SaraIdaSofia! -

Huvudvärken utan dess like!!

Helgen är förbi och en ny vecka är igång!
Spelade match i söndags mot Hörnsjö och vi spelade så fruktansvärt bra! Äntligen fick vi visa att vi är det bästa laget i serien även om vi har fumlat till det några tidigare matcher! Riktigt skön seger iaf, vi spelade ut dom och kunde vinna med 3-0! :)
Dock så ramlade jag när jag sprang ihop med en annan spelare och smällde i bakhuvudet i marken svimmade av och vaknade av att jag hörde Chrille prata med mej, kunde inte se honom först men sen kom synen tillbaka och det enda jag fick ur mej var att jag ville av!
Sedan dess har jag haft en hemsk huvudvärk och nacken är helt stelopererad! Blev en sjujäkla smäll kan jag meddela! Men idag är det iaf lite hopp om livet =)

Nu har jag fikarast på jobbet och strax ska jag börja fixa inför lunch!
Hoppas ni har en bra dag!
Pussåkram


Sundaymorning!

Godmorgon!
Har haft en mysig morgon med världens bästa Svea! Vi har suttit bänkade i hennes "fatboy" som hon fick av farmor igår och sett på Disney channel!

Idag är det gameday, 16:00! Har precis laddat upp med dubbla resorb och havregrynsgröt :)
Loppan får tillbringa dagen hos sin farfar och sen ikväll blir det lugna gatan!

Återigen konstaterar jag att helgen går för fort! Imorgon nalkas jobb igen men eftersom jag trivs så bra på mitt jobb känns det ändå helt okej =)

Nu ska jag försöka hinna med nå nytta!
Pussåkram


you just have to love Fridays!

Så var det fredag igen och bara några ynka timmar kvar på dagens jobb :) just nu sitter jag och dricker kaffe och känner lugnet, fredagar är alltid dom lugnaste dagarna här på myrstacken för att det är alltid så många barn lediga på fredagar så i snitt är det väl 10 barn!
Men jag klagar inte! Kan va skönt med lite lugn innan helgen =)

Gårdagens utbildning gick finemang och jag kan nu allt som rör fakturahantering! ;P hann även shoppa lite inför Sveas födelsedag :) bilder kommer väl så småningom :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta av att det snart är helg!!
Hoppas ni får en bra helg! Pussåkram


Kort dag!

Helt klart värd shopping (alltid rea)

Http://campadre.se/tipsa/960725


Arla

Att kliva upp vid 5 varje morgon är nog jobbigt men att dessutom sova riktigt dåligt är ännu jobbigare!
I måndags var jag så trött att jag visste inte vars jag skulle ta vägen, skulle lägga Svea men kunde inte hålla mina ögon öppna, vilket resulterade i att jag vaknade strax efter 8 och kände mej totalt överkörd!
Ställde in träningen och gick å la mig igen!
Riktigt skönt att vakna på tisdag och känna mej någorlunda levande!

Igår blev det träning för hele slanten och sen på kvällskvisten fastnade jag framför Broadchurch, faktiskt helt okej serie måste jag meddela :)

Nu har jag lunch och sen väntar mer jobb, halva veckan gjord :) snart är det helg igen =)
Ikväll ska jag pyssla på med Sveas födelsedagspresent och även mixtra lite på hennes rum, ingen träning ikväll så får passa på att hinna så mycket som möjligt :P
Hoppas ni får en fin dag! Puss å kram


Ny vecka, nya förutsättningar!

Så befinner jag mig på jobbet igen och har sparkat igång en ny vecka!
Går denna vecka lika snabbt som förra så är det strax helg igen! Jag gillar helger måste jag erkänna, ska jag vara ärlig så gillar jag all form av ledighet faktiskt! =P även om det är helt okej på jobbet också!

I veckan har jag en hel del jag ska hinna med, måste börja på att fixa med loppans födelsedagspresent och massa annat samtidigt som jag ska hinna med jobb, träning, sömn, socialitet och bak!

Dessutom har jag blivit förkyld och det uppskattat jag absolut inte! Har verkligen inte tid att bli sjuk nu!

