SaraIdaSofia! -

Gud vilken bra dag!!

 

Godmorgon!!
Idag är en riktigt bra dag och jag ska berätta varför:

  • Fick bekräftat att jag ska på jobbintervju så den är nu inbokad =) wihoooo!!
  • Fick ett insidertips om ett jobb som Alexander nu har sökt.
  • Hade wienerkaffe att dricka till frulle.
  • En annan person ska på jobbintervju.
  • Svea är överglad.
  • Vi alla 3 ska baka bullar tillsammans.
  • Jag har en kaffekompis i eftermiddag.
  • Alex hade inte dissat mig igår, utan telefonen låg kvar hemma å då är de ju inte lätt att svara.
  • Det är städat här hemma.

Ja kan man bli annat än glad!? =)
Så nu ska jag busa med min dotter och bara njuta av denna fina dag =)
Kanske ska jag göra som Rebecca sa, köpa en trisslott och hoppas på jackopott :)

Ha en bra dag! pussåkram


+6 dagar!!

För ett år sedan exakt denna dag så hade jag gått över med 7 dagar och var helt ovetande att det skulle dröja yttligare 4 dagar innan våran prinsessa ploppade ut!!
På lördag blir våran lilla skrutt 1 år och jag ställer mig själv frågan vars tog detta år vägen!?
Tiden måste börja gå liteee långsammare kan jag tycka =P

News: Jag har kanske ett jobb på g, hur bra är inte det!?
Fick ett samtal idag men givetvis så missade jag det men fick sedan reda på det lite bakvägen att det var angående att jag ska komma på en jobbintervju :) Så imorgonbitti ska jag ringa denna kvinna :)
Spännande... Så håll alla tummar att detta går vägen.. För det är verkligen något jag vill!

Ikväll så åkte jag, Svea och Alex in till stan till mariehemsängarna för att mata ankorna, Svea var inte lite fashinerad och tyckte det var huur kul som helst.. Trots att flera av ankorna är större än hon själv.. Galet vad stor dom är alltså.. Så stora att Alexander inte ens vågade sig ut ur bilen =P tillslut så kom han ut men då kom ALLA ankorna mot honom och då vart det fart på han kan jag lova =P hhaaha.. helt galet vad jag skrattade :P
Himla kul kan jag lova :)

Nu hade jag tänkt bädda ner mej i soffan och kika på en film och bara mysa, Loppan sover och min man har slocknat i soffan så det är lugnt och skönt här hemma ;D haha!!


Less!

Jag börjar bli väldigt less på en viss person, hon är dryg och som uttrycket jag fick höra idag som beskriver denna person klockrent.. "ja hon är ju ingen raketforskare direkt"!! å det stämde så jävla bra, nivån finns ju inte....

Vars sitter problemet om man måste höra av sig varenda jävla dag. Inse att kontakt inte efterfrågas... Vilken realistisk person som helst skulle fatta det.. Men denna människa saknar respekt för andra..
Efter allt som hänt så finns det bara en självklar sak.. Bryt kontakten helt.. Sen hur det funkar det skiter jag i!!

Det går inte att undgå att kontakt undanbes, ibland får du inte ens svar och när du får svar så är det kort och kallt.. Hur kan man missa vinken!?
Men jag antar att jag har rätt, som jag sagt tidigare: Du kan ju inte ha en gnutta respekt i kroppen..

Dags att börja öppna ögonen och sluta göra livet surt för andra..
Kanske en ide att skaffa dig ett eget liv för ombytes skull.
Tack på förhand.


Men hello fina helg!!!

Helgen är förbi och jag hade väl tänkt summera helgen litegranna eftersom jag vart så himla dålig på att uppdatera =)

Fredag: Tillbringade dagen i stan görandes några ärenden och givetvis en, tu, tre fynd :D
Sen på kvällen så kom Rebecca förbi och det blev dinner och sen en del vin, blev även en liten drink och en massa skitsnack =) himla trevlig kväll kan jag tycka :)

Lördag: Trots att Fredagen var lugn så vaknade jag upp och kände mej faktiskt bakis (måste vara vinet) Men va gjorde det!? =)
Lördagsmorgonen spenderade vi hemma med att göra klart vårat kök som nu är uppfräshat och ommålat och jag måste säga att det blev ju himla bra, sen på kvällen så for jag och min man ut och åt grillbuffen på droskan. Galet gott!! Sen var planen att gå på bio men någonstans på vägen så kände vi att det skulle vara sååå mycket mysigare att bädda ner oss i soffan och kramas och se en film så att så fick de bli och det skadade ju inte :)

Söndag: När vi vaknade så förvandlades vi till städtanter, vi storstädade hela lägenheten och när det väl var klart kändes det så hiimla bra!! Sen blev de att turas om och springa upp å ner i tvättstugan =)
Sen vid 2 kom min papi och hämtade mej och vi begav oss på match, borta mot mariehem!! VI gör en grym match och viker inte ner oss i andra halvlek som vi tidigare haft tendens till.. Resultatet blev 0-0. Vi hade som en halvlek var.. Vi var bättre i första och dom var bättre i andra. Men vi fick ju med oss 1 poäng iaf och de är ju finemang!! Även om 3 poäng inte suttit fel.. Men inte misströsta nu :)

Nudå: Nu är det lugn och ro här hemma :D haha!! min man sover en stund innan han ska bege sig på jobbet och Svea har just slocknat hon mer :) sj så sitter jag nerbäddad i soffan och kikar på tv :)
Jag hade tänkt ta och vika in den nytvättade tvätten och sen väntar en lugn kväll med nada på schemat :) Aldrig fel..

