SaraIdaSofia! -

2010-11-29

Hallåå!

Shit, snart går vi in i December.. Snart Jul med andra ord!! harregud!! Har inte handlat klart alla julklappar än!!
Å ännu närmare är lillans dop! Bara 13 dagar kvar!! =)
Idag har jag tillbringat dagen hos Linda som fixat mina naglar! Himla bra blev de. Å som en ära till vintern/julen blev de snöflingor som dekoration :) När älsklingen sen hämtade upp mej hade han köpt skithäftiga moonboots vinterskor till mej :) Himla snäll man jag har ;) Jag gillar paket :)

Ikväll är de El clasico!! spännande värre!! hejja hejja!!
Eftersom vi ej besitter kanalen som de sänds på så blir de att åka över till Obbola för att se denna briljanta match!
Sen imorgon ska vi först åka och kika på en lägenhet sisådär för kulskojjsskull och sen ska Svea till bvc och vägas och sen så blir de lite kaffe med terhi!! Ännu en bra dag :)
Sen i helgen är de massa kalas som väntar!
På fredag fyller Sven år, på lördag fyller Philip år och sen på kvällen är de Julmiddag i skeppsvik! Kommer bli kanoners :)
Så på lördag kommer sopporna åka åt sidan för en dag och jag ska njuta av en (förhoppningsvis) GOD julmiddag :)

Nu är min mor här och ska fota en liten Sveis!!
Ha en trevlig kväll och missa då inte fotbollen to night!! Pöss


1:a advent

Igår blev de en helkväll i obbola där vi spelade kinect. Himla trevligt var det må ja säga!! När vi sedan kom hem så var väl klockan strax innan 1 och när vi kommer fram till porten så inser vi att hemnyckeln ligger inne i lägenheten och givetvis var porten locked!! Så vi fick buttert gå å sätta oss i billen och vänta till klockan 03,00 då porten öppnas =P Skitskoj!!
Väl inne i lägenheten somnade jag snabbt!

Idag har vi vart och kikat på ett hus, dock så var rummen lite små och månadskostnaden var lite väl hög. Alltså inget aktuellt! Men men vi spanar vidare :) Dock är hus inte något akut. Vi bor ganska bra där vi bor nu men hus är ändå hus och det skulle ju inte vara dumt :) Så vi ska kika vidare. Rätt var det är så kommer de upp något genialiskt kap som man bara inte får missa!!
Sen så har vi också vart förbi mor och far och hämtat hem Sveis och nu är vi på hemmaplan och mina älsklingar tar en powernap!!
Ikväll blir de bara mys här hemma, vi har hyrt en film och ska bädda ner oss i soffan :) Det gillas.. Inhale heter filmen om jag inte minns fel!! Kommer bli kanoners!!

Hoppas ni haft en trevlig helg!
pusspuss


Freedaag!!

Äntligen fredag!!

Idag blev de en tur till staden och hälsa på B-I och Sven. Himla trevligt.. Efter det så åkte vi ut till min mor och far och jag framförde en liten "affärs idé" som jag har.. Tror den gick hem hos mor och far!! Men mer info om den kommer later!! ;)
Efter besöket där for vi vidare till Emil, Tessan, Simon och nu även lillan.. Så himla liten å go!! Svea vart plötsligt stor :) haha!!
Kommer inte ens ihåg att Sveis har vart en såndär liten skrutt =P
Nu är vi iaf på hemmaplan och mina två älsklingar sussar :) Ska även jag krypa isäng strax!!

Imorgon är de Lördag och ev. blir det lite vin och sen obbola pubben! But i don´t know ännu, de återstår att se om jag kanske blir hemma med sötaste Svea! Får se hur jag känner imorgon!!


Torsdag!

Idag besökte vi staden för lite julhandel :) Himla mys var det!! Hittade några julklappart iaf och sen så blev vi också en julgran rikare =) Inte dumt :)
Efter shoppingrundan så begav vi oss hem och slappade ett tag å sen där vid 7 for jag med Pernilla och Eve och körde 30 min core å sen på de blev de en timmas afrodans :) Himla skönt måste jag erkänna!!
Sen avrundade vi kvällen med lite monopol!
Nu är vi hemma och ska strax krypa ner i sängen, älsklingen börjar dock jobba 3 så jag vet ej om de blir någon sömn för den gossen!!

