SaraIdaSofia! -

Sista dagen på länge!

Nu har jag gjort min sista dag på jobbet på ett bra tag!! I Tisdags blev sista dagen!
Läkaren idag sjukskrev mej på heltid så nu blir det att vanka på hemma tills förlossningen!
Känns väl både bra och dåligt!! Ska bli skönt att få vara hemma nu när mina värden blivit såpass dåliga och orken är helt borta men samtdigt så finns de en risk att tiden kommer att gå fruktansvärt sakta när jag aldrig behöver vara på jobbet!!
sen kanske man kommer bli lite rastlös? vad vet jag!!
Återstår att se.. Men så ligger det till iaf!

Nu ska jag ta en prommis med hundarna i det fina vädret sen får vi se vad som sker ikväll!! Skulle tippa på att det blir en film och bara lugnt =) Skulle som inte vara fel!
Ha en bra dag! PussPuss


Onsdag!

Godmorgon!!

Blev en ordentlig sovmorgon imorse klev inte upp förän halv 12, å jag kan meddela att det behövdes!!
Gårdagen var mycket trevlig!! Perfekt om jag får säga de själv!!!
Idag ska jag till läkaren sisådär vid 1 tiden och sen blir det nog att åka över till Obbola, Älskling har beställt nå crossgrejor som kommer idag så han lär väl bo i garaget hela dagen =P haha!! Men de går bra!

Förövrigt så är jag lite bekymrad.. Mor och fars hundar grävde sej ut ur hundgården igår.. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med dom.. Dom kan ju inte vara inne hela dagen och det kändes bra jobbigt att åka hit var 3:e timma för att rasta dom. För eftersom dom är vana att få gå ut typ nu och då eller sitta ute i hundgården är dom usla på att hålla sig!! inte kul..
Men får väl fundera hur jag ska lösa det.. Alexander kanske kan laga deras påhitt!?
Återstår att se! 
Nu ska jag gå och göra mej i ordning!!
Pusspuss 

blommor och cola!

Jag har världens bästa man!! Idag när jag kom hem från jobbet så möttes jag av en underbar pojke som hade köpt så otroligt fina blommor!! helt underbart vad glad jag blev! dagen kändes plötsligt super!!
Det är dessutom "kärleksblommor" som ska bli finare ju mer kärlek vi ger varann, så nu kommer det bli många kramar dom kommande 2 veckorna! :) men de är ju inte fel de!!
Jag är dock helt slut efter dagens jobb! Har varit riktigt mycket att göra!! Men klockan slog 15.00 idag också!! Tack gode gud för de :) haha! men tack vare min man så kändes dagen inte alls jobbig efter jag kommit hem till en sån underbar gosse!! Tusen tack för dom udnerbara blommorna!!! Älskar dej så!!

Nu är jag ute på ludden och Viktor och Pernilla kom förbi med barnen och hälsa på, så vi har fiskat lite gran men jag och Alvin blev less och gick hem och nu sitter vi i solen och dricker cola och äter ballerina =) Inte alls fel!!

Sen ikväll så blir det att grilla och äta gomiddagen och sen blir det att lägga sej i jacuzzin och bara njuta!!!! Himla underbara tider!! Sen imorgon väntar en dags ledighet!! De ska bli riktigt skönt!!
Ska även till läkeren imorgon, så då får jag se om jag blir sjukskriven 50% eller på heltid!
Ha en underbar Tisdag! pusspuss


Måndag!

Goddag!!
Jobbet idag gick ganska bra, har haft varierande arbetsuppgifter så jag har inte blivit helt fastlimmad! skönt skönt!!
Var också förbi barnmorskan idag och det gick bara bra, förutom att mitt hemoglobin (tror jag det var) var på tok för lågt.. Jag ska ligga på 145 men låg nu på knappa 100!! Inte bra!!
dessutom var jag inte populär som jobbade heltid fortfarande så idag ringde en sjuksköterska mig och imorgon ska jag prata med någon läkare och så får vi väl se om han sjukskriver mig!!

Efter svängde vi förbi Emil och theresia å lilla Simon och sa hallå!! Fick då även låna ett gravidbälte som ska hjälpa mej stabilisera mitt bäckene! Tusen tack!!

Nu är vi också bosatta ute på Lövöudden i 1.5 veckor eftersom min kära familj har begett sig till Malta för att njuta av sol och bad!! Inte alls illa!! Hade gärna följt med om jag säger så!!
Men men, så nu har vi just rengjort jacuzzin och nu håller vi på att fylla upp den och sen väntar en njutbar vecka!! Inte dumt!
Nu måste jag gå och hjälpa min man som håller på och donar med badet!!
Ha en bra måndag! PussPuss


2010-06-27

Gokväll!!

Idag blevc en riktig sovmorgon!! klockan 13.00 klev vi upp :) Himla skönt, vi begav oss då till Obbola där jag klippte Alex!! haha!! Himla spännande! Men de gick bra! :P 
Sen åkte vi till Holmsund och såg min bror spela match, slutade med seger med 4-0 tror jag!
Efter matchen så begav vi oss hem och kände lugnet i några minuter innan vi begav oss på picnick med Viktor och Pernilla och barnen!!
Blev att bege oss till Berga och äta middag där (rostbiff och potatissallad) och sen gofika på det! Himla härligt! Sen blev de fiske för hela slanten. Blev några abborrar ändå! Helt underbart väder iaf!
helt klart en perfekt avslutning på denna underbara midsommar helg!!

Imorgon väntar jobb, 05.00 ringer väckaren.. Måste bara hitta motivationen! Börjar bli oerhört svårt!
Men men Snart är de min tur med!! Blir nog inte allt för många veckors jobb till!!
Hoppas ni haft en bra helg!
pusspuss

Lördag!