Imorgon: En ny vecka och nya tag, vi måste försöka baka lite inför loppans kalas på äger rum på lördagen, full huggning hela dagen tror jag!! Så i veckan måste vi ta oss tid till bakning.. Iaf det som går att frysa ner kan man ju "prebake" så man slipper stå på fredagskvällen och panikbaka alltihopa!!
Sen har jag även ett paket att hämta ut =P har haft det i en vecka men varje gång jag vart ut så har jag totalt glömt bort att hämta ut det =P haha!! Tror att det är mina ansiktsprodukter.. Eller hoppas, för dom börjar ta slut här hemma :P
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag =)
Pussåkram


Thursday morning!

Godmorgon!!
Eller jag gjorde morgon tidigt imorse.. Svea vaknade sisådär vid halv 6 och ville ha en flarra välling men somnade om direkt efter hon slurpat i sig vällingen.. Dock just när jag lagt mig igen för att också somna om så ringde min man och sa att jag måste kliva upp för han hade en suprise.. När han sen kom hem så visade det sig att han hade hyrt en film sisådär just när starran öppnade.. "hur många lingon finns det i världen"
Så vi hade morgonfilm och frulle vid 6 snåret medans loppan låg och sov som en stock.. När filmen sedan var slut så bäddade Alex ner sig i sängen och eftersom Svea inte gjort morgon än så la jag mig också en stund.. Vid 9 så vaknade svea och nu är vi uppe =)
Svea har just käkat lite frulle och nu är det full fart :)

Idag blir en lugn dag, kanske att vi tar en repa till staden.. Skulle behöva inhandla wienerkaffe och en ny näspiercing. Sen kanske vi drar en repa runt staden när vi ändå är på språng :)

Sen ikväll blir det träning och en tidig kväll för min del.. Antar att jag kommer vara galet trött efter en tidig imorgon och sen träning som avslutning.. Kanske lägger mej redan innan Alex ens hunnit åka på jobbet!? who knows!? 
Nu ska jag busa med min dotter och bara känna lugnet innan vi kickar igång denna dag.. Kan nog vara behövligt att koka en kopp kaffe eller två!  
Ha en bra dag! pussåkram!


Gameday!!

Gokväll!!

Nu: Loppan sover, min man har åkt på jobbet och jag ligger nerbäddad i soffan och kikar på tv samtidigt som jag kollar datorn.. Inte fel.. Ska strax förflytta mig själv till sängen =) Har börja bli duktig på att krypa isäng i tid nu faktiskt =)
Sen något som också är värt att  meddela är ju att loppan har börjat sova så himla bra..
Från att vi lägger hon tills det är dags för morgonvälling så vaknar hon inte en enda gång, sen efter lunch sover hon två timmar för att sedan vara vaken tills det är kväll. Smidigt och väldigt bra.. Nattningarna är inget problem heller. Lägger ner hon i sängen kring 8 och sen så sitter jag bredvid sängen 5-10 min sen sover hon =) Halleluja!

Så skönt att slippa natta om hon 3-4 ggr innan klockan ens hunnit bli 00,00..

Ikväll: Matchen idag finns som inte så mycket att säga något om.. första 75 minuterna var MAGISKA!! Vi var såå sjukt bra och umedalen var sämre.. sen får vi ett skitmål i baken och ligger då under med 2-1 för att sedan målen ska rinna iväg och en match som egentligen var värd en seger för oss blir en förlust med 4-1!! SURT!! Men bara att ta med sig det positiva till nästa match.. Så här bra har vi aldrig spelat förut.. VI gav 100% och kämpade för varann och hade kul på planen.. Som det ska vara =)
Dock fick jag ett blåöga som inte är så jävla läckert.. Jag nickade på bollen medans en umedalenspelare nickade i mitt öga, men nicken gick till Elin som kunde skjuta och göra 1-0 till oss, så det var ju värt det :)
peppar peppar att det inte halkar ner på undersidan ögat utan att det stannar uppe på ögonlocket.. Annars kommer det se ut som jag har världens största påse under ögat =P
Så hellre "blåögonskugga" än en påse under ögat..
Nu kallar sängen! Sovgott puss


Working lady with the princess!

Goddag!!

Idag har jag jobbat och det gick ju finemang.. Dock kände jag mig lite lost ibland men va gör det när allt kommer omkring!?
5 timmar avklarade jag iaf och det kändes ganska lagom kan jag lova =P haha!!
Näe men tiden sa bara swosh och sen va jag på g hem =P

Sen eftersom detta var min första dag på Cafe kristallen så kom Madelene förbi för att gratta mig och givetvis önska mej lycka till. Vi hann med en hel del skitsnack och jag presenterade även hon för Rebecca, så vi är nya radargänget.. Tror Madde var lite orolig att jag och Rebecca skulle bli bättre vänner än jag och hon så hon var tvungen att komma och bonda lite.

mer än så har inte hänt idag, nu är vi i obbola och dom skruvar i bilen medans jag sitter här med en väldigt dryg huvudvärk..

Buppar väl på en bild på donnan her self!

ursäkta för den dåliga kvaliten men min kamera på telefonen är inte den bästa


Sweet!

Vaknade imorse vid 8 och kände mej så pigg att det var kul att kliva upp =)
Nu håller jag på att göra ordning mej själv och Svea.. Mig för jobb och Svea för att tillbringa dagen hos farfar =)
Jag börjar inte förän halv 11 och ändå känner jag mig skitstressad.. hur hinner dom som börjar 8? :P
Näe bäst att sluta sitta här så jag hinner allt jag ska hinna =P
Pussåkram


Tjollahopp!!