Idag har inte alls vart lika jobbigt som tidigare dagar. Idag har verkligen flytit på lätt :)
Skönt.. Hoppas morgondagen blir likadan!!

Imorgon är de fredag och jag känner på mej att det kommer bli en himla bra helg!
Sovgott å trevlig helg gott folk!
Puss puss <3


Godmorgon!!

Idag klev ja och Svea upp med tuppen. Lillan vaknade nämligen halv 6 imorse och var väldigt pigg och busig =) Så vi klev upp och mös framför vakna med the voice! Nu har hon dock somnat om och lämnat mej vaken helt själv =P
Jag kan ju meddela att jag var helt säker på att det var fredag idag. Men nyss när jag skulle lägga in alla räkningar så skulle dom dras imorgon å då tänkte jag hur är de möjligt?! Imorgon är ju lördag.. Men då när jag kollade på kalendern insåg jag att det är ju bara torsdag!! Det var ju mindre bra!
Men men så kan de gå! ;)

Idag ska vi iaf göra något jätte mysigt!! Vi ska åka upp till staden och köpa julklappar :) Hur julmysigt är inte det!?
Nu ska jag iaf unna mej en kopp kaffe och mysa ner i soffan och känna lugnet!
Ha en bra dag! Pussåkram


Torsdag!!

Gokväll!!

Idag har vart en riktigt slö dag, bara varit hemma och sovit och slappat.. Eller klämde in lite tvättning däremellan, Sen nu har jag nyss kommit hem från fotbollsträningen. Himla kul va de måste jag säga =) Skönt att få komma igång lite igen.. Även om det kommer att ta sin tid innan man är back on track så att säga. Men de går bra!!

Idag är det dag 3 och de ha vart lite lättare.. Inte haft samma hunger idag. Kroppen kanske börjar ställa in sig?
Soppan vi åt till middag var kycklingsmak på vilket gjorde att de faktiskt luktade mat det man åt. Tror de gjorde mycket..
Nu ska jag gå och vika in all tvätt som är torr..
Ha en trevlig kväll! Pusspuss


Tisdag!!

Nu är det städat och fint här hemma.. Har hunnit tvätta bort lite tvätt men imorgon har jag bokat tvättstugan så då blir resten också rent :) Himla bra!!
Alex och Svea ligger just nu och sussar så sött och jag passar på att sitta här och kika på tv!!

Sen kan jag också meddela att jag är så fruktansvärt hungrig. Tror jag kommer och krevera.. Betydligt mer jobbigt idag än igår.. När man smällt i sej en sån där soppa så blir man ju inte ens nästan mätt.. Snarare bara mer hungrig. Å sen kan jag ju också meddela att det enda som går på tv är matprogram.. Mat mat mat.. Överallt! Har aldrig tänkt på det tidigare, men de gör jag nu! tex imorse, de första program som visas när jag startar tv'n är Rachel Ray...Jävla skit!! Det gör ju inte direkt en mindre hungrig!!

Men som tur är har vi slängt typ allt här hemma som går att äta förutom sopporna. Vet inte hur många gånger jag öppnat kylen idag för att kika om det kommit dit något mumsigt på något magiskt vis. Men inte det inte! Det enda som finns är bubbelvatten och majonäs.. Å så desperat är jag inte att jag ställer mej och trycker majonäs. Inte än iaf! Kanske bäst att slänga den också för säkerhetsskull för snart äter jag upp Alex. Om inte han äter upp mej innan dvs.
Nu ska jag gå å kika på tv.
Ha en trevlig kväll! Pusss


Dag 2!

Godmorgon världen!!
Jag har sovit himla gott måste jag erkänna och nu så har Svea käkat och sen somnat om igen =P
Själv så håller jag på att julpynta/städa. Kanske lite tidigt men vadå?
Dock var de himla svårt att få in den rätta julkänslan i alla rum. Köket blev så himla bra men alla andra rum då?
Jag tror vi har på tok förlite julsaker.. Måste ordnas..

Sen kan jag också meddela att jag är så j*vla hungrig att jag tror jag ska dö.. Kroppen har inte ens nästan ställt in sej på att bara äta några soppor per dag.. Inte kul.
Men nu är de dags för en soppis och jag hoppas jag kan känna mej lite mätt iaf! Sen kan jag också meddela att jag är sugen på godis! kan inte bara kroppen ställa in sej på svält och sockersuget kan försvinna! Ja de skulle ju inte vara dumt!!
Nu ska jag fortsätta mitt julpyntande!
Ha en bra dag! Pusspuss

Svea!!

