SaraIdaSofia! -

Äntligen fredag!? eller

Ja då var det fredag igen, dock hade ju fredagen fått komma om några dagar, jag menar vem vill vara sjuk på helgen?! Inte jag iaf! Men men nu är det väl bara att gilla läget!
Ikväll blir en mysig hemmakväll, lets dance börjar ju också :) Himla trevligt!
Idag har jag mest bara legat i soffan och försökt bli så frisk jag bara kan bli såhär till helgen, har betat av samma program som igår och druckit en hel del kaffe, slummrade även till någon timma där på förmiddagen! Skönt!
Nu hade jag tänkt göra första ansträngningen sedan jag blev sjuk, nämligen dra dammsugaren, men av någon anledning så kändes det sjukt jobbigt! men välbehövligt!
Sen blir det lugna gatan tills jag ska hämta vildingen på dagis :)

Min nuvarande status är iaf, en sjukligt ond hals, hosta, huvudvärk och feber.. Meeen febern har gått ner markant och är inte alls lika hög som igår (vilket jag uppskattar) för när man får hög feber så blir man så sjukligt trött och hela kroppen bara värker!
Så jag antar att jag är på bättringsvägen!? Pepparpeppar!
Ha en underbar helg! pussåkram

PS/ att det snöar ute gör nog mej bara mer sjuk!!


sjukling!

Av någon dum anledning så åkte jag på träningen igår trots att jag hade typ ingen röst och lite ont i halsen (ja, jag vet att det är farligt att träna med ond hals) men jag tänkte att det går nog bra, jag kan ta det lite lugnare. Men det är som lite svårt att träna fotboll och ta det lugnt, man glömmer som bort det!
Men Hur som haver, detta fick jag ju verkligen äta upp imorse när jag vaknade. Rösten var HELT borta och jag hade såå sjukt ont i halsen, hostan kom förbi och även huvudvärken och febern! Morsning!!
Så idag ligger jag ner bäddad i soffan och tycker ändå lite synd om mig själv!
Loppan fick åka på dagis ändå för jag kände att det finns inte en suck i vädret att jag kommer orka roa henne en dag som denna. Å hon trivs ju så himla bra på dagis, hon vill aldrig åka hem när man kommer och ska hämta henne! Så då är det ju bättre att hon får vara där och leka och ha kul (ute och inne) istället för att leka på här hemma med en halvdöd mamma som bara ligger i soffan och hostar!

Nu ska jag återgå till mitt tvtittande, inte för att det finns så otroligt mycket att kika på, har hitills betat av våra bästa år, vakna med the voice, Grey's anatomy, lyxfällan, ännu ett avsnitt av våra bästa år, förhäxad och nu börjar sjunde himlen. Så nu ska jag gå och göra mej en kopp kaffe och bädda ner mej ännu mer i soffan och hoppas på att detta bli bättre soon!
Ha en fin dag! pussåkram


Halftime!

Goddag!
Halva veckan är gjord och snart nalkas det helg igen! Jag gillare!
Måste erkänna att jag är lite lemmen från gårdagens joggingtur?! sen har jag också under natten utvecklat något som jag inte gillar så värst mycket, nämligen en ond hals och en röst som försvinner med jämna mellanrum + en dryg rethosta som vägrar att ge sig! Blir jag sjuk nu då bryter jag ju ihop! Inte okej, inte okej alls!! Peppar peppar!

Jobbet idag gick lika snabbt och smidigt som vanligt! Nyss hemkommen och nu har jag miljoner saker att göra innan loppan ska hämtas på dagis! Borde, städa, tvätta, tömma diskmaskin, gå ut med turbo på en promenad, sortera ut ur loppans garderob då hon nu har vuxit till storlek 80/86 där omkring! Harregud, hittade en body igår (storlek 50) har min lilla prinsessa verkligen vart så liten!?

Aja jag måste sätta igång om jag ska få något gjort innan marodören kommer hem =P hahah! Näe då hon är ingen marodör, bara lite ;)
ha en fin dag! pussåkram :)


phuu!

Ännu en dag av denna vecka är förbi och idag har vart en bra dag! Jobbet sa bara swhosh och sedan var jag på väg hem, hämtade loppan på dagis och körde sedan hem min broder, loppan fick mellis ute på ludden och sedan åkte vi hem för att hämta upp Alexander och sedan blev de en repa på coop för att handla lite food!
Väl hemma bjöds de på middag och sedan blev de en joggingtur för mej medans solen lyste, riktigt skönt måste jag säga :) När jag joggat klart så joggade jag förbi Rebecca och blev kvar där tills nyss på lite kaffe och skitsnack! Himla trevligt!

