SaraIdaSofia! -

One single day!

Denn vecka blev en dags jobb, å denna dag swischade bara förbi! Nu är jag på hemmaplan och vi har just svalt middagen, ikväll bjöds det på risotto! Riktigt gott måste jag erkänna! Nu sitter vi bänkade i soffan och myser framför lite barnprogram!
Dock blir detta en kort helg, jag jobbar nämligen söndag! Kändes väl ändå helt okej med tanke på att jag inte vart på jobbet på hela veckan men ändå surt på något vänster!! En söndag är ju ändå en söndag! Sen jobbar jag måndag, tis, ons, fre, lör, sön, mån kommande vecka, Stängning dessutom!

Nu ska jag återgå till fredagsmys med mina bästa! Ha en fin kväll! Pussåkram!!


I'll never forget!

Godmorgon!

Svea vaknade vid halv 8 imorse och var då på ganska bra humör, dock är dom där förbaskade blåsorna kvar vilket resulterar i att hon vill inte äta eftersom hon har så ont i munnen, men hon har knåpat och kämpat med en macka hela morgonen och det är ju bättre än inget, välling ville hon inte ha utan nöjde sej med ett glas vatten men hon får ju i sig nått iaf!

Idag blir återigen en lugn dag hemma med Svea i hopp om att hon blir frisk så hon kan gå på dagis snart!
Min mjuka pepparkaka som jag bakade igår visade sig vara borta när vi klev upp imorse, min käre man verkade tycka om den! ;P dock var ju min tanke att den skulle räcka längre än 1 dag :P haha men men får väl baka en ny någongång :P

Nu ska jag bädda ner mej med Sveis i soffan och kika på händige manny!
Hoppas ni får en fin dag! Pussåkram


Bakningen

Haha skrev en rubrik för inlägget men ångrade mej ganska fort då jag läste den! Planen var baksuget men de lät inte så himla super bra :P haha

Idag är jag hemma med Svea igen som åkt på höstblåsor, feber! Med detta kommer gnäll gnäll å mer gnäll!! Å eftersom hon har blåsor fulla munnen så vill hon inte äta vilket resulterar i en energi som ligger på minus 3!!
Men men nu på eftermiddagen har hon vart lite piggare men blåsorna är kvar så vi blir hemma imorrn också!

Jag blir äckligt rastlös av att bara vara hemma å inte göra något alls så dig har jag tagit tag i en del här hemma! Har bakat scones åt loppan och en mjuk pepparkaka åt mej å Alex som kvällsfika! :)

Imorgon kommer mina fina gardiner som jag klickat hem från jotex och även nya kuddfodral till nå små kuddar vi har i soffan (gardinerna ska sitta i vardagsrummet) så det blir en liten uppfräschning såhär på höstkanten!

Nu ska jag ägna mej lite åt Svea innan de är dags för damen att sova! Ha en fin kväll!! Pussåkram



Jag har vakat många nätter

Gokväll!!

Säsongens sista match är spelad och det blev ännu en seger!! Riktigt härligt!
Jag är så glad att jag har världens bästa lag och det har vart en riktigt härlig säsong å nästa år blir det div 3!
Jag minns första träningen efter att jag fått Svea, jag velade verkligen på om jag skulle fara dit eller om jag skulle lägga skorna på hyllan! Det första jag möttes av var "nu jävlar kör du" å de stöd som jag fick av er gjorde att jag släpade min feta röv dit träning efter träning, trots att jag var så hemskt otränad och sisådär 30kilo extra vikt!?! Å jag är så glad över att jag inte slutade utan tog mej i kragen och for på träningarna! Tack för den här säsongen och för att ni är utan tvekan världens bästa lag!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan och kikar på Beck! Är ledig imorrn och det satt inte fel vill jag lova!
Svea har feber (igen) och väldigt ont i munnen, hon vill inte äta (inte ens kvällsvälling) och hon är glöööödhet!! Till råga på allt så har termometern försvunnit i flytten så jag vet inte hur hög feber hon har! Men hon är skadat varm och alvedonen fyller inte sin funktion! Börjar va less på att se mitt lilla hjärta sjuk! Tycker att vindarna ska vända nu så att hon får vara pigg och frisk! Tycker vi haft nog med sjukdom faktiskt!

