SaraIdaSofia! -

Bus i skogen!

Nu har jag just kommit in från att ha vart med hundarna i skogen bakom oss och busat! blev ändå ute ett bra tag! Gudomligt väder ju!!



Tempo!



Turbo!





Pinnar är något som gillas!!



Turbo är dock inte lika intresserad av pinnar, han är
mer som ferdinan som går och luktar på blommor =)






Turbo såg en fjäril!!





Nej, han svalde inte ihjäl sig =P



Rulla sig i gräset är Turbos intresse!!

Har miljoner fler bilder men de tar sån tid att ladda upp så jag hinner inte lägga ut fler just nu!!


Måndag!

Godmorgon!!

Jag har sovit sjukt gott inatt!! Som en klubbad höna!! Vaknade inte ens när älsklingen skulle på jobbet!! haha! Men de går bra! Det är underskattat att sova. Dock tog jag mej inte isäng förän 2 igår natt.. Var sjukt piggelin!
Nu är jag iaf vaken och jag håller på att tvätta och dona lite här hemma!! Smiter även iväg till tv'n lite nu och då :P Ska strax bege mej ut med dogsen och låta dom springa i bergen bakom oss!!
Sommaren verkar vara tillbaka.. Hoppas bara det är lika varm ute som det ser ut att vara :) Började bli lite less på den gråa tillvaron!! Välkommen tillbaka solen =)
Jag har en del bilder jag skulle vilja ladda upp men jag hittar inte kabeln till kameran
Så de blir lite svårt!! =P haha! Hoppet?

Nu ska jag fortsätta plocka ihop lite och se om de finns någon fler flyttlåda som jag kan packa upp!
idag blir det nog bara att slappa! Hade tänkt åka förbi theresia på en fika också =) Himlarns trevligt!
Ha en bra dag!


Söndag!!

Äntligen är gamla lägenheten HELT urstädad!! Känns så himla skönt att ha gjort klart!! Nu är den lägenheten ett avslutat kapitel!!!
Dock tog det ju sin lilla tid men så kan de gå!
Morgonen började iaf med fika hos farmor och farfar och sen åkte vi och städade!
Efter att vi hade städat klart så åkte vi till mor och far på middag! Mums, blev grillspätt och potatisgratäng!! Dock blev de en väldigt sen middag, 21.00 serverades den nämligen =P

Nu är vi nyss hemkommna och nu slappar vi bara och känner lugnet, är ledig imorgon så de är ju ingen stress men att krypa isäng!! Dock ska älsk upp 3 inatt och jobba men han får ju gå å lägga sej när han kommer hem!! tror inte jag orkar följa med inatt.. Är helt knäckt efter dagens bravader!! Man är inte lika hurtig som förr.. Inte ens nästan.. Mina fötter är uppsvällda och de känns som att gå på bollar!! =P
Sommarens första myggbett har gjort entre på min arm.. Klivar som tusan!! Myggen är något jag inte saknar direkt! Hatar myggbett!!

Igår blev de Nordic rock.. Måste dock säga att de va himla bortkastade pengar.. 1200:- åt fanders!! orkade inte ens stranna kvar för att se Europe!! Utan vid halv 12 drog vi oss hemmåt.. älsklingen hade så sjukt ont i huvud och hals och jag hade det jobbigt i magen, fanns dessutom inga sittplatser och mina ben värkte.. Ingen höjdare med andra ord!! men de är som inget att göra något åt!! Bara att gilla läget!

Nu ska jag ta och krypa ner i soffan med min man och bara mysa!
Hoppas ni haft en bra helg! PussPuss
Älskar dej Alexander

Lördag!

Nu är vi nyss hemkommna från att ha vart och städat lite mer i gamla lägenheten.. Himla drygt vill jag lova!! Men eftersom den nya hyresgästen flyttar in på måndag så är de bara att få de gjort!!!
Sen efter vi vart där så åkte vi hem å nu är vi hemma!!
Vi tog en promenad upp i skogen bakom våran lägenhet (som förövrigt är sjukt stor) å lät hundarna springa lösa!!
Dock blev de en aningens jobbigt att gå är ju typ ett berg med massa stup och man måste hoppa från sten till sten typ. Men jag överlevde.. haha! Kände mej dock inte så värst glamorös där jag försökte skutta mellan alla stenar!!
Men men så kan de gå!! Fick oss iaf en ordentlig tur i våran fina skog!!
Den är sjukt bra. hundarna älskar att vara där!!

Nu håller älsklingen på att ladda grillen och jag ska strax hoppa in i duschen och göra mej i ordning inför kvällens bravader!! Sen blir det väl att så småningom bege oss in till stan! Sen återstår det att se om de blir att gå in på nordic rock!! Det är oklart än så länge =P 
Hoppas ni har en bra kväll!  


Godmorgon!!

Nyvaken och pigg =) Ja hjälpte älsklingen inatt så det blev att sova lite extra länge.. Skönt!
Alexander har dock inte klivit upp än men så kan de gå =P
Idag bilr det nog bara att ta dt lugnt på dagen och ladda upp inför kvällen. Det är ju Nordic rock ikväll! Dock har vi inga biljetter men vi hoppas att de går att köpa vid "dörren". Lär väl vara svindyrt men!!

