SaraIdaSofia! -

Onsdag!

Ännu en dag har passerat och imorse vaknade jag ändå relativt utvilad och det var skönt vill jag lova =)
Idag fyllde min mor år och då blev de kalas med smörgåstårta och prinsesstårta =) de gillas =) Imorgon är de Oktober och de känns ju okej skulle jag tro, dock så börjar de kännas att vintern är på ingång. Vinter jacka, täckbyxor vantar och mössa... Ja allt är framtaget och dom fina sommarkläderna är undangömda! Så kan de gå. Nu taggar vi sommaren 2010!!!!!!!!

Nu är vi hemma och vi hade tänkt gå och lägga oss och känna peppen för en skön Torsdag!

Näe nu är jag trötter! Pusspuss


Godnatt!

Nu kryper vi i säng här på djupviksgatan =) Haha! Även fast klockan bara är strax över nio så är vi utomordentligt trötta =P Men men så kan det gå!
Ska bli skönt att krypa till kojs och vakna utvilad imorgon!

Godnatt! Pöss

Ida ♥ Alexander

Hallå i stugan!

Imorse så vaknade jag en aningens sent, men jag var i god tid på jobbet =) Väl där så vandrade vi ut klockan halv 9 och sedan var vi ute till klockan 2. Strångt gjort!! Men nu när jag kommer hem i lugnet så känner man att det tar på ganska bra att vara ute sådär länge, för nu är jag helt slut! =P Men vi hade ju iaf tur med vädret, när de väl vart vindstilla och vi satt ute i bräntebacken och åt kebab så kände man verkligen att solen fortfarande är varm =)

Imorgon fyller min kära mor år! Grattis i förskott! Så imorgon blir det att jobba och sen att åka ut till hon och fika =) Kanoners! !

Nu är jag hemma och inväntar min man som nog snart kommer knallandes in genom dörren. Då blir det att fixa lite middag och sedan får vi se vad kvällen bjuder på.. Klockan 8 är det iaf IDOL och de ligger inplanerat! Så är det!

Näe nu ska jag lägga mig i soffan under filten tills min älskling kommer hem =) Puss Puss

I♥A


Måndag!

Igår var en hektiskt och väldigt lång dag, 16 timmar borta på ikea ( med ilfärd) Ja man blir slut!
Haha! Mina fötter värkte och på köpet så rymdes jag nästan inte i bilen på hemvägen utan jag fick kura ihop mig som en liten boll och de gjorde ju inte saken bättre, bena värkte och hur jag än vände och vred så fick jag sockerdricka hela benen! Men jag överlevde ju iaf! =) Hejja! Vart också endel shoppande men jag kom undan betydligt billigare än vad jag hade förväntat mig :D

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet, skönt. Har ju tagit ledigt nu från Stuveriet i 2 veckor och då är jag och jobbar på skolan =) Otroligt skönt!
Näe nu ska jag städa undan lite =) Puss Puss

Älskar dig överallt annat! =)

IKEA

Nyss hemkommen och åkte kvart över 7 imorse = DÖD!
Sängen nästa!

Lördagen!

Hej hej!

Idag har vi vart upp till stan och köpt en ny oljeplugg till Volvon! Sen bar det av till Obbola där vi tittade på gamla gubbar som spelade fotboll... Sandvik, Obbola och holmsunds egna turnering! HAha! Så kan det gå.
Ikväll blir det bio, det blev ju aldrig igår så vi har reserverat till ikväll istället =) Mor och Far min bjd oss på middag men de får bli någonannan helg!

Näe nu ska jag se hur det går för mekarn =P haha! Ha en trevlig helg! Puss

One day to go!!

Imorse vaknade jag av alarmet, och kom på att telelfonen låg i v-rummet. haha stressad och lite panikslagen så gick jag upp och stängde av det och insåg att klockan var halv sju, jag gick in till sovrummet, helt död och sa att Alex måste stiga upp. Han kved lite och sa att han skulle ligga tio minuter till... Då slog det mig at lockan var halv sju på LÖRDAG!! Så lyckligare kunde jag inte bli.. Jag fick somna om och det var  guld värt =)

Nu är vi nykommna till Obbola och Alex skulle åka och hämta en motor med viktor sen ska vi åka upp till stan =)

IMorgon är de IKEA =)=)=)

Äntligen Fredag!

Jobbet idag har gått kanon! Jag trivs så bra att jobba med barn =)
Nu är jag nyss hemkommen och nu inväntar jag min käresta! Han slutar på ca: 1 timme skulle jag tippa på!
Ikväll har vi inga planber, så vitt jag vet iaf =P haha! Men något "helgigt" blir det väl iaf om jag inte tror fel...
Sen på Söndag ska jag till IKEA med min mamma och min mormor =) Det kommer bli helskoj =) Passande med lön idag =) Haha!
Nu kom jag på vad jag skulle vilja göra ikväll... Jag vill gå på bio =) Undra om jag ska boka bio i smyg och sedan överraska min älskling =) ? Kanske de =)

Förövrigt så blir det att joba på skolan på måndag också, men sen får vi se vilka dagar det blir av dom resterande 9 dagarna som jag behövdes, jag ska prata med min boss och höra om jag får vara ledig från stuven i 2 veckor och får jag inte det så kommer jag att jobba dom dagar jag inte jobbar nere i hamnen !
Perfa. Då vet jag iaf att jag har två veckor säkrade med heltid =) Det är ju inte fel...

Näe nu ska jag plocka undan lite innan Alexander kommer hem så känner jag mig duktig =)
Trevlig helg! !! Puss

Hejsan hoppsan!

