SaraIdaSofia! -

What a waste!!

Dagen har vart awsome, har hunnit köra lite fyrhjuling i det fina vädret också =) Sen såhär på kvällskvisten kom Jonas och Veronica förbi på lite kaffe och massa surr.. Alltid trevligt!
Nu har dock dom åkt hem och min älskling har åkt på jobbet.. Lillgumman sover som en stock och jag har lite av en spakväll, har rengjort mitt face på djupet och nu sitter jag med en ansiktsmask och småkikar lite på Navy.

Imorgon hoppas jag på sol för då blir det att åka ut på ludden och träffa vrickadevickan och sola och snacka massa skit :) givetvis får skrållan följa med men ska försöka tajma det så hon kan sova när jag är där så att jag kan steka mitt bleka skinn. Det skulle ju minst sagt behövas ;D haha!
Så innan sängen kallar ska jag bjuppa på lite soldans här hemma.

Sen imorgon på kvällen är det fossi som gäller, förhoppningsvis håller mitt lår så jag kan träna ostört :)



Jag ställer mej själv frågan varför!? Jag tycker nästan att det är svårt att vara tyst i sådanahär lägen.. Men efter lite rådprat med fina Veronica så är de nog bättre att hålla någorlunda god min och bara tänka "tack godegud för att det inte var jag" Men aldrig att det hade kunnat vara jag, men ah.. ni förstår.. eller veronica förstår iaf :)
Jag tycker iaf att det var väldigt dumt val. men men..
förmodligen förstår ingen va jag irrar om men de är saksamma, kände bara att jag behövde yttra mej.. å det finns ju några som förstår iaf ;D haha!!
Nog om det, Sovgott


Älskar mina hjärtan mer än allt annat!! ♥



Bloody mary!

Inatt så har jag sovit så himla gott.. När Sveis sen vaknade vi 9 snåret så var jag utvilad och på galet bra humör :) Blev en himla mysig morgon med världens goaste unge.
Nu har jag nyss kommit in genom dörren från att ha varit och hämtat ut två paket, lite ansiktsregöring och krämer osv och sen en ny liggdel som vi fick helt gratis! Inte illa :)
Nu springer lillan runt i gåstolen och skrattar och Alexander har just vaknat. Nu blir det att göra oss i ordning och bege oss ut på en liten promenix :) Kanske till och med Inlinesen åker på igen!? Vi får se.. Var ju riktigt kul sist vi var ute och åkte.
Sen ikväll så har vi inga planer so far. Den som lever får se. Förmodligen blir det bara en lugn myskväll eftersom darling börjar jobba 23.


Nu ska jag gå å prova min nya ansiktsserie och se om den är värd pengarna ;P

Have a nice day!


Back to reality!

Gokväll!!
Nu är påsken förbi och det är dags att återgå till vardagen, våran påsk har vart väldigt lugn och skön!! vi har blivit bjudna på middag hos min papi och sen hos Alex mami dagen efter! Sen har vi myst i massor kan jag lova!
Vi har också hunnit med att inviga sommarens första tur på inlines, vi la ner lillan i vagnen och körde holmsund runt :) Himla skoj!! Sen har vi varit ganska duktiga på att vara ute och promenixa :)

Sen så ikväll så har jag suttit med mitt kära lags newbody beställningar. Det tog typ hela kvällen, är precis klar. När jag väl hade lagt in allt i deras system så hade jag 1 paket för mycket.. Så då var det bara att gå igenom ALLT igen och kolla, å inte hittade jag felet.. Utan jag hittade bara att jag hade glömt att lägga in två paket.. detta resulterade i 3 paket för mycket.. men när de väl var klart så skulle jag spara beställningen och skicka in den men guess what!? Mitt internet dog och jag var tvungen att göra om ALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Men nu så, sisådär 4 timmar senare är allt klart.

Nu då? Sveis sover och Alexander ska strax åka på jobbet..
Sen kan jag också meddela att lillskruttan lär sej nya tricks varje dag.. Just nu kan hon vinka, vilket hon mer än gärna gör till alla hon ser, å på de så säger hon heej heej. sen har hon börjat klappa händerna och det varvas med vinkningarna. Sen har hon fått en väldigt stark egen vilja.. Får hon inte som hon vill så blir hon flygförbannad =P Sen har hon börjat ställa sej på alla fyra, så krypa kan hon nog snart också.. Kanske dags att börja barnsäkra detta boende ännu mer!? ;D Sen kan hon säga titta också, men av någon anledning så viskar hon alltid när hon säger titta!? Hon är bra söt kan jag lova!

