SaraIdaSofia! -

Sådärja handywomen!

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag och jag har som hunnit med endel =)
jag har hunnit jobba, busa med loppan, å sen har jag tillbringat kvällen med att hjälpa Rebecca att flytta =)
Å det gick ju så himla bra och eftersom vi var några stycken där så gick de ju kalasfort, nu är hon inflyttad och nästan allt är på sin plats =) Skit bra, sen bjöds de på pizza och vi hann med lite skitsnack mellan ihopskruvningen av diverse möbler =P

Nu är jag på hemmaplan igen och har lutat mig tillbaka i soffan, loppan hade somnat när jag kom hem så jag fick bara komma hem och känna lugnet =) Inte dumt ibland!! Min man ska snart åka på jobbet och då planerar jag att krypa isäng =) Kändes ju ganska lockande kan jag lova! =)
Kanske jag tar mig orken att plocka undan lite saker som Svea dragit fram!! Det återstår dock å se :P

Imorgon är det tisdag och jag har inga planer alls, eller jobba förstås, men jag slutar ju vid 1 å då ska jag hämta poppran men sen är dagen oplanerad =) Så om någon är sugen på en kaffekopp eller två så är de bara att slå en pling =)

Pussåkraam!


Godmorgon!

Vart inte en sån tidig kväll igår utan klockan rann iväg och vips så var klockan 12 och då kom jag ju på att klockan egentligen är 1 så ja de blev sent! Men jag tog mig upp ändå imorse, jag har ju min personliga väckarklocka = Svea! ;P
Nu har jag just lämnat Svea på dagis och ska strax bege mej själv på jobbet!
Förhoppningsvis piggnar jag kanske till om en liten stund, annars kommer det nog bli en lång dag!

Jag och min man smidde lite planer igår och jag tror detta kommer att bli awesome, längtar verkligen tills vi kirrar detta, men mer om detta någon annan dag, när det börjar bli klart alltså!! =) Men jag kan lova att det kommer bli kanoners!!

Näe nu ska jag kika lite på vakna med the voice och dricka en kopp kaffe innan jag åker på jobbet!
Ha en fin dag! Puss


Soo adorable!

Vi var ut till min mor och far igår och då passade min mor på att fota loppan eftersom jag skulle beställa efter en förstoring men jag ville gärna ha ett jätte nytt kort, hur som haver så fixade mami detta och bilden blev som rubriken, so adorable!!
Så snart pryder denna donna väggen i hallen!! Kommer blii så fint =)



"Lik pappa men söt ändå" ;D

Nu sitter jag i soffan med min man som dock har slummrat till och kikar på true talent!
Loppan somnade vid kvart i 7 idag fast egentligen är ju då klockan kvart i 8, för ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan 1 timme!? :)
Imorgon är vardagen tillbaka och jobbet kallar!
Blir nog en tidig kväll för mig idag för jag sjukt trött.. Jag å alex såg film igår och jag tror att klockan hann bli sisådär 3-4 innan vi kom isäng =P haha!! så kan det gå!
Näe nu ska jag kika tv. Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram


Myshelg!

Detta blev en riktig myshelg!! I fredags blev de mys hela kvällen lång och igår var vi i stan en repa och sedan åkte vi ut och hälsade på min mor och far, där blev vi dock av med loppan och när jag sedan ringde och frågade om vi skulle komma och hämta henne så hade hon ju tagit på sig pyamasen och ställt in sig på att sova mellan hennes mormor och morfar =P haha =)
Så igår blev de bowling och sen en vääldigt bra film på hemmaplan =) 
the wistleblower eller något sådant hette den och den handlar om FN förr i tiden och all människohandel som hände inom FN's insatstyrka i bosnien back in the days och hur dom försökte mörka ner det hela medans en ensam kvinna kämpade mot detta för att sätta dit alla poliser, millitärer osv!
tror det faktum att den var verklighets baserad gjorde den extra bra!

Nu har vi nyss kommit in från en joggingtur, fick sällskap av min man idag så det var ju inte dumt =) Så mycket roligare än att fara själv =)
Nu vill jag ha en extra timma, så nu ställer jag tillbaka klockan och hoppar in i duschen för att sedan städa och sedan åka och hämta loppan:)
Så när dusch och städet är klart så har tiden stått still =) himla bra!
Ha en fin söndag Pussåkram!!
<3


Men skumt!?

