SaraIdaSofia! -

Sötunge!!

Tänk att barnprogram kan vara så spännande!? Speciellt bumbibjörnarna!
Tur att vi har massor av olika barnkanaler =P


My day off!

Goddag!
Började morgonen lite väl tidigt för att vara en ledig dag kan jag tycka, men de tyckte tydligen inte loppan som slog upp sina ögon halv 6!?
Väl uppe blev de frulle och massa mys, sedan vid 9 cyklade vi till dagis för utvecklingssamtal, sen vidare på en cykeltur runt hela holmsund, avslutade med en liten visit hos min farmor och farfar, när vi sedan kom hem så somnade Sveis nästan omgående och sover ännu.. Jag har hunnit plocka undan lite och nu sitter jag i soffan och känner lugnet, ganska skönt att vara ledig ibland! =)
Dock så jobbar jag hela helgen nu men det går nog bra =) Om någon är i behov av extra jobb sisådär var tredje helg 8-16, lördag och söndag så ring mej =)

Ikväll väntar träning igen, om mina benhinnor håller dvs =/ fattar inte hur det kan göra så sjukligt ont!
Får proppa i mej mer pronaxen och hoppas att det försvinner snart,
Nu ska jag stöka undan lite disk!
Ha en fin dag! Pussåkram


En dag kvar!

En ynka dag kvar innan jag har en dag ledigt :) Då hoppas jag på sol och värme så jag och loppan kan tillbringa hela dagen ute =) dock säger vädret något helt annat =P
Idag har jag iaf jobbat hela dagen lång och när jag kom hem stog maten på bordet! Lyx!
Sedan blev de en cykeltur med Sveis och nu sussar hon så sött, ska strax krypa isäng jag med, måste bara ut med Turbo innan och av någon anledning kändes det väldigt jobbigt så jag har som "fastnat" i soffan =P haha!!
men men snart så :P
Imorgon jobbar jag bara till 4 och det känns så ofattbart skönt, överväger även att flexa en timma tidigare, dock varjegång jag tänkt den tanken så är det något som kört ihop sig och så blir det inge flex =P sååå håll tummarna ;P

Näe nu måste jag börja avancera!
Hoppas ni haft en fin dag !Pussåkram


Vilket jävla gäng!!

Gokväll!!
Just hemkommen från match som resulterade i en 4-0 seger! Vi gör en grym match och visar verkligen att vi är ett riktigt bra lag!
Vi kämpar för varann och spelar fotboll som ett lag! Magiskt :)
Nu ligger jag nerbäddad med min finaste lilla skatt som sover som en stock, imorgon väntar jobb och träning innan de är dags att gå å lägga sig igen, har ju stängninsvecka så det blir inte så mycket annat gjort! Och jag mååste lägga på en spurt om jag ska kunna klämma i mej i en bikini om drygt 1 månad :P

Hoppas ni haft en lika bra start på denna vecka som jag!
Sovgott, Pussåkram


sweeeet!

Vilken helg!!! helt magiskt!
Började helgen med massa mys på hemmaplan och sedan lördagen tillbringades i Obbola ute i solen hela dagen, sen på eftermiddagen så begav vi oss ut till mor och far och där bjöds det på Rose i solen. Sjukt mysigt!
Sen hem och så blev de en storstädning som sedan avrundades med Mello!! Grattis till Loreen som sopade banan med dom andra =)
Imorse fick vi sovmorgon eftersom lopperdipoppan sov hos sin mormor och morfar och sedan fick vi besök av Annie som var i stan! Sjukt längesedan jag såg hon så det var riktigt trevligt!
Efter att jag släppt av henne på flyget så åkte vi vidare till B-I och Sven och där bjöds det på fika, sedan vidare ut på ludden för morsdagsmiddag som kunde avnjutas ute på altanen, riktigt härligt!! =)
Nu är vi på hemmaplan och Sveis har somnat (som en stock) har vart en lång dag som tillbringats utomhus med massa bus, inte konstigt att man är slut som artist då ju =P

Nu ligger jag bänkad i soffan och kikar lite på tv, dock fanns det ju inte sådär super mycket att kika på men om en liten stund så börjar ju departed och det kanske är något att se!? Annars får jag väl hyra en film :)
Imorgon väntar jobb och jag har stängningsvecka vilket innebär att jag även jobbar den kommande helgen, kändes väl sisådär men men bara att gilla läget ju =) Inte så länge kvar till semester, så det är ju bara att bita ihop :) Hoppas ni haft en superbra helg ute i det fina vädret!! Pussåkraaam



34 dagar kvar tills vi sticker till Greece! <3


Godnatt å godmorgon!

