SaraIdaSofia! -

Godmorgon!!

Godmorgon!!
Svea vaknade givetvis när jag just skulle gå å lägga mej igår och var sjuukt ledsen :( Hon var nästan otröstlig!! Tillslut i min famn lyckades hon lugna ner sej och så småningom somna, direkt jag la ner hon i hennes säng vart hon sådär ledsen igen, det hela slutade med att hon fick sova med mej!!
Dock när hon vaknade imorse sisådär vid halv 8 så var jag inte riktigt lika pigg och alert som den unga damen!! Men de gick bra ändå, nu har hon dock somnat om i soffan. överväger starkt att också slummra till en stund här bredvid hon!!
Skulle ju som vara skönt ändå!! Så kanske man är levande hela dagen!! Vad tror ni?

Jag bäddar ner mej i soffan framför tv'n och så återstår de å se om jag slummrar till eller om jag fastnar framför Jims värld! som förövrigt är ett alldeles briljant program!! Det är såå himla bra :)
Wonderful!!
Ha en bra dag! Puss


Pics :)

Tänkte lägga in lite bilder på hur det går med renoveringen, so far so good kan man ju säga.. Har iaf några bilder att visa, även om det är finare in real life så att säga! =)
Lägger också in lite bilder på världens sötaste tjej!!




Detta är hallen + två toaletter, de ska dit vita dörrar.. resterande 2 väggar i hallen blir vita!




Our bedroom!! Lila givetvis ;) har också hittat en lila supper läcker hissgardin som kommer passa som smäck :)




Matsalen, eller blivande kök.. dock är de ett bra tag bort innan köket blir flyttat hit. eller de ska vara klart inom ett år iaf :P men därför fick de bli några simpla tapeter här inne eftersom de ändå ska göras om!





Detta är Sveas blivande rum, en äcklig heltäckningsmatta fanns de på golvet som ska bort och så ska de in nytt golv, nya gulliga tapeter och en ny fönsterbräda samt två garderober åt damen :)




Mitt charmtroll är pigg när man ska sova =P





Sveas favvo gunga =P




Gåstolen, dock kan hon inte ta sej någonstans men hon gillar att sitta i den!




Svea och hennes kompis Viktor!


Söndag

Hallåå!!
Idag åkte vi till staden för att handla lite food till Svea och lite annat smått och gott!!
Sen begav vi oss till Lägenheten för att måla klart hallen och påbörja renoveringen i Sveas blivande rum. Där låg de en heltäckningsmatta som var helt fastlimmad.. Riktigt snuskigt.. Tanken på att den legat där i typ 50 år också gör ju inte de hela bättre.. Men vi lyckades iaf och nu är den gone!! Hallen blev iaf inte målad, för när vi började måla insåg vi att vi hade köpt fel vitfärg... suck.. Så nu måste vi åka och köpa en ny färg, nämligen antikvit istället för bara vit!! så kan de gå!!

Idag på väg till staden fick jag ännu en rolig kommentar av min man, vi kom in på de här om flyttfåglar igen då han plötsligt kläcker ur sej,
- Men visst flyttar pelikanen från Sverige?

hahahha jadu, ibland kan han vara rätt så oklipsk min man.. Men jag älskar honom lika mycket ändå =P

Imorgon är de måndag och en ny vecka startar, börjar veckan med mammagrupp för att sedan åka till lägenheten och måla klart hallen!!
Så ser planerna ut just nu iaf!!
Nu ska jag och min man se en film innan han måste åka på jobbet, denna vecka börjar han 23.00 och jobbar bara söndag - Fredag morgon!
Ledig helg ska bli kanon!! Alltid lika mysigt när man får en hel helg att bara vara :)

Hoppas ni haft en bra helg!!
Lägger in lite bilder senare ikväll på hur de går i renoveringen så ni får se :)
Pöss

Fredag!!

Idag har jag vart en vända till stan och sen har vi städat ur volvon.. Det kommer ju en snubbe och kikar på den imorgon!! Hoppas innerligt att han köper den så vi blir av med den också!! Skulle vara såå skönt!
Sen hälsade vi på min papi ett tag och sen blev de att köra lite saker till lägenheten, kvällen avslutades med mys i soffan och nu är min man på jobbet och svea ligger bredvid mej och snackar.. Bytte just en mindre rolig blöja.. Bajsvatten.. Peppar peppar att hon inte har åkt på magsjuka.. de skulle ju va drygt!!! Men hon har ätit dåligt idag också så de finns ju en risk.. Men jag hoppas verkligen att de bara var en dålig blöja...