Nu ska jag ta och gå och väcka min man och sedan får vi se vad vi hittar på idag på dagen..
Himla tråkigt att det är sånt skitit väder, vad hände med sommaren egentligen? Bra fråga.. Min ide är att den kan komma tillbaka.. Var så himla skönt med värmen och solen!! Regn blir man bara deppad av ju!!

Näe nu ska jag kila! ha en bra lördag! Puss

friday night live!

hallå där!!
Det blev en himla lugn kväll.. vi råkade somna och vaknade inte förän strax innan 8!! skönt ändå.. Så då blev de att få i oss nå käk och sen har vi bara slappat =)
Till middag blev de inge kött!! Det blev hemlagad pizza!! Inte dumt!
nu ser vi film men vi kunde inte enas, älsklingen ville se en annan film än jag så jag fick lägga mej i sovrummet och kika på min film medans han ser på sin film i vardagsrummet.. Han ser nån film på 3:an och jag ser en himla rolig och bra film på 5:an!!
Strax blir de väl att somna, älsklingen börjar ju jobba snart.. eller klockan 3 inatt, får se om jag orkar följa med!!
Imorgon blir de nog lite mer händelser än ikväll.. Blir nog nordic rock, eller stan iaf!
Nu är reklamen slut.
puss

Fredag!!

Äntligen Fredag!! Så himla skönt, å de blir en lång helg också eftersom jag är ledig på måndag!!
Idag fick vi även våran nya spis, blev en häll och den blev himla fin i vårat kök! Så just nu för tillfället så håller vi på att bränna ur den så nu luktar det urk här =P men men så kan det gå!

Jobbet idag har gått bra!! har jobbat som ett psyk!! Har nog aldrig varit så effektiv som jag var idag =p galet är vad det är!! men då gick tiden ganska fort också.. Sista timmen gick dock lite segt när jag tappade min effektivitet och vart sjukt less!! Men klockan slog 3 även idag!!
Nu har vi nyss kommit hem från maxi!! Vi har fyllt upp kylen och frysen med massa mat :) Dock är de sjukt dyrt att handla food!! Inte bra inte!! Men de är bara att betala och se glad ut =)

Ikväll är de yran.. Men Älsk jobbar natt så de blir nyktert för oss båda.. Vi får se om vi orkar åka in till stan eller om vi ska ta en sväng till gamla lägenheten och städa klart den och tapetsera klart köket.. Oklart.. Det återstår att se :)
Det blir iaf en god middag. Någon form av kött och potatisgratäng och givetvis en stor sallad med massa feta ost!! Det gillas!!
Nu hade jag tänkt plocka undan lite här hemma och sätta igång en tvätt och sen blir det att hoppa in i duschen!
Hoppas ni har en bra fredag!! PussPuss

Shopping!

Idag sov jag till halv 12!!! Himla skönt!! sen åkte vi till stan och jag fick handla lite nya kläder =) Blev ett skitfina mammajeans och en "sommartopp" :)



jeansen hittade jag ingen bild på och jag orkade inte fixa med kameran. Vet inte vart sladden till kameran är :P haha!! men men så kan de gå =)
Fina kläder var det iaf :)


Badtime =D

Nu har vi just avnjutit ett långt och skönt bad!! himla mysigt om jag får säga de själv =)
sista stunden gjorde även lilla Turbo oss sällskap.. Dock så tror jag inte att han njöt lika mycket som vi gjorde men nu luktar han blommor! Iaf för ett tag ;P haha! Tempo fick dock sitta på utsidan av badkaret för han är så stor så han rymmdes inte med oss andra.. Diskriminering. Japp men jag tror inte han klagar för 5 öre =P
men om Turbo får bada ofta kanske han rent utav börjar gilla det? Tveksamt men kanske :P

Nu blir det att bädda ner oss i sängen och kika lite på tv, vi har ju ett tomt vardagsrum för tillfället så all tv tittning blir i sängen, men imorgon får vi flytta in alla möbler igen! Kanoners!!
jag är ledig imorgon så de blir att inte ställa någon väckare utan jag ska sova tills jag vaknar av mej själv!! japp japp!! skönt värre!
Hoppas ni haft en bra Onsdag! PussPuss


Onsdag!

Hallå där!!
Idag blev lite kaos kan man väl säga, vi befann oss på förlossningen vid halv 2. Men ganska fort insåg vi att det bara var vi där. Vi blev då varse om att vi var sisådär två timmar förtidiga.. Vi skulle inte vara där förän halv 4! det var andra gruppen som skulle vara där två förra veckan =P så vi åkte hem och inväntade att klockan skulle gå!!

Visningen gick bra och förhoppningsvis känner man sig lite mer "hemma" när vi väl ska befinna oss där för att få våran bebbe =P

Nu håller vi på att laga middag, de blir kött och potatis.. himla mumsigt :)
Vardagsrummet blev kanonbra.. Vart som ett helt nytt golv!! Dock får vi inte gå på golvet förän imorgon vid 2.. Så det får stå tomt.. Kämpigt bara att hålla hundarna borta därifrån, men vi har byggt en spärr så dom förhoppningsvis inte tar sig in =)


Good morning!

