SaraIdaSofia! -

gokväll!

Träningen gick bra trots mina hemska skavsår.. Måste åka och köpa compied eller va de heter! =P hehe!
Ikväll har det varit relativt lugnt, jag och älsklingen har sett barca, Hejja Zlatan som gjorde sitt debutmål för barca!! =)
Imorgon är jag ledig och nu är det nära bristningsgränsen. Jag har såå inte råd att vara ledig! Blä för dagens lågkonjuktur!!!

Imorgon ska jag tvätta och tvätta och tvätta lite till. . Jag har lovat mig själv att tvätta exakt ALLT som finns i tvättkorgen, även om det är saker som egentligen bara ligger där för att jag inte vet vad jag ska göra av dom ( och jag har inte mage att slänga dom) Men imorrn då järnspikarns åker det i tvätten för att sedan hitta ett nytt fyndigt ställe att gömma dom på. =) Hohoho!
Sen hade jag även tänkt ta mig i kragen och söka jobb. Måste ju kolla de lilla som finns iaf! Sen på kvällen blir de mysmiddag med min bästaste Alexander och kanske en mysig film =) Vem vet?

BTW!! Jag har blivit största nörden. Det är nästan skrämmande. . Som ni vet så använder jag aldrig facebook, men nu har jag börjat och jag har skaffat mig en farm, Å nu kan jag typ inte slita mig därifrån... Jag kan komma på mig själv sitta vid farmen och försöka räkna ut om hur många timmar jag måste skörda osv. Hur hemskt är inte det??
Haha I die! Men men så kan det gå, förhoppningsvis tröttnar jag snart och ger upp hoppet om min farm! ;)
Näe, nu ska jag skörda mina jordgubbar och sedan plantera hallon =) hahahahha!
God bless me!!

Godnatt! eller jag måste vara vaken 1 timme till för då är mina pumpor klara för skörd ;) haha
Puss
Älskar dig Alexander Lindström!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0