Om vi är frisk imorgon så ska vi sälja volvon och sen blir de att dona i lägenheten, ska måla om hallen och få upp en tapet på ena väggen.. Sen så ska vi skruva ihop en garderob..
Så förhoppningsvis består våran dag av de istället för att sitta på toan!
Nu ska jag klicka hem en kalender med massa fina bilder osv =) wii
Trevlig helg! Puss


Torsdag!

Idag har jag och Sveis vart å rännt :) Först begav vi oss till stan och hälsade på Britt-Inger och Sven :) Himla trevligt!! Blev där över dagen och när vi sedan kom hem klev älsklingen upp, sisådär vid 5 =P haha Men de va bra att han fick sova igen några timmar :)
Vi käkade middag och sedan åkte vi till stan igen för att kika på en bil.. En Peugeot. Å vi köpte den faktiskt sådär rakt av.. tror de blir bra, hoppas jag iaf!! Förhoppningsvis har vi lite mer tur med denna bil!! Återstår väl att se!
Nu har min man åkt på jobbet och lilltjoppan sussar :) själv sitter jag och kikar på en film, "kärlek i New york"
Den är väl okej..
Sen blir det sängen!! Är galet trött av någon skum anledning :/ Inte så att jag sovit dåligt heller :S

Imorgon är de fredag men älsklingen ska jobba imorgon.. Typiskt :( men men blir nog en lugn fredag, ev får jag finfrämmande eller så bör vi vara i lägenheten och dona.. Vi flyttar ju faktiskt om 13 dagar!! Har inte packat en pinal heller.. Å sen är inte allt klart i lägenheten heller för den delen.. Men men, vi ska nog hinna klart i tid :P

Sen måste jag även städa ur volvon eftersom de kommer en snubbe och köper den på lördag.. Mycket göra just nu!
Nu ska jag se klart filmen.. Ha en bra kväll! Puss


2011-01-26

Gokväll!!
Idag har vart en dryg dag.. Började dagen med att åka till läkaren, fick lite medicin åkte hem. då väckte jag min man och vi gjorde oss i ordning för att bege oss mot över klinten.. Vi skulle nämligen göra ett nytt försök med att få dit bmw'n.. Men denna gång skippade vi trailer och bogserade istället.. Något som jag aldrig gjort. Men de gick bra.. Tyckte mest synd om min sambo som fick åka bak i bmw'n som var utan värme och fick sitta och skrapa rutan på insidan stup i kvarten.. Frös gjorde han också.
halvvägs dit gick bogseringslinan av.. skitgrejor.. alldeles ny var den också.. Inte okej.. men som tur var hade vi ett spännband i bilen som vi använde.. När vi väl kommer fram dit inser vi att ALEXANDER hade glömt skötväskan.. Å`de sista jag sa innan jag gick och spännde fast svea i bilen var "glöm inte ta ut skötväskan"
Svea hade inte ätit på 3,5h så de var så dags för mat. I panik fick vi lämna bmw'n och köra en extra mil in till robertsfors och köpa mat + flaska. Dock fanns det vara flaskor för barn över 10 månader.. Så sveis höll på att svälja ihjäl sig stackarn.. Men vi lirka lite och fick i hon maten tillslut!! Sedan fick vi middag av dom som köppte bmw'n och även efterrätt :) Himla gulligt må ja säga. Sen när vi väl lyckades ta oss hem så var det bara att byta om och bege sej på fotbollsträning!! Som förövrigt var sjukt jobbig, vi gjorde inget ovanligt men jag var helt död efter.. Träningsverk nästa!!
Nu är älsklingen på jobbet, Svea är fortfarande vaken och jag ser navy.. Snart blir de sängen, eller så fort lillan behagar att somna =P

Tänkte också lägga in en söt konversation mellan mej och min babe:

Alexander: Titta en fågel, mitt i vintern? har den glömt att flytta till ett varmare land eller? Hur kan den ha överlevt såhär länge? Har ju vart några kyligare dagar i vinter ju!
Ida: Men älskling... alla fåglar flyttar faktiskt inte
Alexander: Nähä? men de här var ju en stor fågel

hahaha han är ganska charmig ibland ;)
Nu ska jag se till att stumpan somnar så jag också får krypa isäng!
Pusspuss


Tisdag!