Dagen idag har gått hur bra som helst, man blir lite bekväm när man jobbar inom kommunen. Det är inte lika slitsamt som att jobba nere i hamnen =) + att jag trivs bättre att jobba med barn!
Men men så kan det gå.
Imorgon blir det jobb igen och efter jobbet så blir det att fara å besikta juniorn! Hejja...
Förövrigt så idag efter jobbet for jag och hämtade Leo och Alvin =) Så himla fina barn, dom blev så glad när jag kom =) Så sött!
Näe nu ska jag betala räkningar! Jiihooo! Puss Puss

Älskar dig!

Godmorgon!

Nu är jag uppe sådär tidigt igen, men faktum var att jag körde ner min älskling på jobbet efter vi vart på statoil. För jag behöver bilen för om 40 min ska jag vara hos läkaren och sedan efter den ska jag åka och jobba på storsjö =) Fick två veckors jobb men vi ser väl om jag tar dom veckorna eller om de bara blir nu torsdag och fredag!

Näe nu ska jag göra mig i ordning och sen bege mig!
Trevlig torsdag! Pusspuss

hejsan!

Imorgon blir det att kliva upp tidigt igen, jo för jag ska på hälsokoll via jobbet! Skål för det, alla andra fick sena tider men inte en jag. Jag ska vara där halv 9!
Men de funkar väl, klev ju upp 6 imorse så!
Nu är jag bara hemma och gör absolut inget alls, älsklingen är och hjälper Linus med någon bil.
Kanalerna har inte kommit igång ännu, de kunde ta upp till 24 timmar men jag hade hoppats på ett mirakel på typ 1 timma. Men ack så fel jag hade!

Näe nu väntar jag på att min mor ska komma förbi med några skivor så jag kan bränna ut lite musik=)
Puss

hooked up!

Haha! Ja jag sägr då de!
Jag ringde till boxer och tänkte höra om kanaler, jag fick då veta att eftersom jag vart kund tidigare så konverterar dom mitt kontantkort till ett abbonemang med samma kanaler.
Då ingår startavgiften på 795:- och dom två första månaderna är gratis och även första halvåret bjuder dom på kortavgiften.
Kanon tänkte jag och sa att jag skulle återkomma för jag skulle bara prata med min käre sambo!
Jag ringde alex och vi konstaterade att det var ju hur bra som helst! Så jag ringde upp och skulle täckna detta.
Jag fick då prata med en filur som hette Robin. När jag berättade vad den första killen sagt sa Robin att något sådan avtal finns inte. de skulle ju dom förlora på. Men han kunde ge mej et annat bra erbjudande. aha tänkte jag va är de då, jo du kan få en inspelningsbar boxer för 1 kr men då måste du binda dig i  24 månader. INGE GRATIS där inte. så jag tackade nej och sa att de första erbjudandet lät mycket bättre, men då sa han att de inte finns något sådan erbjudande. Nähä hejdå!

Efter jag funderat ett litet tag ringde jag upp igen, fick då prata med en Tjej. Å vips så fanns de där erbjudandet igen som Robin gjort så klart för mig att det inte fanns. Lycklig som jag vart så tecknade jag det. Ganska bra faktsikt.. Så nu har vi massa kanaler igen =)
Första halvåret bjuder dom på korthyran
Ingen startavgift (795:-)
Två första måndaderna gratis (159*2)

Ganska bra om jag får säga de själv! =)
Näe nu ska jag åka och sola =) Kan också meddela att jag är ledig även torsdag och fredag.
Hela veckan har varit "just another day off"
Pusspuss

dålig uppdatering!

Ja det har det varit, men jag kan berätta att det beror på att jag inte haft tillgång till någon datorn för att våran skärm gick sönder. Men nu har jag fixat en ny, en tjockis! Dom håller då för allt!!! Hehe!
Förövrigt så är jag fortfarande ledig, men med lite bättre känsla när Alex jobbar! Då gör det inte lika mycket att jag är ledig! Men men!
Igår storstädade jag och tvättade, fixade även undan på balkongen. . . Å som avslutning blev de en cykeltur med Tempo! =)

Imorse vaknade jag relativt pigg halv 7! Så jag klev upp och höll min man sällskap medans han åt frulle! Sen när han åkte på jobbet tog jag en promenad med hundarna och sedan åkte jag ut till min mor och höll hon sällskap till fruosten =)
Nu är jag hemma igen och inser att klcokan är kvart över 8 och jag har inget att göra, alla jobbar ju. Utom jag då =P haha!
Men men de är inte mycket att göra något åt. Nu ska jag iaf köra igång en tvätt eftersom min söta älskling alltid måste ha rena käder på jobbet! Så vi måste tvätta varannan dag. Kul va? Nja, inte direkt. Men så kan det gå! Sen måste jag också åka och köpa hundmat!! Så mycket planer har jag än så länge, kanske blir en vila i solarium också =)
Trevlig Onsdag!
Puss

Ida ♥ Alexander


halleluja!

Still going strong! Inte ens en liten glimt av trötthet. Älsklingen ligger redan och snosar men jag finner inget hopp om sömn på ett bra tag iaf!
Så nu sitter jag vid datorn och nördar mig, jag har tvättat en tvätt och strax börjar Jordan, så jag hade väl tänkt se det och sen hoppas på att john blund vart förbi, annars får jag lägga mig i sängen och läsa en bok, de brukar man ju faktiskt bli en aningens trött utav!

Ja så ligger det till just nu! See u!

Ida ♥ Alexander


hoppsan falleralla!

