi hann inte köpa några innan dom slutade sälja, så det sög!
Imorgon är jag ledig igen, för ovanlighetensskull =P Så jag hade tänkt att det skulle vara lika fint väder som idag så jag kan vara ute och åka inlines och njuta av det underbara vädret =) Kanske jag till och med tar å åker ut till mor och far och solar, jadu, man vet aldrig =) Hoho!

Egentligen har jag fotbollsträning ikväll men eftersom jag har benhinneinflammation ska jag vila i veckan och hoppas på att de går över! Min far informerade mig på förra träningen när jag egentligen inte skulle vara med men var det ändå att det kan bli kroniskt så nu ska jag vila i veckan iaf :)
Detta väder får mer än gärna hålla i sig! Jag är så ofattbart glad sådana här dagar :)
Melodifestivalen igår . . Sverige kom 21 av 25 =P haha vi är alltid sämst :) Grattis Norge :) Tråkigt att det inte blev nåogn spänning - man visste efter bara några länder att Norge skulle vinna och det var tråkigt så älsklingen somnade och jag låg och tvingade mig att vara vaken bara för att se klart det :P haha!

Näe nu ska jag se om vi får i oss nå mat! Ajdö!

Joy!

Imorse när jag vaknade käknde jag mig ofattbart trött, jag klev upp och gick till köket och tog mig ett glasvatten! Sen när jag står där inser jag att klockan var 05.30, inte konstigt att jag var trött, så jag skyndade mig till sängen igen och somnade om direkt :) haha
Idag spelade vi match mot UIK´s juniorlag, seriestart som slutade 2-2. Helt okej match vi var lite slö dock men vi förlorade iaf inte =)
Sen åkte vi hem och skulle fara och kika på Obbolas Alag men de blåste så mycket så vi åkte hem :)

Ikväll har vi ätit värsta goda middagen med förätt och hela kalaset! Mys :) Nu börjar eusovision och de kommer bli spännande, undrar om Sverige ens ahr någon chans? Tveksamt, vi har inte haft en chans på tusen år känns det som!
Hur som haver, nu ska jag gå tillbaka till tv´n! Ha en bra Lördagkväll :)

Jag älskar dig älskling du och jag är det bästa :)
Du gör mig så ofattbart lycklig! Puss

nightshow =)

Ikväll har jag och älsklingen lagat go mat med värsta goda salladen med fetaost :) Inte helt illa vill jag lova :)
Efter middagen så lekte vi frisörer och färgade först älsklingen blond, vilket blev en katastrof så det var tur att vi bara gjorde det för att den andra färgen skulle fästa bättre och bli skarpare!!
Sen fick han gå runt blond ett tag medans vi gjorde ljusa fina slingor i mitt hår :) å nu sitter alexander med den riktiga färgen. . RÖD!!!
Jag skulle nog kunna skjuta honom! Tror inte på detta påhitt! Men de är ju hans val =) Tur att jag tycker om honom exakt lika mycket trots färgen på håret :) haha!
Får se om jag lyckas ta någon söt bild på honom sen som jag kan lägga in =) haha!

Mitt hår blev iaf kanoners =) återstår att se hur min mans frisyr kommer se ut! Jag är väldigt skeptisk :P haha.!

Näe nu ska jag hjälpa honom att tvätta ur det och sen invänta resultatet! hoho!!!

Fredag =)

Då var det fredag igen :) Haha.. Skönt måste jag säga!!
Imorse höll jag på att försova mig, vaknade 10 minuter innan jag började, vet inte om jag stängt av alarmet i sömnen eller om det aldrig ringde :P haha men jag hann iaf i tid =) Dagen har gått väldigt sakta, kändes nästan som att den aldrig skulle ta slut =P Men de gjorde den och nu är jag hemma :)
IKväll blir de nog lugnt vi har seriepremiär imorgon mot UIK J. Spännande spännande!
Näe nu ska jag sätta mig framför tv´n och känna lugnet ett tag!

Laters!

OhDjees!!!!