Idag har jag vart hos tandläkaren...Å ja hade fått början på ett hål som ev måste borras.. Kul? Nej!!
Gruvar mej för beskedet, ska dit 21 februari och röntga igen för att kika hur de ser ut och ser de inte bättre ut så borrar dom! Ajaj!!
Sen har jag träffat emmson en snabbis idag =) Himla bra :)

Sen på kvällskvisten blev de fotbollsträning :) Kuligt må ja säga!!
När jag sedan kom hem så sov lilltjejen och mamma satt å såg på tv!! Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen måste jag fan städa.. Finns de nå värre att gå och lägga sej och veta att de ser ut som 7 svåra år?? Svar nej!!
Å sen att kliva upp på morgonen och de är stökigt kan fan förstöra en hel dag!!
Not good!
Jag smider planer.. stora planer.. Jag hoppas dom gör storverk och att de blir lite ordning och reda i detta hushåll!!


Drop dead!

Å harregud!! Vet ni hur nära jag och Alex och Thomas var på att köra åt helvete idag!?!? Helt sjukt.. Jag trodde allvarligt att slutet va här!!!
Vi skulle köra bmw'n till en snubbe i robertsfors som ska köpa den, men pga att den ej går att köra så lånade vi en trailer..
Mitt på obbolavägen så smäller däcket på trailern och tarilern kastas åt sidan, å där flög vi och sicksackade fram på obbolavägen i 90.. Mötande bilar lyckades vejja och tillslut fick vi stopp på hela ekipaget..
Men gud så sjukt jävla obehagligt! Min enda tanke som for genom huvudet var att nu blir Svea utan föräldrar.. Hur ska hon klara sej!?!? Huvva!!! Var riktigt skakis efteråt kan jag lova!!
Är så sjukt jävla tacksam att de gick bra och att vi inte krockade med lastbilen... Aldrig mer att jag åker i en bil som drar en trailer.. punkt!!

Nog om hemskheter..
Idag har jag och Sveis vart på mammgrupp och de är alltid lika trevligt =)
Sen spenderade vi kvällen hos bodil och fick lite fika för att få bort chocken från eftermiddagens hemsk upplevelse!!
Nu har älsklingen åkt på jobbet och jag sitter med lillgumman och myser och ser på simon och thomas!!
Nu ska jag ägna mej åt min dotter!!
Pusspuss




Svea hälsade på mormor och morfar och hennes kära mormor är alltid framme med kameran när hon är där =)


2011-01-23

Goddag!

Idag har vart en skön dag, började dagen med sovmorgon och sedan kikade jag och lillan på skidor medans Alex begav sej till Obbola för att åka skridskor.. Sen begav jag mej på träning som förövrigt var galet jobbigt och jag har redan träningsvärk... Niceee!
Nu är vi hemma allihopa och bara tar de lugge.. Alex ska strax åka på jobbet, eller halv 10 men de är ganska snart!
kvällen blir inga större ansträningar.. Tv, mys och inge mer faktiskt!!

Imorgon är de måndag och en ny vecka.. Veckan inleds med mammagrupp imorgon och sen blir de väl lite fix i lägengheten skulle jag tro. All tapetsering är iaf klar nu och de blev kanon!!! Nu håller vi på att sätta ihop nå fina garderober i sovrummet och sen är de lite annat småfix! Men de blir bra må ja säga!

Nu blir de en late dinner!!
Hoppas ni haft en bra helg =)
Ska vara lite amitiös och lägga in lite pics nån dag =) Puss

Lördag!

Godmorgon!
Lilltjoppan vaknade ovanligt tidigt imorse, sisådär vid 6 snåret, men som tur var va hon på bra humör!
Efter hon fått i sig lite krubb så bäddade vi ner oss i soffan och kikade på lite barnprogram.. De är som intressant de där med tv!! Alla färger osv :P
Vid 9 somnade hon sedan om och nu sover hon än :P

Idag så ska Sveis få spendera lite tid hos sin mormor och morfar medans jag och älsklingen står i.. Vi hade tänkt tapetsera klart de sista i lägenheten och även börja flytta lite saker som vi ej behöver innan vi flyttar in där.. Är ju faktiskt bara 28 dagar kvar tills vi flyttar :) spännande :) Näe men de kommer nog bli kanoners tror jag minsann!!

Nu ska jag börja packa iordning Sveis saker och lite annat smått å gått innan vi beger oss iväg
Ha en bra dag! Pussåkram


Fredag!

Det verkar som vi klarat oss undan magsjukan även denna gång. Inte dåligt :)
Idag har jag å Sveis vart på prommenix med Linda och Viktor, himla trevligt.. Promenader är underskattade :) Även fast de var lite busväder så var de ändå väldigt skönt att få lite friskluft och få snacka lite skit :)
Sen på kvällen så blev våra middags/kvällsplaner inställda så vi ändrade om i schemat och fixade till en riktigt hemmakväll istället :) Hyrde en film å köpte popcorn, sen bäddade vi ner oss i soffan och bara mös! :) Not bad!!

