SaraIdaSofia! -

Mini utflykt till klabböle :)

Hello!! Idag har vart en riktigt mysig dag som spenderats ute i klabböle!! Barnen har lekt för fulla muggar (okej, vi vuxna också) men vi har haft det riktigt bra :) Låter nästan bilderna tala för sej själv :)


Skitsverige

Seriöst!? Vars tog den härliga sommaren vägen!? Det ska vara rent siktväder ända till 20 juli!? Hur kul känns det!? Jag blir nästan på dåligt humör bara av tanken!! Jag hatar regn och vill ha sommar!!! Nu håller iaf min man på att laga middag, vi trotsar vädret och grillar idag! Mums!! Sen ikväll blir det väl att sitta inne och titta ut på skit vädret som öser ner! Nog negativt nu! Bjuder på några fina bilder som får mej att drömma mej tillbaka till kefalonia!


Grekland, kefalonia 2012

Veckan bara rann förbi kan jag lova! bloggen har vart heelt ouppdaterad eftersom det kostar skjortan att sitta på internet så facebooken och instagram har vart en smula bättre iaf =P

Nu är vi iaf på hemmaplan, anlände sisådär 06.00 imorse efter en biltur från stockholm! Väldigt skönt att komma hem, när Sveis klev in genom dörren så log hon bara, hela tiden.. Hon kunde inte sluta le.. När jag sedan frågade om vi skulle gå och lägga oss i "storsängen" så fick ja ett stort JA till svar.. När vi sedan ligger där och kramas och myser alla tre så säger Svea "mamma, miii hemma nu"  jag blev helt varm i hela kroppen och kunde inte sluta le =)

Dock så hade jag mer än gärna stannar yttligare en vecka men det är ändå alltid skönt att komma hem!

Men detta har utan tvekan vart en av dom bästa veckorna i mitt liv! Vi har haft det helt magiskt och ja obeskrivligt bra faktiskt!
Bilder kommer givetvis men idag har jag ingen ork att  börja sätta mej och ladda in alla bilder osv!

Men det kommer väl en bild bomb så småningom och sedan kommer det säkert några berättelser om diverse saker framöver!!

Nu ska jag mysa med världens tröttaste Svea innan hon slocknar!

Hoppas ni haft en lika fin vecka som vi! Pussåkram


RSS 2.0