Midsommar är nu förbi! Himla trevlig midsommar blev det iaf!!
Började dagen med att åka över till Obbola på lunch och sen blev de vattenkrig blandat med bad och sol!! Inte alls dumt.. Riktigt kul faktiskt :P efter det så åkte vi hem och slängde oss i duschen och sen begav vi oss till mor och far där de bjöds på himla god mat!! Mumma!! Där blev vi kvar hela kvällen lång! Men trevligt var det iaf!!
Fick också lov att klicka kort med min mor för hon ville ha kort på mej med min mage, så vi begav oss ner till bryggan (bland alla mygg) och fotade.. Haha!! men men så går det när man har en mor som ska fota ALLT!!

Idag har vi befunnit oss i Obbola hos Viktor och Pernilla och busat med barnen hela dagen lång =)
Nu kom vi just upp ur badet och nu tänkte vi åka på statoil en sväng!
sen blir det att kika tv och bara slappa! himla mys!!

Förövrigt så kan jag meddela att nu börjar jag bli less.. Jag vill att dom sista veckorna ska vara förbi!! orkar inte mer.
jag är bara otymplig och lättretlig! Hur kul är det på en skala?
Magen är stor och ivägen och jag känner mej allmänt less.. Dessutom kan jag meddela att jag aldrig känt mej såhär osexig!!
Längtar såå tills jag får börja träna och röra mej som vanligt! Nu har jag ingen ork till att träna!  
Jag skulle säkert kunna börja gråta för att alex har stekt min falukorv lite för mycket.. Så illa är det!!
Sen är det ganska jobbigt att inte kunna röra mej, bara att ta sig upp från sängen är en kämpa insats!
Min rygg värker konstant, jag är trött 24/7, inga kläder passar, tröjorna blir för kort och byxorna går inte att knäppa.. Mammajeans är bara allmänt oskönt och magen blir bara större för varje vecka som går mm..

Det värsta är nog att det är dom här sista veckorna som kommer gå som mest långsamt! Kommer säkert kännas som en evighet! Frågan är ju hur länge till jag kommer klara av att jobba??
Jag kan ju säga att när jag blev gravid så trodde jag att det skulle vara en dans på rosor och att jag skulle stå på kajjen och slå på när vattnet gick.. Så optimistisk var jag!! Men jag kan ju erkänna att jag överskattade min förmåga en hel del!
Helst av allt skulle jag vilja vara fullgången nu så att våran prinsessa fick komma ut och jag kunde vara "normal" igen!!

2010-06-25

Godmorgon!!
Blev en tidig morgon idag, 03.00 ringde väckaren eftersom jag skulle hjälpa min man med tidningen. Himla bra gick det iaf och nu är vi hemma och ska strax krypa ner i sängen några timmar och sen blir det midsommar firande!!
Vi startar hos Viktor och Pernilla med "sillunch" som dock inte kommer att bestå av sill men ändå =P haha! Sen åker vi vidare ut till mor och far där det blir middag och sen är det bara att se vad kvällen har att bjuda på! :) Inte alls dumt om jag får säga de själv!!

Dessutom kan jag meddela att jag och älsklingen har 2 års dag idag!
2 helt underbara år!!! Är så otroligt lycklig!!
Jag har fått världens mest underbara man vid min sida som snart också är pappa till våran dotter!
Känner på mej att denna dag kommer bli något extra! =)

Älskar dej Alexander Lindström! ♥
PussPuss


2010-06-24

Inatt var en mindre bra natt, när älsklingen kom hem från jobbet var jag fortfarande vaken och fick inte sova.. Mådde riktigt illa, å när Alex kommer hem från sitt jobb så ska jag åka på mitt jobb!! men de blev inget av.. Vart tvungen att ringa in och anmäla mej sjuk eftersom jag mådde pyton!! Är dock glad att sådana nätter/dagar inte existerar allt för ofta!! Finns ju dom som har det så i 9:e månader!
Somnade vid halv 8 imorse och klev upp vid 2, snacka om vändning på dygn! Då blev det att åka med Alex till Övik och hämta någon cross som han envisats om att inskaffa!! Sen direkt vidare till Obbola för match.
Slutade med seger för Obbola med 3-0 tror jag!
Nu är jag hemma och har just vart ute i skogen med dogsen, hann få 8 myggbett!! Inte okej!! Jag ogillar myggor eller inte myggorna men dom kliande betten man får av dom små kräken är inte roliga!!!!

Ikväll blir det nog bara lugnt, Alex börjar jobba klockan 3 och sen är de midsommarafton imorgon:) tjollahopp!!
Midsommar tillbringas ute på ludden med min käre mor och far och lillebror.. Å givetvis en alec!!
Kommer bli great!! Jag är dock den enda som kommer vara pigg och alert imorgon, eller min bror också kan man ju hoppas!=P

Näe nu ska jag ta och invänta min Alexander och sedan får vi se om det blir att hyra en film och bara mysa!! Tycker de lät som en himla bra ide om jag får säga det själv! :)
Ha en bra kväll!
PussPuss

Onsdag!

Goddag allesammans!!

Nu har de vart lite lam uppdatering av mej men de beror på att när jag jobbar är jag en zombie. Igår somnade jag halv 8!
ändå var jag död imorse halv 6 när väckaren ringde!! men de går bra för idag gjorde jag en kortdag på jobbet. 4 timmars pass är lagom!! Å lagom är bäst! :)

Så idag blir det att först och främst få i mej nå lunch och sen blir det att njuta av det fina vädret!! Bara känna lugnet med andra ord!! Återhämta mej för jobb imorgon är vad jag ska göra idag! Hade också tänkt göra lite nytta, måste nämligen köra igång en tvätt så jag får lite rena kläder =P Men längre än så sträcker sig inte mitt "nyttogöra" =P

Dagarna då jag inte skrivit har bara vart lugna, blev grillning i måndags hos Viktor och Pernilla och sen så har vi vart och hälsat på nära och kära! Himla trevligt!
Nu ska jag väcka min man och sen väntar en mysdag!
PussPuss
slänger in en magbild!