Gokväll!!
Blev en lugn och skön träning ikväll :) behagligt!!
Nu är jag hemma och min man ska strax åka på jobbet och loppan sover :)
Själv så hade jag tänkt chocka och krypa isäng just precis snart.. Ska banne mej inte vara vaken en sekund över 23 =) känns skönt att gå isäng i bra tid för ovanlighetens skull.. Annars har jag ju en tendens att vara vaken till tidigast 1 och det är ju inge bra när man ska upp med tuppen..
Mina förhoppningar är så att imorgon när loppan vaknar är jag huur pigg och alert som helst!!
Sen vid halv 11 så ska jag jobba. Jag kan ju inte säga att jag inte är nervös.. Det är helt nytt för mig och jag kommer förmodligen vara galet lost :P
Men men så kan det gå... Spännande ska det bli!! Som tur är behöver jag inte chocka på med 8 timmar utan börjar starkt på sköna 4 timmar =) inte fel.. Ganska lagom när man vart ledig i över 1 år =P

Näe, bäst att börja göra mej i ordning för sängen.. Annars finns det en risk att jag inte tar mig isäng i bra tid och de vill vi ju inte!!
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
Sovgott pöss


Mondaymorning!

Godmorgon!!

Jag och loppan har nyss vaknat och hunnit få i oss lite frukost :) Nu springer hon runt runt och busar :)
Idag blir en lugn dag, blev erbjuden att gå in och jobba men har ingen barnvakt idag, så imorgon blir det jobb istället!! =) Spännande.. Sisådär 1 år och 2 månader sen sist.. är bannemej en gnutta nervös kan jag lova =P Speciellt när dom har så sjukt mycket göra imorgon! Men de ska nog gå bra ändå, kan man ju hoppas iaf =P

Idag hade jag tänkt göra nå nytta när Svea ska sova.. Skulle behöva gå igenom några ställen som på senaste tiden blivit nån form av förvaringsställen när det egentligen inte ska vara så!
Sånt där tråkigt som man måste göra ibland.. Sen skulle jag också behöva gå igenom förrådet i vårat hem som verkligen blivit ett ställe för saker som man inte vet vars man ska he..
Förrådet är egentligen en väldigt liten tvättstuga och jag känner att jag vill ha upp våran tvättmaskin nu, men så måste jag ju tömma detta utrymme ockå..
Hur som haver. Så kul ska jag ha idag. wiihoo =P

Sen skulle jag behöva börja baka inför loppans 1årsdag men det är väl lika bra att vänta tills typ dagen innan annars finns de ju en risk att det är slut innan hennes kalas ens börjat =P

Nu ska jag gå och bygga lite med Svea!
Ha en toppen dag! Pussåkram


not so sweet sunday!!

Gokväll!!

Igår blidde det en sömntur på kvällen från sisådär 18-21.. Välbehövligt, sen blev de en film och lite mys för att sedan åka ut till tomterna och spela spel med Rebecca, Micke, Oskar och Annica.. Himla trevligt.. Jag fick äran att köra så dom andra förtärde alkohol i mängder medans jag höll mig till min trogna cola :P haha!!
Sen när klockan bidde sisådär 02,00 så åkte vi hemmåt.. Men icke hem, utan vi begav oss på efterfest i holmsund..
06,30 kom vi hem!! Skål för de =P
12,00 ringde väckaren och vi åkte ut och hämtade hem loppan, sedan plockade vi upp en Rebecca för lite dageneftermat i staden..

Sen har vi allihopa spenderat dagen hemma hos oss, himla trevligt.
Nu fick vi just besök av Rebecca och nu är de filmtajm och mys som gäller..
Sen när min man åker på jobbet så misstänker jag att sängen kallar väldigt fort =P Är inte den piggaste själen idag =P Men de bju jag på!! :)
Hoppas ni haft en bra helg! pussåkram


underbara Lördag!

Goddag!!

Lördag, å ikväll är vi barnfria och ska rå om varandra =) Så himla mysigt!! Blir massa mys och gott att äta. Inte dumt.. Sådana kvällar behövs dom med!! Loppan tillbringar kvällen hos sin mormor och morfar och det mår ju inte hon dåligt av =P Bli bortskämd hela kvällen lång =P Lyx för henne!

Nyss hemkommen från match, gick inte så himla bra.. Förlust med andra ord.. Men men bara att bita i och fortsätta kämpa för vi kan ju om vi vill!! Måste bara ha en bättre inställning kan jag tycka.
Men men så kan det gå!!

Kan upplysa er om att min man var så gullig imorse, han väckte mig och Svea vid halv 9 och då hade han dukat fram gofrukost :) Så de blev en mysig frulle för 3 med andra ord.. Å det tackar man ju inte nej till, så vi klev glatt upp, å Svea är ALLTID så himla söt å glad på morgonen, hon vill pussas och kramas och prata i massor!! Sådana saker kan göra att man blir extra glad hela dagen, så idag är jag glad :) Tack älskling!!

Nu har vi halvdött i soffan och kikar på lite fotboll, ska strax slänga mig i duschen innan kvällen ska planeras :)
Hoppas ni har en bra helg!! Pussåkraam <3


efterlängtade bilder

Godmorgon!!

Jag har precis konstaterat att det är fredag idag, hur skönt som helst, dessutom är Alex ledig hela helgen =)
Svea sover bra nu, hon sover 1 gång per dag och sen så somnar hon 19,30 utan minsta problem!! Känns ju bara för skönt :)

Idag blir en bra dag, de känner jag på mig.. Började morgonen med massa mys med loppan och sen en mysfrukost för två med tända ljus och en kopp kaffe :)
Nu springer Svea runtrunt och busar och drar fram allt hon hittar (får tag på) å lite till :)
Strax hade vi tänkt ta en promenad och sen får vi se vad dagen bjuder på! 
Bjuppar på några fina bilder =)



Världens sötaste charmtroll!!



Nybadad :)



Ute i stugan och tar en paus för lite vattenmelon!



Mystime!

 

Vi hälsade på mormor en fin sommardag!!



På språng!


woop!

Sådär ja.. Svea sov en gång idag och då sov hon i hela två timmar i streck, la just ner hon i sängen och efter 5 min sussade hon som en stock =) Dock ska jag inte hurra allt för mycket för då imorgon kommer det säkert inte fungera alls =P
Näe men de skulle ju vara toppen om detta kunde hålla i sig nu må jag säga!!