Nu hade jag tänkt bädda ner mej i sängen och kika lite tv innan de är dags att sova.
Hoppas ni haft en bra påsk. Pussåkram






Totally!

Har absolut haft en bra dag idag!! Började morgonen med lite mys med världens underbaraste tjej och sedan tog vi oss en långprommis som slutade hos min farmor och farfar =) Där bjöds det på kaffe!! Dom blir alltid såå himla överlyckliga när vi kommer förbi, så himla genuint glada över att få träffa Sveis!! Alltid lika kul att se :)
Sen när vi kom hem så klev Alex upp och vi begav oss till staden för att göra några ärenden innan de bjöds på middag hos Alex mami!! Himla gott vare :) Efter middagen så anlände vi hemma och då blev de film kväll =) Svea somnade dock ganska sent så vi hedde ej på filmen förän hon somna men de gick ju bra det med. Nu sover hon då som en stock =P Dock har hon börjat sova på mage och jag gillareint. Bebisar ska ju sova på rygg har jag hört. Men men inget jag kan göra något åt =P Vänder jag hon på rygg så vaknar hon ändå på mage =P
Hur som haver, vi såg en Irene Huss film som vi tydligen hade sätt tidigare men jag kom då inte ihåg slutet så va gjorde det!? :D

Nu har Alex åkt för att köra hem sin bror och sedan hämta min papi med sällskap som vart ute och druckit en öl eller två, eller 3 för den delen också!
När han sedan kommer hem så kallar sängen och sedan får vi se vad morgondagen bju på.. Alex är ju ledig imorgon natt också så något spännande blir det väl =) Är det fint väder så blir det en prommis åtminstone..
Älskar verkligen att man känner att sommaren är på språng, finns det något bättre än sommar!!? Jag tror bannemej inte det!! I LOVE SUMMER! Så enkelt är det. Slut diskuterat.
Nu ska jag bädda ner mej i sängen och invänta min man!!
Hoppas ni haft en bra dag/kväll!!
Sovgott Puss!! <3



Idag när jag var och lekte med Alex leksak, jag har faktiskt kört den mer än vad han gjort =P haha
Tror han ångrar sej lite att han inte köpte en MC, den hade han iaf fått ha ifred ;D haha!!
Men i like it!!
D.S


Lördag!

Sveis sov till 10 idag, så jag fick en skön och behövlig sovmorgon =) Nu är vi iaf uppe och loppan springer runt i gåstolen medans jag snabbkollar datorn!! Strax ska vi klä på oss och gå ut på en promenix i det fina vädret. Galet skönt! Sen när vi väl kommer hem så hade jag faktiskt tänkt plocka undan lite och kanske se om tvättstugan är ledig så att jag får slänga i en tvätt eller två!

Ikväll hoppas jag på att grillen invigs. För är de sånt här väder så är de ju nästan ett måste att grilla :)
Sen kanske man skulle ha vart upp på bolaget idag också, om det är öppet dvs?! I don't know.. Får kolla upp det där. För ett glas vin till maten är ju aldrig fel. Men de är ju en vanlig lördag så dom borde ju ha öppet till 3 som dom brukar. Aja de blir nog bra de där!
Nu är min man också ledig inatt och imorgon natt, det gillas extra mycket!!
Känner på mej att det kommer bli en himla bra dag idag!!

Nu ska jag göra mej och Sveis i ordning så vi tar oss ut i detta sommarväder!
Ha en bra dag! Pöss


GladPåsk!!

