SaraIdaSofia! -

Sjukdom

Gokväll!!

Det känns bannemej som att jag vart små sjuk av och till i flera veckor! Men denna gång är det feber och halsont som besvärar mej!!
Mindre kul måste jag erkänna!! Men men! Kanske bättre att det bryter ut så jag får göra bort denna förkylningsskit som går å sen va frisk!!

Så nu bäddar jag ner mej i hopp om att få bli frisk! Pussåkram


Tisdag

Har en ledig dag och den spenderas med bästa Svea :) super mys! Vi har hunnit mysa i soffan framför en film, vara ute i snön och busat, ätit mat och nu har nyss loppan vaknat från en powernap! 
Medans hon sov hann jag ta en sväng om med dammsugarn och skurmoppen så nu är det rent och fint Här hemma!! Tvätten är även startad och diskmaskinen är tömd! Det är ganska bra med lediga dagar för man hinner en hel del :) skönt att jag är ledig imorgon också ;D
 
Nu blir det att roa Svea och sedan får vi se vad resten av dagen bjuder på! Kanske blir det en tur till stan eller så kanske vi kommer oss för att baka något spännande!! Den som lever får se!!
 
hoppas ni har en fin dag!! Pussåkram

Still going strong

Har tillbringat hele dagen på Nolia och lirat boll och då menar jag hela dagen.. Från 8-17:30 men det var Riktigt roligt!
Imorgon blir det i samma anda, dock återstår det att se hur länge vi blir där!
8 delsfinal imorgon och då är det vinna eller försvinna som gäller!

Ikväll har jag bara vart på hemmaplan och myst med mina hjärtan!
Kikat på Mello och ätit gott, när loppan sedan skulle i säng så nynnades de coco banan coco banan blandat med
Lite rooompaaaa! Haha Lill-❤

Nu ska jag återgå till tv'n innan sängen kallar! 8:45 är det match på Nolia som
Gäller!!
Hoppas ni har en bra helg! Pussåkram


Sjukisar!!

Har vart hemma med Sveis som har vart vaken 2/3 delar av natten och haft ont i magen och när vi väl somnade så vaknade vi tvärt där efter och insåg att det var morgon å dags att kliva upp och då hade Lillvännen feber!
Nu på eftermiddagen har hon ändå vart pigg men inte vidare mat glad!
Hon har fått lite medicin mot magen så nu hoppas vi på resultat i blöjan :P
Samtidigt har jag en sambo som har vart till tandläkaren heeeela dagen(2 svängar dessutom) och som nu har så äckligt ont att jag lider med honom! Sällan han klagar över något alls faktiskt!
Så nu har jag två stycken att ta hand om här hemma!!


Lider med dej/er

Helgen är förbi och den har mestadels bestått av fotboll!! Både igår och idag har vi spelat Matcher! Nu har jag landat i soffan och ja det känns i kroppen att vi spelat endel boll!

Sista matchen så skadades två av våra spelare! Emma slet av hälsenan och Amanda vred knäet! Mindre bra! Jag lider med er! Krya på er! (Eller vad man säger)

Nu ska jag iaf inte göra nå många knop, sitta i soffan, sitta i soffan och sitta i soffan lite till innan sängen kallar!!
Imorgon väntar jobb och jag har min fantastiska stängningsvecka, dock ser den lite annorlunda ut eftersom jag tagit ledigt i helgen (för att spela ännu mer fotboll) men de känns ändå rätt skönt att ha en extra lång period utan helg jobb!!

Hoppas ni haft en fin helg! Pussåkram


RSS 2.0