Idag så bestämde jag mig för att vara duktigt så jag åkte ner på mitt jobb och tvättade bilen :) Sen skulle jag gå in och kolla om det var jobb imorgon, vilket det var :) då inser jag att jag glömt att kolla i sommarjackan, så jag kollar och vad ligger i den om inte min älskade mobil!?!? Så sjukt skönt! Jag hade bara kollat vinerjackan =) haha..
Så nu är den tillbaka och det känns så sjukt skönt!
Tur att jag inte beställde ett nytt simkort och köpte en ny mobil igår som jag hade tänkt =) Grattis till mig!

Oh No!

Jag har blivit utmanad!!

En fråga. Ett ärligt svar.

Det är allt du får.

Du får ställa mig en fråga
En fråga om nånting.
Hur galen eller konstig frågan än är,
så lovar jag att svara ärligt. Anonyma frågor svarar jag ej på!!

Jag utmanar dig att kopiera detta
och se vad folk frågar dig!

Fråga mig här, eller på [email protected]!
Good luck!

Godmorgon!

Ännu en dag då solen lyser :)
Igår blev en enda stor besvikelese, jag fann ingen ny mobil så jag är fortfarande utan.
Det suger, jag lever typ i en fantrasi att den ska komma fram förr eller senare, men det ser inte ljust ut! Jag hade tänkt söka igenom hela lägenheten (igen) ihopp om att den ska ligga i någon vrå som jag missat! Fast innerstinne så vet jag att den inte gör det! SucK!
Jag lovar mobilen har fallit ut ur jackan på jobbet eller något! Men jag kan bara inte bestämma mig för att beställa ett nytt sim, åh så drygt! för dom andra nr är sparade på mitt simkort och då om jag beställer ett nytt dom inaktiveras det gamla och det skulle inte förvåna mig om jag beställer ett nytt nu så hittar jag mobilen direkt.
Näe nog om mobilen!

Igår fick jag höra att Sandra hade varit förbi och stått och plingat på men inte hade jag öppnat. Ja jag var hemma men jag sov nog som en ko eller något för jag har inte hört det! Så de var bra jobbat av mig!? Fattar inte hur jag kunde sova så djupt!? Idag ska jag inte lägga mig och sova en sekund så idag borde jag öppna :P haha.!

Hade tänkt och få lite mer ordning i lägenheten och städa undan för min farmor och farfar ska komma och hälsa på ikväll efter middagen och se hur vi har fått det i våran nya lägenhet!
Vi var förbi dom igår och hälsade på och dom blir alltid lika lyckliga =) Spec när Alexander är med. Jag tror min farmor har någon secret crusch on him!
För kommer jag själv och hälsar på så är det första hon frågar: - Vars är alex, kommer inte alex också?
Hahaha.. Ja min farmor är för söt :)
 Näe nu ska jag sätta igång både diskmaskinen och tvättmaskinen. Jag njuter verkligen av att ha det i våran lägenhet! Det är guld värt! Sjukt skönt att slippa bergen av disk som bara står och suktar efter en på diskbänken och att slippa gå ner 2 trappor och boka en tid som förmodligen aldrig finns och den enda tiden som finns passar inte alls!

Näe nu blir det en promenad som inledning på denna unerbara sommardag :) Me Like sommar :) hoho!å

Förövrigt så känner jag att jag måste få irritera av mig på den såkallade "holmsundsbloggaren"
han verkar vara ett stort skämt som verkligen inte har stor koll. Alla som inte faller han i smaken får sig ett "smeknamn" och hamnar i hans fördomsfulla blogg! Det var ju en artikel om honom i tidningen och kvinnen som skrev artikeln kallar han nu för Iprenflatan. Han beskriver också andra händelser i holmsund som han egentligen inte har en jävla aning om, utan han sitter där framför sin dator och skriver om saker han får höra!.
Jag har aldrig i hela mitt liv hört någon spy så mycket galla över "byn" man bor i. Då är min fråga, varför tackar man ja till att flytta in i sitt barndomshus och bor här i mer än 4 år? Varför kommer man tillbaka när man varit bort en längre tid?