Idag blev de kalas och vi blev kvar där ett bra tag och sedan när vi kom hem så såg vi kommisarie Späck. Måste säga att det var ingen höjdar film. Nu har Alex åkt på jobbet och jag väntar på att Svea ska bli trötter och somna. Dock verkar det vara bra långt bort.. Hon visar inte en tillstymmelse av trötthet.

Svea har också gått in en lite ny period i livet.. 12 veckor - utvecklingssprång!!
  • skriker oftare och mer.
  • vill ha mer fysisk kontakt och vill att du ska ägna dig mer åt det.
  • har sämre aptit.
  • är blygare och klängigare än vanligt.
  • suger mer på tummen.
  • Kommit undefund med att hon kan prata i olika tonlägen, skrikpratet gillar hon mest.

Allt stämmer in helt, eller hon är inte så skrikig men allt de andra.. Hon ska sova i sängen, ligga i famnen, babygymmet som hon tidigare älskat är inte alls lika intressant som mamma eller pappas famn.
Hon är allt bra söt denna donna!!



Sen kan jag också meddela att jag och Alex har inlett en diet.. Soppor och shit. Imorgon är första dagen. 3-5 soppor om dagen och olika form av motion 4 ggr i veckan..
Imorgon inleder vi med en långpromenad klockan 06,00!!
Känner jag peppen? Både ja och nej måste jag säga.
Tror de kommer bli sjukt jobbigt att bara leva på att bara äta dom där nedrans sopporna och försöka få energin utdelad så den räcker hela dagen och att inte få småäta.
Men vi ska banne mej kämpa och hålla det så länge de går. sallad och Vatten får vi dock äta hur mycket vi vill så imorgon ska vi inhandla massa sallad :P haha!!
Sen så säger jag också att jag känner mej delvis peppad. De är på tiden att mina kära gravidkilon försvinner så jag kan känna mej nöjd med mig själv igen. 
Att vara bekväm i sig själv är A och O.. 
Är dock väldigt besviken att frukt är förbjudet, först efter 1:a fasen får man börja äta 1 frukt om dagen.. längtar redan!!

Nu ska jag försöka natta Svea igen! Sovgott puss


Lördag!

Igår inledde jag helgen med fotbollsmiddag/partaj på sikplan. Himla trevlig kväll var det måste jag säga!! Tack för en trevlig kväll! Dock blev de en lugn kväll för min del eftersom Alex jobbade natt och började klockan 12 och då skulle jag hem å ta hand om Sveis! Men jag hade ändå himla trevligt!! Måste göra något liknande snart igen!!

Sen när jag kom hem blev jag ju tvungen att se Idol på tv4 play eftersom jag missade det när vi var på galej ju :)

Idag har vi vart och hälsat på min farmor och farfar och nu har vi nyss svalt middagen, Nu tar mina två älsklingar en powernap och sen ikväll blir de att spela apspelet i obbola :) Inte dumt!!
Helgen avslutas imorgon med middagsbjudning hos min mormor och morfar, morfar fyller nämligen år!!
En bra helg är detta med andra ord :)

Nu ska jag plocka undan middagen och sedan väcka mina två darlingar!!
Ha en bra saturday night :)
Pussåkram!!



Mina tankar går till dig!
Ta hand om dig och dina närmaste!!


sådärja!!

Nu är två varv målade på hyllan. ska måla sista svängen imorgonbitti och sen är den klar. Då är de bara hyllplanen som ska kirras!! Himla bra blir de ;D

Idag har vi vart i staden och lämnat in bilen, ja igen... Men nu hoppas ja de håller sej helt.. Sen spenderade vi lite tid hos B-I och Sven. Himla trevligt!!
Väl hemma åt vi middag, hör och häpna.. Ärtsoppa blev de ;D Alex farmor hade lagat och skickade med oss hem.. Himla gott måste jag erkänna.. Var ju dock bara 2:a gången i mitt liv som jag ätit de men de var då mumma :)

Nu sover mina älsklingar och jag har just hängt lite tvätt och nu slappar jag framför datorn =)
Alexander ska snart åka och jobba så då hade jag tänkt krypa isäng =)