Idag så har vi vart mest i Obbola och skruvat i bilen, när vi sen kom hem och svalt middagen la vi oss i sängen och vila, hoppsan sa sådär 1.5 timma senare vaknade jag! Så nu är jag hur pigg som helst! Förvisso ska jag inte upp och jobba imorgon men de är ändå inte bra att vända för mycket på dygnet.
Vem vet jag kanske kliver upp med älsklinge när han åker på jobbet, dvs vid 7 =P haha. Troligt? =)

Idag har Tempo fått bra med motion, vi har vart och sprungit upp och ner för ombergsbacken tills han var heelt slut och sen har han också fått vara ute och cykla. Så nu såhär på kvällskviste så ligger han i sin bädd helt utslagen =P haha!
Men de är bra att han får göra av med energi. Han har ju energi så de räcker för 4 hundar! =P
Imorgon blir det nog att åka med hundarna så dom får träna lite och sedan så hade jag tänkt träna en snutt själv! Å sen får vi väl se vad jag hittar på!
Näe nu ska jag kika tv!
Puss

I♥A

hej!

Imorse steg Alex upp strax efter 6 och körde hans bror till jobbet, det tycker jag var snällt gjort för annars hade han ju som inte tagit sig dit för P hade tagit bilen.
jag vaknade till när han for men somnade om direkt och vaknade inte när han kom hem igen =P haha!
Halv 12 klev vi upp och nu har vi nyss ätit brunch! Gott gott!

Nu ska vi åka på apoteket och inhandla lite ansiktstjosan!
Puss

blä blä blä!

Jag är ensam hemma och är sååå uttråkad, min karl är hos Viktor och hjälper honom och pratar skit och jag är hemma och bara degar. Vi har heller inga kanaler nästan, som sagt bara 1,2,4 och 6. Så de är inte så mycket att se på så jag har inget alls att göra. .  Finns ingen film jag är sugen att se heller, eller det finns en på starran jag vill se men jag har ingen bil och jag tänker inte gå till statoil i regnet. Nej tack! Men men så kan de gå.
Hur som haver. Det är inte lätt när det är svårt, men förhoppningsvis är min älskade tillbaka snart iaf!

Imorgon är jag ledig och då hade jag tänkt ta med mig min Alexander upp till stan och köpa en näspiercing och kanske ett minneskort till min telefon. För det upptäckte jag för inte så längesen att jag inte hade och de följde inte med när man köpte telefonen heller.
Sen så hade jag också tänkt att vi kunde åka på brukshundsklubben och träna hundarna lite =) Tempo är ju som lite inne i det där. Han blir så himla lycklig när vi kommer ut dit.
Näe nu ska jag se om de finns något att plocka undan eller så. Något att göra iaf.
Eller så går jag helt enkelt och lägger mig. Men de kändes lite småtrist. haha.. Ja ni ser ju vad hopplös jag är.
Näe tack och adjö!
Ring en vän =P hahahha
Hejå!

GOkväll!

Nu är vi nyss hemkommna från Maxi där det blev stor handling som alltid görs på en söndag =) Det är så himla kul att gå där inne och plocka på sig vad man behöver men när man kommer till kassan blir allt jobbigt!!! Haha. Men men så kan det gå, tur att man inte storhandlar så himla ofta!
Jag sålde också vårt gamla surround till någon random. Skål för affärskvinnan inom mig! =P

Nu är min älskling och hjälper sin bror och när han kommer hem blir de kvällsfika och en film =) Inte fel.
Näe nu ska jag gå och tömma diskmaskinen och sen invänta min man =)

Älskar dig!

Som fisken i vattnet!

Gud så vi har badat, jag minns inte att de var såhär jobbigt att bada. Helt sjukt! Men men kul var de, de tyckte iaf Leo och Alvin som trivdes som fisken i vattnet!
Nu blir de vila =)

Söndagens söndag!

Godmorgon!
Igår blev en sen kväll, Alexander hedde igång en film när jag skulle bädda ner mig i soffan något som var tänkt att vara bara typ en kvart. Så då blev vi tvugna att se klart filmen så klockan halv 4 intog jag sängen =P Hehe!
Så imorse var det tungt att kliva upp även fast klockan var halv 12!

Imorse har jag städat undan lite skit från igår och nu är även Alexander uppe. V och P skulle komma förbi med barnen strax sen får vi väl se om jag och P åker på badhuset.. Det är ju inte helt bestämt ännu!
ikväll på 4 klockan 21 så är de en bra "filmserie" Kommissarien och havet.

Näe nu ska jag göra nått vettigt!
Adjö


saturday night live!

Nu är vi nysshemkommna från bowlingen, jag rockade, eller nästan iaf! hehe!
Gratis bowling blev de iaf, tack för det :)
Nu sitter min söta man och kikar på tv medans jag sitter här oh kikar runt lite överallt. Vi ska väl snart gå och lägga oss men jag tänkte hinna med ett litet inlägg först iaf!

Imorgon är de söndag och måndagen närmar sig, men de är just another day off för min del! Inte bra de där med ledighet, man blir som en smula bekväm. Så på mitt jobb när jag jobbar lite nu oh då blir nästan varje dag som första dagen efter semestern och hur jobbigt är inte det kanske? Men med rätt inställning så går allt!

Imorgon hade jag tänkt fara och träna hundarna på morgonkvisten oh sedan blir det aquaarena med Alvin, Leo och Pernilla! Tror jag iaf. Det är väl inte helt bestämt men det lutar åt det hållet iaf!
Fast jag skulle behövt fara en vända upp till stan och köpa en ny näspiercing för den jag har börjar på att ha gjort sina ljuva dagar, diamanten har farit bort också! Inte bra!