Ska man nu göra som honom så kan jag ju kalla honom, holmsundsbloggaren alltså psykopat (som han kallar en i sin blogg) För är det inte så att det faktiskt var han som jagade en man runt holmsund med en yxa? :O
Jag tror inte att det är holmsund det är fel på utan de han vill är att få uppmärksamhet! Jag läser själv hans blogg och kan inte sluta irritera mig! allt han skriver är verkligen skrattretande!
Rykterna säger att när han kom tillbaka från stockholm så hade han förvandlats till en "störst, bäst och vackratst, mucka inte med mig för jag är stencool snubbe!! Jag tycker han verkar vara en pajjas som många skrattar både åt och med!
det roliga är att direkt de händer något så finns det alltid någon som flikar in åh nu kommer holmsundsbloggaren skriva ett långt och förvrängt inlägg! Den så kallade holmsundsbloggaren har till och med blivit ett samtalsämne på mitt jobb! Så det finns endel som ifrågasätter denne man!

Kika in på bloggen och läs. http://galaxybloggen.blogspot.com/search/label/Holmsund

Men dö!

Jag blir så sjukt less på min mobil, kan den inte bara komma fram nu?
Åhh.. Så sjukt irreterande! Det jobbiga är att jag måste beställa ett nytt kontantkort och alla nummer försvinner! Det är det värsta av allt!!!!!
Så ni som känner att jag behöver erat nummer får gärna skriva det till mig! Skulle inte vara helt fel!
Nu ska jag åka och hämta min man och sedan ska vi åka upp till stan för att införskaffa mig en ny mobil :)

Adjökens!

Onsdag!

Godmorgon eller nått!
Imorse när jag vaknade kände jag mig helt förstörd, jag gick då upp och kollade vad klockan var och det visade sig att hon var halv 11. =P Skönt att sova ut! Nu på morgonen har jag hunnit varit på en promenad med dogsen och ätit lunch med min älskling =)
Sen direkt efter älsklingen åkt tillbaka på jobbet så somnade jag =P Vaknade nyss, eller vid 10 över 3. Hur sjukt är inte det?
Det blev inte ens sent igår!? Jadu, får se hur det går att somna ikv :P haha.. Fast jag är ledig imogon också så det är väl inte hela värlen om jag inte kan somna i någorlunda tid =P
Nu hade jag tänkt att göra absolut ingenting :P haha Slöare människa får man leta efter ;) haha Oj oj, måste skärpa mig. Men de finns ju en nackdel, alla jobbar ju!? Så vad ska jag då göra?
Jadu. .  Så kan det gå!
Have a nice day!

Godkväll!

Nu har jag nyss kommit hem från träningen och den gick väl sådär, jag har så sjukt ont i min käre benhinna att jag håller på att dö. Inte kul kan jag lova! men jag lyckades pina mig egenom hela träningen =P
Men men blir att knapra pronaxen och hoppas det blir bättre :)
Älsklingen låg och sov när jag for på träningen vid 8 och då hade han sovit ett tag och han sov när jag kom hem så nu är han uppe, hoppas han inte är pigg nu bara, för hans skull dvs :P haha. Kan bli kämpigt att vara pigg nu och så ska han börja jobba 7 imorgonbitti =/

Ledig imorgon är jag också och då måste jag klura ut vars jag har min mobil för den är fortfarande försvunnen och det ogillas skarpt! Så som sagt jag är onåbar just nu bara så att alla vet :)
Näe nu ska jag hoppa in i suchen och sen blir det att kika tv :)
Jag har världens bästa pojkvän, 
jag älskar dig Alexander Lindström!

Hopplöst borta!