Köpte en trisslott idag, vann 25spänn, tog en ny och vann inget.. Ovanligt.. När ska de där "plötsligt händer det" hända mej!?! skitlotter.

Skulle träna ikväll men fick vääärldens huvudvärk, bland de värsta ja vart med om.. Kändes verkligen som om skallen skulle explodera! Men nu börjar det faktiskt kännas en smula bättre.. Tack gode gud!
Fick samma inatt, kunde inte somna för att jag hade sån huvudvärk.. Så sisådär vid halv 2 så somnade jag och strax efter 4 vaknade jag igen och tillslut klev jag upp. Så har sovit typ 2 timmar, inte riktigt kul. Har vilat lite nu på kvällskvisten men känner mej ganska mörbultad.. Så de blir nog en tidig kväll för min del!!

Imorgon är det torsdag och jag ska köra min farmor på några ärenden. Sen skulle kanske Sara komma ner till holmsund, annars blir det kaffedejt med Terhi och Nellie =) Kanske blir det en bättre dag än idag.
Sovgott.


Soo off record!

Godmorgon!!

Idag är en sån där skit dag då man känner sig så jävla off och inte värd ett öre. Ja, men jag antar att sådana dagar behövs så att man ska kunna uppskatta dom andra dagarna, eller nått!! = Jag försöker vara realistisk och övertala mig själv att det blir bättre.
Hur som haver, på förmiddagen så har jag kört min farfar på några ärenden och nu har jag just kommit hem.
Bilen är fortfarande lika fin som vanligt och jag har ju faktiskt tagit en bild som jag tänkte visa er..

Idag blir det inte många knop gjorda. Skulle verkligen behöva städa men eftersom det är en skitdag så vette fan om jag ids.. Det kan bannemej få se ut som hejkomochhjälp mig för jag bryr mig inte =P Har jag tur så kanske min man tar tag i det så att jag slipper! Återstår att se.. Näe men serri, kan någon vänlig själ skicka mej en låda med gott humör och lite lyckokakor så skulle jag bli väldigt glad!! Tack på förhand!



Dock måste jag meddela att den är snyggare i verkligheten!! <3


Oh my lord!

Har tillbringat ordagrant heela dagen i staden.. Vi har åkt runt på bilfirmor och kikat på massa fina bilar.. Tillslut fann vi också våran kärlek =) haha!!
Den är så himla fin att jag blir skogstokig :) det är en megane, årsmodell 2010 som gått sisådär 4000 mil, nya sommardäck å vinterdäck!! huur bra som helst!! Dessutom så har vi 2 års nybilsgaranti kvar på bilen :) Så förhoppningsvis kommer denna bil hålla betydligt längre än våra andra =)
Bild kommer väl så småningom!!

Hur som haver, nu är vi iaf hemma, eller jag och loppan iaf.. Älsklingen har åkt på jobbet och Sveis sover :)
själv så sitter jag i soffan och känner lugnet, skulle dock behöva städa upp lite här hemma då det ser ut som typ hej kom och hjälp mig =P Men jag vet bannemej inte om jag ids. Kanske låter det bli morgondagens pådrag =)

Imorgon är det onsdag och jag ska skjutsa min farfar så han kan göra några ärenden och sen är resterande av dagen oplanerad.. Sen på kvällskvisten så blir det träning :) Himla bra!!

Nu ska jag antingen ruttna i soffan eller städa!!
hoppas ni haft en bra dag =)


Twilight!!

Hello Youu!!
Idag har vart en bra dag, först sålde vi saab:en och sen kom en Rebecca på besök.. Blev lite kaffe och endel skitsnack, sen kom även jonas förbi och sen vart jag tvungen att kila..
Träningen gick bra och även om det var jobbigt att springa så var det väldigt skönt att få jogga ur kroppen efter gårdagens match!! behövligt med andra ord!!
Sen kom Rebecca tillbaka och vi påbörjade våran twilight-triologi :) Spännande!! Himla bra filmer de där kan jag tycka.. Nu har vi iaf avverkat första filmen å ví får väl se när vi tar oss an tvåan :) very soon i hope :)

Nu är jag dock ensammen, Alex är på jobbet, Sveis sover och Rebecca har åkt hem.. Nu hade jag tänkt bädda ner mej i sängen och spela wordfeud (som förövrigt är det nya addictionet) Himla bra..
Budos är det senaste, vet ni inte vad det är kan ni ju slå upp det ;)

Näe nu tackar jag för en bra dag och kryper i säng så jag är pigg imorgon när det blir att åka till staden och kolla lite bilar!
Pussåkram!!


So long sucker!

godmorgon!!
Denna morgon är en bra sådan.. Känner mej extra glad och tacksam idag.. Ingen speciell anledning, bara en underbar man och väärldens finaste dotter!! Så himla bra :)
Svea går nu helt.. Nu kryper hon inte alls :) fort går det.. Från att hon lärde sig att resa sig upp med hjälp av möbler så tog det bara nån dag så stod hon själv, sen tog det bara några dagar innan hon gick första stegen, yttligare några dagar senare så gick hon mellan möbler, nån vecka senare (nutid) så går hon dit hon ska, om de så är vårat sovrum eller köket!! Himla söt är hon då! :) Tänka sig att vårat lilla troll snart fyller 1 år.. Harregud!! :)

Idag blir en mysdag med loppan, vi ska började morgonen med gofrulle för damen och sen får vi se vars dagen tar oss!! =) förmodligen blir det något roligt iaf!! =) Nu har hon nyss ätit middag och slockande på en gång i vagnen. Lite för tidigt för att det ska räcka med bara 1 sovstund.. Men men, de gick ju vägen ändå igår!
Sen vid 3 kommer det nån snubbe och kollar in våran saab, i'm cross my fingers for luck..
Köp den ba så ja bli av med den ;)

Näe, nu väntar denna underbara dag!! Pöss


Så mycket bättre!!