Godmorgon!! började denna fina lördag med en välbehövlig sovmorgon, nu däremot är jag uppe och redo för att busa hela dagen lång =) Tack älskling! =)

Kan ju också meddela att mitt facebook konto spärrats imorse, tydligen är de nått freak från någonstans i göteborg som försök hacka sig in på mitt facebook konto. Inte okej!! Men nu har jag aktiverat kontot och anmält att det INTE är jag som försökt logga in därifrån och så har jag även bytt lösenord!! Så nu hoppas jag att ja slipper detta igen!

Nu ska jag göra mig i ordning för denna dag!
Vad som händer är oplanerat men jag gillar det spontana!
Ha en bra dag! Pussåkram


prydnad!

Jag har suttit och kikat igenom bilder på loppan, allt från förlossningen till förra veckan =P det är endel vill jag lova =)
Hur som haver så har jag hittat en bild som jag hade tänkt skulle få förstoras och pryda väggen i hallen!! Jag tycker hon är gudomligt söt på denna bild




Men det är inte bestämt till 100% att det blir denna bild, eventuellt så åker jag ut till min mor imorgon och låter hon försöka fånga loppan på ett sådant där charmerande sätt som hon alltid lyckas med!!






Världens finaste tjej!!
We did goood =D


Fredagsmys för hela slanten =)

Helgen är kommen och fredagsmyset är i fullgång!!
Började kvällen med mat och sedan kom min söta mor förbi och hälsade på!!
När hon sedan åkt började Idol, alla har nu sjungit och jag tycker att Linni är ett hopplöst
fall!! Jag ogillar allt med den tjejen, hennes personlighet, hennes stil, hennes röst!!
Dags att svenska folket skickar hem henne kan jag tycka!!


Nu sover lilla hjärtat och vi har bäddat ner oss i soffan och kikar för stunden på hellenius hörna medans vi inväntar idol resultatet!!
Sen har min man hyrt en film, vet dock inte om jag vill se den.. Då kommer jag väl inte kunna sova på 14 veckor!! "My soul to take"
Huvva!!

Sen måste jag få gnälla lite granna!!
Jag skulle gå ner och slänga soporna idag (mitt på ljusa dagen) och tänkte då att jag går genom källaren och ut på bakgården där vi har soptunnorna, istället för att gå ut och runt hela huset till baksidan..
Hur som haver, jag går nedför trappan till källaren och dörren är låst.. alltså inte dörren ut utan dörren till källaren där de finns låsta förråd och en tvättstuga som är låst och sen går man som igenom en korridor till en låst ytterdörr..
Jag blir lite less och går upp igen för trapporna och hämtar nyckeln..
Detta är något som händer varje dag och jag fattar verkligen inte VARFÖR man måste låsa den dörren!? det räcker väl att bakdörren ut är låst!? varför ska man låsa dörren till källaren!?
så nu i PROTEST har jag börjat låsa upp dörren till källaren varje dag, även dörren till tvättstugan och ytterdörren..
Någon kanske jag lyckas irritera så som dom irriterar mig när jag måste vända om och gå upp till lägenheten igen om hämta nyckeln för att sedan gå ner i källaren igen för att sedan gå upp samma väg när jag nu går upp igen.
Å nej jag tänker inte börja ta med mig nyckeln när jag ska gå till källaren för det kommer jag ändå aldrig att komma ihåg när jag väl ska ner i källaren!!
Sådeså!
Hejdå!


Sweeeeeeet!!

Torsdagen är förbi och imorgon stundar vi en underbar fredag!! Det nalkas MYS i massor, idol på tv'n och kanske något extra gott till middag!? å kanske tillåmed efter middagen!? who knows ;D
Idag har vi iaf vart på middag hos Britt-Inger, ärtsoppa och pannkaka :) sjukt gott kan jag tycka!! Tack för maten =)

Nu sitter vi och kikar på tv, loppan sover och det verkar som att min man också slummrat till =P Dock är det ju dags för honom att kliva upp snart eftersom han måste jobba!! Workingman :P

Själv så ska jag krypa isäng tidigt och njuta av att sova bra =)
Ska sova som en klubbad känner jag på mig! =) Kommer bliii aweesome :D

annars då, jobbet imorgon kommer gå som en dans på röda rosor eftersom helgen är kommen!!
Dock så skippade vi städningen idag och tar det imorgon så en tråkig sak står på listan.. Men när det är gjort ska jag luta mig tillbaka med mina finaste hjärtan och njuta av helgen!
Btw, gud vad man uppskattar helgen mer när man jobbar.. Jag trodde jag uppskattade helgen när jag var mammaledig men ack så fel jag hade.. NU uppskattar jag då helgen till 1000%
Welcome beloved friday!!! =)
Pussåkram


fuskstäd!