Nu ligger jag bänkad i soffan och kikar på äntligen hemma, ska strax hoppa in i duschen och sedan kallar sängen! Är galet trött faktiskt! Men de går bra :)
Imorgon är det jobb på dagen och sedan bus med loppan och sen på kvällskvisten nalkas ännu en fotbollsträning, denna gång får vi träna ute på våran "hemmaplan" himla skönt att ha träningarna i holmsund måste jag erkänna!! Sen avrundas kvällen med Barcelona-Milan med bäste laget! Ännu en bra dag att vänta :)
Bra dagar är som bra helt enkelt! Mer av det kan jag tycka!

Nu är det bäst att jag hoppar i duschen!
Hoppas ni haft en fin dag! Pussåkram


Saaturday night!

Goddag!
Idag är en bra dag, började morgonen med en tur ut till mor och far, väl där så satte jag ner loppan i vagnen och sedan powerwalkade vi ett varv runt udden, himla skönt att komma ut sådär på morgonkvisten, tror inte klockan var mer än halv 10 kanske. Sen bjöds de på kaffe och bus innan vi åkte vidare!
Vi begav oss sedan till min farmor och farfar och loppan fick lunch och så blev de ännu mera bus! Sedan direkt upp till staden för att gå på bolaget och givetvis stannade vi till och kikade på lite andra ställen också :)

Sen på vägen hem svängde vi förbi Rebecca på lite mer kaffe och skitsnack :) Himla trevligt!
Nu har jag nyss klivit ut ur duschen och ska börja göra mej i ordning inför kvällens galej! kommer bli awesome kan jag lova :)

Så strax landar min mor här och hämtar poppran min och sedan är det bara att switcha om och sedan kör snälla Rebecca upp mig till Carro :)
Ha en superbra lördag! Vi ses i dimman ;)


Awesome!?

Sköna fredag, började denna helg med städningen som aldrig blev av igår, men de gick ändå fort och sedan begav vi oss till staden, jag hittade lite smått å gott så som en ny bh, en tröja, en ny ögonskuggeprimer och två ögonskuggor =) loppan fick sig även några nya tröjor då hon har växt ur nästan hela garderoben ;P hon är så himla lång att allt har blivit för kort i både ben och armar! sen blev de en tur förbi Britt-Inger och Sven, loppan fick middag och det blev lite kaffe och skitsnack!!

Nu är vi iaf på hemmaplan och jag å Alex har fått i oss middag (sallad från coop) :P Nu har vi hyrt en film, arne dahl, europa blues och kvällen blir/är sjukt lugn! Måste ju ladda batterierna inför morgondagens galej ;) haha

Näe nu måste jag återgå till att kika på filmen så jag inte missar något viktigt,

btw, detta är 3 gången vi hyr denna film! Tidigare försök har alltid resulterat i att vi somnat (filmen är ju ändå 3 timmar) och eftersom vi hyr via tv'n så har man bara tillgång till filmen i typ 20h såå ja tredje gången gillt! Inte somna nu!
Trevlig helg! Pussåkram


Synd

Jag fick något il såhär på kvällskvisten, kanske kom detta il pga att jag skippat torsdags städningen, kände som att något vettigt borde jag ju kunna få gjort!? Såå jag drog ut hela min garderob på golvet och började rensa och vika, nu är jag äntligen klar och jag har lyckats slänga mer än en full sopsäck, så nu ser det tomt ut när man öppnar mina garderobsdörrar! Men ändå skönt för nu kan jag börja fylla på med lite nytt =) är i vanliga fall väldigt sparsam och slänger sällan kläder även om jag inte använt dom på över ett år!! Men nu kändes det bara skönt, för mycket av det jag slängde bort var pga att dom är för stora, å jag har ju inte direkt något behov av att vilja fylla ut dom igen! Så hejdå med det!!