HOPPET!?
För två veckor blev min mobil överkörd på jobbet :P haha Ingen kommentar ;) men det repade jag mig från och skaffade en ny mobil, visserligen ingen spec och flashig mobil men jag hade iaf en! Men nu är den spårlöstförsvunnen från igår. Jag hittar den ingenstans, jag var helt övertygad om att jag hade den i jobbjackan som var på jobbet men när jag åkte ner på jobbet idag så blev jag varse om att så var inte fallet. Blä för det. Så nu är jag mobillös och jag måste försöka fixa det på något vis, vet bara inte hur men det ska nog lösa sig. Blir väl att köpa en ny tillslut men jag tycker de är ovärt att lägga pengar på en dyr telefon, finns så mycket annat roligt man kan göra istället. Men men. Fast med min tur så borde jag kanske vara utan mobil. Skulle kanske behöva en hemtelefon med sladd så att den inte kan försvinna från mig! Hahaha.. Fast då skulle väl hela huset rasa och så är jag hemlös också! Jadu, så kan det gå! Det jobbigaste är ju att måsta vänta på ett nytt simkort. Blä!
Känner mig så ofattbart handikappad utan mobil! Så idag är det synd om mig, så ni som vill nå mig får helt enkelt komma hit! =P

Idag blir det bara chill, har varit på prommis med hundarna och så har jag tvättat lite och käkat lunch med min man nyss. Nu hade jag tänkt städa upp lite och se om jag inte kan få ha tur för engångsskull och så bara råkar jag hitta min
käre telefon. Det skulle vara great vill jag lova!
Men men så kan det går.
Önska mig lycka till =)
Tjing!


Zylber.com

Min lediga dag!

Godmorgon!

Känns väl sådär att jag är uppe och sitter vid datorn nu sådär kring 7 tiden på en dag när jag är ledig. Men såhär ligger det till. Jag vaknade vid tjugo i 7 utav min mans väckarklocka och var pigg, trots att jag gick och la mig sent igår!
Men det är väl egentligen inget att göra något åt, bara att kliva upp och njuta av det fina vädret!

Idag blir det lugnt, hade tänkt sola men det är väl mer eller mindre min plan för idag eller Sandra skulle komma förbi när hon slutade så skulle vi gå ut och gå med dogsen men de blir väl kring 3 snåret!

Näe nu ska jag gå ut på balkongen och kolla om det verkligen är fint väder eller om man blir lurad av att det är sol och sen så är det svinkallt ute! =)
Ses!


Zylber.com

Gå in och kika, jag lovar det finns fina smycken, har hittat tusentals och missa inte vattenfallet,
det är riktigt värt! Smycken som minskar i pris, en krona för varje minut =) Check it out!

Vi två på en joggingtur =)

Träningen gick alldeles utomordentligt :) Skulle nog inte skada om vi två kunde följas lite oftare och springa =P Då kanske älsklingen skulle få lite bättre lungor :) Haha.. Näe men det gick faktiskt bra, vart inte så långt men iaf ett varv runt eljusspåret =) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det att kika lite tv :) kanske blir att se någon film eftersom att jag är ledig imorgon :)
Tack och adjö! Förövrigt så måste jag ta tag i att köpa dom där nike skorna jag pratade om tidigare, var och kikade på dom för någon dag sen igen och kan inte säga annat än att dom är helt underbara =P Haha! Finns alldeles förmycket fina saker som jag vill ha =)

Förövrigt så måste jag bara tipsa om denna sida, det finns så sjukt mycket fina smycken :) Check it out vet jag :) Otroligt fina smycken till riktigt bra priser :)

Zylber.com

Ohdjes!

Turen idag till stan ledde till en ny tröja som passade mig utmärkt :) Egentligen var det älsklingen som skulle handla kläder men det blev jag! Det blev en super fin tröja från puma :) Det blev ingen solning idag men de får gå bra ändå, kanske far imorgon när jag ändå är ledig =)
Min mobil är också borta. . Jag hoppas för gudsskull att jag glömde den på jobbet men man vet ju aldrig!

Näe nu ska vi bege oss ut och kuta ;P haha uppdatering kring det kommer senare ikv :)


Måndag!

Imorse vaknade jag och kände mig faktiskt rätt så utvilad vilket faktiskt var en relativt skön känsla :)
Jag bagav mig på jobbet och det har faktiskt flytit på ganska bra. Haft det skönt ute i det fina vädret kan man väl säga :) Dagen isig har också gått väldigt fort och det är aldrig fel när arbetsdagarna susar förbi!
Imorgon är jag ledig, på gott och ont. Men det är inte så mycket att göra något åt! Bara att gilla läget så att säga!