Gokväll!!
Idag har vart en magisk dag!! började dagen med jobb för att sedan åka hem till mitt hjärta och så följdes vi å hämtade loppan på dagis =) Gissa om hon tyckte det var jackpott att vi bägge kom!? :D Sedan åkte vi till polisen och jag fixade mitt pass inför min londonvisit!

Sen åkte vi till Berghem och hälsade på Britt-Inger =) himla trevligt!! Där bjöds det på fika och massa mys! =)
På vägen hem svängde vi in på maxi, eller strömpilen rättare sagt, jag inhandlade två vanliga baslinnen och sen hittade jag även ett täckstift eftersom mitt var slut.. Detta var dock riktigt bra men då kostade det 300:- för ett litet sketet stift =P Men men så kan det gå!
När vi sedan kom hem så var loppan slutkörd och somnade ganska omgående, då slog vi på en film och myste ner oss i soffan =)
Sen fick vi även besök av fina Viktoria som hade vägarna förbi =)

Nu har min man åkt på jobbet och jag har gjort ett "fuskstäd"
Jag hatar när det är stökigt här hemma och jag kan som inte slappna av om det är grejor överallt!! Så jag gjorde en fuskis ikväll, jag städade köket och sovrummet så nu är det sååå fint, jag bytte sängkläder och puffade till kuddarna, så nu när jag kryper ner i sängen kan jag kika in i köket och tänka "ack så fint det är" och då kommer jag ju sova som en gud istället för att ligga och muttra över att det är stökigt :) haha bra lösning va!?

Dock finns det en annan huvudsak som gör att jag kommer sova gudomligt ikväll och det beror på en underbar människa som alltid ställer upp och finns där och som jag är jätte glad att jag fått lära känna!!
I mina ögon är hon en klippa!

Nu kallar sängen =) Sovgott!!


Så söt!!

Kom på en sak som jag glömde nämna tidigare =P Svea är väldigt söt.. Igår när hon sprang runt och busade så kom hon bärandes på sina skor, hon ställde ner dom på marken och skulle ta på sig dom.. Jag tänkt gå dit och hjälpa henne men det fick jag inte!! Inte ens nästan.. Hon blev skitarg och slet av sig skon.. Sedan försökte hon igen, SJÄLV denna gång.. Jag fick bara iaktta på avstånd!! Eftersom hon inte har världens bästa balans blev detta en utmaning som heter duga!! Tillslut så fick hon nästa på sig ena skon men just då så tappade hon balansen å OJ vad arg man kunde bli.. Hon tog upp skon och skrek på den och sen bet hon skon för att sedan lägga ner den på marken igen och började om med sitt försök att få på sig skon.
Å så höll det på, tillslut fick hon på sig ena skon och då blev hon sååå lycklig, å började då böka med nästa sko..
Samma procedur där, fick hon inte på sig skon så blev hon jätte arg och tog upp skon och skrek på den och sen bet hon den för att sedan lägga ner den igen!! Givetvis fick jag med allt på film och jag kunde inte hålla mig för skratt, mitt i allt så tappade hon den första skon hon hade på sig å då vart hon ännu argare.. Tillslut så hade hon en sko och var nöjd med det!
Sötaste unge!!


Onsdag!

 Godmorgon!!
Jag sitter just nu i soffan och kikar på vakna med the voice och sörplar på en kopp kaffe (en välbehövlig sådan)
Jag sover fortfarande så himla dåligt att det är skrämmande!! Inte okej!!

Har just vart och lämnat loppan och ska strax åka på jobbet och sedan när jag slutar idag så åker vi alla 3 till staden, måste ju fixa pass och lite sånt och Alexander ska göra en synundersökning=)

Igår blev det en myskväll med film och massa mys med mitt stora hjärta, Svea somnade som en stock vid 7! Sedan fick vi besök av jonas, ja en allmänt lugn och skön kväll =)
Näe nu måste jag börja göra mig klar inför jobbet!!
Ha en bra dag! Pussåkram!!
<3


London calling!