Just nu ligger jag i soffan, kollar på lite fotboll och datorn samtidigt =) Med andra ord så gör jag inget vettigt direkt.
Svea har somnat, även utan problem denna kväll =) Trots att det blev 2 sovstunder idag!! :) Skönt att hon har börjat somna i vettig tid så man kan få lite egentid såhär på kvällskvisten, de är ganska behövligt ibland =)
Dock blir ju morgonarna en aningens tidigare men de gör mig inget alls =) bara skönt att ta sig upp i bra tid.. Man hinner så mycket då!
Matchen idag mot Umeå södra slutade med vinst för våran del =) riktigt skönt att åka hem med 3 poäng!! Det behövdes kan jag lova =) Vilken kämpa match vi gjorde kan jag lova.. VI var helt klart värda seger!!
Nu taggar vi om till nästa match som är nästa helg.. Då satsar vi på yttligare 3 härliga points!! =)

Nu hade jag tänkt göra aaaboslut ingenting =) ska bädda ner mej ordentligt i soffan och kika på tv :)
Min man sover också eftersom han ska jobba inatt så det är lugnt och skönt här hemma ;) hahah!!
näe, skämtåsido ;)

Imorgon är det måndag och vi ska upp till staden och provköra bilen som vi kikat på!! kommer ju bli ännu mer kär kan jag tro, men vi har sagt att vi ska kika omrking ordentligt så att vi verkligen hittar en bra och vettig bil som vi vill ha och förhoppningsvis en bil som håller lite längre än våra tidigare bilar gjort.. Därför tittar vi på bilar som är lite nyare och inte gått så himla långt..
Men det blir nog bra tillslut =)
Näe nu ska jag ta ett glas cola, bädda ner mej i soffan och kika på tv och bara slappa :)
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!!
pussåkram


Wooopwoop!! +update

Gokväll!!
Idag har vart en lugn och skön dag, blev en repa till staden för att provköra våran eventuellt nya bil och hälsa på min farfar som ligger på sjukan och sen en sväng förbi mor och far! Himla trevligt!! Dock hade bilfirman stängt idag så vi får åka dit på måndag istället :)
Sen hann vi också åka förbi Obbola en sväng och hälsa på Bodil och Micke! Dom hade köpt halksockar åt loppan och hon fick även nya tuttar!! Vilken lyx!! :) Tusen tack!!

Nu är vi hemma och ska se hur kvällens läggande går.. Igår så la jag ner hon i sängen och sen fick hon somna av sig själv och det tog ändå inte så länge, 10min en kvart kanske.. Sen sov hon som en stock =) Riktigt skönt..
Idag har hon också bara fått sova 1 gång och nu är det läggdags igen och Alex har tagit på sig kvällens nattning =) Skönt med lite avlösning imellanåt.
Får se om det går lika bra idag :) Vi har ju fått kämpa för att hålla hon vaken tills nu så jag gissar att det kommer gå väldigt smidigt =) Hoppas kan man ju iaf!! 
Blir ju riktigt skönt om hon somnar nu så vi får en helkväll med massa mys =) Vi har köpt lite gotta och hyrt nya Irene Huss!! kommer bli awesome :)

Igår tillbringade jag kvällen med Rebecca, vi hyrde nån film men de blev ej så mycket kikande på den, den verkade inte så himla bra så vi snackade massa skit istället :) Sen efter att Alex har åkt på jobbet så får jag ett samtal av min man som lyder:
- Jag har aldrig vart så glad av att komma till jobbet
- Va?!
- JAG ÄR LEDIG, ses snart :)
Så Alex behövde inte jobba igår :)

Imorgon är det sandviksdagen och vi har även match på dagen till ära, vi möter Umeå södra.. Kom och hejja på oss klockan 13,00 och kolla in allt spännande som händer där imorgon =)
Nu ska jag plocka undan lite medans Alexander lägger Svea :)

Pussåkram!!

Update: sisådär 20min senare så sover loppan och vi kan inleda en riktig myskväll :)

Saturday!

Godmorgon!!
Vaknade en aningens trött imorse när Svea fick för sig att vakna sisådär vid 7, men det gick ju bra det med :)
Nu är det full rulle här hemma och själv känner jag att jag gärna kunde ta 1/3 energi av loppan.. Sjukt vad energi man kan ha :) hennes energi skulle ju utan tvekan räcka till 4 vuxna :P

Idag ska vi åka och kolla på lite bilar, hittade en väääldigt fin bil igår som jag nästan blev lite in loveee with!! Så den blir det att provköra idag bla.
Bra pris också för den delen, ja jag kommer då inte på nå negativt med den om jag ska vara ärlig. Sen är de perfekt att den är bara några år gammal och bara gått 9000 mil, då borde den ju hålla ett tag iaf!! Sen om man köper via företag så har du ju 6 månaders garanti trots att den är begad..

Annars är dagen oplanerad. Vi får se vad som sker.. Förmodligen så åker vi och hälsar på min farfar som ligger på sjukan, om han inte har fått komma hem redan =)
Nu ska jag busa med loppan innan vi ska bege oss till stan!!
Ha en bra dag! Puss

uppdate!

Såhär går det, jo Svea vart väl inte sådär super glad av att bli väckt sisådär vid 8 imorse, men efter en flaska välling så var det full fart, efter ett tag så åt vi en burk mangomix och lite gröt och sen busade vi ännu mer =) hon börjar bli riktigt duktig på att gå nu alltså vill jag lova =) nu går hon hellre än att krypa.
Sen åt vi lunch och då började det bli väldigt jobbigt, klockan va då 11. Men hon åt en stooor portion mat och även en halv burk mangomix. Hon somnade nästan vi köksbordet och jag fick verkligen kämpa för att hon inte skulle somna.. Men sen när klockan nu blev 12 så skulle hon äntligen få sova. Jag bäddade ner henne i vagnen och rullade ut hon. Han inte ens ge hon tutten innan hon somnade =P haha!! men än så länge går det ju bra.. Behövde inte ens bråka med hon för att hon skulle somna =) himla bra,
Nu återstår bara att se hur länge damen behagar att sova.. Det brukar ju inte bli längre än 1 timma åt gången, men will see :)
Puss

Underbara fredag!