Idag har jag vart på jobbet, men de blev bara en halvdag eftersom vi ska till BM och sen ska vi upp på förlossningen och kika lite hur det ser ut där osv!! Himla spännande!! Hoppas bara jag slipper höra någon stackare som ligger och kvider och skriker.. Vill inte bli mer avskräckt för dagen D än vad jag redan är ;P haha!! Näemen de kommer nog gå fina fisken ska ni se :)

JObbet gick iaf kanoners, 4 timmar går fort!!!
Nu är jag hemma och har just lagat lunch, skinksnitsel och potatismos!! Not bad!! Strax kommer golvgubben förbi och ska kirra vårat vardagsrum! Himla finemang!!
Näe nu måste jag ta och äta innan maten kallnar!
Ha en bra dag Puss

Handyman!!

Idag har jag vart ledig och det har vart minst sagt skönt!!
Vi har vart hos Alex farmor och farfar och ätit lunch och snackat skit =)
Sen på kvällskvisten kom alex farmor och farfar hit och Sven är då minsann en "handyman"
Han kopplade in el till tvättmaskinen så nu håller jag på att tvätta för fulla muggar (äntligen) och så kopplade han in en diskmaskin. Hur bra som helst!! Vi hittade en diskmaskin på blocket som vi skulle åka och köpa och då visade det sig att det var våran granne som sålde sin. Hur bra va inte det? Blev inte många meter att flytta den från hans förråd till vårat kök!!
Så nu slipper jag vänta en vecka på tvättid och framförallt så slipper vi diska och använda samma glas i flera dagar =P !!
Superb om jag får säga de själv!!!
Imorgon är det jobb som gäller, men vi ska på förlossningen imorgon så det blir bara en halvdags jobb!! Men he dug ;) haha!

Sen kom även Alex papi förbi och redde ut de vi fuckat upp med spjälsängen =P haha man kan inte alltid vara smart ;D Sen hjälptes Alex och Thomas åt att tömma vårat vardagsrum helt eftersom någon snubbe skulle komma förbi imorgon och slipa golvet! Så nu får vi ett fint golv också :) Not bad Not bad!
Sen satte vi upp några hyllor i barnrummet och det vart väldigt fint och mysigt =)

Nu blir de att lägga mej i sängen och kika lite på tv och bara slappa tills tvätten är klar å då blir det att köra en tvätt till innan sängen kallar! HImla effektiv dag om jag får säga de själv =)

Hoppas ni haft en bra dag trots det tråkiga vädret!
PussPuss
Tack för all hjälp som vi har erhållit idag =)


Måndag!

Äntligen börjar vi få lite ordning i våran nya lägenhet =) Himla skönt kan jag meddela!! Saker börjar komma upp på väggen och nu är de bara lite småsaker som ska göras också innan allt är klart! Typ som att koppa in elen till tvättmaskinen och lite mer. Vardagsrummet är dock ganska tomt än.. Vi har inte ställt in så himla mycket eftersom dom skulle komma och slipa golvet nästa vecka och då ska rummet vara tomt!! Så de får vara ett väntande projekt!!

Vi har även påbörjat utstädningen från våran gamla lägenhet, vilket är lite mindre kuligt men de måste ju som sagt göras.. Ska även komma någon snubbe imorgon och kika på den.. Förhoppningsvis gillar han den och tar den från 1 juni!! Skulle vara ultimat!!

Idag har jag jobbat men de blev en kortdag, endast 6 timmar.. Ganska skönt ändå! Jag är ju inte riktigt frisk än.. Fattar inte hur länge denna förkylning ska hålla i sig. Börjar bli en aningens less.. Jag vill iaf få tillbaka min röst!! Känns också som jag har ett kilo slem i halsen som vägrar lossna.. Suck... Men men de är väl bara att vänta ut sjukan =P haha!
Nu ska jag gå och lägga mej i sängen och kika lite på tv och sen blir de sömn.. Välbehövlig sömn kan jag lova, de blev sent igår och jag klev upp 5 imorse.. Ingen motivation där inte.. Men imorrn är jag ledig så de blir att sova ut ordentligt och sen sätta igång att fixa i lägenheten så allt blir klart någongång =)

Nu har jag just fått en skål med glass och chokladsås och chokladbitar och daimkulor av min man som han gjorde i ordning i smyg! Så himla gullig man jag har =P dock är de måndag och man bör inte äta onyttigt på veckorna

(speciellt inte när man är preggo, men de finns något som heter undantag och min man vet exakt när jag behöver ett sådant undantag)

Näe nu väntar glassen + sängen!
Sovgott! PussPuss
Jag älskar dej Alexander


Solskenet 3E

Nu är flytten klar och det känns himla skönt! Dock har inte huvudet ställt in sig.. Var just på statoil och handlade lite och sen när jag skulle åka hem så åkte jag till fel hem =P haha! Men men så kan de gå!
Bra vart det iaf!! Tror vi kommer trivas som fisken i vattnet =)

Ikväll blir de att åka till Lina och partaja,, eller inte jag men resterande tjejer =p haha! Jag får bittert vara nykter och hålla ställningen ;P haha! Men de är ganska skönt att veta att jag kommer må toppen imorgonbitti till skillnad från alla andra ;P  Man kan ha kul nyktert :)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mej i ordning så jag kommer mig iväg någongång!
Ha en trevlig lördag! PussPuss


Halleluja!

Harregud vad vi har flyttat igår!! Höll på ända till klockan sent.. Sen var vi så slut så vi var tvugna att ge upp =P haha!!
Idag ska vi fortsätta, ska hyra släp idag och köra alla stora möbler som blev kvarlämnade igår!
Blir skitbra detta iaf!
Nu har jag ej tid att skriva mer för nu ska de sista göras i ordning!
Ha de bra! PussPuss


YES!!

