SaraIdaSofia! -

Nu ska ni få höra!!

Gokväll! 
Just hemkommen från en riktigt bra träning med mitt kära lag! Dagen har annars bestått av jobb och en cykeltur! Inte så mkt mer om jag ska vara ärlig! 

Kan också nu berätta att nu är det helt säkert! På måndag börjar jag min utbildning! Nagelterapeut nästa :) 
Kommer bli grymt och jag är sjukt laddad! Kommer dock göra denna utbildning utöver mitt heltidsjobb så är jag asocial dom kommande veckorna så vet ni helt enkelt vad det beror på ;P 
Fokus kommer alltså ligga på Svea, jobb, utbildning och träning! Så återstår att se hur mkt tid jag kommer ha till övers till annat ;P

Bjuder på några bilder och sen ska jag njuta av två lediga dagar! 👌 

Helt klart bästa laget Välkommen sol 


Bud på tropikhuset 


Världens bästa Svea 

Vår!!

Gud så skönt med lite ljus i vardagen! Idag slutade jag jobbet 17:30 och då var det fortfarande ljust ute! Fantastiskt skönt om ni frågar mig! 
Dessutom smider jag fantastiskt bra planer för denna vår! Succé skulle nog jag kalla det! Tror det kan bli riktigt bra faktiskt! 
Nu är jag nyss hemkommen från gymnastiken och nu har jag fått loppan i säng och nu väntar en skön dusch innan jag också ska krypa i säng! Så kanske jag inte är helt död imorgon på jobbet!! 
Hoppas ni haft en bra helg, pussåkram 

En halv helg!

Så var helgen igång och denna fredag var över! Har hunnit med en hel del och det är ju aldrig fel! Nu ligger jah nerbäddad i sängen och ska snart stänga igen mina blå :) 

Denna helg blir lite fel! Jag är ledig imorgon men sedan jobbar jag söndag! Detta för att jag ska egentligen jobba hela nästa helg men de kändes passande att ta byta söndagen då jag vill va ledig nästa söndag :) 
Imorgon är det gympa för loppan som gäller och sedan hade jag eventuellt tänkt var duktig å tvätta lite! Återstår dock att se hur pass duktig jag kommer vara! 
Näe nu måste jag sova! Trevlig helg! =) 

Officiellt vår!!

Nu är det vår!! Första fotbollsträningen ute är avklarad och jag har cyklat på jobbet i +13° (Strålande sol) och jag har lämnat in min semester ansökan!! 
Så nu njuter jag av ljusare tider och av att sommaren snart är här! Underbart! 

Idag har vart en bra dag! Jobb sen hängt med Tessan och sen gymnastik med dom bästa och sen mer tid med Tessan med kaffe å massa bus! Aldrig fel!! =) 
Nu är jag på hemmaplan å ligger nerbäddad i sängen och ska snart stänga mina blå! Imorgon väntar jobb igen och sedan fotboll =) kan inte bli annat än en bra onsdag! 
Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram 

Swish

Fort är helgen över! Men det har vart en bra helg med massa trevligheter :) 
Just nu sitter jag bänkad framför tvn med en hårkur! Väldigt bra sådan också om ni frågar mej! :) 
Har hunnit med dubbla träningar idag och det är ju aldrig fel =) 
Imorgon då!! Imorrn är en stor dag :) första träningen utomhus på konstgräs!! Det är officiellt VÅR!!! :) känns så himla kul! Kanske en smula kallt men vad gör det =) längtar faktiskt! 
Resten av kvällen blir sjukt lugn! Ska bara sitta bänkad i soffan hele kvällen! :) 
Imorgon väntar jobb och denna vecka kommer gå segt! Skulle egentligen vart ledig imorrn men jag bytte bort den ledigheten :P 

Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram 


RSS 2.0