Kan ju inte säga att den blir mindre direkt, tvärtom och fort går det!!
Kan tänka mej att våran lilla tjej börjar få de lite trångt där inne =P


2010-06-22

Ingen borde behöva kliva upp den här tiden!!
Man är som en zombie!! Inte mänskligt!!
Dagens usch går till tidiga morgonar!


Men alltsåå!!

Vem vill jobba när de är sådant här väder ute!??!
Ovanligt att solen ska visa sig när man jobbar och
inte när man är ledig! Inte bra inte bra!


gokväll!!

Obbola förlorade sin match ikväll med 3-1! Inte bra inte bra! men så kan de gå!! Fick ju iaf se tjejerna ta hem 3 poäng =D
Nu har vi just gjort i ordning lite kvällsmat eftersom matchen var under middagstid så blev de ingen middag utan de blir en väldigt sen middag istället! Men man får göra så ibland!!
Vitlöksgratinerade räkor bjuder huset på idag! Inte dåligt vill jag lova :)
Sen direkt jag svalt middagen blir det att krypa i säng, väckaren ringer 05,00 imorgonbitti!! TjohooO!!

Idag satt jag och funderade lite, fredag är ju midsommarafton!! Jobbar man då eller är man ledig? Bra fråga de där! För jag har verkligen ingen aning! Men skulle uppskatta att få veta ;P
Nu har älsklingen duschat klart så nu tar jag fram räkorna ur ugnen och så blir det smaklig måltid! Mumma!
Hoppas ni haft en bra Söndag! PussPuss!

Älskar dej Alexander!


2010-06-20

goddag!!

Nu är söndagen här, helgen är snart slut och jag har väldigt svårt att hitta motivationen för jobb i veckan.. Men de går nog bra ändå på något vis!
Nu har jag nyss kommit hem efter att ha sett tjejerna spela match, blev en välförtjänt seger mot Guif! Superb!!
Aexander har åkt iväg på sin match och jag tror nog att jag åker upp och ser den också, men den börjar inte förän halv 7 så de är ju ett tag kvar!

Sen ikväll blir de myskväll med film =) Inte fel!
Ha en bra söndag! PussPuss

Lördag!

Gokväll!!
Obbola marknaden var väl inte direkt någon succe =P haha, men jag kom hem med ett ex antal munkar, lite mjukt tunnbröd och vindelrökt fläskfile =) Inte helt fel ändå! =)

sen blev de middag hos mor och far och nu är vi hemma och känner lugnet, hade tänkt bege oss till Obbolapuben men lusten försvann när vi bäddade ner oss i soffan.. Fanns helt enkelt ingen ork över! Men men så kan de gå =P haha!
Så nu hade vi tänkt åka ner på statoil och köpa lite karra och sen blir det hem och mysa i soffan! Inte alls fel! Känns väldigt skönt faktiskt!
Imorgon blir det en tur till stan och göra lite ärenden och sen får vi se va som händer.. Lär väl gå med ågren eftersom imorgon tar helgen slut och det innebär att en ny jobbvecka väntar!
Å jag får verkligen slita mig igenom en arbetsdag! Sjukt jobbigt! Dock inte så mycket att göra ngt åt. bara att gilla läget!

Pusspuss

2010-06-19

Godmorgon!!

Jag kan meddela att jag har sovít som en stock hela natten lång.. Skulle egentligen följa med älsklingen och hjälpa han inatt men de blev inget av.. Jag var oväckbar! japp japp! Men himla skönt att jag fått sova ut ordentligt! Det behövdes kan jag lova! Igår blev en lugn fredag, blev middag hos oss med Tim och Matilda och sen slappade vi mest, tog en vända upp till stan osv.. Skönt skönt! När vi kom hem så gjorde älskling i ordning smält choklad och jordgubbar och grädde.. Huur gott som helst! Jag älskar jordisar :)

Nu ska jag ta och få i mej nå frulle och sen om ett tag så ska vi bege oss mot Obbolamarknaden med Emil och Tessan och givetvis lilla Simon =).. Donuts, here we come :D haha!
Näe men de blir nog skit bra! Dock lär det ju följa med en munk eller två hem, Alexander föreslog att vi skulle ha munkätartävling men jag tror jag passar på det! =P

Nu ska jag ta och göra mej iordning för om 45 min så går bilen!
PussPuss


Äntligen fredag!

Så himla skönt med helg!!!
Jobbet idag gick bara fint, dagen har flytit på ganska bra faktiskt!! fast det gör den oftast när de är fredag, för bara vetskapen av att de strax är helg får dej att härda ut!
Nu har vi just tömt dom sista flyttkartongerna.. Nu återstår bara städning! Helgfint ska de bli =) Å de är banne mej på tiden, ser ut som en slagfält just nu =P haha!
Å Nu gick älsklingen just ut med dogsen (tack för att ja slapp det i detta underbara väder)

Ikväll har vi dock inga planer, vi får helt enkelt se vad som dyker upp och vad vi känner oss sugna på! Det låter himla bra tycker jag!
Nu måste jag återgå till städet! PussPuss


2010-06-17

Shit så trött jag är!! Detta är inte mänskligt!! Jag kan bara tänka på at få sova! Har just vaknat men tror fan att jag går och lägger mej igen och vägrar kliva upp förän imorgon!!
Kanske dax att inhandla järntabletter!?

Sen har halsbrännan besökt mej också!! Inte kul!
Blä godnatt!