Nu har dock båda mina hjärtan somnat i soffan så de blev en tidig kväll!!
Men de är ganska skönt det också!!
Imorgon är de lördag och då ska de komma någon snubbe och kika på bmw'n förhoppningvis köper han den så vi blir av med den =P
Nu ska ja se till att få mina älsklingar i säng å sen så vaknar vi utvilade imorgon :)
Hoppas ni haft en bra fredag! PussÅkram!


Bra immunförsvar?

Gokväll!!
Idag har vart en lugn dag, jag har vart hos frissan och bättrat på färgen litegranna och så har vi hunnit med att vara på coopra och handla lite mat :)
Nu har min man åkt på jobbet och Svea har somnat! Så då passar jag på att kika datorn och uppdatera mej själv och andra lite :)

Tydligen så går de magsjuka, vi var på besök och andra som också vistats där har hamnat i en härlig släng av magsjuka.. Men jag som brukar bli smittad genom typ telefonen har nu klarat mej, även så Svea och Alex också! Tjohoo!! Peppar peppar dock att vi inte blir sjuka.. För tydligen så hade denna fina sjuka brytit ut sisådär 1,5 dagar efter.. Å de är typ imorgon.. Så jag borde kanske inte hurra än.. Rätt va de är så får vi de imorgon sådär lagom till helgen!!
Skulle ju vara pricken över i:et..
Eller så har vi bra immunförsvar och klarar oss helt!! Hoppas kan man ju iaf!!!

Imorgon är de fredag och då blir de fredagsmys :) förhoppningvis, eller så blir de bråk om toan. Vem vet!!
Annars är helgen oplanerad. Tar den som den kommer :)

Nu ska jag bädda ner mej i sängen med världens goaste Svea och kika lite på tv innan john blund kommer på besök!
Trevlig helg! Puss

söndag!

Har vart lite små dålig på att uppdatera under helgens lopp. Men jag gör det nu =p
Fredagen blev vääldigt lugn, spenderade en stund hos Thomas och sen åkte vi hem, Alex somnade vid 19,00..
Sen kom Alex mor förbi och hälsade på :) Sen blev de ej mycket mer gjort ;P haha!!
På lördag fick vi oss en sovmorgon och sedan begav vi oss till Lägenheten för att tapetsera lite, efter det var de tacos hos Thomas :) Inte dumt.. Galet gott de där med tacos må ja säga ;)
Sen blev de lite kort och kaffe innan vi åkte hem :)

Idag har jag sålt bingolotter på coopra.. Inte så värst skoj. Men men, fick sålt 9 lotter på 4 timmar. Inte bra holmsund!!
Sen åkte vi direkt till min farfar på fika och nu är vi hemma och ska krypa isäng :)
Älsklingen har åkt på jobbet och min lilla älskling sover :)

Hoppas ni haft en trevlig helg! Pussåkram!


Torsdag!!

Äntligen har vi lyckats släpa hem våran bil. Så just nu står den på mors å fars parkering :) Himla bra!! skönt att slippa ha den ståendes i stan!!
Nu återstår bara å se om vi får tag i någon begagnad motor så vi kan bya ut den!! dock har tanken slagit mej att bara sälja den som den står.. Men ja jag vet inte.. Tanken har väl slagit mej iaf bara för att slippa tänka på den hela tiden!!
Idag hade jag en dejt med Linda och Viktor, himla trevligt. Jag har även vägt svea som nu väger 6,2 kilo. Inte illa ;) Sen har hon växt och blivit hela 64cm lång!! Lite skillnad från 3.3kg och 49 lång!

Imorgon är de Fredag och det är efterlängtat. Det enda inplanerade jag har imorgon är att jag ska till frissan och bättra på färgen en gnutta :)
Sen får vi se vad dagen bjuder på. Alex har iaf tid hos tandläkarn halv 11 så han kommer nog sova hela dagen, för han kommer nog inte gå å lägga sej efter jobbet för att sen kliva upp å åka till tandläkarn utan han är vaken tills han ska dit sen ska han nog sova ;P
Nu sover Svea och jag ska bädda ner mej i sängen och kika lite på tv :) Trevlig helg på er :) Kram!!


Onsdag!!

Svea: är vaken ännu, hon är iaf på bra humör, nyss busade vi och hon skrattade som en tok =P Otroligt charmig är hon, å för att inte tala om söt =) Men hon börjar vara trött å återigen får hon kämpa för att inte somna.. Hon kan ju missa något? :P Sen kan jag också meddela att Svea har fäst sig vid sin snuttefilt.. Det är inte troligt att hon somnar utan den.. å hon är som söt, då ligger hon där med snutten och gnider den mot kinden sen lägger hon den över hela ansiktet och somnar. Tar du då bort snutten så vaknar hon och visar väldigt tydligt hur missnöjd hon är över det, när man sen ger hon snutten igen så skriker hon till och sen lägger hon den över ansiktet och somnar om!!