Godmorgon!!
Har sovit hur bra som helst inatt, å Svea vaknade inte en enda gång från att ja la hon till imorse =) Så himla bra..
Dock vaknade hon när alex kom hem men de är för att han är lite klumpig =) haha!!
men hon somnade om och så väckte jag henne vid 8! slut på att ligge och snarka till 10 här =P
Sen så hade jag tänkt pröva idag att ta bort en sovstund helt. Så nu får hon vara vaken fram till lunch och sen får hon sova och sen får jag försöka hålla henne vaken till ikväll och på så vis hoppas jag att hon ska börja somna lite tidigare på kvällarna.. Återstår dock att se om jag klarar av att hålla henne vaken nu från 8-12,30 å sen från efter sovstunden tills det är nattinatt. Men jag tror att det ska gå bra. Jag får helt enkelt aktivera henne hela tiden =P haha! ska bli spännande och se hur detta går!! Återkommer i ärendet. En förhoppning är också att när hon då sover efter lunch så blir det en längre sovstund.. Kanske hon rent utav sover 2 timmar!? Istället för dom 40 min hon brukar sova lite här å där!!

Nu ska jag ta och koka lite kaffe och sen ska jag busa med Svea, får se vad som händer idag. Kanske ska vi ta oss en prommenix till någon lekpark såhär på förmiddagen, solen är ju framme lixom så det känns ju sisådär och vara inne nu när det vart inneväder bra länge =) Underbart ju!!!
ha en kanon dag! pussåkram!

Torsdag!

Godmorgon!!
Nu har jag just vart ner i tvättstugan, kände att jag behövde göra en insats med det, tvättkorgen började bli en smula full =P haha!! Sen har jag även vart duktig att plocka undan lite skrot :)
Hade kanske tänkt städa ur skrubben så när min man vaknar så kan vi bära upp våran tvättmaskin som för tillfället står i garaget och den fyller ju ingen funktion där ju!! Men jag får se hur slö jag bli =P

Sovit som en klubbad inatt kan jag ju lova, matchen igår gick ju inte så bra men ändå bra.. Vi gör en bra match och visar att vi ändå är med, men när vi saknar avbytare och många är borta så tröttnar vi i andra halvlek och tappar en hel del och målen får rinna iväg. men men bara att ta nya tag till på lördag :)

Till det tråkiga, min hals är inte okej.. men än känns det ändå inte så farligt, men de känns som förstadiet till att bli sjuk och det ingick ju som inte i mina planer =P Så bäst att koka vatten och pressa i lite vitlök för jag har bannemej inte tid att vara sjuk.
Nu ska jag se hur långt min energi räcker idag! ha en bra dag! Puss


Early in the morning!!

Godmorgon!!
Svea vaknade sisådär vid 4 när Alex kom hem från jobbet.. Å gud vad glad och pigg man kunde bli av att se pappsen, så då ville hon busa och mysa med han.. Som tur va så fick jag också va med i kramkalaset =)
När Alex sedan blev trött och skulle gå å lägga sig så hade loppan inte samma planer i sikte.. Så istället var vi vaken sisådär till sju =P Sen somnade vi om och vaknade inte förän 10 =) Skönt det iaf :)

Eftersom jag har match ikväll så ska Svea vara hos sin farfar men eftersom vi är billös så skulle han hämta hon.. Men då hade han bara bil till 12 så han hämtade loppan nu och vips så blev jag barnlös hela dagen också =P
så nu sitter jag här och väntar på att Rebecca ska komma och hämta upp mig och sen ska vi bege oss till Terhi för kaffe och skitsnack =) Himla trevligt :)

Sen ikväll väntas match mot flurkmark. Dom ligger 2, eller 3:a i serien så det blir nog en hård match.. Men de ska bli kul :) Vi kan ju faktiskt om vi vill =)
Nu ska jag göra mej i ordning så jag är redo när Rebecca kommer :)
Ha en bra dag! Puss

Tralalala

Gokväll!!
Nu sitter jag här igen, min man har åkt på jobbet och loppan sover =)
Ikväll tog jag och Sveis en promenad och sen stannade vi till vid en lekpark och gungade och busade med sanden ett tag =) Himla mys.. Dock blev hon inte det minsta nöjd när jag lyfte upp hon från gungan för att sätta hon i vagnen!! Men men, när vi kommit bort från lekparken så hon inte kunde se den mer och fått en kotte att leka med så var hon ganska nöjd igen =)
Annars har det vart en lugn kväll!! Eftersom Alex klev upp så tidigt imorse så har han sovit hela kvällen och jag och Svea har fått roa oss själva :D

Nu sitter jag dock framför tv'n och gör inte myche.. Mer lär de inte bli heller för den delen.
Kanske aldrig uppdaterade er om hur det gick med våran spis.. Men tydligen så ska spisen vara kopplad på 3 säkringar!? men den var bara kopplad på två.. så han förstod inte riktigt hur vi kunnat få den att fungera överhuvudtaget någonsin.. Men de har den då gjort.. Men de blev dock ingen ny spis.. tyvärr..
Tur att dom ska renovera hela köket här framöver så förr eller senare får vi en iaf :)



Ångest =P

Igår kväll när min man åkt på jobbet så ringde han mig med ett himla tråkigt besked =P nämligen att växellådslampan och motorlampan lyste =P Inte bra Inte bra.. Men idag har vi lämnat in bilen på Saab så nu får vi väl se vad detta slutar med =P Kan ju lova att jag innerligt hoppas att det inte blev som när Volvon gick sönder, då fick vi veta att den totala kostnaden för att laga den skulle gå på 42tusen.. Peppar peppar att det bara är något mindre fel. Vi har dock fått veta att det är iaf inget fel på motorn och det är ju skönt iaf!