Det har löst sej!! Tur vi har så himla snälla hyresvärdar!!! Guld värt!! Så förhoppningsvis hinner vi få nycklarna idag!!! Hoppas Hoppas =)

jävla skit!!

Idag får vi flytta in i våran nya lägenhet.. Men tror ni inte att tjockskallen som skulle ha våran lägenhet har dragit sig ur... Hur hopplöst är inte det?????
Fan fan fan!! jag ville ju flytta nu och få de bortgjort och verkligen hinna få i ordning i våran nya lägenhet innan vi får tillökning i familjen!!!! men vi vill ju inte stå med dubbla hyror.. Så nu kanske jag måste vänta ända till JULI!!!!!!!!!!!! Fan så himla värdelöst.. Just nu suger det mest av allt...
Jag hade ju sett fram emot de här.. '
Finns för många idioter!


Torsdag!

Imorgon har jag vart sjuk i en vecka! å Jag kan meddela att jag saknar mina lukt och smaksinnen.. Så himla tråkigt att inte känna några ofter eller någon smak av något.. Farligt. tänk om jag går runt och luktar död kamel och inte märker de själv =P ahah! Inte för att jag tror det, duschade faktiskt imorse :P haha!
Skämt å sido!! Näe men seriöst börjar bli less.. Sen pga att jag har ständigt lock i mina öron gör att det känns som jag är i en egen bubbla.. Himla jobbigt och väldigt onödigt!
Imorgon är det jobb om jag vill och kan jobba.. men jag vet inte.. Känns drygt om jag suklle åka på jobb imorrn och sen bli sjuk och ligga hela denna helg också.. Kanske lika bra att vara hemma imorrn så jag får bli helt frisk?! hmm Ja jag vet som inte riktigt.. har ändå vart sjukskriven hela veckan och måste erkänna att jag börjar bli lite små less på att vara hemma och hänga och göra absolut inget alls!!
Dock smet jag ut idag och for till Kasa med theresia och simon och lät hundarna springa och bada ett tag, men de behövdes.. Man blir ju knäpp av at sitta inne och vara helt isolerad när det är sådant här väder ju!!
Himla trevligt var de iaf!!
Nu är jag hos min mami och ska hämta lite saker och för att jag behövde någon som tyckte lite synd om mej =P Alex är på träning och då passade jag på att åka ut till mor och far och bli omhändertagen lite :)
HOppas ni har haft en bra dag! Puss

hopp!

Ständigt lock för mina öron. Å vad jag än gör så får jag det inte att "lossna" Så himla jobbigt!
Å nej jag är inte frisk än!


smaklökar

Jag har tappat lukt och smaksinnet totalt.. maten smakar absolut inget, kan inte urskilja om jag dricker vatten eller saft!! Så himla hopplöst!! Känner inte heller minsta lilla lukt.. Å trots det så är jag inte täpp i näsan!! Skumt


Sommar!

Shit vilket väder det är ute!!! Dock ligger jag inne och är sjuk.. fortfarande.. inte skoj alls!! Men men bara att gilla läget.. När de är såhär varmt så svettas jag ihjäl!! Lägenheten blir 800 grader och så har jag feber så jag grillas!
sen kan jag väl misstänka att graviditeten gör att det blir lite vamare/jobbigare också! Så kan det gå!!!

Men jag ser ändå lite ljus i det hela.. Min röst är lite bättre och jag har inte lika ont i mina bihålor och hals idag! Så förhoppningsvis är jag på bättringsvägen! Hejja mej!!

Nu ska jag ta en svalkande dusch och sen hoppas jag att jag har lite ork i min sjuka kropp så jag kan städa undan lite!
Hoppas ni har en bra dag och att ni njuter av vädret!
Pusspuss

Sjukling!!

Goddag!!
Jag är fortfarande sjuk, inte en gnutta bättre är det.. Min hals + mina lungor har hållt mej vaken hela natten, sov allt som allt 1.5 timmar.. Inte okej!!
Proppade i mig alvedon när älsklingen var hem på lunch och lyckades somna och vaknade halv 5.. Så nu har jag iaf fått lite sömn.. Men halsen är lika jävlig som innan..
Blir nog inte jobb för min del imorgon iaf! Ingen röst och feber är nog ett tecken på att man ska ligga hemma och vila!

Så egentligen har jag inte så himla mycket att skriva om eftersom jag inte gjort något idag. Förutom att sova =P haha!! Men men..
Funderar på att lägga mej nu igen, för så ont som jag har i halsen och bihålorna och huvudet och kroppen gör att jag inte vill vara vaken. det är fan outhärdligt!

Min högsta önskan just nu är att jag ska få bli frisk! Snälla!!

Söndag!!

Hallå!!

Idag har det varit ganska lugnt.. Vi va och kikade på mitt kära lag som hade seriepremiär idag!! Vart vinst med 6-1!! Himla kul =)
Förövrigt så är jag sjuk, å inte bara lite.. Mina lungor känns som två öppna sår och jag har INGEN röst.. har aldrig haft såhär ont i halsen.. hoppas innerligt att det är bättre imorrn.. har ändå varit nästintill stum nu i två dagar...
Även fast jag tar i allt vad jag kan så hörs de som att jag viskar och de låter som en gamal gubbe!! haha! Å ibland när jag försöker prata så slutar det bara låta men läpparna rör sej.. haha! Hemska ting!!