2010-06-16

Hallå där!
idag har jag vart ledig igen, himla skönt måste jag få säga.. Började dagen med att åka upp till stan, älsklingen skulle vara på arbetsförmedlingen klockan 1... Efter det så mötte vi upp Tim och Matilda och drog på rhodos och käkade buffe :) Inte alls illa!! sen hamnade jag i matkoma, jag var så mätt att jag inte visste vars jag skulle ta vägen! Men de är bra!!
Sen for vi förbi Alex farmor och farfar där de blev ett fikastopp :)

Sen ikväll så har jag vart och kikat när älsklingen spelade match, slutade med seger med 5-1! Tjohoo!! Älsk gjorde en riktigt bra match om jag får säga de själv :)
Nu Ska vi bädda ner oss i sängen och kika på tv och sen blir de att somna för imorgon är jag inte ledig! 05,00 ringer väckaren.. Igår gick jag och la mej 06.00 efter att alex jobbat så åkte jag tim och matilda å alex upp till 7-11 och köpte wok och satte oss i utkikstornet och åt :) himla mumma!!
Näe nu väntar sängen!
Godnatt!!

BTW! Lillan sparkar mer och mer för varje dag :) Det är så himla mys :) Puss

Godmorgon!

Ultraljudet gick hur bra som helst!! allt var bra och den växte som den skulle.. Så det var hur skönt som helst! Helt underbart att få se den lilla igen :)
Vi bestämde oss också för att se va de var för kön!! Å som tur var gick de hur bra som helst, inge "cover up" där inte!! 
Jag har en liten prinsessa i min mage :) Jag hade rätt.. Jag har alltid sagt att det var en tjej och så va fallet :) Himla mys!! Ska bli såå kul :)
Alexanders första reaktion:
"Kan de inte vara så att det är en kille med en väldigt liten snopp" hahahahaha

Näe men Alex blev jätte glad =D Var väl mest att han sagt till alla att han kände på sig att det var en pöjk!, men ack så fel han hade :) Dock så har han alltid sagt hur kul de skulle vara med en tjej i Lindström släktet! Så det kommer bli kanon!!
Vi ska få en dotter och vi är så sjukt glada :)

Idag är jag ledig och de är skönt, jag är så trött att jag vet inte vad!! Jag tror jag kanske måste ta och hämta ut mina järntabletter.. Dock känner jag mej inte alls sugen på det men de går inte att alltid vara trött heller!!
Nu sitter jag och kikar på tv och älsklingenn sover, får se vad vi hittar på när han vaknar!
men nu vet ni iaf hur allt ligger till :)
PussPuss


2010-06-14

Godmorgon!!

Nu har jag arbetat klart för idag!! Ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi börja bege oss mot specialist mödravården för ultraljud! Ska bli så spännande att se den lilla.. Sist vi såg den var ju ett ex antal veckor sen!! Ska även bli huuur spännande som helst att ta reda på vad de är för kön!! Om de nu blir så.. Vi har inte bestämt oss helt än.. Men vi har ju ett tag på oss än ;P haha!!

Efter undersökningen så ska jag se om jag ska tillbaka på jobbet annars blir det att åka till Sävar och hälsa på B-I och Sven och kika vad dom har för sej.. Å har vi tur får vi oss en kopp kaffe eller två :)
Näe nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinn bli klar innan vi ska åka.. Ska försöka få i mej nå käk också innan! Stress!
PussPuss


Söndag!

En sak är säkert och de är att helgerna tar slut på tok för fort!! hade gärna haft lördag idag!! men så är inte fallet.. Imorgon väntar jobb, men de blir bara en halvdag eftersom vi ska på ultraljud!! Så de blir en lugn start på veckan!! Sen får vi se om de är jobb hela veckan eller om de är någon dag ledig!!

Idag har vi vart och kikat på fotboll hela dagen!! Himla trevligt!! Sen nu sähär på kvällskvisten kom Britt-Inger, Sven och Mats förbi med balkongmöbler.. Himla snällt!! Blev himla bra med dom på balkongen!!
Vi hjälptes också åt och bakade en rabarberpaj =P haha!! Dock for dom innan den hann bli klar så jag får sitta och mumsa på den själv ;P haha!!

Alexander har just begett sig till Obbola för att spela tennis med sina bröder och jag ska fika rabarberspaj :) Inte dumt!!
Sen ikväll blir det kanske att gå på bio!! Oklart än men kanske =) Beror lite på om vi orkar, bion börjar inte förän 21.00 och jag ska ju upp 05.00 imorgon!! Men vi ser väl vad som sker! PussPuss

Varför ultraljud!?

Fick en fråga idag som löd: Varför ska vi på ett till ulrtaljud?? Såhär är de:

När jag var hos barnmorskan sist frågade hon om det var full fart i magen. Å det är det inte, jag känner några sparkar per dag men ibland kan de vara världskrig i min mage, men oftast så är de lugnt därinne!!
Hon frågade då om jag någonsin oroade mej, vilket jag svarade ja på.. jag kan bli lite orolig om jag inte får känna bebben på en hel dag!!
Då sa hon att hon skulle skicka mej till specialist mödravården på ett extra ultraljud.. Men det är i första hand för att jag ska få se att allt är bra där inne och slippa oroa mej! För när man är gravid har man en hel del hormoner som kan spela en ett spratt och göra en väldigt orolig helt i onödan.
Å att vara orolig i onödan är ju onödigt!!
Barn är ju olika, När jag låg i magen rörde jag inte en fena.. Pappa fick aldrig känna mej! Så egentligen är de inget konstigt. Men det ska bli skönt att få se den lilla och verkligen inse att allt är bra =)

Så ligger det till!! Jag ska inte behöva ha oro i onödan helt enkelt!

whohoo!

Nu har jag just storstädat och nu äter jag frulle!! Jag har hittat en yoghurt som är så sjukt god att jag vet inte vad!! Skulle typ kunna leva på den!!
Nu ska jag ta och byta om och sen bege mej till Obbola och kika på match!!