Godnatt eller godmorgon!
Svea vaknade kvart i 1 inatt, sedan var hon vaken fram till 3, somnade sedan om till 10 i 4 och nu är vi fortfarande vakna! Kändes väl sådär =/ är så trött så jag tror jag ska storkna!
Hon har haft ont i magen och (känsliga blunda) bajsat vitt slem? Under natten vakenheter!? Vet inte vad detta beror på om de kanske är någon form av majsjuka eller? Ska ringa läkaren idag så får vi se! Det blir inget jobb för mej idag utan vi blir hemma, sen tänkte jag gå in och ta stängningen mellan 16,00-17,30 eftersom det är jag som har den idag!
Aja nu ska jag se bumbibjörnarna med Svea ihopp om att detta inte är någon magsjuka! Pussåkram


Storsjöloppet!

Just kommit hem från en trevlig afton med jobbet och även min mami! Storsjöloppet avklarades, dessutom med en tungstyrd barnvagn.. Inte illa =) Efteråt bjöds det på buffe och efterrätt :)
Riktigt trevligt och ett litet motionspass är ju aldrig fel!

Utbildningen idag var en smula långdragen och det kändes som vi pratade om sammasak hela tiden, men nu är det inget mer förän i oktober :P
Imorgon väntar jobbet igen och snart är det helg! Jag hoppas innerligt att det blir sommarvärme i helgen så att man kan vara ute heela tiden =)

Nu hade jag tänkt slänga mej i duschen och sedan väntar sängen! Är riktigt trött och hade hoppats på att komma i säng i rimlig tid så man slipper vara lika trött imorgon =P
Hoppas ni haft en fin dag i solen !
Pussåkram


Bjuder på en bild såhär på kvällskvisten!

Här kommer en bild med lite av helgens bus =)



Svea har tillbringat nästan hela helgen med sina kusiner!


Helgens bus!

Helgen är strax förbi och vi har haft en himla bra helg måste jag erkänna!
Började morgonen med en liten sovmorgon, gosse va skönt :)
Sedan gjorde jag bort lite träning och sedan begav vi oss till Obbola, där blev de kaffe och lite skitsnack innan vi begav oss till Holmsund för fiske och grillning :) Himla mysigt! Massa fisk blev det också för den delen, Svea tyckte att fiskarna var väldigt intressanta om än lite skrämmande ;P
Nu är vi på hemmaplan igen, loppan sover, Alex sover och jag har hunnit starta diskmaskinen och plocka undan lite här hemma och göra det fint inför den kommande veckan =) Perfekt!
Imorgon väntar utbildning inne i staden, skyddsombudsutbildning för att vara exakt! 09,00 börjar jag och slutar inte förän halv 5, sedan taggar jag om inför match mot röbäck =) 3 poäng är det enda som gäller :)

Sen på tisdag har och också utbildning sen är det tre snabba dagar sen är de helg igen!! Å jag har hört något om någon ryssvärme som kommer?! Det hoppas jag innerligt stämmer.. Det är snart Juni så det är dags att sommaren kickar igång nu! =)
Sen kan jag också meddela er att det är bara 27 jobbdagar kvar till semester, respektive 40 dagar kvar innan vi påbörjar våran resa till Grekland, Kefalonia. Jag längtar så jag håller på att spricka.. Känner på mej att denna resa kommer att bli magisk!! Sveas pass är fixat och nu saknas bara en shoppingdag på stan för att inhandla lite nödvändigheter/sommarkläder innan vi är helt redo!

Så ja, man kan ju säga att just nu ser jag väldigt positivt på allt! Sommaren kommer bli underbar och vi haar såå mycket planerat. Kanske den bästa sommaren hittils?! =) Hejja oss!
Hoppas ni haft en fin helg! Pussåkram!


badupdate!