Sen har jag också en liten synd! Jag köpte en jacka idag, igen! Jag äger nu över tio jackor och det må kanske kännas lite väl för just jackor, men jag tycker som om det på något vis! Å sen kam jag faktiskt säga att jag använder alla lite nu och då, det är ju inte så att det finns någon jacka som jag inte använt på över ett år iaf!! Då är de ju som okej tycker jag!!
Aja klockan rann iväg så nu måste jag släcka lampan så jag inte är heeeelt död imorgonbitti!! Pussåkram


I heard u were a wild one!

Nyss hemkommen från kvällens träning, kroppen kändes som en pina men efter en stund så började kroppen fungera och träningsvärken försvann för en stund :) träningen gick iaf bra och det var riktigt kul att få komma ut och spela "riktig" fotboll :)
Nu är jag iaf på hemmaplan och ska strax krypa isäng så jag är Piggelin imorgon!! För imorgon är det ju sweetfriday :) magiskt va skönt de känns!
dooock har jag gjort samma misstag som förra veckan, skippat torsdagstädningen, not good!! Kanske gör ett ryck ikväll? ;P eller?
Näe sovgott, Pussåkram


Sooon to be!

God eftermiddag!

Jobbet idag gick finemang kan man väl säga.. Efter jobbet tog jag en promenix och sedan plockade jag upp Loppan och så gick vi hem!! Rikigt skönt väder ute ju :) Vår Vår Vår :):)
Väl hemma bjöds det på mellis och sedan åkte vi till staden för att köpa galonisar åt loppan, tidigare försök har inte gått nå bra då alla mindre storlekar är slut.. Men idag hittade vi iaf ett par galonbyxor..
Dock är ju jag sån att jag har svårt att gå på olika affärer utan att hitta något till mig själv, så en jacka fick följa med mig hem idag =) Väldigt fin måste jag säga! Dyr men fin ;P

Nu är vi på hemmaplan, har ätit middag!
Ikväll väntar träning, fotboll utomhus! Sjukt kul att få komma ut :) Dock är jag lite oroad över hur detta ska gå med min moster träningsvärk, meen de löser sig.
Efter träningen blir det järnet hem och sedan snabbt in i duschen för att sedan krypa isäng :) 
Sen imorgon är det freeedag :) Wonderful!!

Helgen kommer bli awesome, först fredagsmys för hela slanten och sedan på Lördag så är det lagfest med bäste laget, vi lyckas nog alltid styra dom absolut bästa galejen, om än lite spårat men ack så roliga!
Måste nog dela med mig av våra knep så att alla får ha lika roligt som vi alltid har.

Nu ska jag busa lite med Sveis innan det är dags att klä om till fossikläder!
ha en mysig kväll! Pussåkram


Hmm?

Frågan är ju om jag kommer kunna gå imorgon?? Först 30 min fys och sedan 45 min davenport på det!! Min kropp värker redan så jag vill inte veta hur sen kommer må imorgon!! Meeen det är ju bra värk iaf =D
Nu har jag nyss bäddat ner mig i sängen och hade tänkt slå på lite musik att somna till, "sleeplistan" på spotify ;)

Imorgon väntar jobb och det känns helt okej, bara två dagars jobb innan det är helg igen ju!! Dessutom bara 4 timmars dagar så jag skulle ju kunna säga: 8 timmar till helg!! Heja!!

Näe bäst att släcka ner och göra natt innan klockan rinner iväg på tok för mycket, hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram :)


Lunchtime

Började fundera på lunch och vad damen skulle kunna tänka sig att äta, tittade i kylen och blev lite sopen. Vi har typ ingen mat.. Så jag satte loppan i vagnen och så begav vi oss till coopra för att handla lite
(å gud så skönt det var att komma ut och få lite friskluft)
Sen när vi kom hem så satte vi igång och börjar laga lite mat, idag bjöds det på spagetti och köttfärssås, mums tycker jag och mums tycker loppan också!
Så nu har vi nyss ätit lunch och jag har just lagt ner damen i vagnen för en liten powernap! Medans hon sover funderar jag på om jag ska tvätta soffkläderna. Men samtidigt kändes det Gaaalet jobbigt, men jag får väl fundera en liten stund =P Det skulle dock behövas kan jag tycka.

Nu ska jag sätta igång med lite nytta, sista dagen jag är hemma ju för imorgon väntar jobbet igen! Å jag har alla sängkläder och handdukar i tvättstugan som väntar på att hängas på tork så jag måste sätta igång.. 
Pussåkram


Pretty sweet

Äntligen, vi är frisk!! Inget spår av magsjukan finns kvar :)
Loppan vaknade tidigt imorse och vi har tillbringat tiden mysandes i soffan med vakna med the voice på tv'n och nu har Svea rally med dockvagnen medans jag fortfarande sitter bänkad i soffan och har kokat mig en kopp kaffe!