Träning: Fotbollsträningen gick bra, återigen jobbigt men bra.. Kul var det också, även fast vi bara var 6 tappra själar där.. Men träningen vart ändå seriös och vi fick jobba =) Så det var ju bra!! Svea fick följa med och vara med min mami där och hon hade kul och var glad och satt i mammas knä och pratade för fulla muggar..Kanske tyckte hon att vi slappade för mycket!? Vem vet? =P
Nu är de iaf inge mer fotbollsträning denna vecka iaf!! Men hade väl tänkt mej ner på gymmet nån dag iaf!

Jobb: I å med att han fick nytt jobb och heltid så behöver han bara jobba 5 dagar i veckan.. De är guld värt när han jobbar natt jämt.. Men sen dom gånger han vill jobba natten mot lördag så får han det! Hur bra är inte de? I love it!! För även om han inte jobbar 1 ända helg så har han ändå en heltid, lördagar är som bara extra, typ övertid :)
Så hädanefter kommer jag förmodligen få rå om min älskling hela helgerna :) Å de känns så himla bra!! För om han jobbar natten mot Lördag så börjar han ju 22.00 så då kan man aldrig göra något på fredagen.
Sen i och med nya jobbet så har han tjänstebil så han behöver inte använda sin egen = Bilarna kanske slutar gå sönder för oss ;D  Sen varannan vecka börjar han 23.00 så nästa vecka är en bra vecka!

Imorrn: Imorgon är de torsdag och snart helg! Ska bli skönt. Alex är ledig hela helgen.. Så mys!! Imorgon blir de en dejt med Linda och lilla Viktor. Det gillas =) Sen efter det så ska vi äntligen ta oss i kragen och frakta hem våran skitvolvo som för tillfället står i stan. Har även hittat en ny motor till bilen för ett bra pris, sisådär 6 papp och sen bytet av motorn kostar 4000:- Så de blev ju inte allt för dyrt om man säger så! Trodde aldrig vi skulle komma undan så "billigt" Mekonomen skulle ju ha 40700:- för att laga de, så de är ju 30000:- billigare! Så nu är de ju värt att laga den!!

Nu: Klockan tickade iväg och nu ska jag bädda ner mej i sängen och hoppas på att liten somnar typ nu så jag också får somna.. Är faktiskt väldigt trött idag, som jag sa tidigare!! så sovgott
Pussåkram!!


Onsdag!!

Dagens planer gick ju i stöpet så de sjöng om de =P haha! Men men så kan de gå!! Jag gick till farmor och farfar och hälsade på istället :) Med andra ord, jag smet i från allt nyttogöra ;)
Bara en fråga?! Hur mycket har det tänkt snöa egenligen? =p
Sjukt less på denna snö!!
Nu sover Sveis och jag hade tänkt få nå liv i min karl och sen blir de att fylla magen med nå mat och ladda för fotbollsträningen!! Imorgon kommer att bli en gruvsam dag, frågan är ju om jag ens tar mej upp från sängen!? =P Misstänker skarpt att hela min kropp kommer att värka!
förövrigt, idag är ja otroligt seg, är så galet trött av någon skum anledning och känner mej hängig.. Bara jag inte är på väg å bli sjuk, som alla andra verkar vara! peppar peppar!! Har inte tid å va sjuk!!
Nu är de dags för en Alex att kliva upp kan jag tycka!! Sjusovare..
Ha en bra kväll!! PussåKram


Godnatt!!

Träningen ikväll gick väl okej, skönt att fotbollen äntligen har dragit igång ordentligt! Nu har jag mina tre pass i veckan som jag banne mej ska släpa min feta röv till, sen hade ja tänkt köra 1-2 pass på egen hand.. Nu järnspikarns ska de bli fart på mig ;P haha!! Kan behövas om man säger så..
Svea är fortfarande vaken.. Hon sov nästan hela fotbollsträningen, eller hon somnade efter jag åkt och vaknade strax innan vi kom hem, men hon måste hålla sej vaken på kvällskvisten annars blir de sena nätter (tack mor) =P haha!! Näe men de går bra.. Jag kan nog hålla mej vaken en stund till, hon börjar på att tröttna lite nu den lilla donnan så de är nog bara en tidsfråga innan hon sussar så gott, frågan är om jag ens hinner blogga klart innan hon sussar!? :)