Idag hade jag tänkt göra massa nytta. Jag ska först och främst upp till stan och lämna igen en tröja som min älskling köpte för den var förstor och sen tänkte jag åka förbi och köpa lite nödvändigheter till hundarna osv.
Sen får vi se vad jag hittar på när jag kommer hem, hade iaf tänkt tvätta lite och städa upp från helgen! Sen får jag se om jag hinner/ids åka och sola. . Det återstår att se, men de skulle inte sitta fel! =)
Sen ikväll blir det väl någon form av träning, hade väl tänkt mig att försöka mig på att övertala min man att följa med ut och springa, men vi får se hur det går ;P hahah. Jag har ju lyckats förut så varför skulle jag inte lyckas nu? Bara det inte börjar regna mera för då blir det absolut inget av! =)

Förövrigt så har det varit en bra dag idag :) jag är allmänt lycklig och det eviga tjatet, sommaren är på väg men jag gillare skarpt :) haha... Näe nu ska jag byta om och bege mig upp till stan! Smell you laters!

Älskar dig!

Söndag!

Ännu en helg har passerat alldeles för fort =( I fredags blev det grillning och hockey med Linus och sandra, tråkigt att sverige förlorade men dom fick ju sitt brons idag iaf! :)
Sen så igår hade vi lagfest och det var bara trevligt, haha inga kommentarer ;) Dock lite jobbigt att spela match idag men de funkade väl :P haha. Hoppet att hela laget var bakis + att våran målvakt inte kunde komma! Men det är väl smällar man får ta antar jag!? bara att ta nya tag! Vi gjorde iaf en relativt bra bakismatch ;) hahaha..

Ikväll har det inte blivit mycket gjort! Vi har bara varit hemma och slappat och tagit det lugnt :)
Imorgon är man tillbaka till jobb! Det känns lite väl opeppande men det är inte så mycket att göra något åt! Bara att le och se glad ut sådär halv 6 på morgonen. + att jag har fått skitgöra imorgon! Så det är extra synd om mig kan man väl säga!

Näe nu ska jag hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i soffan med min man :)

Hoppas att alla har haft en trevlig Helg!!
Tjing!

Fredag!

Ätnligen helg, igen :) haha.. Dagen har gått helt perfekt. Dock var jag lite sliten eftersom mina föräldrars hundar har hållit mig vaken mer eller mindre hela natten! Men men så kan det gå!
Jobbet gick galant, vi har haft det slappt ute i solen och sen fick vi gå hem klockan 1 + att jag vann flaskan och en mythos! Con Gratz!

Idag ska jag inte göra något spec, eller jag funderar på att åka och sola men vi får se om jag ids, sen blir det bolaget när min man slutat jobba!
Sen ikväll blir det att grilla med Linus och Sandra och dricka lite öl till hockeyn :) Sen imorgon har vi lagfest med fotbollslaget och på söndag är det match! Hahah.. Bakis på matchen kan ju bli lite smått spännande, återstår att se och uppdatering angående de kommer MEN vår käre tränare har tillåtis oss till att spela matchen bakis eftersom vi egentligen skulle vara matchfri denna helg! Sådeså! + att de är bara en träningsmatch!
=)




Förövrigt så är jag lycklig!

  •  Jag har världens bästa pojkvän!
  • Vi har en fin lägenhet som vi trivs helt underbart i!
  • Det är helg!
  • Sommaren kommer mer och mer!
  • Vi har helt sjukt underbara hundar!
  • Jag fick sluta tidigt på en helt underbar Fredag!
  • och framförallt, Jag är Kär!

 

Jag älskar dig Alexander Lindström!
Du förgyller min dag och jag kan inte
bli mer lycklig än vad jag är med dig!
PUSS <3

Torsdag!