Inga större planer för idag, förutom att jag ska åka och hämta hem min farmor från lassa vid två!
Imorgon sen så väntar dagis för loppan och jobb för mig, två korta dagar innan det är dags för helg igen :)

Sen är det förhoppningsvis min sista vecka på det stället innan jag rör mig vidare. Allt är inte helt spikat så de är därför jag inte gett/ger er mer info än så :P
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan återgå till att mysa med loppan! Ha en fin dag Pussåkram


Arg VS glad

Tog kort på Svea idag med kameran som sitter fram på telefonen = hon kunde se sig själv, Svea valde då att göra sin argaste min och efter hon sett de första kortet kom ett gapskratt och så uppstod kort nummer 2!!
Underbara unge!! <3



Piggelin!

Gokväll!

Idag har vart en lugn dag och jag har vart sjukligt trött hela dagen (eftersom jag spenderade större delar av natten vaken nära toaletten) Men dagen flöt på och det gick som bra ändå, autopilot kanske!?
Iaf magsjukan har vi inte sett skymten av på hela dagen och det känns ju ofattbart skönt! tidig morgon var sista "gången" för både mej och loppan! Men vi blir hemma imorgon också och kurerar oss helt :)

Idag har jag ändå fått lite nytta gjort, efter nattens toavisiter så mådde jag som bra, ut med det gamla och in med det nya.. typ.. Så jag har hunnit plocka undan lite och tvätta några tvättar! Superbra tycker jag!
Imorgon blir också bara lugnt, känner mej rätt utpumpad så jag röstar för barnprogram och mys i soffan hela dagen lång :)

Nu ligger jag ner bäddad i soffan och kikar på Milan-Juventus och bara känner lugnet, Sveis sover och Alex likaså. "endast tomten är vaken"
Jag borde gå och lägga mej, men jag har som passerat trött gränsen och rakt igenom övertröttheten och hamnat på pigg igen!? Fråga mig inte hur det funkar men så är läget.. Har ju dock slummrat en liten stund med Sveis idag på dagen.. Tydligen gjorde det susen!

Men jag hade tänkt släcka ner och kika igenom newbody katalogen som jag fick hem idag, vet dock redan vad jag ska beställa men de kan ju vara trevligt ändå och kika om något spännande kommit in
(Så är du intresserad av att köpa newbody, hör av dig) 
och sedan så kryper jag ner i sängen som förövrigt är renbäddad och vädrad idag så jag antar att jag kommer sova som en gud! Men det är ju inget jag klagar på om jag säger så! Sen så sussar loppan där inatt också och det är ju hur mysigt som helst, gillar inte att sova själv hela tiden, sen är ju Svea världens mysigaste på morgonen också!!

Näe nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen, hoppas ni haft en fin dag i solen!
Pussåkram


Day2

Godmorgon!

Har vart en lång natt men nu har det vart lugnt på morgonkvisten, vilket känns skönt!! Jag är dock så trött att jag håller på storkna!! Men de går nog bra ändå :P
Loppan börjar också bli piggare och det känns ju mest bra! Tycker vi haft nog med svängar magsjuka nu!! Men vi blir hemma imorgon också som en "recovery day"

Trots magsjukan så är lillan pigg och glad så vi har busat och ritat hela förmiddagen, även sett massa barnprogram på tv och myst i massor!
Nu börjar det bli dags för lunch för damen, men tvivlar på att hon vill ha någonting men men!! Sedan medans loppan sover hade jag tänkt försöka tvätta lite!
Annars blir det en väldigt lugn dag!!
Men nu vet ni iaf att det är bättre :)
Så imorgon hoppas jag att vi är helt kry!!
Ha en fin dag, btw.. Vilket väder det ser ut att vara ute, typiskt att man ska vara sjuk! Aja Pussåkram


Vab!!