Gokväll!!! Hoppas ni njuter av lite ledighet och god mat =)
Det gör iaf vi!! Ikväll har vi tillbringat kvällen hos min papi som bjöd på go mat.. Inte alls dumt!!
Jag fick till och med lite vin till maten, de gillas ju alltid!!
Dock blev de en tidig kväll eftersom Alex börjar jobba klockan 22...
Annars då,
Jo vi har varit i Sundsvall, hämtade upp Josefin i härnösand så hon fick följa med och leka med oss hela dagen lång!! Inte dumt, var ju inte igår jag träffade hon!!
Shopping blev de också, nämligen en fyrhjuling och en tvbänk och en skänk och en överbänk till tvbänken, om ni fattar =P Lägger väl upp bilder så ni förstår :D å sen blev de givetvis de vanliga när man är på IKEA, massa småplock och ljus stekpannor osv!! Kul men dyrt =P Tur man inte är så ofta där ;D

Hur som haver, nu sover lillan och Alexander ska strax åka och jobba, tur någon av oss är duktig iaf =P
Själv så hade jag tänkt bädda ner mej i soffan och kika lite tv innan jag kryper isäng!!
Hoppas ni har en bra kväll! Pussåkram!



Skänken i hallen!




Å så blev de i vrummet!!
Pösss


Nu ska de fungera minsann!!

Fick höra att det inte gick och klicka på bilden, så vi gör ett nytt försök, klicka på bilden så kommer ni till deras hemsida, finns himla bra grejor på den sidan och till bra priser också för den delen.
Å nu ska de bannemej funka. PUss
Kika in nu och kolla om ni hittar något spännande =)


Club4Beauty.se


Travel!

Godmorgon!!
Jag och Sveis vaknade sisådär vid 8 imorse, Svea vaknade vid 4 inatt å då fick hon komma och lägga sej i våran säng, så när Alex kom hem från jobbet så la han sej i soffan och sov för han ville inte väcka oss för vi såg såå söta ut =) hihi!!
Nu är vi iaf uppe och Svea springer runt i gåstolen med snuttefilten i högsta hugg :D
Strax så ska jag avancera och plocka undan lite och sedan när det är dags för en powernap för Svea så tänkte jag passa på att tvätta lite!!
Sen håller jag också på att kolla upp en resa till göteborg.. =) Jag och Sveis ska ju åka och hälsa på Annie, ser ut som att det bär av typ 19 maj =) Det skulle ju vara riiktigt kuligt! Men de är inget spikat än så länge, men jag har iaf hittat ett flyg till GBG som går den 19/5 och hem den 22/5. och gissa va de kostar!? 850:- tur å retur för mej å loppan.. Hur billigt är inte det!? Följer alex med så kostar de 1600:- för hela familjen tur och retur..
Inte dumt :) så ikväll blir det väl lite mer bestämt. Måste även prata med mina kära tränare om det är okej att jag åker för vi har ju match på lördag den 21/5.. Men förhoppningsvis blir de en resa iaf =)

Nu ska jag plocka undan lite här hemma innan våran hyresvärd kommer förbi och sedan får jag besök av Pernilla som kommer och vill dricka lite kaffe!
Ha en bra dag! Puss

Btw, tipsar om denna sida igen för er som missade de när jag skrev om det!! in och handla.. Det finns sjukt mycket bra grejor till bra priser!
Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan!

Club4Beauty.se


Måndag!

Morgonen börjades med att jag begav mej ut till mami och hämtade hon för att köra hon till hennes mami.
Dom är nu framme i fjällen och ska njuta hela veckan lång =)
När jag väl kom därifrån så åkte jag förbi maxi men jag hann bara in på maxi då min farmor ringde å sa att dom var 20 min bort.. Satte mej i bilen och åkte hem, minnet är bra men kort =P
Men jag hann hem och dom hade med sej ett påskpaket till lilla Sveis, massa fina kläder =) Aldrig fel.
När dom sedan åkte hem så gjorde jag ett nytt försök på maxi med min man.. Vi lyckades handla lite mat och sedan var de bara att åka hem och få i oss nå mat för sedan hade jag fotbollsmöte.
Nu är jag nyss hemkommen och Alex är på g till jobbet. Lillgumman sover och jag ska strax lägga mej i sängen och kika lite tv innan Johnblund kommer förbi!

Imorgon är de tisdag och det blir en riktig hemmadag, har tvättid och sedan någongång efter 12 så kommer våran hyresvärd förbi och ska fixa lite små saker. Så jag kan som inte åka någonstans.
Men får jag lite tid över på dagen så hade jag faktiskt tänkt ta mej en långprommis =)
Om vädret tillåter dvs ;D Näe men de blir nog prima ballerina!!

