SaraIdaSofia! -

Måndag igen!

Det är något speciellt med måndagar, å då menar jag inte i någon form av positivitet! En måndag är alltid en måndag och fördmodligen veckans jobbigaste dag :P hur ofta jag än försöker tänka att "jamen idag ska jag vara positiv"
Så slutar det alltid med måndagsångest och en trötthet utan dess like!! 
Nu är jag iaf nyss hemkommen och denna måndag är avklarad och ja, jag lever :) nu får jag strax besök och det väntas smidas planer och en sjukt bra fest att planera! Det är vad jag ska ägna min måndagskväll åt :) 
Hoppas ni haft en någotsånär bra måndag! Pöss
Älskade fredag!!

Så var denna vecka förbi och jag välkomnar helgen storartat!!
Helgen är som så ganska oplanerad och det enda spikade jag har är att gratta morfar på lördag-dag och sedan match tidigt som tusan på söndagsmorgon, eller aa klockan 9. Men det kändes tidigt hursomhelst!
 
Fick just beskedet att en av våra gymnaster har brutit armen idag och kommer inte kunna tävla nästa helg när vi åker till Gävle!! Sjukt typiskt.. det jobbigaste i denna sits är dock att jag det lilla offret måste hoppa in och tävla... Kändes ju sisådär.. Men det ska kanske gå bra, hoppas jag! har ju kört endel nu dom senaste träningarna och det mesta verkar sitta i bakhuvudet. lär bli succe eller katastrof. Den som lever får se ;)
 
Nu ska jag försöka få någon nytta gjort här hemma innan jag sparkar igång helgen!
Trevlig helg! Pussåkram

Diverse svagheter!

Jag har en hel del svagheter om jag ska vara ärlig! En av dom är att jag har sjukt dåligt tålamod och jag hatar att vänta! 
Tex som nu.. Jag har fått nytt jobb och då vill jag helst byta jobb igår! Inte behöva vänta till 1 januari! Kände ni vad långt bort 1/1-2014 kändes?! 
Å då sitter det absolut inte i att jag inte trivs på mitt nuvarande jobb eller så.. Tvärtemot! Jag trivs så sjukt bra här där jag jobbar nu! Men ändå så vill jag bara börja på mitt ny/gamla jobb! 

Hursomhaver.. Får vara ledig endel kring jul fick jag veta igår! Sökte ledigt redan i augusti och nu är det bekräftat! Jag får 12 dagars "jullov" 
Börjar ledigheten den 20/12 och börjar sedan jobba 2/1 igen! Kändes sjukt bra kan jag meddela :) så rent tekniskt har jag bara en månad kvar här i Bodbyn innan jag är tillbaka i kära Holmsund igen! Awesome 

Ha en bra dag! 
Puss

Kommer bli en skadat jobbig dag!

Vaknade mer eller mindre död imorse, har sovit som en riktig kratta och ville absolut inte kliva upp! Men men så kan de gå! Nu befinner jag mig iaf på jobbet och har just satt mig för att få i mig 15 koppar kaffe =P 
Gjorde nyss upptäckten att jag tagit med en halvtom snusdosa och ingen nässpray! Oh boy, this will be an interesting day!! 
Kändes väl sådär kan jag meddela!! 
Nu är det iaf klart med mitt nya jobb och 1/1-14 börjar jag jobba i Holmsund igen! Känns otroligt bra och det kommer bli en fröjd att slippa köra 10 mil per dag =) 
Annars har jag ärligt talat inget mer vettigt att säga, inte för att jag vet om det jag sagt hittills vart speciellt vettigt!! 

Snart helg! Pussåkram 


Det händer en hel del i mitt liv!

Godmorgon! 
Inatt har jag sovit som en klubbad heela natten, riktigt skönt och jag känner mej nästan utvilad idag dock så vaknade jah upp förkyld och en ond hals och det var väl inte lika charmigt! Men det är fredag imorgon så givetvis är detta en bra dag!! 
Befinner mej just nu på jobbet och har just satt mej för att ta en liten rast! Tänkte att jag skulle meddela att jag inom 7 veckor kommer att befinna mej på ett nytt jobb! Fick ett erbjudande i tisdags och det var omöjligt att tacka nej till! Känns hur bra som helst och jag ser verkligen fram emot detta! (Även om jag trivs sjukt bra här där jag är nu) 
Men detta kommer bli awesome kan jag meddela!! Ni får väl veta mer så
småningom :) 
Nu ska jag smälla i mig mitt kaffe å sen göra klart det sista innan lunch! Hoppas ni får en fin dag! Pussåkram
Confused!

Sjukt dåligt uppdaterat av mig såhär på senaste tiden men det har sina orsaker! Händer en hel del just nu och varken tid eller ork har väl funnits där! Men jag tänkte att jag skulle föröka bättra mej en smula! 
Måndag igen och en ny vecka att se fram emot! Kände ni dem falska positiviteten där? ;P 
Veckan kommer att bestå av jobb, träning, gymnastik och kanske en kopp kaffe eller två =) 

Jobbet idag har gått kalasbra och jag har fått sjukt mkt gjort faktiskt! Bra där! 
Ikväll blir en lugn kväll utan större aktiviteter, möjligen att jag släpar mig själv ut på en joggingtur (men bara möjligen) 
Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram 

RSS 2.0