Helloo You!!!
Shit vad dålig jag vart på att uppdatera denna fina blogg.. Men nu ska jag vara bättre ett tag iaf =P
Jag har fyllt år och jag hade verkligen en toppen dag!! =) Å idag är man tillbaka på jobbet efter en kanon helg!
Idag så bokade min far våran shoppingresa till London och fredag den 25 november bär det av å vi väntas åter på måndag den 28 =) Ska bli så skoj!! Måste åka och fixa pass bara eftersom jag insåg att mitt nuvarande gick ut för sisådär 1 år sen =P
Ska bli skönt att få åka iväg ett tag =)

Idag så har det inte blivit så mycket gjort!! Vi har myst på här hemma och mestadels tagit det hyffsat lugnt! Nu är min man på g till jobbet och Sveis sover! Själv så sitter jag här och kikar runt lite och ska väl strax krypa isäng hade jag tänkt!
Är så galet trött idag, sov sjukt illa inatt!!
Imorgon är det tisdag och jag jobbar som nu börjar bli lite av en vardag. Jag har kommit in i nya rutiner och det känns väldigt bra ändå =)

Jag också berätta att jag fick en cykel av min bror när jag fyllde år, så numera cyklar jag dit jag ska å ack så roligt det är att cykla =P haha!! Speciellt i Holmsund, det går ju snabbare att cykla dit man ska än att ta bilen!
Näe nu kallar sängen! Sovgott! Pussåkram!!!


En riktigt söt liten tjuv!

Vi har en tjuv i huset, som roffar åt sig allt hon kan komma åt för att sedan gömma det så man får leta tills man blir knäpp.. Min mobil blev ett offer för denna tjuv. (Givetvis på ljudlös) Letade mobilen väääldigt länge, när jag sedan tillslut frågar Svea "vars är mammas telefon" då pekade hon glatt på våran baslåda till bioljudet.. Jag lyfter upp lådan och skakar den och mycket riktigt där i låg min mobil!!
Har även kunnat fynda mer i denna baslåda (som förövrigt har ett litet hål, knappt så jag får in handen)
hur som haver, jag fyndade 4 tuttar och 2 duplo klossar... kanske ska ta som vana att kolla högtalaren varje gång innan jag går och lägger mig =P

Ikväll har Rebecca varit förbi på lite kaffe och en massa skitsnack och det är alltid lika trevligt!! Nu har hon dock åkt hem och min man har åkt på jobbet, loppan sover och jag börjar få lite smått panik.. Jag fyller år på fredag och imorgon är det torsdag, det är ostädat här hemma, har inte bakat något än.. Hur ska jag hinna allt!?
Dessutom så jobbar jag till 3 imorgon å då ska jag hämta loppan på dagis så vi är väl hemma vid halv 4 typ och då ska jag hinna städa, tvätta, baka och roa loppan samtidigt!! Detta kommer nog gå åt fanders!!
Hejjamig!!! =)

Näe bäst att jag ser till att göra lite nytta innan jag kryper isäng ikväll så jag inte behöver stressa ihjäl mig imorgon!!!
Pussåkram!!


sweetare än sweet!!

Jobbet idag gick finemang och vips var klockan 1 och det var dags att åka hem, väl hemma tog jag en liten prommis med Turbo för att sedan hämta loppan på dagis! Där möts jag av en jätteglad tjej som vart glad hela dagen, sovit bra och ätit bra =) Känns huur bra som helst!!
Imorse när jag lämnade hon var hon ledsen i ca:3 min, jag hann inte ens gå ut från dagis innan jag hörde att hon började tjollra på!! Äntligen!!
Imorgon jobbar jag till 3 så då ska loppan vara där ända tills då och jag hoppas verkligen de går likabra som idag =)

Nu ska jag busa med loppan och kanske hitta på något spännande som en tur till lekparken eller något!
Ha en bra dag! Pussåkram


så var det dags igen!

Ännu en i ny vecka är påbörjad.. Jag har just kommit hem från jobbet och nu sitter jag hemma och funderar om jag ska snabba mej och göra lite nytta innan jag ska på jobbet igen, vi har nämligen nå möte i eftermiddag.
Thomas hämtar loppan på dagis idag och sedan får hon vara hos han och busa tills mitt möte är finito!

Jobbet idag gick bra fast jag tappade tydligen bort 18 tallrikar. Jag sa att jag var säker på att dom inte skickat in nå tallrikar men dom envisades om att dom visst gjort det. Jag började fundera om jag blivit sinil eller bara allmänt lost.. Sen bytte jag teori och började leta efter en dold kamera..
Dock så visade de sig efter många om och men att dom faktiskt aldrig skickat in några tallrikar utan istället ställt in dom i skåpet bland dom rena.. 
haha! Kul va de iaf!

Näe bäst att jag sätter igång om jag ska få något gjort idag! Pussåkram!