Imorse var det inte kul att stiga upp. Längesen jag var så trött. Kändes som ett skämt när jag insåg att klockan var kvart över 5 och att jag skulle bege mig på jobbet!!
Men jag överlevde denna dag också. Hade det ändå relativt slappt, fått vara ute i det fina vädret och mest lallat på!
Sen nu har jag just vait på en promenad med dogsen och Sandra och lille Leon =) Helt klart underbart väder för en promenad :)
Ikväll ska vi bo på lövöudden tills på Lördag, känns väl sådär men men! Min käre mor och far är i stockholm och jag tänker inte bo i våran lägenhetn med 4 hundar. Det finns inte!

Ikväll är det fotbollsträning och sen i helgen är det match! Hejja oss.
Näe nu ska jag ta och plocka undan lite och sen ska jag bege mig ut til mor ocg far och kirra middag :)
Jobb imorgon igen. Ganska bekvämt att jobba torsdag fredag och sen vara ledig för helgen :)

Ajökens!

Just another day off!

Idag slog det mig hur länge jag har varit ledig, jo det är faktiskt 6 dagar irad! Det börjar kännas. Känner mig rastlös, spec när alla andra jobbar.
Idag vaknade jag när älsklingen kom hem på lunch, dvs klockan 11. Bra gjort av mig att sova så länge :) Det är garanterat rullgardinens förtjänst =)
Sen åt vi brunch tsm och sen körde jag ner honom på jobbet och sen åkte jag ut till min mor och far och städade bilen! Förutom det har jag inte gjort något vettigt idag! Bara donat på hemma, varit förbi och fikat med älsklingen  på hans jobb och sen tvättat lite och sen suttit som klistrad framför tv´n!
Inte bra att vara ledig för mycket. Man blir så ofattbart bekväm! Egentligen borde jag varit ute och sprungit men så blev inte falet idag! Haha..!

Ikväll blir det att mysa med älsklingen framför en bra film och sen att försöka sova i någorlunda tid eftersom jag ska upp och jobba imorgon :) så klockan 05.10 ringer väckarklockan! Jihoo! lucky me!
Men med tanke på att jag ställt om dygnet dom senaste 6 dagarna så kommer det nog bli lite halvsvårt! Men jag kan ju försöka iaf! Kanske borde ge fan i att dra ner rullgarinden ikv =P hahah!!

Jag avbokade även tiden hos vetrinären idag. Vi hade tänkt kastrera våran stora hund Tempo. Men vi har disskuterat och kommit fram till att det blir inget av! Finns ingenting som tyder på att det skulle behövas. Han är redan världens finaste så vi sket i det helt enkelt!
Näe nu ska jag gå och se GG on tv! Ha en bra Onsdag!! Snart helg igen.
Som jag sa förut. . Dom veckodagar som existerar är måndag-Fredag. . Man börjar veckan på måndag och sen hinner man inte ens blinka sen är de fredag, och vips så är det måndag igen! Ajaj!
Inte bra. . Önskar att helgerna kunde gå lite långsammare!

Tjing!

Jag älskar dig Alexander!
Du är det bästa som har hänt mig!


 


det tar aldrig slut!

Nu sitter jag här och är så sjukt less! Det är nämligen så att dom där jävla bananlådorna aldrig tar slut, å då menar jag aldrig! Känns som det bara blir mer och mer. Men det tar sig väl någongång som man brukar säga!

Känns ändå skönt att för varje lådan man packar upp så blir lägenheten mer komplett! av dom "större sakerna är det inte så mycket som saknas men de finns några saker som jag inte kan göra något åt utan min man! Typ som att få upp barbordet osv! Men han är ju på jobbet så det får vänta tills han har ork :)
Men bananlådorna kan jag ju alltid ge mig på ;) hoho!
Ikväll blir det fotbollsträning och sen blir det att bädda ner sig i soffan och bara chilla :) Ledig imorgon också dock men de kan jag väl leva med! Eller jag har väl inget val rättare sagt!


Back to the bananaslådor ;) Tjing!
 
 


Tisdag!