Loppan är hemma och tar just nu en powernap, min man har skjutsat sin bror på jobbet och jag sitter här och gör nada :)
Strax blir det middag och sen så väntar en lugn kväll.. Eftersom Alex har vart vaken sen imorse så ska han sova och jag hade tänkt busa med loppan tills det är sängen för henne och sen kanske se en film eller nått :)
Med andra ord, inga större planer för kvällen!

Ska passa på och plocka undan lite här hemma innan Svea vaknar!!
Ha en bra kväll!!

Tjohoo!

Gokväll!!
Idag har vart en lugn och skön dag.. Började dagen med massa mys med loppan och sedan kom Verre förbi på lite kaffe och skitsnack, sen blev det att byta om och bege mej på träning!
Efter träningen så åkte jag direkt hem fick i mig lite kvällfika som var framplockat av en söt man vid namn Alexander och sedan en behövlig dusch på det! Väldigt skönt.
Nu ligger jag nerbäddad i soffan och ska alldeles strax krypa isäng!! Inte fel någonstans :)
Svea sover hos sin mormor och morfar ikväll och jag ska sova som en stock heela natten och morgonen lång =) ska bli skönt :)

Sen imorgon bär det av en sväng på nolia med min älskling!! :) 5 av 5 toast =)
Nu ska jag återgå till att göra absolut ingenting :)
sweet dreams :) Pöss

Monday morning!

Godmorgon!!
Jag har sovit som en klubbad säl inatt vill jag lova.. Dock blev de ganska sent igår för jag fick nå städryck innan jag hedde på filmen så jag hade gärna sovit liite längre.. Men va gör de när allt kommer omkring!? Nothing faktiskt!
idag blir en bra dag! Fina Veronika kommer på besök, så de blir massa skitsnack och en, tu, tre koppar kaffe skulle jag tippa =) och sen är det träning ikväll! himlarns bra!! sen hoppas jag hinna mysa lite med min man också!! =)

Jag hade tänkt baka en blåbärspaj utav alla blåbär jag fick av farmor igår så jag hade något att bjuda Veronica på men då gick spisen sönder imorse.. Inte bra, så nu kan vi inte laga något alls, har ringt min hyresvärd och han kommer hit så småningom. Hoppas på en ny spis =)

Sommaren börjar gå mot sitt slut och de enda positiva med det är att man kan tända ljus sådär på kvällskvisten.. Det är sååå mysigt! Å gärna en bra film som toppar det hela :) Dock hade jag ju hellre haft sommar året om men utan allt de ljusa =P haha :) Hade jag bestämt hade det vart så minsann!!
Näe nu ska jag busa med världens sötaste Svea innan jag tar tag i denna dag!! Ska ju trots allt försöka hinna med å tvätta idag =P hejja mej!!

Sen kan jag också upplysa er om att loppan, min lilla skruttfia blir 1 år om 25 dagar.. Shiiit alltså.. Min lillaskrutt är inte så liten längre.. Gossemi!! Hon är utan tvekan det bästa som någonsin hänt mig!! <3
Ha en great dag!! Pussåkram!

Sweet!

Helgen är nu praktiskt taget slut och de känns ju sådär må ja säga.. inte bra inte bra.
Helgerna blir så kort när Alex måste jobba natten till Lördag också. tur det snart är helg igen :)
Idag har vi vart och kikat på Obbola som spelat match, dock blev de förlust.. Inte bra!
Jag har även vart duktig och rört lite på fläsket idag, 1 mil på inlines blev de för min del..
Bättre än inget iaf =P haha!! Kul men ändå jobbigt om man åker fort :) haha!!
Dock ser jag nog ut som bambi på hal is när jag flyger fram!
Så kan de gå när inte haspen är på!
Sen har jag och loppan också hunnit vara och hälsa på min farmor och farfar =)
Där fick vi med oss färska blåbär så kanske att jag måste ta tag i dom imorgon och baka en blåbärs paj =)
Sen fick vi även en lott som vi vann två nya lotter på! Katjing..

Nu har min man begett sej på jobbet igen och jag hade tänkt bädda ner mej i soffan och se en film som jag hyrt, nämligen no strings attached.. Den kommer garanterat vara superb. i just know it =)
Sovgott kära ni! Pussåkram!

Off!!

Så var helgen nästan förbi, igår spenderade jag kvällen med fina Rebecca och det blidde lite middag och sedan lite alkoholfrittvin och sen en hel del skitsnack!! Himlarns trevligt!
Kvällen slutade inte förän halv tre och då kan jag meddela att jag var heelt slut =) Somnade som jag la ner huvudet på kudden =P Dock när jag vaknade imorse var jag fortfarande död.. Tack godegud så sov loppan till halv 11 =P

Nu har vi nyss kommit hem från att ha vart och kört min mor och far till Nolia och sedan svängde vi in på maxi och plockade ihop varsin sallad som vi nu smällt i oss :)
Nu blir det lite soffhäng innan vi ska bege oss till Obbola för att kika på lite fotboll :)
sen blir det myskväll ikväll med film! En bra dag med andra ord =)

Loppans 2:a tand är nu på väg upp, så hon behåller sin befattning "SS", för er som missat det så står det för "SurSvea" grinig se nanting =P haha!! Men lika charmig för det!! =)

Nu ska jag mysa med dotra! Hoppas ni haft en trevlig helg!
Pussåkram! 


Fredagsmys!