En god morgon!

Godmorgon!!!
Jag har sovit sjukt gott och känner mej relativt pigg idag =) Aldrig fel!! Älsklingen startade lite tvätt imorse när han kom hem som jag hängde nyss innan jag åker på jobbet =) Då blir det inte lika mycket att tvätta sen =P 
Loppan är lämnad på dagis och jag hoppas att det går ännu bättre denna vecka! Det skulle ju vara guld värt :) Är nog jobbigt att lämna henne ändå men de känns nog lite bättre om jag vet att hon ändå har kul på dagis!

Efter jobbet blir det sedan att städa! Storstäda för att vara exakt! Sen ikväll ska jag åka till staden och se om någon frisör vill leka lite med mitt hår :) Himla bra!!

sen måste jag också få säga att jag kikade in på vk.se och fastnade för insändare holmsund/obbola.. Det är fan helt sjukt vad mycket folk som inte kan ha något liv!! Finns så mycket sjukt gnäll att det är skrattretande.. Det är alltid någon jubel* som skrivit något nytt inlägg som man inte kan annat än skratta åt!!
Fan tänk om folk skulle lägga ner sådär mycket energi på vettiga saker istället.. Vilken värld vi skulle leva i :P
Näe nu måste jag lägga in ett kol så jag hinner med det jag ska göra innan jag börjar jobba!
Men kika in på vk.se och få er ett gott skratt!!

Ha en bra dag!
Pöss!!!


Crazy shit!

Ganska komiskt måste jag erkänna!! Idag blev vi stoppade av silop på obbolabron. Blås+körkortskontroll! - check..
Sen kommer polisen tillbaka och säger kan ni kliva ur bilen och följa med oss, ni har körförbud på bilen!
Skrattandes så säger vi haha eller hur.. Men inser ganska snart att poliser kanske inte skämtar om sånt.

polis - Ni har en skatteskuld på bilen
vi - Hur sjutton går det ihop
polis- Va!?!
vi - bilen är nyköpt på volvo och är skattebefriad till 2015

Dom kollar det vi säger och givetvis stämmer det.
Men tydligen av någon konstig anledning så finns det en skatteskuld på 50:-
fråga mig inte hur det är möjligt men jag måste nog ringa både volvo och transportstyrelsen imorgon och reda ut detta..
Egentligen är det 2800:- i böter om man kör när bilen har körförbud men eftersom vi nyss köpt bilen och den dessutom faktiskt är skattebefriad så slapp vi böter och dom lämnade en lapp till oss som vi skulle visa om vi blev stoppade av någon annan som då gör så att vi inte får böter för att köra med körförbud.
Men lite komiskt är det hela..

Ikväll då, jo gomiddagen som vi planerat hela dagen blev av och oj så gott det var =) Loppan åt också och verkligen älskade det =) Å då är det bannemej gott ;D
Nu har Svea just somnat och vi sitter i soffan och kikar på arga snickarn å sen blir det true talent!
När min man sedan åker på jobbet så hade jag tänkt krypa isäng så jag är piggelin på jobbet imorgon!!
Sen imorgon är de donardag för oss, vi har tvättid och ska storstäda.. Jipppiii!!? :P Näe men de måste ju göras

Nu är reklamen snart slut! Så hoppas ni har en trevlig kväll! puss!


So long suckers!

Helgen börjar ta slut och det är ju lite tråkigt eftersom jag gillar helgen så himla mycket :P
Men en ny jobbvecka stundar och eftersom jag trivs så bra på mitt nya jobb så gör det ju inget :)
Nu är vi hos Thomas, eller jag och Svea. Alex gick till Olasjö och skulle se nå innebandy. Dock är de bara ja och Svea här :P Men de går ju lika bra :P

Igår så blev en bra dag, en repa till staden för några ärenden och sen när loppan somnade så blev de föräldramys, Min man hade hyrt en bra film, köpt lite kex och ost och lite snarra:) Aldrig fel!
Rikigt mysigt! Så mysigt att jag somnade tätt intill min älskling och när han sedan tyckte att vi skulle gå till sängen så var jag oväckbar =P så imorse vid halv 6 slog jag upp mina stora blå och insåg "oj sover jag fortfarande på soffan"
Haha, men så kan de gå :) jag flyttade då över till sängen där Svea hade fått ta min plats i sängen och så mös vi alla tre hela morgonen i sängen :)

Ikväll blir det gomiddag eftersom det aldrig blivit av i helgen =P men ikväll då jäklarns :D
Nu ska jag dricka lite kaffe och se om inte Alex är på g tillbaka! Hoppas ni har haft en bra helg! PUssåkram

sura ruttna gubbar!