Nu har vi just svalt middagen, blev grillade burgers =) Himla gott!! Dock var de en plåga att försöka svälja ner varje tugga!!
Blä.. känns nästan som att jag inte vart annat än sjuk nu senaste månaden!
Sjuka är de värste!
Hoppas ni haft en bra helg iaf!
puss

storrens!

Shittes pommesfrittes!! Nu har vi kört skrot så det heter duga vill jag lova!!
efter vi hade vart på återvinningen så åkte vi hem och skulle rensa ut lite kläder... Det slutade med att vi gav barnen i afrika 4 fullproppade sopsäckar med kläder!! Å då var endast några enstaka plagg Alexanders!!
Shit vad jag hade kläder, å hemska fula kläder.. Kan ju säga att jag jgorde några fynd där de blev som - ahaa där är den.. Men jag lyckades bita ihop och slänga allt som jag inte användt på typ 1 år. Så nu är de rensat iaf =)
Lägenheten är dock lite smått kaotisk efter att jag dragit ur alla garderober för att gå igenom allt och så men de får jag leva med!!
Är fortfarande sjuk så jag misstänker att de blir att plocka lite ikväll när jag ändå bara ska vara hemma..
Nu ska vi iaf ta och packa några lådor till.. Finns mycket som jag klarar mej en vecka utan och då är de ju lika bra att packa det i flyttlådor så är de gjort och då blir det mindre att göra när vi väl flyttar =)

Idag har vi även hunnit vara hos alex farmor och farfar och fikat te i solen och sedan blev det at se min kära brors match!
Himla fint väder!! Doock har mina fötter lagrat lite vätska under denna hårda dag med slit och värme men de går bra =)
Ha en bra lördag!
Puss

Återvinning!

Godmorgon!
Nu är vi uppe och ska åka och hämta ett släp och sedan blir det att rensa ur lägenheten och förrådet och köra sådant som inte är önskat längre på återvinningen, så att när vi flyttar så släpar vi inte med oss något onödigt som bara kommer att stå!! Himla bra gjort av oss!!
Sen blir det nog att packa några fler flyttlådor!! Blir en effektiv lördag minsann =)
Näe nu ska vi börja bege oss så vi hinner inte dom stänger!
Ha en bra dag! PussPuss

va hände med vädret??

Shit vilken helomvänding på vädret, från strålande sol till världens åskväder.. Strömmen flög och jag satt ensam och filosoferade.. Inte så värst kul!! Det bullrade inte lite heller!!
Älsklingen spelar dessutom match i detta väder.. Stackarn!! + att han egentligen är sjuk.. Han hade 38 graders feber när han for.. Men han var tvungen att spela för dom hade förlite folk!!

Min feber är då inte borta heller och jag svettas och fryser om vart annat!! mindre kul!!
Hoppas jag mår bättre imorgon när vi ska rensa lägenheten och packa några flyttlådor.. Annars kommer det att bli en pärs för mej! Orken är som inte på topp när man har feber.. det räcker att all ork försvinner när jag är gravid men då med feber på det hela så blir orken lika med 0! =P

Nu har vi hittat våran barnvagn som vi ska ha, ska beställa den snart någongång, men de är bara 5 dagars leveranstid så det är ju inte så himla bråttom! Lägger in en bild på den =)

Näe nu ska jag ta och rasta dogsen och sen blir det nog att bara känna lugnet och vila!
Sen när min man kommer hem blir de filmmys =) Superb!
PussPuss

 

Himla fin barnvagn om jag får säga de själv!
en Crescent Classic -10 blir det =)

Feber is a bitch!!

Hatar att ha feber, måste vara bland de värsta som finns.. Hela kroppen hamnar i trans och man orkar inget alls.. Inte kul!
Å vädret idag är ju gudomligt, men inte får jag njuta av det inte.. Nix. jag ligger bara i soffan som en soffpotatis å direkt jag gör något svettas jag tills jag dör sen börjar jag helt plötsligt frysa.. Men men så kan det gå!!

Ikväll blir det iaf lugnt, blir att kika på tv och bara slappa i hopp om att bli frisk. Älsklingen har match mot stöcke och jag får se om jag ens orkar ta mej dit att kika på den..

Imorgon ska vi köra skrot på återvinningen, ska rensa upp ordentligt här hemma innan flytten så inget onödigt släpas med.. Förhoppningsvis är flytten inte allt för långt bort.. Absolut senaste är 30 maj men de låter som det kan bli en vacka tidigare till och med =) Hon som har lägenheten nu kommer hem i helgen för att städa ur den. den står tom så de är bara städningen kvar sen hoppas vi att få ta den så fort som möjligt =) Himla perfekt..
Så imorgon måste jag vara frisk så jag orkar med allt bärande och städande..
Japp japp de satsar jag på!!
Ha en bra dag och njut då för fan av vädret =P haha!
Puss

tired!!

Givetvis skulle jag också åka på feber, tack alexander =P
nu värker hela kroppen och jag är sjukt trött.. fryser och svettas om vart annat!! Inte okej alls!!
Imorgon är de fredag och det ska vara super väder hela helgen och då har jag så inte tid att vara sjuk!! blä för det!!
Jag ville så gärna slippa bli sjuk!!