Goddag!
Fick åka och hämta hem en liten sjukling från dagis idag innan lunch. Nu ligger hon och sover och jag roar mig med datorn och hade väl tänkt uträtta någon form av nytta när jag ändå är hemma dock känner jag mig inte helt kry men de ska nog gå bra ändå!! Nu har jag nyss laddat batterierna med lite annanas och digestive och givetvis en kopp kaffe :) Så nu känner jag mig lite piggare iaf :)

Men överlag så blir det en lugn och skön hemmadag idag och likaså imorgon! Inte många knop står på schemat, bara pyssla om min sjukling!
Det är ändå lite komiskt, varenda gång Sveis har vart sjuk så har det vart kring den 20:e! Någon vabdag har alltid vart den 20:E och gissa vad, imorgon är det den 20:e.. verkar som att det aldrig slår fel!
Men men, nu ska jag skynda mig att plocka undan lite i köket innan loppan vaknar :)
Hoppas ni slipper magsjukan!
Pussåkram


Arla morning

Godmorgon!!
Vaknade inte super pigg idag måste jag ju erkänna, min hals är ond och vanlig huvudvärk har blivit huvudvärken from hell!! Misstänker även att febern lurar runt hörnet, men jag åker på jobbet i förnekelse ;D nä men blir jag sämre så måste jag väl pallra mig hem!

Nu ska jag mysa lite med Sveis innan det är dags att börja bege oss mot dagis och jobb!!
Ha en bra dag :)
Pussåkram!!


Jag älskar dig

Helt sjukt vad mycke glädje och lycka du skänker mig!! Jag älskar dig så otroligt mycket min lilla skatt =)

 


effektiv dag!

Gokväll!!
Idag har faktiskt vart en ganska effektiv dag, började dock dagen väldigt lugnt och skönt! Sedan körde vi upp min farfar till sjukhuset, han skulle hälsa på farmor. Sedan åkte vi vidare och tvättade bilen, spenderade över 1 timma i "tvättkö" men de gick bra och bilen blev ju himla ren å fin tillslut :)

Sedan åkte vi förbi biltema en sväng innan vi rullade hemmåt. Väl hemma så körde vi in bilen i garaget och började tona rutorna på bilen, himla bra blev de ju faktiskt.. Sedan fick sig bilen en storstädning så just nu i detta skede så blänker den både ut och invändigt :) superfint :):)

Kvällen avslutades sedan med middagsbjudning i Obbola, Tacos blev det och gosse vad mätt jag blev :)

Nu är vi på hemmaplan. Loppan sover och jag måste erkänna att när jag låg i sängen med henne och läste en saga så slummrade jag också till!! Så jag är väldigt tröttelin ikväll.. Fick dock slita mig upp eftersom jag har tvätt i tvättstugan som måste upp (justja, jag hann även men en heldel tvätt idag också)
Sen har jag en hund som måste ut och en sambo som jag måste få liv i så han tar sig på jobbet!! Så sovandet får helt enkelt vänta någon timme =P

Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram


Söndag

Så var det söndag igen, gud vad alla helger går fort!
Igår hade jag besök av Jon, linda och lindas pojkvän.. Himlarns trevligt var det minsann :)
Linda har jag inte sett sedan jag var typ 14 år så de var riktigt kul :)

Sen åkte jag upp till Rebecca en stund och kikade på när hon och evve drack vin :P Blev massa skitsnack och klädval inför kvällen!! Också väldigt trevligt! :) Måste ringa Rebecca snart och höra hur dagsformen är ;)

Sen åkte jag hem och gjorde mig en stooor fruktsallad och så blev de en film på det! Dock somnade jag efter bara en liten stunda av filmen och när jag sedan vaknade så var den slut 10 ggr om =P

Imorse vaknade jag iaf pigg och alert och känner mig som utvilad :) riktigt skönt!
Idag är det ju världens väder ute så jag tänkte ta loppan och åka och kika på målgången av vindelälvsdraget, det kan ju kul, kanske gör jag debut nästa år i draghund?! hahaha maby baby ;)

Näe nu ska jag ta och slänga mig i duschen och sedan bege mig ut i det fina vädret!
Hoppas ni haft en superkalas helg och att ni har en fin söndag! Pussåkram


Shit!

Gokväll!!

Kvällens träning bestod av ett pass med davenport!! Gosse vilken träningsvärk jag kommer att besitta imorgon!!
Jag har fan inga muskler på min kropp.. Magiskt att man kan vara såå sjukligt svag som jag är just nu, det enda jag har lite av är framsida lår och vader men heela överkroppen är TOTALT muskel lös!
Illa! Detta bara måste jag ta tag i, gärna omgående för såhär kan jag ju ej ha det :P haha!!


