SaraIdaSofia! -

phuu!

Ännu en dag av denna vecka är förbi och idag har vart en bra dag! Jobbet sa bara swhosh och sedan var jag på väg hem, hämtade loppan på dagis och körde sedan hem min broder, loppan fick mellis ute på ludden och sedan åkte vi hem för att hämta upp Alexander och sedan blev de en repa på coop för att handla lite food!
Väl hemma bjöds de på middag och sedan blev de en joggingtur för mej medans solen lyste, riktigt skönt måste jag säga :) När jag joggat klart så joggade jag förbi Rebecca och blev kvar där tills nyss på lite kaffe och skitsnack! Himla trevligt!

Nu ligger jag bänkad i soffan och kikar på äntligen hemma, ska strax hoppa in i duschen och sedan kallar sängen! Är galet trött faktiskt! Men de går bra :)
Imorgon är det jobb på dagen och sedan bus med loppan och sen på kvällskvisten nalkas ännu en fotbollsträning, denna gång får vi träna ute på våran "hemmaplan" himla skönt att ha träningarna i holmsund måste jag erkänna!! Sen avrundas kvällen med Barcelona-Milan med bäste laget! Ännu en bra dag att vänta :)
Bra dagar är som bra helt enkelt! Mer av det kan jag tycka!

Nu är det bäst att jag hoppar i duschen!
Hoppas ni haft en fin dag! Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0