Nu har vi iaf just svalt middagen och nu kikar vi på tv! nu börjar sveriges fulaste hem och sen är det lyxfällan, sen kan jag nog gissa att jag inte har några krafter kvar så då blir de sängen.. Får se hur det blir med jobb imorrn, pallar inte att jobba om jag har feber.. Eller man ska inte jobba om man har feber!!

Våran bäbis har lagt sig på något skumt sätt i min mage, den ligger verkligen i en obekväm position (för mej) och sparkar mej på urinblåsan.. Inte så skönt.. Ganska obehagligt om jag får säga de själv!!
sen värker min rygg också!! Fan nu är de nästan synd om mej =P haha!
Tur att älsklingen är feberfri och kan pyssla om mej :D
dock är han väl feberfri pga all alvedon han knaprat!! =P men ändå.. jag har feber trots att jag käkat alvedon!!
Näe nu börjar mitt program! Puss

workingday!

JObbet idag gick helt okej, började 6 men fick sluta halv 12 men tid till 1, vi jobbade över lunchen! Himla effektiva var vi!! Dock så känner jag mej helt slut nu!! Var jobbigt att inte ha någon lunch!!
Å jag kan också berätta att mina fötter är uppvällda, inte sådär groteskt men mina tår ser ut som små prinskorvar... Inte skönt!

Jag är också en smula orolig att jag håller på att bli sjukers!! Har fått halsont och hosta inatt och jag misstänker att febern strax kommer krypandes.. Jag hoppas jag slipper.. Ska ju bli 20 grader och sol i helgen,, vem har tid att ligga sjuk då?? Inte jag iaf!!

Nu ska jag åka och handla hundmat och batterier!! Japp japp!
PussPuss

Onsdag, eller fredag!! Beror på vem man frågar!

Jobbet idag gick ganska okej.. Blev att kvälla vid 1 och då blev de en powernap som heter duga!!
Idag på mitt jobb grep dom en av mördarna från härnösand!! Action eller vad.. Snubben hade tänkt fly landet med en av båtarna som låg inne i hamnen, men som tur var tog polisen honom!! Spännande eller vad? =P haha!!

Nu har jag just svalt middagen, blev rostbiff med potatissallad =) Mumma!! Älsklingen ligger i 40 graders feber så jag har vart och köpt lite olika medicinkurer och hyrt alvin och gänget 2!! Måste ju pyssla om min sjukling litegran!!

Himla typiskt för honom.. Alexander är egentligen ALDRIG sjuk men sen då för 3 veckor sen så konstaterade han att han aldrig blir sjuk, peppar peppar sa jag men han skrattade åt mej och sa att de kommer aldrig hända att han blir sjuk.. Några dagar efter det drog han på sig en 5 dagars magsjuka som sen gick över för att komma tillbaka och nu idag har han fått 40 graders feber!!
Peppar säger jag bara!!

Nu ska vi starta filmen, för jag har ju onsdag idag medans många andra har gjort helg.. Men jag ska upp och jobba imorrn, så 05.00 ringer väckaren ;D tjohooo!!
Men jag har 450:- timmen så jag borde kunna bita ihop :)
Ha en bra långhelg!
Puss

Godnatt!

Skönt att vara ledig idag, dock hade dom ringt en miljon gånger från dagis imorse och ville att jag skulle jobba men jag sov som en gris och vaknade inte ens nästan, förän de var försent =P haha! oppsi!!
Dagen spenderades hos Tessan och de blev mycket snack och endel glass också för den delen.. Simon gillade då glass lika mycket som jag ;) 
himla trevligt!!
Föräldrautbildningen gick också bra, fick lite mer info om förlossning och saker kring det... Nästa gång ska vi upp på förlossningen och kika hur de ser ut!!

Nu har jag sett desperata huhsfruar och sen löst korsord.. Korsord är ett tecken på att jag börjar bli gammal!! ajajaj! haha! Men jag gillare =)
Nu måste jag krypa isäng för imorgon är jag inte ledig, väckaren ringer kl 05.00!! Skål för det!!
Men de är ju som fredag imorgon eftersom Torsdag blir en ledig dag!! Himla skönt med röda dagar lite nu och då.. Finns de inge mer vi måste införa som en röddag? =P

Näe nu väntar sängen, egentligen är jag pigg som en lärka men ska iaf lägga mej och försöka sova!! Vila om inte annat!
Kul att jag fick lite gensvar på mitt tidigare inlägg!! Det är bra att folk kan dela med sig om sina upplevelser osv.. =)
Sovgott Puss

Godmorgon

Imorse skulle jag ju sova ut, men de blev så att jag följde med älsklingen på hans jobb och hjälpte honom, sedan åt vi frulle tillsammans men sen somnade jag om vid typ 8 och vaknade 11 =) skönt!!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ska jag bege mej till Tessan och dricka kaffe och snacka lite skit! Himla trevligt!!
Sen får vi se vad jag mer hinner med idag!! Ska iaf åka och handla lite nödvändigheter som är slut!!
sånt här som är så himla tråkigt att handla typ som toapapper, diskmeddel osv!!
näe bäst att jag hoppar in i duschen så jag blir klar någongång!!
PussPuss

Goodie nightiee!