Imorgon är de fredag = fredagsmys :) Aldrig fel!!
Sovgott! Puss

Saw3D

Hallå!!
Idag har vi gjort lite allt möjligt. Jag tog mej till järnis och inhandlade färgen och sandpapper men dock har jag inte tagit mej för att måla ens ett varv på hyllan. skämmes.. Fast jag har slipat upp den iaf =)
Sen ikväll så var Thomas barnvakt och vi gick på bio och såg saw i 3D, ingen höjdarfilm om man säger så.. Jag satt mest å mådde illa hela filmen! Efter filmen åkte Alex på jobbet och jag blev kvar hos Thomas och Philip och drack lite kaffe och snackade skit! Himla trevligt! Nu är jag hemkommen och Svea är hyper pigg. Hon ligger och pratar, eller skrikpratar! Jag hade hoppats på att vi skulle sova men icket. Här ska disskuteras..

Å även om hon somnar strax så kommer hon ändå vakna på 1 timme och vilja ha krubb.. Så jag kanske ska ta å måla första varvet på hyllan!!
Näe nu ska jag fortsätta denna fina diskussion.
Sovgott! puss

make over!

Nu har jag just kommit hem från att ha vart ut till min mor och far och rastat deras doggisar och sen åkte jag förbi Järnis och inhandlade sandpapper och färg!! Så nu ska de slipas och målas :) Inte dumt! Dock kändes slipningen en aning jobbigt. Men de måste ju göras för annars kan jag ej måla ju =P
Sen ska jag även ta och sätta igång en tvätt!! Egentligen skulle ja ha vart ner till tvättstugan och bokat en tid för de är så himla mycket som ska tvättas och jag har ju inte direkt ett "torkrum" här i lägenheten.

Båda mina hjärtan sussar så sött.. Alex lär väl vakna till liv strax skulle jag tro å då ska jag skicka ner han till tvättstugan, snällt va? ;D haha! näe men de blir kanon! Å snart är de nog dags för lillan att käka lite!
Bäst att sätta igång så jag hinner måla 2 varv innan kvällen är slut!!
Ha en bra dag! Pussåkram


Jag såg en stjärna falla!

Gokväll!!

Idag har vi bökat på här hemma för fulla muggar!! Efter golvläggningen var klar så begav sig min man till staden och kom hem å överraskade mej med himla fina tapeter till sovrummet, eller de är bara en vägg som vi tapetserat om (fondvägg) Men de vart som ett nytt rum!! Sen ikväll har vi tapetserat och sen avslutade vi kvällen med en prommis. Ganska skönt faktiskt!! Nu har älsklingen åkt på jobbet och jag ska strax göra natt jag med.

Dagens -

  • Har fått tillbaka min mens från att ha vart utan i 1år (totalt glömt hur drygt de va)
  • Min tå är ond.
  • Jag glömde köpa sandpapper och färg till hyllan.
  • Jag måste somna utan min stora älskling.


Dagens +

  • Nytt golv i hela lägenheten.
  • Nystädat
  • Jag såg ett stjärnfall ikväll när vi var på en mysig kvällsprommis.
  • Nya tapeter i sovrummet
  • Jag har ingen mensvärk för första gången i mitt liv (sen jag fick mens då dvs ;D
  • En helt underbar ny säng
  • Jag har äntligen fått tag i del nr2 till min hylla i v-rummet.
  • Jag har beställt en svart Le creuset ungsform.
  • Jag har beställt ett kilo lammytterfile.
  • Jag har beställt nya grillbestick.





    Inte en dum dag om jag får säga de själv!
    Nu ska jag få i Svieis lite krubb och sen väntar sängen!
    Sovgott för de kommer jag att göra vill jag lova :)
    <3



Godmorgon!

Idag var jag å Svea uppe med tuppen! Klockan sju kom karln som skulle lägga nytt golv. Så nu är köket och hallen klar å det blev ju himla bra! Nu är de bara sovrummen kvar! Kommer bli kanoners. Han skulle komma tillbaka vid 2 så allt blir klart idag :)

Nu sådär 4 koppar kaffe senare är jag ändå trötter!! Ska strax börja bära tillbaka alla möbler till hallen och köket så vi rymmer sovrumsmöblerna i vardagsrummet =P Sen måste jag ta en prommis på järnis och inhandla målarfärg och sandpapper så jag kan sätta igång med hyllan som ska fixas. Sen ska jag även hinna med att åka på vårdcentralen en sväng.. Tvekar om timmarna räcker till =P
Nu är de en liten som vill ha lite krubb!!
Pussåkram

Måndag!