Fredag:
fredagen är förbi och inget vettigt har blivit gjort, eller vi har hunnit med en storhandling =P haha! Så nu finns det mat hemma igen, trots denna storhandling fick middagen bestå av fil och flingor.. En fredag.. men det funkade det också när ingen av oss kände för att ställa sig och laga mat!
Jag har vart lite kass på att uppdatera senaste veckan men det har berott på mycke jobb och träning, men nu är det helg igen så nu borde ordningen vara återställd iaf några dagar =P

Just nu då; Alex har åkt på jobbet, Sveis sover och jag sitter bänkad framför tv'n. Hade tänkt krypa isäng men känner lite att jag ändå inte vill, vill se en film eller något men vettetusan om jag ids!
Bara för att jag går och lägger mej sent kommer ju svea knappast sova längre för det, så det kanske är lika bra att krypa isäng så jag är piggelin och orkar busa i massor imorgon när loppan tycker att vi ska kliva upp!
Vad helgen bjuder på är dock ännu oklart, den som lever får se =P

På måndag och tisdag ska jag iaf inte på jobbet utan jag ska på en utbildning eftersom jag blev vald till skyddsombud på mitt jobb, spännande. Förhoppninsgsvis är utbildningen intressant och rolig och inte allt för utdragen =) Jag berättar på måndag hur det gick =)

Nu hade jag tänkt kika lite tv iaf innan jag kryper isäng och så lovar jag bättre uppdatering i helgen!!! =P
Trevlig helg! pussåkram


one more day!

Imorgon är sista jobbdagen innan jag går på 2 dagars ledighet! Om jag längtar =)
Jobbet idag gick bra och väl hemma så blev de massa mys med loppan innan hon skulle krypa isäng, nu sover damen, Alex är på jobbet och jag sitter bänkad i soffan och funderar på att röra mej till sängen så jag tar mej upp imorgon, börjar ju trots allt klockan sju =P
Imorgonkväll är det gameday som står på schemat, sedan hem och krypa isäng, sedan väntar 2 dagar med massa bus med mitt lilla hjärta! Hade tänkt ta mej upp och fixa pass till Sveis någon av dagarna iaf, sedan får vi helt enkelt se va som sker, jag hade beställt sol och vårväder men det värkade inte gå igenom då det ser ut att bli grått, regn och allmänt pissväder.
Näe nu börjar det bli dags att krypa isäng annars kommer jag aldrig ta mej upp, ligger redan på minus efter helgen =P blev lite väl sena kvällar och tidiga morgonar följt av långa dagar på jobbet.. Men men så kan det gå =P
Hoppas ni haft en fin helg! Pussåkram


Fredag eller var de tisdag!?

Gokväll!
Jobbet idag har gått bra, även om det vart lite körigt då vi vart en kort men de gick ju vägen ändå =)
Helgen består av jobb och man kan småttågott säga att jag har tisdag idag :P haha hopplöst!? ;P
En kväll som denna spenderar vi på hemmaplan, hockeyn på prollen och lite tända ljus förgyller tillvaron =)
Kvällen avrundas sedan med en film och lite popcorn =)
Loppan är fortfarande vaken!? men sitter bara och myser för fulla muggar och det känns ganska okej då jag jobbar hela helgen, vill ju faktiskt hinna träffa damen lite iaf =P

Annars då, jag har tagit tag i lite överblivet här hemma igen, lagt ut några annonser på blocket i hopp om att få iväg lite skrot som bara står och tar plats. Dock resulterade det att idag efter jobbet hade jag 20 missade samtal och en heldel sms.. Så tips från coachen en fredag som denna.. Lägg bara ut din Mail på blocket om du inte vill störas av en miljard samtal :P
Näe nu ska jag återgå till hockeyn!
hoppas ni haft en mysig fredag =) pussåkram


4 dagar kvar tills "helg"

Hello!!
Min lediga dag börjar närma sig sitt slut, känns som att dagen har gått på tokers för snabbt men mysigt har vi då haft, avslutade sedan dagen med träning för hela slanten =) Aldrig fel, jag gillar träningar när man får ta ut sig ordentligt på slutet så att det verkligen känns när man är på väg hem och ikväll var en sådan träning =)
Nu har jag bänkat mej framför lets dance, ska snart slänga mej i duschen och sedan väntar sängen så jag tar mej upp på jobbet imorgon, börjar dock inte förän halv 9 men kan va skönt att få sova ut ordentligt innan helgens jobb, för jobb väntar hela helgen lång, fredag, lördag söndag och även måndag för att vara exakt.. Sen får jag ledigt tisdag, onsdag, jag längtar!