Imorgon är de Onsdag och ja har lite att göra på min sk. "todolista", hade tänkt ta me en prommis
(om vädret tillåter dvs)
rykten säger att de ska bli grisigt kallt. Jag hoppas vi slipper kylan. Jag är som less på vintern nu och tycker att våren kan få börja visa sina spår ;P haha, i wish!! Sen blir de att åka till staden och hämta tapeterna eftersom de aldrig blev av idag. Sen om jag hinner/ids så hade jag tänkt storstäda.. kom tillbaka imorgon så ser vi väl hur de gick på den fronten.. =P
Sen på kvällen har vi fotboll igen.. Aj aj mina ben säger jag bara.. Har måttlig träningsvärk redan nu å de lär ju knappast bli bättre =P men sen är de vila från fotbollen iaf ända till på tisdag!! Hoppas mina ben hinner återställa seej bara ;P

Nu kom iaf john blund och hälsade på Svea och hon fick lov att kasta in handduken och somna ;P skönt..Så nu återstår bara för mej att säga godnatt och krypa isäng!!
Sovgott Puss å kram!


Fikadejt!

Nyss hemkommen från en promenix med Tessan, Simon och My som avslutades med fikadejt på nisses.
4 timmar va vi på rymmen! Riktigt trevligt! Tack för en trevlig dag!
Nu ska jag städa undan och göra de lite fint här hemma för ikväll kommer min mor hit när jag åker på träningen eftersom min träning börjar 21.00 och älsklingen måste åka på jobbet 21.30 och jag är väl inte hemma förän strax innan 23.. Så då får mami roa Sveis! =) Tur man har folk omkring sig som kan hjälpa till när de behövs!! De är otroligt tacksamt!! Älsklingen sover ännu, sömntuta må ja säga.. Näe men nu när han håller på att lära sej på sitt nya jobb så tar allt lite längre tid så han är inte i säng förän 9 på morgonen så då måste han ju få sova så han är pigg och alert när han väl kliver upp =P För han börjar ju 22 på jobbet och då hinner han ju inte sova något innan! Han gör de ba bra kan jag tycka =)

Nu måste jag sätta igång och städa så mamma inte får en hjärtinfarkt och kolavippar när hon kommer hit =P haha! Bäst å passa på nu också då lillan är på väg å somna. Hon har vart vaken hela dagen nämligen!!
Ha en bra kväll! PussPuss!!




Ibland kan man bli tokig för mindre.. Jag hatar människor som suger ut all energi ur en. speciellt när man har sådana omkring sig.. Den finns endel som verkligen suger ut all glädje ur mig, det är fan de värsta jag vet. Sen att dom inte kan förstå de själv gör saken bara värre. Dagens usch går till sådana människor.. Skärp er och sluta sno andras energi och glädje.. Människor som alltid klagar,gnäller, påpekar allt. Riktiga besservissrar som tror dom vet allt. Ska alltid lägga sej i och säga hur man ska göra osv.. Huvva.. finns fan inge värre..


Ville bara påpeka de!!
Leave me alone!




Tisdag!

Godmorgon!!
Imorse vaknade vi vid 9 tiden, kände mej dock inte ens nästan utvilad =P men men bara att gilla läget! =P
Svea har just vaknat från att ha somnat om efter hon har fått i sig lite mat och jag kom just ut ur duschen!
nu ska vi kika lite på tv och sen blir de att ta en promenix med Tessan. Först blir de en sväng förbi nya lägenheten så hon får spana in den och sen avslutar vi promenixen på nisses för lite gofika ;D

Nu måste jag se på tv, våra bästa år har ju börjat ;) haha!
Ha en bra dag! Puss Puss


2011-01-10

Goderafton!

Älsklingen har just åkt på jobbet och jag och Svea sitter i soffan och slappar och ser på en film, the break uo tror jag den heter =) Bra är den iaf!!
Idag har vart en lugn dag som avslutades med fotbollsträning! Sjukt jobbigt var det men ändå väldigt kul =)
Imorgon är de tisdag och då bär de av till stan för att hämta våra tapeter som kommit och sen blir de nog endel tapetsering i nya lägenheten och sen på kvällen är de träning igen!! Vi har fotbollsträning måndag, tisdag och onsdag. Hur tror ni jag kommer att må varje torsdag? haha jag läär ju vara sjukt sliten och jag kommer ha galet ont i heela kroppen! Men va gör de när allt kommer omkring? de är ju bra... Då vet man att de ger något ju =P
Nu har jag börjat längta tills vi får flytta. Helst skulle jag flytta imorgon om jag fick. Men jag får bittert vänta tills de är dags! Wihooo! Vänta är inte min starkaste sida =P
Näe nu ska jag bädda ner mej med min underbara dotter och bara
mysa framför denna bra film innan sängen kallar!
Sovgott!! <3


Söndag!