Sjukt God är vad den är =) synd bara att den bara är på "tillfälligt besök" =(


Lördag!!

Igår var en bra Fredag!! En lugn men skön dag!
Blev lite avslutningsfika och sen begav vi oss till stan och köpte Tennisbollar.. Å på köpet så hittade jag ett par superfina skor som jag bara blev tvungen att inhandla!! :P Sen for vi till B-I och Sven och där blev de en kopp kaffe i solen och lite skitsnack =) Himla trevligt!!
Sen åkte vi till Obbola och jag var barnvakt åt Alvin medans dom tre bröderna åkte och spelade Tennis! Himla bra gick det iaf!
Sen avslutades kvällen med filmmys här hemma! =)

Idag blir det att åka och kika på fotboll, älsklingen har match!! Sen blir de kalas för Britt-Inger fyller år! Grattis Grattis =)
Kommer nog bli en bra lördag!! 
Nu ska jag få i mej nå frulle och sen ska jag väcka min man :)
Ha en bra dag! PussPuss


Underbara fredag!!

Nu har jag gjort helg =) Hur skönt som helst! Å vädret är fortfarande på min sida =) Inte dumt de inte!!
Nu har jag nyss vart och hämtat min bror och kört honom till kyrkan =) Himla stilig var han!!
Till hösten börjar min bror gymnasiet!! Shittespommesfrittes!! känns typ som jag började gymnasiet igår.. Men de var sex år sen.. Skrämmande!!
Jobbet idag gick bra! Korta dagar är lagom för mej känner jag!! Jag har inte så mycket mer ork än att jobba 4 timmar.. Men men!
Nu måste jag kila så jag hinner göra mej klar innan fikat börjar.. Dock är de en timma bort men jag har mycket som jag ska hinna på den timman.. Först å främst så ska jag få i mej nå lunch och sen ska jag duscha och göra mej fin och sen ska jag även slå in avslutningspresenterna.. Å då måste jag dessutom åka och köpa inslagspapper på coopra!! Så jag har inte allt för mycket tid att spela på =P men de går bra!! Speedo nr1! Japp så är de!
Ha en underbar fredag och njut av sommarvädret =)
PussPuss

Tjollahopp!

Idag har det vart full fart =) Blev att åka till stan och handla en snabbis det vi skulle för att sedan bege oss ut mot lövöudden =) Där blev de student lunch som avslutades med en himla god tårta :) Mumma!! Så nu är vi mätta och belåtna =) Himla trevligt var det iaf och vädret var ju på våran sida idag! Inte dumt!
jag vill ta studenten igen! sån himla känsla alltså!! Men men!! Kul att få vara lite delaktig iaf!! :) Grattis Viktoria igen!! Njuuut av denna dagkvällånatt =)

Nu har Alex begett sig på träning och jag är hemma och slappar!!
Blir nog inget avancerat ikväll, ska nog bara bädda ner mej i soffan och känna lugnet!! Som ganska skönt ibland! Får se om jag finner ork till att vika in tvätten och bädda rent i sängen. Men de är oklart än! haha!!!
Imorgon jobbar jag, hoppas verkligen att jag får gå hem 10 eftersom min bror går ut 9:an imorgon och klockan 12 är de avslutningsfika med hela släkten.. Så de skulle ju va kul att få vara med, speciellt eftersom jag så sällan träffar min mormor.. farmor och farfar bor ju vid oss så dom kan jag ju hälsa på varje dag men mormor bor i Vännäs så de skulle ju som va kul å få se hon också!! Sen är de alltid mysigt när alla är samlade! Jag gillare!! Så jag ska ta fram hundögonen och be väldigt snällt!! Dock lär jag ju inte vara ensammen om att vilja gå hem.. Är nog många som har barn/släkt som går ut skolan imorgon!!
Återstår att se hur det går!
Nu ska jag förflytta mej till soffan!! Ha en bra kväll!
PussPuss

Torsdag!!

Goddag gott folk!!

Idag blev en kort dag på jobbet, fick sluta 10!! Ganska skönt att jobba bara 4 timmar ändå, men inte lika skönt när de är löning =P haha!!
Men nu är jag hemma och någon snubbe är här och håller på att byta lås åt oss.. Sen blir det att hoppa in i duschen och sen ska vi bege oss till stan.. Bara älsklingen vaknar någon gång!! I stan blir det att handla lite presenter och dona på!! Måste ju hitta en student present och en examens present!! Lite sent ute men de beror på att jag legat sjuk jue!!

Idag så tar kära Viktoria studenten!! Grattis =) så då blir de gofika =) Å imorgon går min "lilla" lillebror ut 9:an.. Shit vad tiden går!!! Så vi har två dagar med gofika framför oss =) Inte dumt!!
Nu ser jag våra bästa år och bara slappar.. Skönt..
sommaren är här och det uppskattas!! Solen får gärna fortsätta lysa för man blir som lite små glad när de är fint väder!! Å jag har inte börjat komma till de stadium där jag bara svettas pga min graviditet så än kan jag njuta av sommaren fullt ut!! Förhoppningsvis klarar jag både juni och juli utan några större problem.. Är ju väldigt värmetålig i vanliga fall så jag kanske får nytta utav det! Japp de hoppas jag!!

Nyss så tog jag tag i min mans kläder. Han hade olja fulla kepan och hans fina kofta var fylld av fettfläckar!! Å tro de eller ej men jag fick bort de heelt!! Jag kan minsann jag också. I vanliga fall hade jag lämnat de åt min mor för hon är proffs på fläckar men nu när jag ska bli mor måste jag ju lära mej =P haha! Å jag lyckades ju bra!! trodde de skulle gå åt fanders men icke =) Hade prövat tusen saker innan som inte funkat, inte ens vanish (lita på rosa) funkade.. Men nya Tabort gjorde susen!!
Näe nu ska jag se klart på tv!
Pusspuss
Mitt tips till fläckar är nu denna magiska spray!!