Nu hade jag tänkt slänga mig i duschen och sedan ska jag krypa isäng och imorgon är det äntligen fredag :) Blir en skön jobbdag och sedan hade jag tänkt mig ut och jogga en sväng innan jag hämtar lopperdipoppan på dagis!
Sen är det helg på rikt :)
Helgen blir iaf en lugn och mysig helg med inga större ansträningningar, bli väl lite träning och sedan en massa massa mys hela helgen lång :)

Näe bäst att jag skyndar mig lite innan klockan rinner iväg alldeles för mycket!! Jag har alltid en tendens till att säga att jag ska isäng i tid och sedan vips så är klockan över 12 =P
Hoppas att Svea inte får för sig att vakna 20 över 5 imorgon också, det skulle ju kännas sjuk omotiverande!
Näe nu pladdrar jag bara!!
Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram


Seriöst?!

Imorgon är det fredag, igen! Inte för att jag klagar! För det för jag verkligen inte, ni som känner mig vet huuur mycket jag älskar helger :)
I helgen får jag dessutom finfrämmande enda från Dalarna aka Säter!!! Kalastrevligt!! :) var några år sen sist!!

Loppans 18 månaderskoll idag gick finemang och lika så mpr sprutan!! Hon är så duktig så :) just nu har jag alldeles precis lagt Svea och hon sover redan som en stock, ikväll väntar träning och sedan hoppar jag direkt i säng så jag får vara piggelin till helgen :)

Nu ska jag slappa lite innan träningen kallar!! Ha en bra kväll pussåkram


Stickat

Att ha någon i familjen som kan sticka är alltid ett plus i kanten!! Tusen tack Britt-Inger för det :)


Onsdag

Gokväll!!
Planen för ikväll var ju träning med pga att ingen kan ha svea ikväll så blev det inte så!! Men men de är ju inte så mycket att göra något åt, istället ägnar jag kvällen åt massa mys med loppan innan hon ska krypa isäng :)

Idag har Svea fått nya skor av sin gammel farmor och farfar och jag kan ju meddela att dom verkar vara sjukt bra! Det är en timberland känga, gore tex!! Grymma skor måste jag erkänna, söta också för den delen, bjuppar på en bild :)
Näe nu ska jag ägna mej åt loppan!!
Hoppas ni haft en bra dag!! Pussåkram


Tisdag

Imorse vaknade Svea lite väl tidigt kan jag tycka, innan klockan 6 var vi nog uppe, vid 7 ringde Nancy och meddelade att jag var tvungen att åka till karusellen och jobba för hon som är där va sjuk, så jag tog loppan under armen och begav oss iväg!!
Gillar dock inte att vara på andra ställen än där jag brukar vara! För kommer man till ett nytt kök så har man ju ingen koll på deras rutiner eller vars alla saker finns! Men men jag har ju vart här någongång tidigare så de går ändå hyfsat bra!
Så idag jobbar jag till 3 och just nu har jag en lugn stund så passade då på att kika lite på phonen!
Men nu ska jag återgå till jobbet! Ha en bra dag!!
Pussåkram =)


Sweet!!

Gokväll!!
Idag är en himla bra dag!! var på möte idag efter jobbet vilket resulterade i ett nytt jobb, så himla bra:) så från och med 4:e april befinner jag mig troligtvis på ett nytt ställe, dessutom så är denna tjänst heltid vilket gör en stot skillnad på lön:) för nu jobbar jag ju endast halvtid, med andra ord.. superkalasbra!!
Kvällen har jag ägnat åt ett fyspass och sedan möte på det, men nu är jag på hemmaplan igen!
Hade strax tänkt bädda ner mig i sängen i hopp om att vakna pigg och glad imorgon! =)

Kan också meddela att gud så skönt att sova i sin egna säng!! Loppan var helt lyrisk över att vara hemma igår, när jag frågade om vi skulle gå och lägga oss så kom världens glädjetjut ur henne och hon sprang till våran säng och la sig!! Så vi bäddade ner oss och bara mös och vips så sov vi :) detta är ju något som väldigt sällan händer, att sova uppskattas aldrig av Svea, varesig det är i våran säng eller hennes!! Det är alltid bök med att få damen att somna! Men igår då var hon glad över att få bädda ner sig i våran säng :)
Näe nu kallar snart sängen igen!! Sovgott pussåkram


Lördag

Idag är sista dagen här för imorgon åker vi hem till holmsund, vi har hunnit med skoter, bus, pulkåkning, motion, god mat och trevligt sällskap!!
Igår satt jag och spelade memory med min käre bror hela kvällen lång :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe efter en sömnlös natt innan vi kickar igång även denna dagen!