Jobbet är avklarat och loppan är hämtad på dagis!! Med de vill jag säga att nu har vi gjort helg =) inte helt fel ;)
Jobbet idag gick kanon och Svea gör framsteg på dagis för varje dag som går :)
Lägenheten är städad (igår) vilket innebär att jag kan njuta av helgen och inte ha några måsten =)

Angående min rubrik så måste jag yttra mig!! Detta är inte första gången det hänt och jag blir lika förbannad varje gång!!!! Hur som haver, jag skulle åka och hämta loppan på dagis och hamnade då i en korsning där högerregeln gäller, jag var den som alltså hade företräde, det kom givetvis en bil från min vänster men jag körde ut lite för att markera att "du får minsann stanna"
Detta visar sig vara en äldre karl, han blir uppenbarliigen förbannad och pekar fuck you till mig!?!?!
Vad är dealen.. det är ju jag som har företräde, hatar folk som inte tillämpar högerregeln å jag hatar nog mer sura gubbar som inte ens inser att dom gör fel utan tror att det är jag som gör fel!
Detta händer väldigt ofte här i holmsund och nästa gång någon gubbe/gumma pekar fuck you åt mig för att jag kör före dom (när jag har rätt till det) då ska jag banne följa efter dom tills dom stannar och berätta att dom kanske borde ta om körkoret!
Blä för er som inte kan högerregeln eller helt enkelt skiter i den!

Nu var det sagt och nu ska jag busa med världens bästa Svea! Ha en trevlig helg! PUssåkram

men gud se skönt!

Vaknade en aningens trött imorse men jag vaknade av mig själv sådär
vid 6 snåret så jag måste ju ha vart lite utvilad =P
Svea har inte gjort morgon än utan ligger och slummrar så sött :)
Nu ska jag börja ta fram loppans saker och fixa i ordning för dagis och så
ska jag givetvis göra mig själv klar för jobb!

Om 5½ timme så är de helg och gissa om jag längtar!?
Innan jag sätter igång med iordninggörandet såå ska jag kika
lite mer på vakna med the voice, fredagens rapattack är ju en tradition,
 ska nog ta mej en kopp kaffe eller två också!
Ha en bra dag! Pussåkram


Snart helg!

Imorgon är det fredag och jag måste erkänna att det känns skönt =)
Sen tycker jag också att denna vecka gått sjukligt snabbt!!

Dagis idag gick bra, när jag hämtade loppan så satt hon ¨på golvet å lekte och istället för att beklaga sig när jag kom och hämta henne så blev hon jätte glad =)
Kändes så bra, så förhoppningsvis håller det på att släppa!! För tidigare dagar har hon ju bara suttit i någons frökens famn!!
Kanon säger jag!!

Jobbet idag gick lika bra som andra dagar och jag börjar äntligen få lite rutiner och vetskap om vars alla diverse saker finns osv =) Känns himla bra! =)

Sen var jag också duktig och städade så imorgon när jag kommer hem är det skinande rent =) Alltid skönt att ha städet gjort innan helgen! Så när man kommer hem från jobbet så har man inga måsten!

Nu har min älskling åkt på jobbet och min lilla älskling sover =)
Själv så sitter jag framför tv'n och kikar på lyxfällan och hade nog snart tänkt krypa isäng så jag är pigg inför helgen!

Imorgon då, det blir mysmiddag för 3 och sen kanske en film och lite mer mys :)
Annars är helgen som oplanerad, men de är skönt. Spontant är roligast!
Trevlig helg! Puss


Sweet sweet!

Hipphurra till min söte far som fyller år idag =) Vi har just kommit hem från att ha vart och grattat honom =) Men det var nästan som om det var Svea som fyllde år =P Hon fick nämligen nya kläder, i massor kan jag lova =) Allt inhandlat i London så hon är dessutom ensammen om att ha sådana kläder!! Riktigt fina också =)
Himla perfekt nu när hon blivit så "lång" och tyå växt ur allt hon äger.. Tusen tack för det!!! :)

På kalaset bjöds det på smörgåstårta också så nu sitter vi bänkade framför fotbollen mätta och belåtna, blir nog inte nå avancerat ikväll kan jag lova =P

Annars då, jobbet idag gick kanon!! Dagis funkar väl också, dock sitter hon i en frökens knä hela dagarna men hon är då glad och tjollrar på!! Dock om dom sätter ner hon så blir det väldigt ledsamt! Men det kommer väl så småningom.. Hon intresserar sig iaf för vad dom andra gör och är nyfiken och vill ha koll... Så det är väl bara en tidsfråga innan hon springer runt och busar.. Känns ju iaf bra att hon får vara trygg i sin frökens famn och vara glad. Hon hade ju likagärna kunnat få vara själv gråtandes på golvet!!