Imorgon blir iaf en lugn hemmadag med sveis, ska åka och inhandla en ny temp men mer än så blir det förmodligen inte!
Hoppas ni haft en fin kväll! Pussåkram


Jag är lyckligare nu!

Fredag och en efterlängtad helg är
Här! Kvällens planer var fredagsmys med sveis men istället har Svea vart grinig hela kvällen lång! Först trodde jag hon var trött men sen kom hon och kröp upp i min famn och sa Ajaj munnen! När jag då kollade in i munnen så ser jag maaaasssaaa blåsor fulla tungan, stackarn!! Att hon aldrig får vara frisk!?
Dock vet jag ju inte vad detta beror på men kanske höstblåsor eller nått!?
Någon som haft nå liknande på sitt barn som kanske vet vad dessa blåsor beror på?

Nu sover iaf sveis, om än om vaknar till lite nu och då å beklagar sig, men hon ligger då kvar i sin säng och myser/sover!
Vi "vuxna" sitter och ser fortet och bara känner lugnet innan Alexander ska åka på jobbet!
Trevlig helg!! Pussåkram


Men snälla! Kan de inte bara va enkelt!?

Gokväll
Ligger i soffan, har lyckats släpa min röv å handla och jag måste faktiskt säga att jag mår helt okej ikväll! :) men jag ska inte ropa hej!!

Dock så är jag nervös, förväntansfull, glad, spänd och allmänt stimmig!!
Kan dock inte dela med mej mer än så än heller! Men snart kanske :) imorgon eller på torsdag kanske ;) har ni riktigt otur så får ni kanske rent utav vänta tills efter helgen! Maximalt otur = aldrig ;D Näe men så illa ska de nog inte behöva vara :P

Nu ligger jag och ser på fruarna och känner lugnet! Loppan är feberfri och får gå på dagis imorgon även fast jag är hemma! Vill inte att hon ska vara borta för länge från dagis nu när det börjat gå så himla bra!
Nu ska jag återgå till mitt tv-tittande! Ha en mysig kväll! Pussåkram


Håller alla tummar å tår!!!!

Goddag!
Idag ligger jag nerbäddad i soffan och ja de är lite synd om mig! Jag har fått feber och denna feber är lite annorlunda! Jag har sådan fruktansvärd värk i hela kroppen, mer än vad man har när man har vanlig feber. Känns som att kroppen inte alls fungerar som den ska, å detta kände jag redan i söndags på matchen då kroppen inte orkade med ett skit (då visste jag inte att jag var sjuk) men under matchen så beklagade jag mej hela tiden om hur kroppen värkte och inte orkade ta mer än en löpning!
 
Aja hoppas det går över snabbt!
Just nu håller jag tummarna, kan dock inte säga varför men jag hoppas innerligt att detta kan leda till en förändring! Jag är just nu egentligen väldigt ovetandes men ett hopp har väckts och detta skulle vara så äckligt bra!! Så håll tummarna bara så kan jag meddela i ett senare skede vad detta handlar om ;D
 
Nu ska jag inta soffläge igen! pussåkram

sometimes!

Godafton!
Helgens jobb är nu avklarat och det känns ganska skönt att inte behöva jobba söndag =)
Ikväll blir det lördagsmys med mina bästa hela kvällen lång =)
Inte alls fel, sedan ska jag även vara chafför åt min mami å papi inatt någongång,
Imorgon väntar match, kanske säsongens viktigaste.. Vinner vi den så är vi klar för spel i division 3.. Jag är sjukt laddad och vi ska bannemej kämpa in i det sista!
 
Nu ska jag återgå till massa mys! Ha en fin helg! pussåkram

I will try my best!

Goddag!
Idag har vart en himla bra dag, so far!!
Började morgonen med lite tv, en kopp kaffe och dagens tidning! Loppan sov hos sin mormor och morfar inatt och kom hem där vid 8 snåret imorse!
Vi myste lite och sedan åkte vi och hälsade på min farmor och farfar! Där bjöds det på frukost och mer kaffe =)
Sedan var vi en sväng på coop och nu är vi hemma igen! Sveis har just somnat och jag har hunnit starta en tvätt och plockat undan lite här hemma!
Nu sitter jag här i soffan och känner lugnet och njuter av en ledig dag!
Igår släpptes första avsnittet av Sons of anarchy och ack så bra det var!!!!! Känns lite surt att måsta gå och vänta en hel vecka innan nästa =P men men så kan det gå! Helt klart den bästa serien jag någonsin sett!!!
 