Idag har vi iaf tillbringat dagen i obbola, nästan hela dagen faktiskt, det bjöds på morgonkaffe och sedan lunch.. Aldrig fel, sedan kom även Sara ner och gjorde oss sällskap!
Helt enkelt en riktigt bra dag :)

Jag har massa newbody här hemma ännu, så ni som vet med er att ni köpt av mej får mer än gärna svänga förbi och hämta era saker för jag hinner verkligen inte åka runt till alla och lämna!
Trevlig helg för er som får helg imorrn! Pussåkram


myys!

Helgen är förbi och det har vart en väldigt lugn helg =) Lite bus och god mat har hunnit med, dock vaknade jag med feber imorse och det kändes väl sådär, blåsorna i munnen är kvar så jag kanske borde ta å gå till läkaren imorrn!? :P
Veckan som kommer består av jobb, jobb och lite mer jobb.. Sen hoppas jag att jag ska bli frisk så jag kan trycka in lite träning också =)
Skickade iaf min man och köpa nya blommor till våra fönster här hemma, hade inga höga förväntningar mer än att jag ville ha nya blommor, till min stora förvåning så kom han hem med superfina blommor, 7 st nya dessutom såå jag kanske ska börja skicka han på sådana ärenden lite oftare ;P

Nu sover loppan, Alexander ska strax åka på jobbet och jag hade väl tänkt krypa isäng så jag tar mej på jobbet imorgon!
Hoppas ni haft en bra helg och att ni får vara friska, sen kan jag ju också meddela att loppan blir bättre och bättre, hostan är kvar men feber är väck och hon har slutat dräggla! Jiippiee!
Aja sovgott! pussåkram



Fredag!

Fortfarande sjukstuga här hemma, loppan börjar bli lite piggare men ändå långt ifrån kry!
Hon har ont i halsen och dräglar som en tok istället för att måste svälja, sitter just nu och
funderar om man kanske skulle ha vart upp till ålidhemsvårdcentral imorgon så dom får
kika lite i halsen eftersom holmsundsvårdcentral skippade det momentet!
Ikväll har vart en lugn och mysig kväll, lyxade till det lite till middagen, bjöd på
baconinlindad fläskfile fylld med fetastcreme, mumma =)
Till efterrätt så bjöds de på vit chokladmousse med bär, inte heller fel kan jag ju meddela!
Nu ligger vi bänkade i soffan alla tre, lillan somnade som en stock under filten och jag och
min man sitter och ser Sverige spela lite hockey och dom gör det bra måste jag erkänna =)

Imorgon väntar ännu en recoveryday, förhoppningsvis så känner vi oss alla lite bättre, jag
ska ju spela match på söndag och just nu känns det lite oklart om det kommer att gå, men
det är ju bara fredag än, så förhoppningsvis hinner jag bli friskelin :)

Annars då, ja.. Jag börjar bli lite rastlös, jag gillar inte riktigt att bara vara hemma dag ut och
dag in.  Sen när loppan är sjuk så är hon inte heller världens roligaste att ha å göra med, det
har vart långa dagar och vakna nätter och VÄLDIGT mycket gnäll. Inget är bra.. inte för att jag
klandrar henne men tar på =P
Aja håll tummarna för att vi är frisk snart!
Trevlig helg pussåkram


Känns väl sådär!!