Jajjemän!!

Våran bebbe springer ett maraton i min mage just nu!! Å de är himla kul att känna den så mycket som jag gör just nu!! Helt magiskt!! Han/hon har noog aldrig sparkat å donat på så här mycket någonsin =) Jag gillare!! Å den vägrar sluta! Den har hållit på i en evighet nu känns de som =P haha!!
Än så länge är de mysigt värre, även fast det är sjukt obehagligt när den sparkar på kissblåsan.. Men jag är bara glad att de är livligt därinne =) Det är ju inge negativt alls :)
Tänkte bara dela med mej utav de :)
Hejsvejs!!


Onsdag kväll!

Jag blir så less.. Vi har en lapp på dörren där de står INGEN REKLAM TACK!! Men nog fan slinker det ner reklam ändå.. Vad är det som är så svårt att förstå!? jag vill inte ha reklam!!!!!!!!!!!!!!!

Idag har vi inte gjort så himla mycket, vi var hos tandläkaren i 3 timmar och sen åkte vi till Alex farmor och farfar och hälsade på! Där bjöds de på väldigt goa nybakade bullar! Inte dumt alls =)
Nu är Alexander hos sin bror och spelar fotbollsspel och jag är hemma och donar på!

tandläkaren idag gick väl sådär.. Jag hade början på 3 hål men de var väldigt små hål som jag kunde borsta bort! sen hade jag lite tandsten som jag fick skrapa bort och det var ingen bekväm upplevelse om jag får säga de själv, å shit vad de blödde!! Men men nu är de gjort och jag behöver inte gå till tandläkaren igen förän om 1.5 år! Hon polerade även mina tänder så nu är dom himla fina!!
Mina tänder var så bra så jag fick teckna en försäkring som kostar mej 35:- i månaden och då har jag helt fri tandvård..
det blir 420:- / år på försäkringen och om jag då går på ett besök per år så tjänar jag på det eftersom endast en undersökning kostar mej 560:- Så får jag då ett hål eller något så gör det inget för de kostar mej nada!! Himla bra!

Älsklingen dock hade inte riktigt lika tur.. Men men så kan de gå! bara att gilla läget, de måste ju åtgärdas så..
Dock är de sviningt dyrt att gå till tandläkaren.. Katjing!!
Men men.. Tänderna kan ju vara bra att ha ibland!
Nu ska jag ta och hänga lite tvätt och sedan får jag se vad jag hittar på!
Ha en trevlig kväll!! PussPuss

Onsdag!

godmorgon!!

Idag mår jag bättre!! tack gode gud :) Nu är vi nyvakna och håller på att göra oss i ordning!! strax bär det av till tandläkaren för oss bägge två :P haha!! första gången för mej på 3 år!! det är nog på tiden.. men Alexander är värre, detta blir typ första gången på 6 år för honom!! Shittes alltså!! hur ska detta sluta?? Vi kommer bli ruinerade! japp de kommer vi!
Men men de måste bara göras! så de är bara att gilla läget!!

När får man skatteåterbäringen?? det stod på min "sida" att den skickades den 5/6 och det skulle ta tre arbetsdagar.. Alltså borde jag haft den idag!? Men inte det!!
Men men den kommer väl när den känner för det!
Nu måste vi kila, önska oss lycka till..
Domen väntar! Puss

2010-06-09

Hallå!!
idag har jag vart hemma för jag är sjukling..Not so very funny!!.. Min mage har gett upp totalt!!
Inte okej! Men men, som plåster på såren blev jag väckt av min man med en underbar frukost på sängen med hjärtformade mackor och youghart och Oboy å även ett glas juice!!.. Å av någon konstig anledning kunde jag äta upp allt med nöje trots min kassa mage!! Tack älskling!! Min man är underbar!! Jag menar kan man bli något annat än glad att få bli väckt av ens älskling som gjort världens finaste bricka med frulle?! Nej de tror jag inte!! Wonderful!!

Sen kan jag meddela att vi ska på ett ultraljud =) Bara en rutin... Inget som är fel utan de är mest för att lugna mej.
Jag frågade barnmorskan varför min unge var så lugn, de är inte så mycke rörelse i min mage nämligen, bara ibland.. Å då skickade hon mej på ett ultraljud så jag inte ska gå och oroa mej =) Å de är ju bra!
Dock vet jag inte riktigt när de blir av, men de är nog nu i veckan eller nästa!

Sen kan jag också meddela att jag måste börja äta järntabletter.. Suck.. Mitt värde var inte lika bra som det vart dom senaste gångerna så nu är de bara att äta.. Dock har jag hört att magen ger upp när man äter sånt.. Å jag vill ju gärna få skita mer än 1 gång varannan vecka! Ja tack! Så jag får se om jag kanske väntar med att äta dom tills jag verkligen verkligen känner att nu går det inte längre.. Magen är nog kass som den är när man är preggo!!
Men alla andra värden är bra än så länge, å bebbens hjärtljud lät bara fint =)
Nu blir de sängen! Sovgott!
PussPuss


På folks begäran.. --> Magen

Så var denna helg förbi, känner inte peppen för en veckas jobb!! Men men bara att bita ihop =P
I helgen har vi ju bott ute hos min mor och far eftersom dom spenderat helgen i stockholm och det ska bli så skönt att få sova hemma :) Även fast jag trivs där ute i skogen så är det något annat att vara hemma, hemma hos oss :)