Nu fick jag ett sms av min älskling som gör mig så himla lycklig! Han är så himla fin och så himla snäll! Han gör mig alltid så fruktansvärt glad. Finns ingen som han! Älskar dig
Så nu ska jag bädda ner mig i soffan med honom och strax blir det nattinatt!
Sovgott! Puss

hejsan hoppsan!

Igår var ju jag en riktig affärskvinna, jag sålde mitt älskade dataljud för att det aldrig används och så idag så ringer han up och vill ha tillbaka pengarna för att det inte fungerar som det ska... Bullshit säger jag.
Det var inte det minsta fel på ljudet igår, han var här och kollade och vi provspelade och han sa att det var otroligt välskött och ett sånt himla bra ljud. Vilken tokskalle!!!!!!!!!
Ikväll kommer det en kvinna och kollar på min klippan soffa som hon ska köpa. buisness here i come ;) hehe!

Idag har vi kikat på fotboll hela dagen lång, först min käre brors match och sen efter den åkte vi och såg obbolas match och när den var slut så åkte vi tillbaka till Sandvik och såg herrarnas match! Fotboll, fotboll fotboll!!
Nu har vi just ätit middag och ikväll blir det bowling mer V och P. Skojjsigt!

Idag när vi var på ali´s och hämtade mat så förgyllde jag en äldre gubbes dag, jag gick ut från ali´s skrattade som aldrig förr, då sa han att han var nyinflyttad och att jag var den första som han hade sett skratta offentligt och de gjorde honom så himla glad och så sa han att jag ser så himla lycklig ut och det tyckte han var underbart att se.
Sen berättade han en historia som slutade såhär:
En kvinna sa till sin man:
- If you were my husband i would poision your coffe!
- If you were my wife i would drink it immediate!

Hahha himla rolig figur han var!!

Btw, jag har köpt en ny mobil som bara är så himla bra

woho!

godnatt!

så himla mysig kväll, de är de ända jag har att säga! Jag älskar dig Alexander Lindström !!!!!!!!!

gokväll!

Om jag får säga det så måste jag erkänna att jag är en riktig affärskvinna. Det har jag just insett!! Hehe..
Ikväll blir det myskväll med min man och först ut är IDOL och sen blir de en film, vet dock inte vilken ännu men någon bra blir det iaf! från de ena till de andra, men de kommer bli en hur bra fredag som helst =) Jag gillar de!

Näe nu ska jag gå och bädda ner mig i soffan och invänta idol!
Puss

Fredag!

Ännu en fredag är här, tiden går så himla fort. . okej om man jobbar men när man är ledig får tiden inte rusa iväg såhär =P
Igår såg jag och älsklingen nya fast and furious, riktigt bra film =)
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men går de som vi planerat så åker vi nog upp till stan och gör några ärenden och sen ikväll får vi se vad de blir för spännande. .

Näe nu ska jag väcka min sjusovande gubbe =P haha!
Puss

Godmorgon!

Imorse hade jag ställt väckaren på halv 9, men jag vaknade inte ens nästan! ! Utan klockan 10 väckte min underbara man mig =)
Nu har vi nyss vart på promenad med våra belowed hundar och nu ska vi nog åka ut en sväng! Har dock inga planer för dagen som helhet men det blir nog en sväng förbi Obbola skulle jag iaf tro. Sen får vi se a som händer, lite beror ju på om jag äe ledig eller ej imorrn! Puss

night night!

Wallander var riktigt bra, ännu en lyckad film =) Hehe. . nästa kommer ju någongång i Oktober!! Bänkad!
Nu hade vi tänkt gå en promenad med dogsen och sedan får vi se om det blir att kika en stund på tv innan vi kryper i säng! Dock så missade vi ju barca - Inter ikväll men de får vi leva med, dom kan ju börja sända sådanadär matcher på någon vettig kanal, typ 4:an =P hahahaha!

Imorgon är de Torsdag och helgen närmar sig, helgen är dock oplanerad men någonting kul lär det ju bli =)

näe nu vill våra hundar ut för att sedan bädda ner sig och söva =) Puss Puss

Ida Norgren ♥ Lindström = Sant :) :) :)

Sleep well!
Goodnight!

haha hoho hihi!

Idag har halebop gratis mms och de har utnyttjats till fullo!
Så himla roligt =)
Har fått ett sketa fint från min käre man också =) Puss på dig!!!


Jag är så jäklarns uttråkad att jag inte riktigt vet vad.
Nu finns det inge mer att tvätta och vi har inga kanaler (förutom 1,2,4,6) Hopplöst!

Kan inte du bara komma hem nu darling?? Bilen kan vänta =P haha!!!
Näe nu ska jag väl hitta på något vettigt och kul att göra. Typ fara till P och se vad hon har för sig, ja varför inte? =)

Hej hej Hallå!

Dagen har bara susat förbi, jag har dock hunnit tvätta många tvättar och då känner jag mig som lite småduktig =)
Sen så har vi även tvättat bilen och farmor och farfars bil =) Bra jobb!

Ikväll har vi hyrt den nya wallander, cellisten. Det var dock alexanders val, jag hade hellre sett nya fast and furious men alex fick sin vilja igenom =P haha !
Men wallander är säkert riktigt bra den också!
Nu är jag hemma och hundarna har nyss käkat middag och jag tvättar ännu en tvätt. Hah, man kan tro att vi har hur mycket tvätt som helst men faktum är så att så är det inte =P det tar bara lite tid för mig mellan alla tvättar!
Hur som haver. .  Imorgon är jag också ledig och det känns väl sådär, är jag ledig fredag också så hade det vart bättre att jag fått vara ledig hela veckan så jag hade kunnat stämpla upp hela veckan och sluppit ta från 75:orna..
Men men Hejja moderaterna, allt är ert fel!