Gokväll!!
Vi är just hemkomna från Linda och Kennet och lilla Viktor :) Haft en trevlig kväll med gofika :) Inte dålig avslutning på helgen :)
Ska lägga in lite bilder, jag har blivit halv kass på det! Men här får ni några iaf!
Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram




Jag och Svea på Nyår :)





Svea har en polare som heter Viktor!





Det är sååå mysigt i mamma och pappas säng!





Jag och lillan busar medans Alex donar på i nya lägenheten!





Viktor och Svea :)


2011-01-08

Nattinatt!!
Klockan är mitt i natten och Sveis är vaken, hon är en liten nattmänniska. Men otroligt söt må jag säga.. Dock sover hon som en tok på morgonen, går inte att hålla henne vaken. Hur mycket jag än försöker så somnar hon bara =P Men men så kan de gå! Ikväll har det vart lugnt, vi va förbi lägenheten och städade lite och Alex donade på medans jag och Svea lekte :) haha
Idag har jag min mor och Inger och Anne vart och lekt "modell för en dag" Himla kul va de må jag säga, dock efter allt när man skulle gå igenom bilderna höll jag på att få en smärre chock. Ville du köpa alla bilder kostade de 3000:- jag köpte en bild för 400:-
Galet dyrt... Dessutom så får du dom inte på bild utan du får dom på en CD-skiva så du måste framkalla dom själv=P
Men jag hade riktigt kul iaf =)
Nu sover älsklingen och jag och Svea ska göra ett försök till att somna också. Hon börjar bli en aningens trött kan jag meddela. Imorgon blir de fika och sen blir de att åka till Obbola och åka pulka och kanske grilla.. Inte helt fel =)
Trevlig helg! PussPuss








Torsdag!!

Idag har vart en bra dag, började morgonen med en ordentlig sovmorgon för att sedan bege mej till Linda =) Lika trevligt som alltid =)
Väl hemma gjorde älsklingen middag och nu har han somnat i soffan medans jag och Svea busar =)

Snart åker darling på jobbet och då ska jag och Svea mysa lite framför tv´n, först är de göta kanal och sedan snuten i Hollywood, återstår dock att se hur länge jag orkar va vaken =P Är faktiskt trött fastän jag haft en ordentlig sovmorgon.. 
Imorgon ska jag och min mor och Inger och Anne åka på The Studio och bli sminkade och hårstylade för att sen bli fotograferade =) Himla skojjsigt! Sen blir de middag ute =) Not bad =)

Nu ska jag lägga mej i soffan och mysa med världens goaste Svea!
Puss


Brown?

Gokväll!!
Idag har jag bara vart hemma på dagen med Svea och myst och kikat likte på tv, sen vid halv 5 begav ja mej till frissan å ja måste säga att jag är faktiskt nöjd =)
Imorgon är de onsdag och jag ska fixa naglarna och annars är dagen oplanerad!
Nu har älsklingen åkt på jobbet och Svea har just somnat. Jag passar på att kika datorn samtidigt som jag ser på el television! Ska strax krypa i säng, dock har alex fika från 12-01,30 å han kanske kommer hem så då är jag vaken isåfall.. Men de får jag strax veta!!
Nu ska jag fortsätta att se på tv!
hoppas ni haft en bra dag puss




Katjing! Bilden visar dock inte riktigt lika fint som de är i verkligheten!! meeen he få duga!!


Sådärja!

Blev ingen tur till staden idag, älsklingen sover än nämligen =P
Jag och Svea har bakat matbröd idag som förövrigt vart galet mummsigt =) Inte dumt. Dock så brann matberedaren upp mitt i allt men de gick ju vägen ändå =P
Blev ett grekiskt bröd med fetaost i ;) mumms säger jag bara!!

Nu ska jag strax väcka min man och sedan ska vi bege oss till min bror som fyller år idag! Grattis igen.
Nu måste jagg hoppa in i duschen och göra mej i ordning!
Puss å kram!


2011-01-03

Grattis till min bror som fyller 17 år!
Shit vars tog alla år vägen?
Känns som de var igår då han var liten och rund och såg lite smått ut som harry potter =P haha!!
Grattis också till våran goaste Svea som blir 4 månader idag :)

Imorse vaknade lillan vid halv 7 och då blev de massa mys och prat!
Nu sover hon igen som en stock och lika så min man som kom hem från jobbet typ när vi klev upp! Allt hade iaf gått bra på de nya och de var ju bra :)

Nu hade jag tänkt plocka undan, nu förtiden måste man passa på när man har tid över, och de är när Svea sover =P haha!
Men de är underbart :) Hon är mitt lilla charmtroll=)
En kopp kaffe på det här och sen är jag igång!
Ha en bra dag! Pussåkram


Working!