Nu är älsklingen och spelar tennis med sin bror och jag har just tagit ett bad!! När Alex kommer hem blir det film. Sherlock holmes!! himla mys! Sen imorgon är de dags för jobb.. 05.00 ringer väckaren!! Jippie!!
Idag var vi på OBS och då hittade vi en madrass till bebbens säng, Bodil ringde och tipsade mej om att dom hade fina madrasser så idag åkte vi upp och kikade, å mycket riktigt så hade dom fina madrasser för en bra peng!
Perfekt.. Man behöver inte IKEA till allt :P haha!
Näe nu ska jag ta och föna håret och invänta min man!

btw.. För 1.5 veckor sen när det var ganska varmt en dag så tog jag på mig ett par svarta byxor som slutar vid knäna, ganska pösiga och hemskt sköna.. Inge mer med det!? Nej. Perfekta sommarbrallor helt enkelt!!
Men idag när jag skulle ta på mej dom fick jag inte ens nästan igen dom i midjan, heelt sjukt.. inte så att när jag hade dom förra veckan att jag tyckte det var svårt att knäppa dom i midjan men nu var de helt omöjligt!! Jag trodde dom hade krymt.. Men så var inte fallet.. Utan bara min mage som satt sig lite längre ner och blivit lite större!! Shittes!! Har magen tänkt växa såhär varje vecka kommer jag ju bli stor som en boll!! Magen kommer ju explodera innan ungen ska ut.. Jag tror inte man kan förstå hur stor magen faktiskt blir!! Dagens tankeställare för mej iaf!!
Kul att få en insyn i hur fort det egentligen går.. Eller? =P

Hoppas ni haft en bra helg!!


På folks begäran lägger jag nu in 3 magbilder för första gången.. 

 




Klaga då inte på alex kalsonger =P dom skär inte in i rumpan och så är de himla skönt att kunna dra dom över magen =P haha!




Jag misstänker att vårat barn kommer inte tycka om cola å mandariner!!



En kväll med bullbak!! Maggen bara växer och växer. Å fort går de!


Hur svårt kan de vara??

Hur svårt kan de vara att hitta en himla nyckel?? jag blir knäpp!! Har sökt överallt.. Men den finns fan inte!!! ÅÅ de suger! Jaja, jag ger upp snart iaf.. orkar inte leta ihjäl mej..
Snart ska jag bege mej och se Sandviks match.. hejja hejja!! min bror ska sitta på bänken så vi får väl se om han får spela ngt :)
Sen ikväll blir det grillning med Tim och Matilda.. Himla trevande!!
Nu ska jag göra mej i ordning!
pusspuss

5/6 -10

Godmorgon!!

Jag har sovit som en stock.. har inte ens nästan vaknat ett gång på hela natten.. 11 vaknade jag utvilad och glad =)
Nu har älsklingen begett sig till Rundvik och blir borta till 18.00!! Så jaga har hela dagen för mej själv :) haha!
Först och främst så hade jag tänkt tvätta och städa undan lite, sen blir det nog att bara slappa och ta det lugnt..
Om någon är uttråkad är det bara att ni svänger förbo på kaffe kaka :)

Sen har jag ett problem som vi måste lösa.. Våran gamla lägenhet är ju utstädad och klar.. Men problemet är att jag tappat bort en nyckel!!!!!?!??!?! fattar inte vars den tagit vägen.. Måste såå leta.. Orkar inte med att betala nytt lås och sån skit! Det skulle ju vara tragiskt onödigt!!
Ska vända upp och ner på nya lägenheten!! Den ska fram!! Idag!

Bäst att sätta igång!!
pusspUss

Gokväll!!

Nu är jag nyss hemkommen, eller hemkommen till min mor och far.. Eftersom dom är i stockholm och ser ACDC och shoppar så bor vi ute hos dom och är hundvakt.. Ska även hålla koll på min käre bror!!
Ikväll åkte vi till stan och hälsade på Alexanders farmor och farfar och sedan åkte vi vidare och kikade på när min bror spelade match med Holmsund!! Dom hade ont om folk så dom lånade in honom.. Dock blev de förlust med 2-0! Men men så kan de gå!! Sen vblev de middag på max =P frisco is the shit!! haha! Mumma!!

Nu är Alex hos Viktor och spelar tv spel och jag är hemma och gör mest ingenting! Skönt det med.. Är så trött så jag skulle nog kunna somna nu.. Men så tråkig ska jag inte vara!! :)
Är lite bevsiken, har glömt min korsordstidning hemma :( Annars hade den varit given just nu!! Men det får bli att sitta vid datorn och kika runt och även lite tv.. Sen får vi se när en aaalex dyker upp!!

Hoppas ni haft en bra Fredag! Puss

Underbara fredag!!

Jobbat idag, gick väl okej.. börjar ta emot lite men de får gå ändå.. Kan ju inte förvänta mej att det ska bil lättare med tiden direkt.. Så de är väl bara att gilla läget, det går så länge de går!!

Trodde dock att jag skulle sluta 10, men sen blev de ändrat till 1 och sen igen till 3, men men så kan de gå.. lika bra att passa på å jobba allt som går för snart blir jag ju långledig =)

Ännu en helg är här och de känns himla bra!! helgen är ganska oplanerad.. De ända som jag vet av är att jag ska åka och se älskling spela fotboll i Rundvik.. Inte lilla boshstället.. Men men blir nog kul de också =)
Annars så vet jag inte vad som sker.. Vi hade tänkt gå på cirkus ikväll men de blir de ju inget av.. 280:- per skalle!! Sjukligt ju.. 1120:- skulle de kostat oss. Hade tänkt ta med Leo och Alvin men så blev inte fallet.. Jag hade för mej att det var billigt att gå på cirkus.. Men jag verkade ha fel.. Big time!!

Nu har jag nyss kommit ur duschen så nu ska jag göra mej i ordning och strax kommer min man hem från Obbola by =) haha!
Ha en bra fredag! Puss


Dagen före F!