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag, började morgonen med massa mys med världens goaste Svea, sen begav vi oss till Linda och hälsade på =) Väldigt trevligt!! Där blev de några koppar kaffe och massa surr!!
När vi sen kom hem så hade min man klivit upp och vi begav oss till Obbola en sväng!
Nu är vi hemma och myser i soffan och kikar på "den där Mary" :)
Dock så måste Alex jobba ikväll och de är ju mindre kul.. Men men så kan det gå!! Så alldeles strax ska han bege sig to work.. Blä för det!!

Imorgon då, ja då blir det match på dagen borta mot Spöland/vännäs och sen på kvällen blir det diverse trevligheter med Rebecca, kvällen är dock helt oplanerad men något trevligt knåpar vi nog ihop utan tvekan!! :)
Not bad!!
Nu ska jag se klart filmen och sen kallar nog sängen, är galet trött redan och klockan är inte ens halv 11.. harregud. Trots att man sover bra och inte gjort något ansträngade så kommer tröttheten krypande betydligt tidigare än den gjorde för något år sedan =P Ett tecken på att man börjar bli gammal kanske!?
Dunno!
Trevlig helg.. Puss


härmed förklarar jag er Chuck and Larry!

Just kommit hem från staden och dinner där. Himla nice.. Loppan har vart en smula grinig ikväll så har nu fått ett nytt namn.. SS = sur Svea. haha!!
Näe men hon va jättetrött och tänder som spökar så då kan man ju inte förvänta sig så mycket =P
Nu sover hon då och förhoppningsvis vaknar hon glad imorgon =)

Min man har just begett sig på jobbet och jag ligger i sängen och kollar datorn samtidigt som härmed förklarar jag er Chuck and Larry går på tv'n =)
Grym film faktiskt :P haha

Nu ska jag återgå till mitt tv tittande.. Hoppas ni haft en bra dag och imorgon är de äntligen helg =) dock ha ja en sambo som måste jobba imorrn natt men men så kan de gå!!
På lördag gör han helg iaf =)
Pussåkram


Varför!?

Just hemkommen från matchen, hann bara lägga ner loppan i sängen så somnade hon som en stock =P Det är jobbigt att vara på fotboll :) Haha!!
Matchen då, ja va säger man.. Ännu en gång var vi värda att vinna men när de bara är några minuter kvar så får vi en straff mot oss och dom gör 2-2.. Riktigt surt.. Men men..
Det märks ju då iaf att vem som helst får bli dommare.. Inte okej.. Man kan ju tycka att när man går upp en division så ska de bli bättre domare men så är ju inte fallet.

Hur som haver så fick vi ju med oss en poäng iaf.. bättre än inget.. fast heelt sjukt vad besviken jag är!! Vi var så jävla värda att vinna och så blir det såhär.. Skitmatch.. Återigen.

Hur som haver, Loppan sover och jag ska slänga mej i duschen, sen måste jag plocka undan här hemma.. Svea har levt rövare kan jag lova.. Hennes leksaker ligger ÖVERALLT plus att hon läst 3 tidningar och lekt i ett av skåpen i köket och sen så har hon även hunnit med att gå igenom alla 6 lådor i hallen vilket resulterade i att ALLT ligger utspritt ööveralllt.. för hon kan inte nöjja sej med att dra fram allt utan hon måste släpa med sig saker runt om hela lägenheten. :P haha Rart med barn ibland :) Tur att hon är så söt så de gör inget :)

Bäst att sätta lite sprutt så att jag hinner med allt innan klockan tickar iväg för mycket!!
Puss


Gameday!

Goafton!!

Idag har vart en lugn och skön hemmadag med massa bus å mys =) vi har även tagit oss en liten prommenix i det halvbraiga vädret =)
Nu sussar lillan, inte bra tid att sova men de får gå ändå, hon somnade vid middagen (övertrött tjej)..
Jag å min man har just svalt middagen och bänkat oss framför tv'n =)

Strax ska jag bege mej på samling, nämligen match idag mot Nysätra.. Denna gång så går vi hem med 3 poäng.. Så enkelt är det.. Det ska vara klockrent :)

Nu ska jag slappa lite innan jag ska byta om och bege mej.
Ha en bra kväll!!

PS!
Har ni inget att göra så kom till konstgräsplanen i Holmsund och kika lite fotboll.. Vi har som dåligt med publik kan jag tycka.. Detta är något som vi måste styra upp!!


Sweet summer!

Gokväll!!

Vi har invigt vardagen och det känns ju inte så himla kul =P Såå mycket mysigare att vara lediga tillsammans ju =P
men men de är ändå skönt att Alex jobbar nätter för då ger de oss hela dagarna ihop ändå =) Å så får han sova en stund på morgonen och en stund på kvällen! Funkar ju hur bra som helst =)
Tur att någon av oss är duktiga och drar in lite cash iaf ;)

Jag och loppan började dagen med att åka ut till min mor som fortfarande har semester och hälsa på, där bjöds de på gofrulle, massa goaa frukter och grekisk yoghurt å givetvis en, tu tre koppar kaffe och sen massa mys! Svea badade och vi busade hela förmiddagen lång =) Inte dumt. Tur att jag har en sån bra mor! <3

Sen åkte vi hem och väckte en Alexander och så begav vi oss till Obbola en sväng och hälsade på.. Svea tog en powernap och vi hann ligga i solen och njuta lite =) Sen blidde det en sväng upp till Maxi för att handla veckans mat. Inte sådär superkul, men jag hittade lite kul iaf, sisådär en kofta, två linnen och värsta super deon =) Aldrig fel!

Jag och Sveis har just vart på en liten promenad och samlat kottar och när vi nu kom hem så svepte hon en vällingflaska och somnade som en stock =P Så nu hade jag tänkt hoppa in i duschen för att sedan bänka mej framför tv'n å se The contractor.. Har ingen aning om va de är för film men de är den enda filmen som visas ikväll =P haha!! Men de blir nog bra de!!
Hoppas ni haft en bra dag! Puss


RSS 2.0