Hoppas ni ha en bra helg!


I I I

Du är värd så jävla mycket bättre


Hemavan - on our way

Sådärja, då var vi på väg till Hemavan :) vi befinner oss just nu i Lycksele så att påstå att vi snart är framme skulle ju vara en ren lögn!! Men vi är på väg iaf och "so far so good" men vi har ju som sagt en bra bit kvar!! Så ni kan ju hålla tummarna för att detta ska bli en bra och trevlig busstur istället för den längsta och drygaste jag någonsin gjort!! Heja Svea heja!!
Just nu sover damen iaf så nu tänkte jag också ta en powernap!
Uppdatering kommer väl med jämna mellanrum :) Pussåkram


Nervöst!

Gokväll!!
 
Idag har det vart fullt upp hela dagen, direkt när jag slutade jobbet så åkte jag hem för att börja göra iordning inför imorgon, men just när jag börjat så knackade det på dörren och där stod min söta farfar, farmor hade förmodligen fått en stroke imorse och åkt ambulans in till sjukhuset! Så jag och farfar åkte upp för att kolla hur det var med henne och vad som sker! Väl där så är hon ändå relativt pigg så vi surrar lite och bara är där som lite sällskap! Min söta finaste farmor :)

När vi kommer hem så kör jag hem farfar och sedan åker jag hem för att börja med packningen, nu ex antal timmar senare är jag klar och nästintill färdig :) bara lite små fix kvar som jag får försöka hinna med imorgon, vet dock ej hur eftersom jag slutar 13 och bussen går 14 från staden så direkt jag slutar måste vi åka!
Meeen de löser sig :)
Måste hämta vagnen och Sveis utekläder som blev kvar på dagis (alex tänkte inte på att ta hem detta)
Sen packa ner lite food till mig och damen sen är jag så gott som redo ;)
Jag börjar dock bli en smula nervös och tankar ploppar upp i min hjärna som: "vad har du gett dig in på" typ!! Meeen tur att Sveis (oftast) är snäll! Så de ska nog gå finemang detta :)

Jag lovar att hålla er uppdaterade över hur vi roar oss sittandes still på en buss i sisådär 6 timmar!! Tjjoohooo!
Nu ska jag hoppa isäng så jag är piggelin imorgonbitti!!
Sovgott pussåkram


Superbra!

Jag fick ledigt fredag vilket innebär att jag och Sveis sätter oss på bussen till Hemavan imorgon direkt efter jobbet :) Underbart skönt det ska bli :)
Bäst att packa och göra allt klart idag då för jag slutar 13.00 imorgon och bussen går 14.10 från staden.
Frågan är ju hur i hela friden jag ska packa för att försöka få med mej allt?! I have no ide! Allt i från blöjor till boben ska ju med, vagnen likaså.. Ja harregud vad mycket packning det blir!! Hoppas allt rymms i bilen påvägen hem bara! Men men det blir nog bra det tillslut :)
Ska sätta mej och skriva en packningslista så att jag verkligen får med mej allt viktigt!
Ha en bra dag! Pussåkram


Hemavan!

Står i valet och kvalet om jag ska bege mig till hemavan på torsdag eller fredag!
Det som väger lite negativt är ju att det känns ju inte hyyyper spännande att sätta mig och Svea på en buss i 50 mil å dessutom försöka hålla damen nöjd under resans lopp och försöka få till det med mat osv under resan också!!
Meen jag tror nog att det bli så att vi åker, när vi väl är där så lär det ju vara toppen :)
Sen får vi ju åka bil hem också för den delen så de är ju himla bra :)

Så det positiva överväger ju det negativa kan jag tycka :)
Sen om hon är missnöjd på bussen får väl jag och resterande medpassagerare gilla läget om hon skriker, det tar ju bara 6 timmar ;D hahaha!! Så överväger du att åka buss till hemavan på torsdag klockan 14.10.... tänk om tänk rätt ;D
Pussåkram


Tips!!