Dock när jag hämtade henne idag hade hon inte sovit en blund =P så direkt vi kom hem så somnade hon som en stock =P Men som tur var så somnade hon ändå i relativt bra tid ikväll så då kanske hon är pigg imorgon =)

Sen så slog det mig att jag faktiskt fyller år om 10 dagar!! Shit vad tiden går fort!!
Snart är det julafton!!
Skål Puss


Söndag!

Helgen är snart slut och det är ju alltid lika synd, helg är ju mys!! Men en ny vecka är på gång och eftersom Svea är inskolad och klar så "börjar" dagis imorgon!! Ska lämna hon vid 8 och sen hämta henne när jag slutar vid halv 2. Förhoppningsvis går det likabra som det gjorde i fredags!!

I fredags blev det idol och mys med grönsaker och dipp på hemmaplan å igår var också en mysig dag, middagsbjudning hos Rebecca å god mat var det =) Sen blev de givetvis några glas vin och jag känner mig lite mör idag =P men de går bra! Dock var jag väldig omotiverad på att kliva upp när loppan tyckte att det var morgon men sen när jag kollade på klockan och insåg att Svea hade sovit till 9 så klev jag upp utan att gnälla =P hon kunde ju likagärna ha vaknat vid 6-7 imorse!!

Idag blir en lugn dag, vi tar väl en prommis till skogsvägen 2 och hämta bilen som vi dumpade där igår.. Sen kanske vi gör en visit till Obbola =)
Sen väntar en mysig hemmakväll med mina finaste älsklingar!!

snart så kommer en "vill ha lista"
Har hittat massa fint som jag måste inskaffa till läggan..
Bilder kommer väl någondag framöver =P

Ha en bra dag! Pussåkram!


Äntligen helg!

Godmorgon!!

Igår efter 8 timmars jobb var jag extra trött så jag somnade som en stock igår vid typ 21!! Vaknade extra pigg imorse kan jag ju lova :P
Skönt att sova ut lite såhär innan helgen =)
Nu håller jag på att göra mig iordning för jobbet! Slutar 1 idag så det känns skönt!!

Dagis går bättre och bättre.. Trots att bägge Sveas fröknar va sjuk igår så gick det bättre än det någonsin gjort.. Hon åt jätte bra och sov till å med på dagis =) Så idag ska Alex lämna henne på morgonen och om allt funkar så hämtar jag hon vid 1. Funkar det inte så får hennes farfar hämta hon innan för Alex har jobbat inatt och måste ju få sova lite =)

Nu måste jag lägga in en högre växel eftersom jag börjar om 30min..
Trevlig helg! Pussåkram


Never been so easy =)

Just inkommen från den bästa joggingturen hittills... Började jogga och efter ett bra tag så insåg jag att "jag joggar än" Brukar alltid få växla ner och powerwalka efter en liten stund men ikväll joggade jag hela tiden och det var inte ens jobbigt!!! Helt magiskt vad bra det kändes.. Jag hade kunnat jogga till kiruna och tillbaka!!
När jag sedan kom hem så var jag knappt trött och då hade jag ute och johhat bra länge.. sisådär 40minuter. 
Hoppas det fortsätter såhär när jag är ute och springer och att det fortsätter att gå lättare och lättare.. Kanske var pannkakorna till middag som gjorde susen!? ;D

Nu blir det filmmys med världens bästa för att sedan krypa isäng så man tar sig upp till jobbet imorgon =)
Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram!


1:a jobbdagen avklarad!

Goddag =)

Att gå på jobbet imorse var blandade känslor, faktan slog mig i ansiktet att Svea är en stor tjoppa och min mammaledighet är förbi men sedan kändes de ändå rätt bra. För jag var ju påväg till mitt jobb, har aldrig haft en fast anställning förut och det kändes bra!!
Väl på jobbet så gick det ju kanoners.. Började halv 9 och slutade 3. När jag slutade jobbet så hämtade Alex och Svea mig så jag slapp gå hem =P 
Det hade gått bra för Svea på dagis, Alex hade dock vart där hela tiden men hon börjar bli lite mera frammåt.
Får se om han kanske får pröva lämna hon imorgon!!
När vi sedan kom hem så kom vi hem till ett Kaos. Dom har ju bytt vetilation i hela lägenheten så det var som ett stort damm-täcke som låg när man klev in genom dörren.. Så det blev en dammsugning och en dammtorkning av allt!!