Idag blir en mysig hemma dag hela dagen lång och sedan avrundar jag kvällen med fotbollsträning.. Träningarna som just nu består av två veckors tävlingar!! Sjukt kul!!
Näe nu ska jag fortsätta göra lite nytta här hemma innna Svea vaknar! Ha en fin dag! pussåkram
 

men charmigt värre

Stängningsveckan som vi har var 3:e vecka är bannemej långdragen och allmänt seg, men när man sedan jobbat hela veckan, hela helgen och det är måndag och man räknar ner minuterna tills att man tar två dagars ledig så känns det plötsligt som att tiden gått kalas fort!
Jag är iaf innan där, jag befinner mej mitt i veckan och har hela helgen och måndagen framför mig än! Men denna helg bytte jag med Ida så jag är ledig söndag och jobbar hennes söndag istället och det känns ganska bra måste jag erkänna :D
 
Idag efter en lång arbetsdag så kom jag hem till Världens gladaste lillskit och en sambo som lagat helstekt fläskfile, potatisgratäng och hallomi. Plötsligt blev vardagen en gnutta bättre =)
Nu sover loppan och jag har bänkat mej framför tv'n och inväntar landskamp! Hejja Sverige!
 
Våran match igår blev en riktig glänsarmatch och vi spelade äckligt bra fotboll och givetvis resulterade det i vinst!
Sen kan jag också meddela att Svea pratar allt mer och mer, nu i meningar och man kan förstå nästan allt hon säger. Hon berättar om vad dom gjort på dagis, vad hon åt till lunch och att hon åt mycket och att det var gott..
Hon tycker även att det är väldigt roligt att vara vaken så meningen som sägs oftast är nog "mii sova aldriiiiig"
Häromdagen blev hon sur på sin mormor för att hon inte fick prata med morfar i telefon och med bestämd röst sa hon; - Mii aldrig ringa mommo!
Ja hon är ganska charmig just nu och för varje dag sätts nya meningar ihop.. Att räkna är också något som hon tycker är väldigt roligt.. Just nu räknar damen till 11,
ja de va väl det jag hade att dela med mej en dag som denna! Pussåkram  

Så less...

Jag har blogg.se 's app på min phone.. meeeen de funkar nästan aldrig att lägga in nå inlägg.. utan den bara hänger sig!? Så sjukt irriterande att jag tror jag blir vansinnig! Man kan ju få en hjärnblödning för mindre måste jag erkänna!

Men anledningen till att jag fortsätter försöka är för att vips så går det utan problem och då tänker jag: - Ahh dom har löst det! Men icket.. Jag hade nyss skrivit ett långt och bra inlägg och inte ville det publiseras inte!!

Ja, jag har prövat att radera den och installera om den men de funkar inte heller!! Vänligen fixa detta, tack på förhand!!


Idag är jag och loppan hemma men imrogon väntar dagis/jobb igen! Men det blir en fånig dag och sedan är det helg! Laddar redan nu inför helgen som bjuder på knytkalas/kräftskiva här med massa gott å dricka!
Känner på mej att det kommer bli awesome! =)

Ser väl dock inte fram emot söndagen lika mycket kan jag väl påstå.. Av egen erfarenhet vet jag att dessa tillställningar brukar gå ganska vilt till ;D

Nu ska jag försöka få nå nytta gjort! Pussåkram


2 år!

Mitt finaste hjärta!!
2010-09-03















Nytt kapitel!

Loppans nya kost (glutenfritt) har resulterat i en helt ny tjej!! Magen har gått ner, tröttheten är borta, glädjen är tillbaka och gnället är borta!! Så otrevligt skönt :) även aptiten är tillbaka!! Tror aldrig jag sett hon äta så mycket som hon gör nuförtiden :P

Dock är det lite av en omställning och jag får läsa på typ allt jag handlar, men de går ju bra.. Man vänjer sig väl så småningom!!
Imorgon är det dags för kalas!! Våran tjej fyller 2 år!?! Tiden går för fort! Svea fyller inte år förän måndag egentligen men de kändes mer rimligt att lägga kalaset på söndag då alla är ledig!
Så idag blir det städning och bakning som står på schemat!
Ha en fin helg! Pussåkram


RSS 2.0