SaraIdaSofia! -

Aldrig kul

Usch å fy för sjukdomar! Hatat att se min lilla tjej så sjuk :( 
40,2° feber och den går inte ner! Har provat alvedon, Ipren och även att varva var 3:e timme mellan alvedon och Ipren men det hjälper icket!! 
Hon är helt utslagen, vill inte äta, dricka eller leka! Hon bara ligger i soffan! 
Har försökt muta henne med godis, Cola och glass men ikväll gick inte ens de hem! Å när sådant inte duger då är hon bannemej sjuk! 
Så nu ligger hon utslagen här bredvid mej och har just somnat! Förhoppningsvis får hon sova hela natten men det tvivlar jag starkt på! 
Nu tycker jag faktiskt att det räcker med sjukstuga, nu vill vi vara frisk! 


Sen kväll å tidig morgon!

Svea vaknade halv 5 imorse och feberyrade! Vart fram med alvedonen och isglass för hela slanten! Där vid sju lyckades ja få damen att somna om och vi fick 2 timmar till med sömn (välbehövligt) 
Nu ligger vi bänkade i soffan (å äter glass) det enda som får hem hos damen, och kikar på tv! Svea är en smula utslagen av att ha så hög feber så jag tvivlar att vi flyttar oss långt härifrån idag! 
Förhoppningsvis lämnar denna sjukdom oss hyffsat snabbt och så får vi min lilla prinsessa vara frisk! 
Nu ska jag återgå till att passa upp Sveis! Ha en bra dag! Puss å kram


Sjukstuga

Sjukaste vad rastlös man blir att vara hemma! Jag har nu vart hemma i 3 dagar och klättrar nästan på väggarna!
Dessutom så märkte jag nyss att även Svea har fått feber! Fantastiskt! Trodde nästan att hon skulle klara sig men tji fick jag! Så när jag väl börjar bli frisk så måste jag va hemma å vabba! Kändes inte superkul om ja ska va ärlig! Men men det är väl bara att gilla läget! Värst är det väl för mina kära arbetskamrater! 

Så veckan fortsätter i lugna gatans tempo! Soffmys hela veckan! 
Nu ska jag försöka få någon nytta gjord! 
Hoppas ni får hålla er friska! 
Pussåkram

Bjuder på några bilder från förra veckan!


Sjuke less!

Nu börjar jag vara less på att vara sjuk! Blir så fruktansvärt rastlös! Spelar ingen roll hur däckad jag är så kommer ändå rastlösheten krypandes! Men idag ser jag allt mkt mer positivt iaf :)

Just nu mår jag bra! Riktigt bra! Känns som att jag är på väg uppåt! Våren är runt hörnet, hörde att dom hade börjat skotta konstgräsplanen, saker och ting börjar ordna upp sig med andra ord och det känns riktigt bra! Bättre än det gjort på väldigt länge! 

Att försöka sluta snusa är dock inte en dans på rosor! Men jag tänker inte ge upp ännu iaf! Lär väl ge de en ärlig chans iaf :P 

Just nu ligger jag bänkad i soffan och kikar på trollkarlen från glada huddik eller vad det heter! Kan inte sluta le ;P 

Nu ska jag återgå till tvn innan sängen kallar! 
Pussåkram
Ja, jag skulle nog påstå att de är lite synd om mig!

Godmorgon! 
Inledde veckan med feber och halsont så jag ligger hemma och tycker ganska synd om mig själv! Orkar inte göra så mkt annat än att ligga i soffan! Dessutom verkar förkylningen ha satt sig i mitt ena öga så det är IL rött! Jippiekajej känner jag! Men men förhoppningsvis blir jag frisk snart :) 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe å bädda ner mej i soffan i hopp om att detta virus lämnar mig snart.
Puss


En ledig dag

En ledig dag är oftast en bra dag ;) 
Har vart ledig idag och vart hos vetrinären med Turbo! Allt gick kanon och jag har redan en gladare hund :) (som inte luktar spunk ur munnen) om än lite omtöcknad å öm så är han absolut gladare vill ja lova :)
Har även hunnit med att hälsa på farmor och farfar och uppdaterat mina naglar! Samt tränat fotboll och sen bara spenderat min kväll på hemmaplan med en liten som inte vart helt 100!
Nu ligger jag nerbäddad i sängen med en sovandes Sveis och en liten turbo! Drömmer mej bort om framtiden och vad jag vill göra mm :) 
Har en grundtanke men en heldel lösa trådar :P men en dröm och en plan brukar man ta sig långt på =) 
Nu hade jag tänkt säga godnatt eftersom att väckaren ringer 06:00 imorgonbitti! 
Dagen till ära är det fredag imorgon dessutom! Det tycker jag vi utbringar en skål för! 
Pussåkram
Mitt i veckan sisådär