Igår efter en underbar dag så blev det bullbak här på solskenet 3E.. Shit vilket bullteam jag och min man är!! Vart dom goaste bullarna jag ätit på väääldigt länge.. + att dom vart så himla perfekta och fina!! Super mys att baka ju!! Så innan sängen kallade igår blev de nybakta bullar och mjölk!! Så sjukt gott =)

Idag har jag jobbat och det har fan inte vart lätt.. Det har vart varmt ute och jag har fått jobba som tusan på kajjen!! Sjukt längesen jag behövde stå där men just idag så hade dom förlite folk så jag var så illa tvungen att ställa mej där!! Såhär i efterhand värker hela min kropp, mina fötter är uppsvällda och jag är helt slut!! men det är bara att gilla läget.. imorgon slipper jag iaf stå på kaj! Skönt!!

Nu har jag just vart och kört min bror på balen, han går ju ut 9:an nu nästa vecka.. Shit vad tiden går!! Himla stilig var han iaf!!
Älsklingen åkte just på träning och jag sitter här och nördar mej!! ska strax öppna min nya korsordstidning ;) haha!
Känner dock inte peppen.. Tim ska ha hämtning någon gång ikväll.. Det kan bli när som helst.. Men dock tror jag inte han vill hem före 1 så då kommer jag inte få sova innan de och 05.00 imorgon ringer väckaren.. Död är vad jag kommer att vara!! Suck!!
men men tur jag hann sova 2 timmar efter jobbet iaf!! =) Mys!!

Nu ska jag dyka in i korsorden och bara slappa.. Det står faktsikt på tidningen att "alla kan kryssa" Så generellt sätt är det inte jag som blivit gammal utan det är bara det nya!! japp så är de :) Korsord is the shit!!
Ha en trevlig kväll!
Äntligen fredag imorgon.. Tjohooo!!!
Känner på mej att det kommer bli en superduper helg =)
Pusspuss


Underbar sommardag!!

Hallåj!!
Började dagen med en ordentlig sovmorgon, till sisådär halv 2 :) haha Himla skönt!! sen åkte vi på coopra och handlade lite och sen begav vi oss hem för att fixa ihop en picknick korg med massa götta =) Sen åkte vi vidare ut till kasa och där hade vi en helt underbar dag med picknick =) Hundarna fick springa lös och bada medans vi låg och glassade i solen =) Helt underbart!!!

Efter att vi vart där så åkte vi över till obbola och hälsade på Viktor och Pernilla där de blev att bänka oss på baksidan och bara njuta av det udnerbara vädret =) Himla mys!!
Barnen lekte och vi satt och snacka skit!

Nu är vi nyss hemkomna, klockan är snart 8! Dagen har rusat förbi men den har vart guld värd!!



Tempo fångade köttbullar =)



Hundarna trivdes!!



Mystime!!



Han tog sig några dopp iaf! Men han är lite smygfeg!!



Våran lill tjockis spanade efter ätbara saker!



En helt perfekt dag!!


Godnatt!!

Jag har just vart med älsklingen och delat ut tidningen, dock var jag sjukt dum som inte sov innan så nu är jag så trött att jag håller på att storkna!! Men men så kan de gå!!
Nu blir det sängen och sen återstår det att se när vi kliver upp imorgon.. Jag skulle tippa att det inte blir så värst tidigt =P inte alls tidigt för att vara ärlig!! men de går bra!
Godnatt!!
Älskar dej Alexander!


Tisdag!

Idag har vart en bra dag, började med att Sandra svängde förbi en snabbis och kikade på lägenheten, sen blev det att gå ut med dogsen i skogen en stund och sedan kom Viktoria förbi!! Himla trevligt. tillslut vaknade min söta sjusovande man upp och vi åkte alla tre och köpte pizza och satte oss ute i solen och käkade.. Ljumviken blev hållplatsen. Dock har det blåst lite smygkallt idag men de funkade ändå.. det är ju Juni ffs :)
Efter det så begav vi oss till Obbola och stog på gatan och spelade lite boll och sen bar det av till stan för älsk skulle inhandla nya fotbollsskor!

Nu är Alexander på träning och jag har just vikt tvätt och nu inväntar jag desperata husfruar!! =)
Är ledig imorgon också, de var ett tag sen man inte jobbade dom 3 första dagarna på veckan. i vanliga fall är de ledigt tis eller onsdag. Men de går bra!! Så imorgon ska vi besikta gamla lägenheten och sen blir det förhoppningsvis fint väder så man kan vara ute!!

klockan är nu kvart i 9 och jag skulle egentligen ha vart på coopra men jag orkar inte åka iväg.. Får bli morgondagens projekt.. Men jag behöver frulle, typ nå mackor och fil. Så egentligen skulle jag vart och handlat det nu men vafan jag ids verkligen inte!! Får väl åka direkt jag vaknar imorgon!! Japp så blir det!
Nu ska jag ta och dra dammsugaren i sovrummet och sen sitter jag bänkad framför tv'n.. Efter desperata är det dubbla avsnitt av cougar town också =)
PussPuss

Sommaar!!

Nu är de Juni och officiellt sommar!!
Å ännu en strålande dag =) Inte dumt :) 

Igår var det högaktivitet i min mage! Å det gillas! Är som mysigt när man ser hela magen skumpa runt och man känner hur den lilla ligger där inne och sparkar :) Dock så har vi en i övrigt lugn bebis!! Det är bara några kvällar som den får nå ryck =P Men de är ju tur att vi får känna den ibland iaf! Jag vet min papi fick inte känna mej en enda gång på 9 månader =P haha! Jag var en extra lugn bebbe!!

Nu ska jag ta och plocka undan lite och sedan om ett tag kommer Sandra förbi!!
Hoppas ni får en bra dag! Njut av sommaren!!

RSS 2.0