Jag tänkte tipsa er om en sak som en annan tipsade mej om! Nämligen Celsius!
Det är en dryck som man tydligen ska bli smal och pigg av!! Hur som haver, jag prövade en och direkt efteråt så hade jag beställt hem några stycken så det alltid skulle finnas tillgängligt här hemma!
Sen om man blir smal av dom de vettetusan, men gosse va pigg man blir! Heeelt sjukt.. Jag blir super speedad!!
Sen är dom god också =) Å det är inge onyttigheter utan det är rent och ärligt bra skit :)

Såhär står det om man läser om dom:

Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetanskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans. Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier. Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare.

Celsius innehåller varken socker, fruktos eller kolhydrater då Sukralos används som sötningsmedel (insulinkurvan förblir intakt). Det tog flera år att forska fram den blandning, Metaplus™, som finns i Celsius då målet var att kunna höja metabolismen på bästa sätt med naturliga ingredienser!!


ryggen som borde sitta på en 80åring!

Gokväll!! min rygg blir bannemej bara sämre och sämre, de senaste året har jag haft ont i ryggen lite nu och då men de har som vart på en okej nivå.. Nu dessvärre så börjar de bli långt ifrån okej. Jag vaknar på nätterna lite nu och då för att jag har så äckligt ont och när jag då ska försöka lägga mig på något annat sätt så går det inte för typ hela ryggen har låst sig och de gör så ont så jag kan inte vända mig och lägga mig på andra sidan. Detta resulterar i att jag sover som en kratta och känner mej trött och hängig jämt! Sen kan jag också meddela att senaste veckan måste de ha blivit yttligare lite sämre för nu gör det nästan ont bara av att jag andas.. Kanske är dags att jag bokar in mig hos någon duktig ryggdoktor som kan trycka allt till rätta!?
Tror bestämt att jag ska ringa direkt imorgonbitti och försöka få en tid typ omgående!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan och kikar på tv och funderar på att krypa isäng så jag kanske är lite utvilad imorgon, om jag får sova inatt dvs!! Sovgott!
Pussåkram


120303

Godmorgon!
Började dagen med en skön sovmorgon och sedan när jag vaknade så kilade jag över till "grannen" och solade lite =) himla skönt!! Nu sitter vi bänkade i soffan och väntar på att Svea ska vakna så vi kan bege oss in till staden, min mormor har nämligen utställning så vi ska dit och kika på tavlor och mingla!

Sen ikväll blir det kanske vin och utgång med Sofie!! Himla kul kan jag tycka!! :)
När nu ska jag göra mig klar så när Svea väl vaknar så kan vi åka! Ha en fin dag!! Pussåkram


Skönaunderbarafredag!!

Goddag!!

Idag har jag haft en sjukt effektiv dag :) jobbade först på mitt jobb, efter en timma ringde dom från Obbola och jag fick pinna över dit och fortsätta jobba där, sen hem och storstäda inför helgen (sjukligt skönt att ha de städat innan helgen)
Sen åkte jag ut till min mor och far och där fann jag min bror som jag släpade med ut på en joggingtur i det härliga vårvädret (blåsigt men fint)
Sen direkt och hämta ut en paket på posten för att sedan hämta loppan på dagis :) Nu är vi på hemmaplan och har officiellt gjort helg :) Älsklingen är ledig ikväll också för den delen :) sweeet :):)

Ikväll blir det mys med mina hjärtan för hela slanten, sen en bra film och en stor fruktsallad :) mums!

Nu ska jag slänga mig i duschen innan vi ska hitta på något spännande bus!
Pussåkram

Trevlig helg btw =D


Friskelin

Svea är nu återställd och det är full rulle igen här hemma :) skönt tycker jag!!
Jag har nyss kommit hem från kvällens fyspass och det känns alltid lika bra när det är gjort :)
Nu ska jag strax slänga mig i säng så jag är pigg imorgon =) det är ju faktiskt fredag!! Denna vecka har ju gått så sjukt fort eftersom jag vart hemma dom första tre dagarna!! Men men, helgen är ändå något speciellt då vi alla är lediga!!

Näe nu ska jag skynda mig isäng!! Pussåkram :)

Btw, imorgon efter jobbet ska jag åka och köpa massa god frukt så jag kan göra mig en stor fruktsallad, guuud så gott!!


RSS 2.0