Sen någon dag framöver så måste jag ta tag i balkongen våran, pynta med lite blommor och fixa utemöblerna osv.. Sen måste ju grillen på plats.. Måste ju välkomna sommaren med andra ord!! Men de får bli någon dag framöver.. Bara det är gjort innan helgen :) För i helgen ska de bli himla fint väder!
Näe nu måste jag bädda ner mej i sängen och kika lite på BB.
Sovgott!! Puss


Game on!

Så var denna helg slut och även jag är helt slut kan jag meddela =P
Har spelat fotbollscup heela helgen, kul men sjukt jobbigt!! Dock så sträckte jag mitt lår idag och det är ju inte så himla bra, men förhoppningsvis slipper jag dras med denna smärta allt för länge. Men de är inte en liten sträckning heller och på köpte så spelade jag hela matchen idag med mitt onda lår och de gjorde ju inte det hela så mycket bättre så just nu känns det som att mitt ben ska lossna.
Turligt nog så har vi ju bara teori imorgon på träningen, passande kan man tycka!! =D
Annars då, igår hade vi myskväll här hemma.. Vi köpte lite smått å gott och hyrde en film och bara myste hela kvällen lång =) Aldrig fel.
Imorgon så ska jag köra min mor till hennes mor i Vännäs för dom ska bege sej på en semestertur till fjällen och sedan vid 1 så har jag ju mammagrupp =) Så de är väl morgondagens planer..

Annars blir det en rekativt lugn vecka, älsklingen är ju ledig lite extra i å med påsken och det är ju aldrig fel, så vem vet.. Vi kanske sticker på nån mystripp någonstans =)
Återstår att se vad som sker!
Efter cupen så gjorde jag och min man ett städryck, även Svea ville vara med och vara ivägen när jag skulle dammsuga =P haha och sen lagade min man middag, nu hade jag tänkt mysa ner mej i soffan och se mentalisterna och sen pensionsjävlar på semester =) Blir inte många knop gjorda ikväll kan jag lova.
Lillskruttan sover och min stora älskling likaså, han ska ju på jobbet klockan 10 och fick ju kliva upp klockan 6 med Sveis idag eftersom jag vart på cup hela dagen.. Men dom bägge har vart där och hejjat på oss!! Men därför ligger han och vilar lite inna jobbet. Kan ju vara lite smådrygt att vara vaken från 06,00-06,00.

Hoppas ni haft en bra helg!
PussPuss
<3


Lördag!

Godmorgon!!
Svea tar en sovmorgon såhär en lördag =) Hon sover nämligen än =P Så jag är ensammen vaken =) Får kanske ta och väcka damen snart =P
Idag är det match som gäller och sedan ska vi förbi Pernilla och gratta hon då hon fyllde 30 i onsdags! Trevligt trevligt!
Sen får vi se vad kvällen bjuder på =) Ikväll är ju min man ledig och de kanske bli en lugn och skön myskväll eller så kanske vi hittar på nå bus :)
Men vet aldrig med oss =D
Nu hade jag tänkt börja packa i ordning allt som ska med till el matcho. Sen vid 12 så bär de av mot town och Svea ska med och hejja på mej =)
Hare bra puss <3



Btw, jag har beställt proactive, har en vän som prövat det och säger att det verkligen är bra så jag tänkte att jag skulle prova.. Men jag läste igår att det är framtaget för finnar men jag har som inga men vill bara ha fin hy.. Någon som vet om det hjälper mot annat än bara finnar!? Eller har jag just kastat 700:- i sjön? ;P
Tell me om ni prövat det och hur det funkade för er.. Pöss



Älskvärda helg!

Gokväll!!
Idag har jag haft en mysig dag med Veronica, det gillas skarpt :)
Sen begav jag mej till Mariehem för att spela match, de gick väl sisådär, tror vi va ganska nervösa.. Vi förlorade med 1-0 mot mariehem, men de är ändå okej, dom blev ju trots allt tvåa i div 3.. Så våran premiärmatch var ju faktiskt ganska schysst!