Svea sov tydligen bara 20 min idag så hon har slummrat till en liten stund.. Dock får hon inte sova så mycket längre för då kommer hon vara vaken alldeles försent ikväll..

Nu ska jag luta mig bak i soffan och känna lugnet innan jag ska ut på en powerwalk som heter duga.
Eftersom jag har sån jävla tur så har mitt knä av någon anledning blivit alldeles uppsvällt och väldigt väldigt ont så joggingturerna får vänta några dagar.. Men en powerwalk funkar ju minst lika bra =)

Hoppas ni får en bra vecka!! Pussåkram!


Men sötaste!

Gokväll!!

Är nu inne på helgens sista timmar och även mina sista timmar som mammaledig!! harregud va tiden går fort!!
Hur som haver, idag har vi vart ute på lite äventyr och sen lagade min man tacos till middag. Inte dumt!!
Nu sover loppan och även min man som jobbar inatt och sen ska på dagis med Svea imorgon!! Tur han bara behöver jobba inatt och sedan har han semester!!

Själv så sitter jag framför tv'n och inväntar milan!!
Så ikväll blir en mysig hemmakväll framför tv'n och förhoppningsvis kommer jag isäng i bra tid så jag är pigg och alert när jag beger mig på mitt nya jobb!!

Annars då, jag måste plocka ner alla gardiner, gardinstänger, allt i fönstren och allt inom en radie på 2x2 meter från fönstren i alla rum.. För imorgon påbörjas det jobb i våran lägenhet.. Vi ska nämligen få ny vetilation och det är ju inte dumt.. Dock jobbigt att ha folk rännande här hela veckan och att plocka undan allt men det är ju för en bra sak!!
Så jag hade tänkt tvär plocka undan lite nu innan fotbollen börjar.. har ju sisådär 10 min på mig!!

Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram

Hejdå mammaledighet och Hej hej work!

Idag är min sista dag som mammaledig och de känns så galet!! Visst känns det kul att börja på ett nytt jobb och faktiskt få lite mer av en vardag men min lilla bebis är ju en bebis och jag vill ju vara med henne hela tiden =)
Men de kommer nog gå bra och om några veckor inser jag väl hur skönt det är att vara mammaledig och det känns inte alls så spännande att gå till jobbet längre =P haha!!

Igår blev en bra dag, på morgonkvisten körde vi lite skräp på återvinningen åt min mor och far å sen blev de firande av min mor på förmiddagen och sen på kvällen blev de en mysig hemmakväll som avslutades med en lång powerwalk =) Vi hann även upp till staden och göra några ärenden!
Idag är vi oplanerade, Svea sover just nu och vi sitter i soffan och slappar..
Får helt enkelt se va dagen bjuder på=)
Ska iaf ta och slänga mig i duschen innan jag gör något alls =)

Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram <3


Idol + en sjukt rolig bild kan jag tycka!!

En lugn och skön hemmakväll är vad som blev utav denna fredag, en bra början på denna helg..Vi har just sett klart Idol och jag tycker fan att alla är bra!! Sen finns de ju några som är lite bättre än dom andra men de är nog ingen som jag inte diggar!! =P
Spännande =)

Nu ska vi se en film som vi hyrt, om några pingviner :P = Alexanders val.
Sen ska jag också åka och hämta min söte mor å far som är i staden och roar sig såhär dagen till ära!!

Imorgon lär bli en tidig morgon eftersom loppan somnade vid 7 men de går ju bra.. Stackarn stod och dansade på golvet och halkade till och föll in i tvbänken och slog upp ögonbrynet :(  Huvva va ledsen hon blev, hjärtat mitt!! Inte lätt å vara liten alltid!

Näe bäst å he på filmen så det inte blir allt för sent ikväll!! Hoppas ni får en bra helg! pussåkram
kan även bjuppa på två roliga bilder som jag tittade på ikväll och insåg att jag ändå är en bra bit på vägen:


Bilden till vänster är tagen 2/10-10 och den till höger är tagen idag 30/9-11
1 år skillnad och även en sisådär 25 pannor. Hejja mej!


RSS 2.0