Gokväll!
Idag har vart en lång men en bra dag! Nu åter på hemmaplan, loppan sover och jag har myst ner mej i sängen framför tv'n och känner lugnet.
Imorgon är det torsdag och endast 2 ynka dagar återstår till helg. Känns helt okej faktiskt.
Dessutom så blev ja ledig imorgon eftersom ja ska med Turbo till veterinären. Han ska sövas å operera en klo som blivit konstig och så ska dom sanera hans mun och eventuellt dra ut en tu tri tänder. Men det kommer bli bra :)
 
Annars då!? I lördags bestämde jag mig för att sluta snusa.. Går över förväntan. Har inhandlat onico och inskaffat nån pyttedosa med mini'sar och det funkar bra. En liten dosa på 10gram har räckt i 3 dagar och onico gör att jag ändå får ha nått under läppen! Dock prövas mitt tålamod konstant men va gör det när allt kommer omkring :)
Förhoppningsis lyckas jag och blir sisådär 1500:- rikare varje månad. För jag är ingen sån där ekonomisk människa när det kommer till snus. För det första snusade jag en dosa skruf per dag och inte köpte jag stockar eller handlade mitt snus på något billigare ställe utan jag köpte ofta min snus på Statoil och där går dom på 50:- styck.. det gör alltså typ 1500:- i månaden och då är det inte inräknat alla dosor jag tappar bort så lägg till nån hundring så har ni den faktiskta summan.. det gör alltså en årskostnad på typ 20 000:- och jag har som insett att njaaa det är inte riktigt värt det!
Så vi får väl se hur det går.. men man brukar komma långt på vilja har ja hört.
I helgen är det fotboll för hela slanten, cup på Nolia lördag  + söndag.. kom och hejja vet ja =)
 
Nu ska jag slänga mej i duschen innan jag ska sova.. trots att jag är ledig så blir det att kliva upp med tuppen.. 8 ska Turbo lämnas hos veterinären.
Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram

Lillvännen!

En bra helg går nu mot sitt slut och imorgon väntar jobb för hela slanten! Känns helt okej efter en sån här bra helg! Har hunnit med en massa nytta! Städat å rensat ur alla garderober/skåp/byråer och nu kan jag stolt säga att det är ordning överallt :) inga dolda "skräpskåp" mer :) samt att jag har beställt hem massa gokaffe till min nya nespresso kapsel maskin! Riktigt bra kaffe faktiskt! 
Vetrinär besöket idag gick också bra, på torsdag ska min lilla kille sövas och få sanerad hela munnen (förmodligen en eller två tänder ryker nog också) samt att dom ska ordna till klon som spökat! Sen hoppas jag att allt blir frid och fröjd för min lilla krabat! 

Nu ska jag återgå till att göra lite nytta! PössTandläkaren, vetrinären och ledig måndag!

Goddag! 
Måndag idag och helgen är över för dom flesta! Dock inte för mej, jag och Svea är nämligen lediga idag! Riktigt skönt! 
Började morgonen med att Sveis hade tid hos tandläkaren och det gick finemang! 20 små tänder har hon och allt såg ba fint ut! 

Nu är vi på hemmaplan, har sett lite OS och nu ska vi strax göra oss klara för att bege oss till vetrinären med turbo! Han har fått sådana problem i sina tänder så nu ska vi få de åtgärdat! Även en klo som han har problem med! Skönt att få det gjort! 

Annars är allt frid och fröjd! 
Hoppas ni har en bra måndag! Pussåkram 
Ledighet slår aldrig fel

Det är alltid skönt med ledighet! Jag har nu avnjutit 3 ofantligt bra lediga dagar där det funnits plats för en hel del blandade saker :) imorgon är det dock åter till vardagen och jobb väntar torsdag å fredag å sen är ja ledig till tisdag! Detta är en bra vecka om ni frågar mig =) 
Nu ska jag bädda ner mej i sängen och kika på tv innan de är dags för sömn! 
Hoppas ni har en bra vecka!

Puss

RSS 2.0