Så var en ny vecka igång!! Idag har jag och Svea vart på mammagrupp och sen har det vart en snubbe här och börjat med att lägga nytt golv i hela lägenheten.. Imorgon kommer han 07,00 Jippie!
Näe men de blir nog bra :) Man ska kliva upp i tid då hinner man så mycket mer :)

Förövrigt så kan jag meddela att jag äntligen har fått tag i del 2 till min hylla i vardagsrummet!! Så himla bra..
Den blev egentligen såld till en annan men då övertalade jag hon att sälja den till moi istället å så blev de! Ibland måste man ha lite tur iaf!! Så någon dag i veckan ska jag ta mej tid att slipa den och måla om den sen kommer de bli perfa! tog ju bara sisådär 6 veckor att få tag i andra delen. Skam den som ger sej ;D

Nu ska jag slita upp Alex ur badet och sen ska jag och mina två älsklingar mysa ner oss i soffan och kika på en film och bara känna lugnet! Sen vi 12 börjar Alex jobba och då kryper jag å Svea isäng :) Dock är de himla tråkigt att inte få krypa ner med min stora älskling men men, inte så mycket att göra något åt!!
Bilder kommer när hyllan är komplett å färdig :)

Lev å Må! Puss

men ack!!

Middagen och städningen uppskattades kan jag berätta :) Alex blev så glad :)
Efter middagen så slappade vi lite i soffan och snackade skit och sedan blev de att ta en lång och välbehövlig dusch, efter duschen så joinade Svea mej i badet och vi plaskade på där ett tag :) Hon tycker som att det är ganska spännande att bada tror jag :)

Nu sover min stora älskling och Sveis har just ätit och nu ligger hon i sin säng och pratar med en sovande Alex ;P haha! Himla sött barn vi har skapat!!
Nyss så skulle jag pröva att göra några situps och armhävningar och jag trodde inte mina ögon, är mina magmuskler helt borta!? Seriöst, jag tror dom plockade ut dom samtidigt som dom gjorde kejsarsnittet! :P
Armhävningarna borde vi egentligen inte heller prata om.. Jag hade nog inte klarat en riktig!!  var tvungen att fuska lite ;D Ack Ack.. Bäst att komma igång med träningen ordentligt och börja komma ur denna "mammakropp" som fortfarande sitter på min kropp!!
Imorgon ska vi å väga lillhjärtat och sen blir de en långprommis och ev, en vända to town! Inte dumt!!
Imorgon är de också fredag och Alex är ledig både dag och natt!! Såå mysigt :) Blir en riktig mysfredag om jag inte har fel!
Ska även ta mej för att ladda upp lite bilder på våran otroligt underbara dotter som växer så de knakar :P
Pussåkram!


Iiil!!

Nu håller jag på att storstäda och tvätta! Himlarns bra!!
Sen blir de att åka på coopra och handla å sen överraska darling med
gomiddag när han kommer hem från jobbet.
Bäst att jag skyndar mej om jag ska ha maten klar om 2 timmar =)
Jag kan vara en snäll flickvän ibland också ;)


Torsdag!

Godmorgon!!
Igår spenderade jag dagen hos Linda där de blev endel skitsnack och sen fixade hon till mina naglar :) Himla snällt om jag får säga de själv!
Sen när jag kom hem så käkade vi middag och myste sedan till en film, streetdance! Himla bra!!
Idag har jag inte hunnit så mycket, har gjort lunch åt min man som vart hemma på just de, lunch och nu har svea ätit och ligger nu och i sin säng och pratar med sin mobil :) Imorgon blir skruttan 10 veckor! :)
Nu ska jag ta och tvätta lite och städa upp här hemma och sedan blir de en promenad med hundarna å Sveis!
Ha en bra dag! Pusspuss


2010-11-09

Hallå där!!