Jag är helt slut!! Nu blir det sängen..
Orkar verkligen inte vara vaken en sekund till!
ikväll har vi iaf inte engagerat oss så himla mycket,
de blev en vända till Obbola och hälsa på en sväng och sen
hem å laga mat!! Eller laga och laga, blev fil med bananer!!
haha! Så himla mumsigt =)
Sen har vi kikat lite tv och bara slappat!! Hur skönt som helst!!
Imorgon är jag ledig och de känns så himla bra, behöver sova ut av någon anledning!!
Morgondagen är oplanerad men ska hinna med en prommis även imorgon!! Måste komma
mej för att röra lite mer på mej!! japp japp de blir kanoners!
Hoppas ni haft en bra strart på denna vecka!!

Just ja! Imorgon har vi föräldrautbildning igen och denna gång ska vi beröra ämnet, förlossning!!
Ska bli himla spännande.. Vi ska få lära oss lite olika tekniker i massage och andning och sen blir det
att prata lite generellt om just dagen D.. Känns himla kul =)
Näe nu skriker sängen efter mej!
Sovgott!
PussPuss

MÅndag!

Hallåj!!
Igår blev de att se en film som heter girl next door.. Sjukt hemskt film och när filmen var slut satt jag med gråten i halsen och världens klump i magen! Usch!!
Sen kunde jag inte somna så när väckaren ringde imorse var jag en aningens död!! Men men de går bra!
Idag har jag vart hos barnmorskan och allt såg bara bra ut!! Alla värden var bra och hjärtat tickade på i rask takt =)

Dock tycker jag att det är jobbigt att ställa sig på vågen.. Man går bara upp några kilon här och där.. Inte så kul.. Jag känner mej inte så himla attraktiv längre... Måste fan börja röra på mig mer för jag vill inte sluta med att jag är en av dom som går upp 25 kilo!! Då skulle jag bryta ihop!! Fine att man lägger på sig lite det fattar jag väl att man gör men de måste ju finnas en gräns.. å de här med träning har som hamnat lite på hyllan nu senaste månaderna... Orken finns som inte där men jag måste nog leta fram den och bege mej ut och få lite motion!! vare sig jag vill eller ej!!!
Sen skulle de ju underlätta om min man inte var en gottegris som köpte hem ostbågar mitt i veckan!! Ajjabajja!!
Så nu måste jag skärpa mej innan jag går upp för mycket.. idealet är ju att man ska gå upp 10 kilo under en graviditet å då har jag bara 3 kilo att leka med.. å 3 kilo på dom tre sista månaderna känns en aningens knapert!!!


Hur mycket har ni som är gravida och läser min blogg lagt på er? Å hur hittar ni motiovationen till att träna??



Söndag!

Sådär ja! Då var ännu en helg avklarad =P tiden går fort!!
Men men så kan det gå. Som tur är väntar en kort arbetsvecka nu! endast 3 dagars jobb!! Skönt!
Imorgon ska jag även till barnmorskan igen för att kolla mina värden och så ska vi lyssna på bebbens hjärtljud och mäta magen :)
lika kul varje gång!! =)

I helgen har det vart en heldel =) Fredag blev middag hos mor och far och igår så var jag först på utställning och sedan firade vi min mormor som har fyllt år sen så blev de en sen middag och sedan åkte jag förbi och hälsade på mitt kära lag som hade lagfest och sen avslutades kvällen med bowling med Tim och Matilda! En lyckad dag/kväll med andra ord!!

Idag blev det att åka och hälsa på Alex farmor och farfar och sen åkte vi även förbi min farmor och farfra och nu har vi just svalt middaen och sitter och slappar.. Ikväll blr det hockey och bara chill! Not bad!!
Hoppas ni haft en bra helg =D

Så himla skönt!

Helgen är här och de är sjukt uppskattat!! Jobbet idag var så sjukt drygt. Längsta jobbdagen på väldigt länge.. tiden gick så fruktansvärt sakta att jag vet inte vad.. När klockan väl var tre blev jag så himla lycklig =)

Då åkte jag hem och hämtade Turbo och sedan åkte jag till Sandra så han och leon fick busa av sej =) Himla bra!!
Sen blev de middag hos mor och far! Trevligt värre..
Nu sitter vi hos Viktor och gör nada, eller Alex och Viktor spelar fotbollsspel och jag nördar mej framför datorn! Haha! Men men så kan det gå! Vi ska strax åka hem och ta en prommis med dogsen och sen blir det att bara slappa.. Hjärtat jobbar ju inatt som vanligt!

eftersom folk vill att jag skriver mer om min pregtime så kan jag ju meddela att jag ännu en gång åkt på urinvägsinfektion!! Sjukt jobbigt.. dock så känner jag inte utav det men eftersom jag fått det tre gånger sen jag blev gravid så måste jag sättas på långtidsbehandling! Så nu blir de att knapra piller ända fram till förlossningen! men det ska då vara helt ofarligt för bebben så de är ju tur!!
Tydligen är de vanligt att man åker på uvi under graviditeten.. Å jag som hade så himla lätt att få det innan jag blev gravid har ännu ännu lättare att få det nu pga någon anledning som jag inte riktigt vet.. Men nu har jag mina tabletter som ska se till att jag aldrig kommer få det igen innan bebis kommer iaf! Så de är ju skönt det!!

Sen imorgon så ska vi på en utställning som min mormor har och sen blir det fika eftersom hon har fyllt år! Sen blir det räserbil hem och hinna se älsklingens seriepremiär! Hejjahejja!!
Sen väntar en bra lördag med grillning och mys! Inte alls fel =)
Näe nu ska vi börja röra oss hemmåt!
Ha en bra fredagskväll! PussPuss


Godafton!