Nu har älsklingen åkt iväg på jobbet, första dagen på det nya :) Spännande må ja säga :)
Ska bli kul å höra imorgon hur det gick :)
Jag och Svea hade nu tänkt bädda ner oss i soffan en stund och bara slappa för att sedan krypa isängt =)
Tvätten är gjord och invikt och som tack fick jag pannkakor till middag ;P haha! Gott var det minsann :)
Svea har kommit på ett nytt sätt att prata på, jag kallar de bubbel..
bluubuublubbbullbluublubb låter hon, ganska charmigt må jag säga, sen om vart annat låter hon som hon tar i för å skita. fast hon skiter inte. bara ljudet =P haha
Aja så kan de gå!! Söt är hon iaf :)

Imorgon är de måndag och en ny vecka sätter fart, Svea blir 4 månader imorgon och min bror fyller år. Grattis :)
Så på kvällen blir de kalas :) På dagen så hade jag tänkt mej upp till staden en sväng och sen hade jag också tänkt hinna med att gå igenom lite "gömmor" här hemma.. Typ verktygsförrådet/städ som har blivit en gömma av lite allt möjligt smått å gott. Pallar ej när vi ska flytta att de ska vara kaos! Nepp! Så de är morgondagens "todo"

Nu ska vi bädda ner oss i soffan och mysa lite innan vi kryper i säng!
Sovgott Pussåkram!


2011-01-02

Hallå där!
Idag har vart en hemma dag! Har sett lite skidor och springer nu om varannat ner i tvättstugan. Hade bokat en tid idag för vi hade så sjukt mycket tvätt och att tvätta i våran maskin skulle ju ta en evighet!
Jag kan också meddela att jag har en man som förbrukar kläder.. Har aldrig träffat en människa som lyckas samla ihop så mycket tvätt på så kort tid. När jag gick igenom tvätten hittade jag en kofta och jag frågade då Alexander hur den kunde vara skitig, jag tvättade den för nån dag sedan. till svar fick jag följande
- Jag har ju haft den på mej
- en dag!?
- ja?

Sen byter han kläder minst två gånger per dag, varje plagg kan bara användas en gång sen är de skitigt!
Tror jag ska låta han tvätta sina kläder så tvättar ja mina. Det skulle jag tjäna på big time!!!!

Nu måste jag springa ner i tvättstugan igen för att hänga och köra igång sista maskinen. Ha en bra dag!
Jag hoppas min man bjuder på något riktigt mumsigt till middag som tack!


Nytt år nya förutsättningar!

Måste uppdatera mer, har helt klart vart lite kass men de blir bättre! Är dock på väldigt dåligt humör, jag hittar fortfarande inte min kamera.. Fattar inte vars den håller hus!? å de värsta jag vet är när man söker efter något och aldrig hittar det. kan ju få en hjärnblödning för mindre.. Snart ger jag upp å far och köper en ny då kan den gamla kameran ruttna bort!!

Sen kan jag också meddela att jag fortfarande är slö och trött.. Vet ärligt talat inte om jag rör mej från soffan ikväll! Skulle vara ganska skönt att bara ta en filt och tända ljus och bädda ner sej och göra absolut ingenting!

I love gossip och på två dagar har jag fått en massa skojjig info! Me like!
Önskar folk kunde skvallra lite mer för de är så himla kul =P hahahaha!
Näe nu ska jag fortsätta ligga i soffan och mysa med Svea!
Pussåkram!!


2011-01-01

Men gomorgon dårå!

Jag och sveis har haft en ordentlig sovmorgon. Tror inte jag törs berätta hur länge vi låg och myste/halvsov.
Nej de törs jag inte :) Det får förbli en hemmlis ;D Inte ens Alex vet för han har hunnit vara ute och ränna på morgonkvisten. haha
Idag blir en lugn dag, alexander står nu och lagar lite lunch, parisare med bröd blir de minsann. Mums!
Sen tror jag att vi ska bädda ner oss i soffan och bara slappa, hade tänkt vara duktig och baka ett mummsit lantbröd men lite slö är jag idag trots allt, även fast gårdagen blev lugn, så vi får se om ja ids helt enkelt..
Tråkigt bara att det var så lamt med raketer i holmsund igår. skärpning där!

Nu ska jag gå och busa med Svea och invänta lunchen!
Pussåkram




Gott Nytt 2011!!!!!!


RSS 2.0