Igår var jag ledig och lyckades ändå inte sova ut för att det blir så sjukt ljust i sovrummet eftersom vi inte har någon rullgardin eller liknande. Detta resulterade i att jag ringde och väckte vrickadevickan och vi bagav oss till stan för att inhandla en rullis!
Det blev gjort + lite allmän shopping :) haha..  Jag lyckades även skaffa oss kanaler :) För i denna lägenhet finns det inge kabeltv så vi fick skaffa oss en boxer =) Skönt att ha alla kanaler nu igen=)
Sen så blev det att gå till Sandra och låta hundarna busa av sig och sen gick vi hem till oss och kika tv och dom små busade så dom var totalt död! Kan lova att bägge sov gott inatt! spec lille leon. Han var nästan helt död när sandra gick hem :)
Sen när älsklingen kom hem så åkte jag och hyrde en film vilket resulterade i total flopp! Den var bortom all ära! Usch vilken dålig film! Men men så kan det gå!

Idag är jag också ledig och jag fick sova ut lite mer idag eftersom det var mörkt hela morgonen :) Idag blir det bara lugnt, ska dona lite i lägenheten och sen blir det nog att åka och sola med Sandra. Har även varit på en promenad imorse med dogsen våra :) Härlig dag med fint väder :) tycker bara att värmen kan komma nu också. inte bara solen!

Skönt att vara ledig men jag behöver faktiskt jobba! Men jag vilar upp mig inför sommaren haha :P
Förövrigt så har vi inhandlat en hundbädd till Tempo som han vägrade ligga i, han la sig bara bredvid hela tiden. Men imorse när jag klev upp så låg han och sov i hundbädden. Så vi köpte det inte i onödan iaf :)
Näe nu ska jag dona lite och sen ska jag även hinna åka över till thomas och hämta sommardäcken och sen ska jag lämna bilen hos min man så får han ordna det där! Jag vet att vi är lite sent ute, sisådär 5 dagar. Men nu ska det bli gjort!
Grattis till oss! Vi har inte lyckats sätta på sommardäck i tid och då jobbar alexander ändå på DÄCKJANNE! hahaha, men så kan det gå :)
Ha en bra dag!

Lördag!

Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera här, sist jag skrev var ju i tisdags skulle jag tro ;P Men det har varit fullt upp sen vi flyttade i Onsdags. .  Nu är vi holmsundsbor igen och det känns wonderful!!!
Vi trivs hur bra som helst och det är äntligen någorlunda ordning i vårat nya hem! Hundarna har väl inte helt anpassat sig men det blir bara bättre och bättre :) Dock har vi inga kanaler ännu men de jobbar vi på :) Sen så har vi inte hunnit få upp datorn heller. Men det är work in progress!

Idag så har vi spelat match och den slutade 2-2! Grattis till mig som fick göra mål. men det var tur för vi låg under med 2-1 och vi förtjänade inte att förlora.. Inte ens nästan!
Imorgon är de match igen mot sandviks pojkar 15-16! haha.. vi kommer åka på dyngstryk :P Men så kan de gå :)

Valborg spenderades ute på Lövöudden hos mina päron vi grillade och drack gott :)
Sen när kvällen började ta slut så tog vi taxi hem. Men, när vi kommer hem till lägenheten och klivit ur taxin inser vi att bilnycklarna är i bilen som står ute hos mina föräldrar och på bilnyckeln sitter hemnyckeln! Grattis till oss! Men efter 1 timma fick vi tag i min bror som körde ut på lövöudden och hämtade dom :P hahhaa. Måttligt less kan jag berätta att vi var!
Vi tog oss inte ens in i trapphuset. Trodde seriöst att jag skulle frysa ihjäl! Och nu när det är vår så vill man så gärna tro att det är sommar så man klär sig alldeles förlite! Men vi överlevde!
Ikväll så grillade vi igen hos mina päron och nu ser vi Barca - Real Madrid! Barca leeker med dom. Nästan pinsamt..
Men jag var tvungen att ta en paus och sätta mig här och uppdatera mig lite!
Förövrigt så är jag hur lycklig som helst och livet leker :)
Nu måste jag gå och se klart matchen! !
Tack och Adjö! Njut!

Jag älskar dig din underbara jävel ;)
haha! Puss.. Du + Jag = Sant!

RSS 2.0