IMorgon är de fredag =) Himla skönt!
Föräldraträffen gick finfint!
Nu har vi just kommit hem från maxi och nu ska jag snart bege mej till Obbola och vara barnvakt åt två sovande charmtroll =) så det blir att bänka mej framföt tv'n och se lyxfällan!
Sen blir det raka vägen hem och sussa för imorrn ringer väckaren 05.00! Förhoppningsvis slipper jag bli väckt inatt =P haha!
Näe nu måste jag kila!
Ha en trevlig kväll!
PussPuss

hoppet!

Inatt klockan halv 4 fick jag ett samtal, tog dock ett tag innan jag fattade att det var min telefon som ringde. Men när jag väl svarar så är det min söta man som ringer!!
Hmm tänker jag varför ringer han men sen kommer jag på att han jobbar ju!
Hur som helst han hade kört fast och behövde hjälp så han bad mej ta volvon och komma!!

Ni vet hur holmsundsvägen ser ut just nu? Det ligger 2 träskivor över ett stort dike in till varje hus som man kör in på, men min söta man hade inte sett att ena skivan var borta så han körde så ena hjulet hamnade utanför skivan! Å där satt han!
Snäll som jag är så klädde jag på mej och vankade ner till bilen, yrvaken som jag var så åkte jag bara!
När jag kommer fram kommer jag på att jag lämnat spännbanden hemma!! Så Tempos koppel fick bli våran lösning!
Det höll precis tills bilen var uppe då smällde de till och gick av! Oppsi!
Men jag räddade min man iaf och de var ju himla snällt gjort, sen åkte jag hem och kunde inte somna om innan jag skulle på jobbet! Så nu är jag dödens trött vill jag lova!

Men men! så kan de gå!!

2 ska bli 3!!

Tatueringen blev himla fin =) och blev en yta sparat till våran lilla skrutt där namnet ska tatueras in!! Lovley!!
Ikväll ska vi ha film mys!! Vi hyrde girl next door eller va den hette.. Någon ny film iaf!! Å sen blir de en relativt tidig kväll eftersom älsklingen börjar jobba 3 inatt!!

Imorgon är de dags för våran första föräldrautbildning!! 2 ska bli 3 heter den.. Himla spännande! Enligt rykterna kommer vi vara sjukt många föräldrar från holmsund som ska ha barn i sommar, så många att vi bara träffas alla tillsammans första gången sen måste hon dela upp oss i olika grupper!! Ska bli kul och se vilka man stöter på där!!

Nu blir det stekt korv och hemmagjord potatismos till middag! Husman och de kan inte bli fel ;D haha!
Ha en bra kväll!!
PussPuss

Onsdag!

veckan bara rusar iväg! känns som det va helg igår!!
Men snart är ännu en helg här och jag klagar inte =)
Idag har jag jobbat och likaså imorrn men de går bara bra!!
Man ska inte vara ledig förmycket =P
Just nu är älsklingen och tatuerar sig :) Dock är han en himla mes som tycker att det gör ont! Jag var där och höll honom sällskap en timma men sen orkade jag ej mer men åker väl ner på ett tag skulle jag tro!!
Ikväll blir det lugna puckar, fuskbyggarna på tv och mys!! Not bad!!
Näe nu ska jag kila iväg!
Pusspuss

Tidigt?

Godmorgon!!
Idag är jag uppe med tuppen. iaf ett tag!! Väckarn ringde klockan 4 för att jag skulle med min man på jobbet!!
Japp japp! Men nu är vi hemma och ska käka frulle och sen när han far på jobbet misstänker jag att jag kommer att somna framför vakna med the voice! =D

Fick en kommentar igår om att jag ska skriva mer om min graviditet, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva!! Det finns som inte något att skriva hela tiden =P Men jag kan ju meddela att förra veckan var jag hos barnmorskan och vi lyssnade på hjärtljuden som låg på 157 och sen mätade vi livmodern. Hon kollade även mina värden men allt såg bara fint ut!!
Sen kan jag också skriva att igår var en sjukkväll!! Den lilla i magen hade typ andra världskriget. Den sparkade oavbrutet från middagen tills att jag somnade.. Å de var inga försiktiga sparkar som kom lite nu och då, utan de var verkligen hela tiden, man kunde se på magen när det rörde sig!.. Älskling fick sig några sparkar i huvet medans han låg och myste med min mage!
underbart är vad det är!!

Nu blir det frulle!
Pusspuss

Måndag!

En ny vecka är igång och de har varit lite dålig uppdatering i helgen! Men så kan det gå!
Helgen har varit lugn eftersom vi båda har legat i magsjuka =P
Idag har jag vart ledig och jag har spenderat dagen hemma, eller åkte upp till stan med älsklingen när han skulle till ryggdoktorn men annars har jag ba vart hemma.. Har rensat ut lite skit och faktiskt packat två flyttkartonger. Vi flyttar ju faktiskt om 28 dagar max!!
Känns himla bra! Dock känns de väldigt omotiverande att städa och packa och bära och sådana jobbiga saker, men i slutändan kommer det nog bli great!!!

Nu ska jag fortsätta med mitt "städ"
Ha en bra dag! PussPuss

RSS 2.0