Nu har älsklingen begett sej på jobbet eftersom han är så duktig och har tagit på sej att jobba några fredagar.
Själv sitter jag och väntar på att få tillbaka min dotra.. Hon har spenderat kvällen med sin farfar och det ser inte ut som att jag får igen hon ;P
Så har jag otur får jag sova ensammen ikväll.. stackars mej må jag säga.
Men just nu så kom hon hem sötnosen min :) Så jag slipper sova ensammen =P

Imorgon blir en lugn morgon för att sedan klockan 2 spela match mot Klintarna. Då satsar vi på seger!! =)
Sen får vi se hur kvällen blir, antingen blir de matcher på kvällen eller så på söndag. Den som lever får se.
Hoppas ni får en bra helg!! Pöss


Torsdag

Idag har vart ännu en bra dag, solen har varit framme och våren är verkligen här!! Såå bra!! Blev en vända till stan för att fixa några ärenden, blev ett par nya skor och nya gardiner och så ett suprfint överkast :)
Lyckades också hitta lite annat smått å gott, ni vet sånt där "bra å ha" :D
Sen fick jag besök av Emma och det är alltid lika trevligt!!
När Emmson sedan åkte så förvandlade jag mej själv till en städtant och gjorde rent här hemma :) stjärna i kanten till moi!! Jaépp!!

Nu har jag nyss kommit hem från fotbollsträningen, eller nyss.. för ett tag sedan. har hunnit få i mej en dusch och lite mat i magen, nu sitter jag och kikar runt här och samtidigt sneglar jag lite på BB.
Ska strax gå ut med dogsen en sista gång och sedan kallar sängen!
Imorgon blir en lugn dag och sen är det match på kvällen som gäller :)
Sen består hela helgen av massa fotboll, de är ju aldrig fel.. På tal om fotboll så kan jag meddela att vi fått en till tränare.. Joanna tror jag hon hette. Hon har tydligen spelat med UIK och hon verkar som ganska bra må jag säga.. Tror detta kommer bli kanon!

Nu måste jag passa på att springa ut med hundarna innan jag somnar på plats!!
Trevlig helg på er gott folk!




Sveis fick sina första glajjor :D





Världens sötaste tjej!





Powernap!





Övning ger färdighet!





Men att öva tar på krafterna så ibland måste man vila också ;D

Jag har världens finaste dotter och världens bästa man!! Älskar mina två så ofattbart mycket!


Onsdag

Gokvällers!!
Idag har vart en bra dag, började morgonen med att mysa med världens goaste Svea, sen somnade vi bägge och sen när vi vaknade så begav vi oss till Obbola för att hälsa på Sandra och lilla Elyas, sjukt liten, svårt att tänka mej att sveis varit sådär pytte för inte så himla längesen =P
Efter det så begav vi oss hemåt för att fara på en liten tur alla tre =) Sen lyckades vi få i oss nå middag och jag begav mej på fotbollsträning, som förövrigt var riktigt kul idag =)
Imorgon så ska vi bege oss till staden för att fixa lite ärenden och sen så får jag besök av Emmson =) Det gillas!! Å sen på kvällskvisten är de fotbollsträning igen!! =) Återigen en himla bra dag!
Men nu hade jag tänkt krypa isäng så jag är piggelin när dotra vaknar, för då blir de stan med mina två finaste!! Perfa dårå!!
Avslutar detta inlägg med en söt bild på en väldigt söt tjej!!
Puss

Denna donna bara älskar att duscha =)


Check this out =)

Lovley, lyssna på denna!! :)


Dagens Tips ;D

Gokväll!!
Tänkte bara tipsa om en bra sida med bra produkter till riktigt bra priser, har just suttit och beställt lite smått å gott ;D Finns allt från parfymer till produkter till ditt barn sen finns de himla fina "presentkit" osv!!
Hur som haver, kika in å se om ni hittar något bra, de är betydligt billigare än att gå på affären och köpa det! klicka på bildern så kommer ni till startsidan!
Pöss

Club4Beauty.se


What's new?

Idag har varit en mysig dag, Alex gick aldrig och la sej efter jobbet utan har vart vaken på dagen, vi har hunnit med att vara på banken och skrivit under lite papper angående Sveas fonder osv så att vi ska ha tillgång till dom under våran internetbank! Superb. Sen har vi också vart en sväng till Obbola. Sen kirrade Alex lunch, risotto blidde det, not bad :) Sen har vi också varit ute lite så Turbo har fått busa endel :) Så har våran dag sett ut!
Nu ligger båda mina troll och vilar och jag ska passa på att fixa tvätten!