Idag har de vart fullt upp, först så gjorde jag lunch åt min käre man och strax därpå kom Viktoria på besök, sedan fick hon vara barnvakt medans jag åkte upp på specialist mödravården på efterbesök. Sen när jag kom hem fick jag i mig lite näring. Sedan vart det att åka till Tessan på en kaffe och lite skitsnack. Fortsatte sedan min resa hem för att plocka upp min andra älskling och åka på coopra och handla!! Sen när vi kom hem lagade vi middag, västerbottenspaj och en god sallad. Sen dog vi bägge två framför tv´n.
Nu sover båda mina hjärtan och jag ska bara invänta att min underbara dotter ska vakna till liv å käka lite för då blir de sängen för min del också :)

Förövrigt kan jag meddela att det stog en skum kille i vårat trapphus när vi kom hem från konsum, han stog och gömde sej och kikade fram titt som tätt när vi körde fram bilen kikade han fram igen å såg då oss, sedan när vi började plocka på oss saker från bilen så går han upp en trappa och sedan när vi går in med våra varor så kommer han ner från övervåningen och pratar i telefon, sedan drar han huvan över ansiktet och säger hej men möter oss ej med blicken.. Så nu sitter jag hemma och nojjar att han ska komma och lensa våran lägenhet!! Det skulle ju inte vara så kul!! Haha, men men så kan de gå!! Återstår att se om jag vågar gå ut med hundarna nu :P

Imorgon ska jag fixa  naglarna hos Linda och sen resten av dagen består av en massa städ och tvättande!! Lite nytta måste man ju göra!! :)
Hoppas ni haft en bra dag!!
Pussåkram


Fullt upp!!

Så är de. Har vare lite halvdålig på att uppdatera sista veckan, men de har vart så mycke =P
Min stora älskling har fyllt år i lördags! grattis =) Svea har fyllt 9 veckor i fredags och är helt underbar. Jag och Sveis har vart på Ikea och shoppat, vi har storstädat, hämtat en skoter i skeå som tog en evighet, fixat dopkort och beställt dom! Ja massa saker har de vart! Men himla trevligt må ja säga =) men därav den dåliga uppdateringen!!
Helgen har dock flygit iväg när man haft så mycke att göra!
Nu sover mina två älsklingar och jag ligger i sängen och kollar datan!! Ska strax sova jag med =P
Hoppas ni haft en trevlig helg! Pussåkram


2010-11-02

Idag började vi dagen med massa mys, sen kom älsklingen hem på lunch och hade köpt med sig pizza från Ali´s. Dock när jag tog första tuggan från min pizza trodde jag att jag skulle spy. Det var det vidriaste jag smakat på länge.. Bad Alex smaka och han höll med mej fullt ut.. Så de blev VERKLIGEN ingen pizza till lunch idag inte =P
Sen åkte vi och hälsade på Terhi och Nellie och fick mej lite kaffe och skitsnack! Himla trevligt!
Sen nu är älsklingen hemma och vi ska få i oss nå mat =)
Svea kommer nog att somna snart, hon har vart vaken sen 11 imorse. dvs 7,5 timmar i ett streck!
Så misstänker att hon kommer sova  som en stock hela kvällen lång =P

Nu ska jag återgå till tv´n innan de blir middag!
Pusspuss


Måndag!

Gokväll!!
Idag har jag och svea legat i som sjutton!! Började dagen med mys framför tv´n och sedan lagade vi lunch åt Alexander. När han åkte tillbaka på jobbet gick vi en promenad med dogsen och sedan gick vi hem och städade och tvättade! Himla bra gjort. Mammagruppen blev ju inställd idag nämligen!!

Sen nu på kvällen har Svea vart en aningens grinig. Tror att det är magen som spökar. Men nu är hon super glad och ligger här brevid och snackar på utav bara tusan =)
Räcker man ut tungan åt hon så räcker hon ut sin lilltunga.. Sen om man gör pruttljud med munnen så försöker hon härma, går väl sådär. Ibland får hon till det och då blir hon överlycklig och ger iväg världens goaste smajl men sen finns de gånger som inte går riktigt lika bra och då blir hon arg som tusan =P
haha!
Underbart söt är hon minsann min lilla prinsessa =)

Imorgon är de tisdag och då hade vi tänkt gå en prommis på morgonkvisten och sedan får vi se vad dagen bjuder på!!
På torsdag åker iaf jag och Svea på IKEA =) Så himla mys.. Vrickade vickan ska nämligen dit och givetvis bokade vi två platser till oss =) Kommer bli great!!
Nu ska Svea äta och sedan kallar sängen!
Sovgott! PussPuss


RSS 2.0