Matchen igår slutade med seger för vår del, 4-1 mot Mariehem och 3 ypperligt fina och viktiga poäng! Detta firades med bad i lövösundet och det vart en himla bra avslutning på helgen måste jag säga!

Nu är min rast slut så nu måste jag återgå till att göra nå nytta! Hoppas ni får en fin vecka! Pussåkram


Helgen som varit!

Så var även denna helg snart förbi och jag måste säga att helgerna går alldeles för fort! Helgen har vart trevlig och avrundades med pizza och att se Leo spela fotbollsmatch! Bra avslutning på en bra helg!
Nu ligger jag nerbäddad i soffan framför fire with fire!
Kvällen blir bara lugn och jag hade faktiskt inte tänkt göra allt för många knop! Kanske att jag orkar plocka undan lite, men det är gränsfall :P loppan somnade ovaggad för en halvtimme sen, helt knäckt liten tjej! :)

Hoppas ni har haft en trevlig helg!
Pussåkram


Äntligen helg!

Så var det helg igen, veckorna susar som bara förbi! Men det beror väl på att det är full rulle, är det inte jobb eller träning så hänger jag med världens bästa Svea! :)

Fredagen är också avverkad och den tillbringades ute på udden där det bjöds på riktigt god mat, åt så jag är mätt i 14 veckor! =) men helgen är långt ifrån över än! Imorgon väntar först hemma match och sen är det dessutom sandviksdagen!! Vi spelar hemma mot Nysätra kl 12 på sandviksdagen så kom och heja! =)
Sen på kvällen är det middag och galej med mitt kära lag! Kan inte bli annat än en bra lördag!

Hoppas ni får en bra helg!! Pussåkram


Bra jobbat Ida!!

Gokväll!!

Loppan har vart på dagis idag och det har gått lika bra som alltid =) Även mitt jobb har flytit på hyffsat bra, endast ett litet barn idag så jag har hunnit göra en hel del saker som behövs göra men som man i vanliga fall skjuter på i en evighet, så det känns ändå skönt! Resten av veckan blir nog lika lugn då det förmodligen bara kommer vara max 5 barn!

Efter att jag hämtat damen åkte vi på maxi å stor handlade! Så nu är kyl + frys ÖVERFULLA! Gött =) väl hemma blev det middag och sen massa mys framför barnprogram och några böcker!
När det sedan var dags för loppan att krypa i säng så argumenterade hon inte emot minsta lilla, utan vi kröp ner i sängen! Insåg ganska fort att hon kommer somna på studs och då skulle jag ha mkt tid att byta om och leta fram fotbollskläder till kvällens träning! Tji fick jag när jag vaknar 20:20 (träningen börjar 20:30) fick panikbyta om och så fort Alex kom innanför dörren åkte jag ner på SIKplan! Nyvaken och skadat trött gick träningen ändå bra!
Nu dock... Är jag på hemmaplan och är verkligen inte det minsta trött!! (Sov ju bara sisådär 1,5 timmar) Kommer förmodligen inte somna förrän seeent! Å det kändes ju mindre roligt då jag vet att väckaren ringer strax efter 5 (även hur sent jag somnar) Jippie! Bra jobbat av mej, istället bänkar jag mig framför Bond och känner lugnet och hoppas att tröttheten kommer så småningom!
Hoppas ni haft en fin dag! Pussåkram


Avverkat det sämsta!

Idag avverkade jag min absolut sämsta match på hela säsongen! Jag var trött slö och kunde fan inte slå en boll rätt! Ingenting fungerade!
Så ikväll deppar jag för min hiskeligt dåliga insats!
Nog om det!

Imorgon börjar verkligheten på allvar, jag börjar jobba 07:00 i bodbyn (5 mil härifrån) och Svea ska vara på dagis 06:15! Ska bli otroligt spännande och se hur det kommer funka såhär första veckan!
Men samtidigt ska det bli skönt att få lite mer rutiner och jag kanske inte behöver bråka vid läggdags varje kväll i över en timme!!!

Hoppas ni får en fin vecka, pussåkram!


RSS 2.0