Näe nu ska jag vika in lite tvätt och sedan tänkte jag vara ännu mer duktig och bjuda upp dammsugarn på en sväng om :) Sen blir det en prommis med T&T.

btw, igår så skulle jag klaga på Alex för att han tryckt i sig en hel påse popcorn, utgåvan blev såhär:
- har du ätit upp en hel plocke påson?? =P
haha älskar mina fina ordtvistar som kommer lite nu och då =P
Vi fick då oss ett gott skratt, när vi väl insåg att de blev lite fel =P ahhaha!

Adjökens!


Jag älskar dig Alexander Lindström!

goodmorning!

idag har jag avancerat, jag är uppe med tuppen och jag har redan kört igång en tvätt!
Hejja mig!
idag känner jag mig halv sjuk, de är mindre bra. Jag har ju kännt mig lite småkrasslig nu en längre period men nu känns det nästan som att de är på väg att bryta ut. Fast å andra sidan kanske de skulle vara bra för då skulle jag ju slippa känna mig lite småsjuk nu och då.
Näe nu ska jag se tv och sen äta frulle. =)
Puss

gokväll!

Dagen har vart helt okej, dock så har de inte blivit så himla mycket gjort =P men vi hann ju med att äta gomiddag hos V och P. Bra gjort! Å hundarna fick sig ett bra motionspass.
Sen har jag faktiskt tvättat en tvätt, men ja tänkte ta tag i det där lite bättre imorgon.
Imorgon hoppas jag också på att de blir lika fint väder som de var idag och jag kollade på YR tidigare och då fanns de hopp om lite finväder iaf =)

Nu ska jag bänka mig framför tv´n med min underbara man.
Sen väntar sängen.

waiting!

Pernilla kan vara rätt seg, klockan halv 11 sa hon att hon är här på en timme =P nu är klockan snart halv 1. Aj Aj, haha.
Jag sitter iaf bara hemma och väntar på min sega vän och Alexander har åkt till Obbola. Så just nu är jag lite smått uttråkad! Men så kan de gå ;) haha!

När hon kommer iaf ska vi bege oss och träna dogsen och de är alltid lika kul, för man ser verkligen hur dom lyser upp av glädje och att dom verkligen älskar det. SÅ det gillas av dom.

Btw, jag är förmodligen ledig hela veckan. Onödigt, om man frågar mig.
Men men. Not my buisness.
Idag så skickade jag även in papperna till Akassan. Så snart får jag väl komma igång med stämplingen också och det skulle ju vara hur bra som helst! behövligt om inte annat. ;P

Idag blir det bara att njuta av det fina vädret, efter vi vart och släppt dogsen så blir det nog att åka till Obbola och se hur det går för min man och sedan har jag faktiskt inte så mycket mer planerat. Det blir en spontan dag och det uppskattas.
Ikväll hade jag tänkt se idol med min karl och sen klockan 21 är de Girl next door. Hel mysigt!
Egentligen borde jag kört igång en tvätt men jag hittar som inte motivationen, istället sitter jag här och pladdrar på om massa onödigt och förmodligen efter jag skrivit klart här så bänkar jag mig på facebook eller nått. Inte bra. Lathetssyndrom. . . watch out!!!!!!!!

Puss

gomorrn!

Imorse vaknade jag 06.00 och fick panik över att jag försovit mig! Men så var ju inte dealen, jag är ju ledig idag =P haha.
Så när jag insåg det lade jag mig ner och sovde i några timmar till =) very nice!
Nu har jag just städat i köket och nnu funderar jag på att hoppa in i duschen innan Pernilla kommer förbi!

Idag blir det att städa och tvätta och sen ska jag och Pernilla åka på brukshundsklubben och träna hundarna lite =) Det gillas.
näe nu ska jag gå å få liv i min underbara man som är en sömntuta =) haha!
Trevlig dag! Puss

Underbart!

Idag när jag var hos Pernilla och låg på soffan och kved så kom den ljusa iden fram.
Pernilla tappade upp ett bad med massa härliga oljor och så gav hon mig den senaste skvallerblaskan!!!! Där i badet låg jag och bara njöt. Lätt dagens höjdpunkt =) Hehe. Så nu är jag som ny igen =) Nästan iaf. Sen efter jag tagit ett bad så blev de kalas. Bra tajming där =P

Tack för din ljusa ide vännen =)

hej å hopp gummisnopp!

Nu börjar jag komma igång lite iaf! Har cyklat upp till Pernilla och hon bakar och donar på medans jag tittar på och fäller roliga kommentarer =) haha
Snart blir det kalas här och då blir de massa gofika =) hehe. 
Förövrigt så känner jag ingen stor pepp för att jobba imorgon, känns som jag kommer vara bakis föralltid =P
Men de får jag ju verkligen hoppas att jag slipper. 

IKväll blir det så himla lugnt de bara går det att få, jag hade tänkt hyra en filmmed min älskade och bara sitta hemma och mysa i mörkret med lite ljus. Så himla mysigt. Det gillas.

Näe nu ska jag gå och inta pernillas soffa och jag förväntas nog ligga där ett bra tag. Ska se om de är något bra på tv =) Trevlig bakis! 
Skål.
Puss 

solklart!