Ikväll blir det en lugn kväll, Alex lär ju sova tills han börjar jobba och jag funderar på att ta en prommis till starran och hyra en film och bara mysa :) Kanske ska man ta en vända förbi coopra också å köpa lite olika frukter!? japp de skulle ju inte vara dumt!!

Imorgon är det Onsdag och jag har en dejt med Sandra, sen fyller även Pernilla 30!! stort :)
Men kalaset är ju inte förän på lördag!! Sen är resten av veckan ganska fullspäckad, på Torsdag kommer fina Emma hit och snackar skit och på fredag ska jag mysa med Veronica :) Himla bra vecka!

Bäst att sätta igång med tvätten innan mitt lilla hjärta vaknar till liv =)
enjoy! Pöss

Btw, ensak jag har tänkt på.. Respekt, vars går gränsen för vad som är respektlöst? vem sätter den gränsen?
Om en person vet att en sak stör mej och denna person skiter i mina åsikter och gör detta hela tiden trots vetskapen att jag tycker det är så inåthelvete drygt.. Är det då respektlöst?
Eller ja, ja vet inte.. som sagt vem sätter gränsen för vad som är respektlöst!? Would really like to know!!
Pöss


Vårväder!!

Jag blir så himla glad när det är sånt här väder.. Våren är verkligen här och de är så himla bra =) Detta gillas!!
Idag har jag och Sveis vart på mammagrupp och sen så låg hon ute i vagnen och sussade såå gott :)
Jag har hunnit plocka undan lite här hemma eftersom det aldrig blev gjort sist =P haha! Men nu så!!

Sen kom Viktor och Pernilla + barn på besök, himla trevligt.. Sen begav jag mej på fotbollsträning, så himla skönt att få träna ute på gräs, det höjer vårkänslan ännu mer!
Jag blir såå glad när vi går mot sommar!! Kan inte bli bättre!
Träningen gick bra och nu ska jag ta och hoppa in i duschen, när jag kom hem från träningen så hade min man lagt Sveis så nu sover hon som en stock =) 
Hoppas ni haft en bra dag för det har iaf jag :)
PussPuss

Imorgon blir en dag med massa nyttogöra, jag måste skura och så har jag tvättid!! Sen så hade jag tänkt göra ett ryck att kanske få upp nå hyllor någonstans :)
Så ser mina planer ut än så länge, men de hinns ju ändras.. Näe nu pladdrar jag för mycket! Sovgott!


Måndag!!

Godmorgon!!
Svea sover riktigt bra i sitt egna rum!! Himla bra =) dock litar jag inte på mej själv att jag vaknar om hon blir ledsen så därför kör jag med barnvakten på nätterna, så blir hon ledsen då hör jag det utan tvekan =P Men så småningom kanske jag börjar lita mer på mig själv =P haha
Näe men de känns ändå rätt skönt att hon nu har sitt rum och vi har fått igen vårat sovrum =)
Dock får hon ofta komma på morgonen och mysa med mej i storsängen =)

Idag så är det mammagrupp som gäller, men de är inte förän klockan 1.. Innan det så hade jag tänkt hinna med att plocka undan lite här hemma.. Sen måste jag ta mej en dusch också =P
Sen ikväll så har jag fotbollsträning!! Japp Japp.. Så ser dagens planer ut =)
Nu har Sveis just somnat om efter att ha busat lite och ätit lite gröt till frulle!
Så nu är de bäst att jag sätter igång om jag ska få något gjort =P
Ha en fin dag! Puss


Söndag!!

Gokväll!!
Ännu en helg som är slut, ikväll börjar min man jobba igen och man är tillbaka till vardagen.
Idag har vart en bra dag!! Vi har varit hos min mor och far och hälsat på och hämtat Sveis och sen åkte vi på Maxi och storhandlade, sen vidare till min farmor och farfar och sa hej =) Dom blir såå himla överlyckliga när dom får träffa Svea!