- Hur många ord kan du som börjar på J - Jude!!!

Helt klart en otroligt rolig kväll igår, Men man mår ju som man förtjänar idag om vi säger så!
Fy faan vad sjukt bakis jag är, eller jag är typ fortfarande full... Stackars mig!
Kvällen var lyckad förutom att jag blev väldigt på lyset! Men de går bra! Någon måste ju ta på sig den rollen också!
Tack för igår tjejer!

Nu ska jag dö ett tag i bakisheten! Puss

oh my lord!

Nu är jag färdig med städningen, järnspikarns så rent de blev =) Hehe.
Älsklingen kom hem för en stund sedan och lagade middag. Det blev parisare =) Inte illa kan jag berätta!

Nu ska ja strax hoppa in i duschen och sedan blir de att bege oss till Viktor och Pernilla, Viktor fyller ju år. Grattis grattis! =)

Sista matchen i serien imorgon. Tagga för vinst!
Puss

Fredagens Fredag!

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet, skönt måste jag säga. Jag var en aningens trötter imorse =P haha!
Men de går bra!
Ikväll blir det lugnt, för vi har match imorgon och sedan är de lagfest =) not bad!
Div 4 nästa år också! Hejja oss!!
Näe nu ska jag STOR städa! Go mig!
Puss

so long!

vi åt en god middag, parisare.
Vi spelade minigolf på internet ( jag vann bägge gångerna) Lika så när vi spelade riktig minigolf i Grekland. Jag tror att jag är en minigolvkung!
Nu är vi hos thomas, Alexander skruvar i bilen medans jag sitter vid datorn och har tråkigt. Thomas går runt och tjålar i telefon. Snacka om utelämnad.



Jag tycker inte om att måste fara utan förklaring på vad som bekymmrar dig, spec efter mötet så behöver vi få veta vad som är fel. Det är jobbigt att vara ovetande. Blä för det.
Men men, jag å Alex får väl åka förbi någon annan dag skulle jag tippa. . Näe nu funderar ja skarpt på att åka till min belowed mor. Men jag har inte bestämt mig än. Idag är jag en människa som velar mycket, egentligen borde jag åka hem och tvätta men de vet jag inte om jag ids, jag borde också ta tag i att fixa nya kanaler, men jag kan inte bestämma mig för vad för slags kanaler vi ska ha.
Alexander vet att jag är en velig människa, ändå så säger han att jag får bestämma kanaler. De kommer sluta med att vi sitter med 1, 2, 4 och 6.
Haha..
Näe nu måste jag styra upp detta och de är omedelbart! Jag kanske hinner göra allt ikväll? Det beror på hur mycket jag ska vela dock, men kanske. Ett försök är de ju värt.
Hejja mig!
Puss Älskar dig Alexander Lindström!!!!

go go go!

Nu är jag nyss hemokmmen från jobbet och de gick ganska bra att jobba, dock så har det blåst så himla mycket så jag har nästa lättat men de gick bra de också!

Imorgon är jag ledig och de känns sköönt!
Nu ska jag hoppa in i duschen =) Puss

Tisdag!

Mötet idag gick bara fint och det var nog nyttigt att få ha de där mötet om jag får säga va jag tycker =)
Ikväll har de mest blivit lugna puckoar på hemmaplan, lite chirre och idol är de för tillfället, inte fel någonstans om jag får säga så!
Dock så övergav min man just mig för att följa med sin bror och fixa lite men han kommer väl hem snart får jag hoppas =)
Imorgon är de jobb igen och jag tycker faktiskt inte att det känns så himla jobbigt, jag behöver få jobba! Så de är bara att gilla läget och då blir allt som mycket enklare. Om man ställer in sig på saker som kan anses vara dryga och jobbigt men man ställer in sig på att det ska göras och att det är behövligt så går det sååå himla mycket bättre! Pröva så får ni se!?!?!

Idag så hann jag göra en liten runda på stan, eller jag hann med två affärer, de blev att köpa shampoo och balsam och en dress åt lille Turbo! Skita bra blev de =)
Näe nu ska jag kila och lägga mig i soffan och kika på IDOL!
TRevlig kväll! PUss

Tisdag!

Lite dålig uppdatering nu senaste tiden men jag ska styra upp det! Igår jobbade jag och sen jobbade jag över till klockan 6. Duktigt av mig!
Nu är jag hemma från jobbet och jag slutar nu klockan 10. Men imorgon är de jobb igen, å som de ser ut nu så blir de nog jobb hela veckan, så de är ju bra!

Nu hade jag tänkt hoppa in i dushchen och sedan ska vi bege oss in till stan på möte och sen ikväll blir de lugna fiskar.
Igår somnade jag klockan halv 9... Hur skönt var inte de kanske?
Underbart kan jag meddela!
Näe nu väntar duschen. Puss
Älskar dig!

SÅ himla bra vi är!

Matchen ikväll slutade med seger för oss med 3-1! Vi vann den viktigaste matchen på hela serien. Vi bevisade att vi kunde. Å vi gjorde det så himla bra och vi ägde spelet!!

Sandvik - Mariehem 3-1

Söndag!

Nu är jag nyss hemkommen från brukshundklubben där jag spenderat ett bra tag å tränat hundarna, dom är som smygduktiga på det där =)
Sen efteråt så lät jag Tempo springa runt lös och lukta lite överallt. Å han hade sån energi och de var så himla kul att se, han sprang runt runt och igenom tunnlar och hoppade över hinder osv. Helt frivilligt. Så jag tror att han gillar det där =)

Nu ska jag laga middag och sen är de match ikväll, mot mariehem. Hoppas de går bättre än sist =P
Haha! Sen imorgop är de jobb som gäller. Skål för det!
Näe nu bränner jag maten! Hejdå!

Lördag!

Igår blev de middagsbjudning hos Viktor och Pernilla, sedan bjöds de på efterrätt =)
Idag vaknade jag rätt så tidigt och då åt vi en god lunch och sedan åkte vi till Obbola och skruva lite i bilen. Jag börjar bli en hejjare på de där!!

Sedan hann vi också med att se Obbolas match! Hejja Hejja!
Nu sitter jag och väntar på två bröder som heter Lindström i efternamn.. . Dom skruvar i abbarten när vi borde vara påväg till Stan för att äta middag!
Hur ofattbart seg får man vara???
Gah!
Näe nu ska jag ringa min man och be dom lägga på ett kol!!!
Puss

good luck chuck!

Matchen ikäll är inget i ska disskutera, vi kämpade inte och hade noll motivation!
Men men så kan det gå! Jag stog iaf i mål ;) haha..
Nu ska jag gå och lägga mig, jag mår pyton och känner mig sjuuukt hängig, jag ger mig tusan på att jag är sjuk! !! Hoppas bara att jag inte är sämre imorgonbitti, för jag ska ju jobba imorrn och då är de första dagen denna vecka! Så jag har så inte råd om jag bli hemma!!

nu ska jag sussa !
Godnatt!

Gokväll!

Bestikningen gick sådär, 4 st 2:or men på helt andra saker än de vi trodde. Det vi lagat själv gick igenom utan anmärkning!
Hejja!
Dock var en av dom där 4 2:orna för att jag hade inge spolarvätska, så de är bara lite rost att laga och det kirrar min man =) Så snart kan vi sälja lillbilen!

Ikväll har det blivit lugnt, vi var förbi Obbola på en visit och sedan ble det hem och dega framför tv´n.
Nu har min man krypit i säng och jag funderar väl på att joina honom men jag känner mig en aningens för pigg!!
Fast jag borde gå å sova eftersom jag ska upp så himlarns tidigt imorgon. För då ska jag bege mig till Pernilla och så ska vi ha storbak =)
Wihoo!
Näe nu ska jag kika en sväng på tv och sen hoppas jag att tröttheten börjar nalkas!
Sovgott! Puss

bad bad bad!!!

Imorse så vaknade jag och märkte att min älskling var borta, jag kollade på klockan och den var halv 4 på natten!??! jag igck upp för att hitta honom men han var inte kvar.
På vårat barbord låg en lapp där de stod att vi två var ett misstag och att han inte längre ville ha något med mig att göra.
När jag gick runt i hela lägenheten upptäckte jag också att alla hans saker var borta. det fanns inget som var hans. Jag sprang till garderoben och likaså där, alla hans kläder var borta.
Jag ringde på hans mobil och det ända svar jag fick var en tant som sa att nummret hade sagt upp.
Jag kände paniken komma krypande. Jag visste inte att det var något som var fel. så sent som igår kväll berättade han hur mycket han älskade mig och att det alltid skulle vara vi!
Jag har aldrig kännt mig så sönder!!

Som tur var vaknade jag upp, kallsvettig och tårar i ögonen och
inser att allt bara är en hemsk hemsk mardröm!
Tacka gudarna för det!
Längesedan jag kände mig så lättad!
En dröm som jag gärna slipper drömma igen =P
Min man har nu åkt tillbaka på jobbet efter en lunch med mig och
han sa att han älskar mig mest av allt så allt är som det ska :)
haha! Jag älskar dig Alexander Lindstöm!

crash bom bang!!!!!!

Kvällen som såg ut att bli så lyckad slutade i oljigt kaos och 3 besökare!

Middagen var serverad när de ringde på dörren, min älskade bror och hans två kompisar kom förbi och störde oss i något som skulle bli en romantisk middag för två =P (inte för att de gjorde så himla mycket men ändå)
Vi åt maten medans dom kikade på tv, sen efter ett tag så begav dom sig och jag och älsklingen intog tv´n. Sen kommer vi på att vi ska göra en efterrätt och jag går och kollar vad frysen hade att bjuda på. När jag hittar etferrätten så bestämde vi oss för att friitera den så jag gick ut på balkongen där vi har fritösen för att det luktar så himlarns illa om man gör det inne.
Jag satte mig ner på stolen och tog ett djupt andetag, de var väldigt skönt ute, jag ropar på min man och han kommer och joinar mig. Jag sitter då på en stol som min käre man råkade pajja två ben på tidigare för någon vecka sedan, men de går att sitta på den om man sitter försiktigt.

Lycklig som jag kände mig så lutade jag mig bakåt och kurade ihop mig och drog upp fötterna på stolkanten,
BANG!!!!
Dom trasiga benen gick rakt av och jag föll pladask ner, landade på ett litet bord som vi har där ute där vi hade fritösen stående. bordet gick av och ena plankan spetsade min högra skinka och PANG igen så hade jag hela fritösen över mig, och locket, ja de hade åkt av. Med andra ord min rumpa värkte och jag var DRÄNKT i olja!!!!!!!!!!

På köpet så hade jag mitt favorit linne och min favorit kofta och på köpet mina favorit mjukisar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F U C K!!!!!!!!!!!!!!

Men men, nu såhär i efterhand är de nästan lite "smygkul"! haha! Inget jag kommer glömma i första taget om man säger så!
Nu har jag iaf gjort nästintill allt som står i min makt för att få bort oljan från mina kläder och funkar inte kvällens teorier så ska jag inhandla tabort imorrn så får jag pröva det! !
Jag bara så måste få bort oljan!!!!!!