Nu ligger Alex och vilar inför jobbet och Svea springer runt i gåstolen, ett sista ryck innan hon ska krypa isäng!!
Btw. Svea sover nu mer i sitt egna rum =) Himla bra :)

Sen till dagens tråkiga!! Våran älskade Tempo har nu fått flytta.. Gör så jävla ont.. Våran älskling bor nu mer hos ett annat par i Holmsund..
Men de är för Sveas bästa och för vårat!! å även Tempos bästa, vi har inte den tid han kräver. Som tur är finns han nära till hands =)
Men Turbo är lite förvirrad och saknar sin kompis. Men samtdigt är han lycklig. Sen Tempo for har han sprungit runt i heela lägenheten och busat och nu ligger han i soffan och myser =)

Nu ska jag se om jag får nå liv i min älskling och så ska vi se en film och bara mysa =)
Hoppas ni haft en mysig helg! Puss

Just one!

Gokväll!!
Kan ju helt klart säga att jag haft en omtumlande vecka.. Så mycket på så kort tid.
Ibland är inte allt så himla enkelt!
Men jag försöker hålla god min, de gör jag verkligen.. Även fast det är så jävla svårt ibland.. Jag vill bara få lite klarhet.. För just nu känner jag mej så fruktansvärt ovetande, å de är ju inte direkt något jag gillar kan jag ju meddela!

annars då, har haft en mysig kväll med min darling. Blev godmiddag och filmmys. Nu har han begett sej på jobbet och jag sitter och ser hockey. Sveis sover och jag funderar skarpt på att lägga mej jag med!! Igår så tänkte jag bädda ner mej i sängen och kika lite tv då kom jag på att Sveis hade ju ryckt ut högtalarkablarna från tv i sovrummet så jag fick se ett ljudlöst avsnitt av 2.5 men. Men såg idag att min man hade fixat det =) inte dumt =) så jag skulle ju kunna bädda ner mej i sängen och se klart hockeyn! =)
Hoppas ni får en bra helg! Puss


5 dagar senare!

Hej!!

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg, ska jag bara skriva allmänt eller ska jag kanske ge en förklaring till mitt senaste inlägg och mitt uppehåll från denna sida?! Jag vet faktiskt inte!!
Men jag kan säga såhär.. Det är en jobbig tid, allmänt less och knepigt!! Men de kommer bli bra!!
På något sätt iaf!! För en viss person sa till mej, Kärleken övervinner allt!!
Kanske kan detta leda till något bättre. Kanske kan detta bli en slags vändpunkt..
För när man står på kanten till något otänkbart så kan de ju bara bli bättre.. Så länge man inte faller överbord dvs!
Men varken jag eller Alex är överbord.. Vi vet hur vi känner för varann men vi måste jobba lite för att få som vi vill ha saker och ting och för att det ska fungera!

Alla har nog varit där någongång!! Förhållande är inte alltid en dans på rosor. Vi har renoverat en lägenhet på 130kvm medans vi har fått våran underbara dotter, alex jobbar ständig natt. Folk lägger sej i alldeles för mycket!!
Klart detta kan bli påfrestande, sen har vi också två hundar att ta hand om och ett hem att sköta och man orkar inte alltid med allt.. Sen ska vi även ha tid över för varandra och våra vänner. Livet är en omställning som man inte alltid hinner med!
Bara omställningen att få en dotter är svår. Visst, de är helt underbart men de kan också vara väldigt påfrestande. Livet ändras över en dag och de är inte alltid superlätt att anpassa sej!
Så därför är det som det är just nu!! Men det viktigaste är att vi båda älskar varandra och verkligen tror på oss!!
Det kommer att bli bra, för vi är så himla bra tillsammans..
Vi måsté bara sluta ta varann förgivet och respektera varann och framförallt hjälpas åt!

Förevigt, föralltid <3


klumpen

Jag har aldrig haft en sån här stor klump i min mage. Kan den bara försvinna och kan någon säga att allt som har hänt den här dagen bara är ett 1 april skämt.
Jag vet inte om jag klarar detta, har aldrig känt såhär.
Vet inte vars jag ska ta vägen riktigt!!

Ord kan fan inte beskriva hur jag känner just nu!!
Så nu kommer nog bloggen bli lidande. Pallar inte att skriva just nu!! Så nu vet ni varför det förmodligen inte kommer att uppdateras något här.. ni ser ju när jag är tillbaka,
Tack å bock
<3


RSS 2.0