Jag kan ju meddela att fritösen hade mycket olja i sig och jag såg ut som en in oljad bodybuilder utan muskler när jag stog där utan kläder.
Ett blåmärke och ett gottskratt rikare är hur jag summerar och avslutar denna fantastiska Tisdag!

Sovgott!


BTW: Jag tror olja är riktigt bra för huden,
för nu är jag len som en barnrumpa trots
att jag föröskt gnugga bort all olja i duschen!!!

Älskar dig!

Sådär skulle jag sätta mig på stolen när helvettet brakade lös!!!

 


mumma!

Nu har vi vart och fixat så mycket som bara går på våran lillbil! Så förhoppningsvis går den nästan ignom bsiktningen iaf! Någon två kan vi leva med, de skulle iof vara onödigt men då får vi ju veta vad som mer behövs åtgärdas och då blir det hela så mycket enklare!

Idag hittade jag en bruksanvisning till våran tvättmaskin med inbygd torktummlare så nu jäklar kan jag med den helt och hållet och massa småtricks och knep =) hejja mig!
Nu ska vi snart åka hem och laga middag, de blir grillad fläskfile som legat i rödvinsmarinad med potatisgratäng å rödvinsås och en stor sallad och tzatsiki. wohooo! Hur mummsigt låter inte det på en skala 0-100?? Jag känner peppen och jag känner hungern krypa upp =) Detta kan inte gå fel!

Sen ikväll blir det att mysa med min man och se navy först klockan 8 och sen klockan 10 så börjar dodgeball!

Jag känner på mig att denna kväll kommer bli underbar! Näe nu är min man klar för avfärd!
Trevlig kväll!

hej hopp gummisnopp!

haha, bra inledining av mig där!
Idag blev vi väckta typ vid 8 tiden av kennet som ville att Alex skulle komma och jobba, så alexander jobbar nu veckan ut iaf! Skönt för honom!
jag klev upp och satte mig och nördade vi farmen och sedan råkade jag somna om och vaknade först när älsklingen kom hem på lunch! å då blev de lunchning tillsammans!
Men jag har nädå hunnit göra lite nytta, nu håller jag på att tvätta och så har jag städat hela lägenheten. Jag har även hunnit tvätta bilen och fixa ett arbetsgivarintyg. Så snart kan ja skicka in alla papper till Akassan och börja stämpla =) Å just ja jag har även ringt försäkringsbolaget och fixat lite =)
Hejja mig!

Men nu sitter jag här, alexander kommer väl inte hem förän klockan 5 och jag har nada att göra! Alla jobbar ju eller har börjat på unni! Hopplöst!
Men de är väl inte så mycket att göra något åt. Är dock ledig imorgon också men sedan får jag nog jobba torsdag och fredag. Sen när jag var ner på jobbet och kolla båtlistan så såg de ganska ljust ut faktsikt, kommer två STORA båtar inom någon vecka så då har man jobb så de räcker och blir över =)

Näe nu ska jag kila på en promenad med hundarna!
Puss

Godmorgon!

Idag är jag bannemig uppe med tuppen =P Dock så var det inte frivilligt utan Janne ringde och väckte oss. Så älsklingen klev upp och käkade frulle sedan åkte han ner till däckis och ska hjälpa honom veckan ut! å då vaknade jag på köpet =) haha!
Men de är ju bra så jag inte sover bort hela dagen!

Nu är iaf prio ett att få bädda ner mig i soffan med ett glas oboy och bara mysa =) So be it!
Puss

gokväll!

Träningen gick bra trots mina hemska skavsår.. Måste åka och köpa compied eller va de heter! =P hehe!
Ikväll har det varit relativt lugnt, jag och älsklingen har sett barca, Hejja Zlatan som gjorde sitt debutmål för barca!! =)
Imorgon är jag ledig och nu är det nära bristningsgränsen. Jag har såå inte råd att vara ledig! Blä för dagens lågkonjuktur!!!

Imorgon ska jag tvätta och tvätta och tvätta lite till. . Jag har lovat mig själv att tvätta exakt ALLT som finns i tvättkorgen, även om det är saker som egentligen bara ligger där för att jag inte vet vad jag ska göra av dom ( och jag har inte mage att slänga dom) Men imorrn då järnspikarns åker det i tvätten för att sedan hitta ett nytt fyndigt ställe att gömma dom på. =) Hohoho!
Sen hade jag även tänkt ta mig i kragen och söka jobb. Måste ju kolla de lilla som finns iaf! Sen på kvällen blir de mysmiddag med min bästaste Alexander och kanske en mysig film =) Vem vet?

BTW!! Jag har blivit största nörden. Det är nästan skrämmande. . Som ni vet så använder jag aldrig facebook, men nu har jag börjat och jag har skaffat mig en farm, Å nu kan jag typ inte slita mig därifrån... Jag kan komma på mig själv sitta vid farmen och försöka räkna ut om hur många timmar jag måste skörda osv. Hur hemskt är inte det??
Haha I die! Men men så kan det gå, förhoppningsvis tröttnar jag snart och ger upp hoppet om min farm! ;)
Näe, nu ska jag skörda mina jordgubbar och sedan plantera hallon =) hahahahha!
God bless me!!

Godnatt! eller jag måste vara vaken 1 timme till för då är mina pumpor klara för skörd ;) haha
Puss
Älskar dig Alexander Lindström!

RSS 2.0