Gokväll!
Nyss hemkommen från ett fotbollsmöte såhär på kvällskvisten, skönt att komma ut en sväng istället för att bara sitta inne hela dagen!
Svea är lite bättre, men bara lite! Hostan är fruktansvärd och jag lider med henne! Febern är som tur var inte lika hög som den vart utan har nu legat kring 38, men vill inget hellre än att mitt lilla hjärta ska få vakna imorgon och vara betydligt piggare!
Jag har världens ondaste hals och jag har fått förkylningsblåsor fulla tungan och det gör sjukt ont heeeela tiden! Direkt tungan snuddar i kindtänderna så ryser jag för att de gör så ont! Så ja kortfattad, sjukstugan är fortfarande i rullning! Den ända som är helt kry är min man, men han trillar väl dit snart han me ;D
Idag har jag hunnit en hel del eftersom min älskling mest bara sovit idag, jag har hunnit städa, tvätta, börja göra de lite sommrigt på balkongen mm :) det gillas, nu är de bara en grill och lite blommor som ska inskaffas sen är jag 100% redo för sommaren, juste, skulle behövt måla om utemöblerna iof! Meen får se om jag ids :P

Newbody kom idag och min rosa sporttop som jag beställt var magiskt fin :) lika så mina randiga jollysocks :)
Nu ska jag bara lyckas få iväg alla andra paket som jag sålt till andra :) just nu har jag hallen full med massa newbody!
Så ni som köpt av mig får mer än gärna svänga förbi och lösa ut era paket så fort som möjligt för jag kommer aldrig hinna fara runt och dela ut till alla som köpt! :P tack på förhand ;)
Nu ska jag bädda ner mej i sängen med min sjukling och kika lite på navy!
Hoppas ni haft en bra dag och att ni håller er friska! Pussåkram
PS
bjuder på en bild på en förväntansfull sjukling som hörde att mormor skulle komma förbi!!


Sjukstugan

Idag är en riktigt seg dag, Svea har sovit halvkasst inatt eftersom hostan är så hemsk :( så nu har hon slocknat på soffan och jag funderar på att stänga mina blå ett tag också!
Febern är nu iaf under kontroll! Alvedonen har äntligen börjat värka och lyckas hålla febern under 38 iaf vilket gör ju att hon är lite piggare iaf!

Gårdagens lyx bestod av att min man tog hem fika till mig från 50års kalaset, smörgåstårta närmare bestämt!! Mums :)
Ha en fin dag! Pussåkram


Stackars liten!

Gokväll! 
Jobbet idag gick finemang och när jag väl slutade sprang jag hem till mitt lilla hjärta för att se hur damen mådde, givetvis var hon inte piggelin, inte alls.. Hög feber och nätan ingen röst :( Hostan är hemsk och allt är eländigt!
Nu har hon just somnat och jag hör hur hon hostar stup i kvarten! Stackars liten!! 
Alexander var till läkaren med henne idag eftersom hostan har "funnits där" så himla länge, där fick hon inhalera och så fick hon en kortisonshot och även hostmedicin utskrivet.. Så nu hoppas jag att mitt lilla hjärta blir piggar fort! Hatar att se henne såhär hängig :(

Imorgon blir det jag som får vara hemma med damen eftersom det egentligen va min tur, men eftersom jag hade stängningen idag så fick alex vara hemma för den är som knepig att byta bort.
Ikväll blir det görlugnt, Alex är hos Thomas som fyller 50år idag och vi sjuklingar fick stanna hemma, hoppas han tar med smörgåstårta hem ;)
Min hals har börjat göra ont och jag har fått nå småblåsor fulla tungan.. Jag känner mej ganska mätt på att vara sjuk men de är väl bara att gilla läget. Det viktigaste är iaf att Sveis får börja må lite bättre!
Nu ska jag bädda ner mej under en varmochmysig filt och se en film!
Hoppas ni haft en fin dag! Pussåkram


Oops

Insåg just att jag helt glömt bort att äta middag, kvällens middag fick helt enkelt bli en tallrik fil med Special K red berries!! Inte mådde jag dåligt av de inte =)


Gossemi!

Shit vad trött jag var när väckaren ringde imorse, vi kom ändå hem i bra tid igår, klockan va ej många minuter över 22.00 när vi klev in genom dörren och jag gick å la mej typ omgående dessutom.. Kanske berodde på dom där glasen vin till maten!? ;P
Men men jobbet gick ändå bra och efter att vi ätit frulle på jobbet så vart jag som piggelin igen!
Nu är jag på hemmaplan, min man (höråhäpna) är på fotbollsträning! Spännande, frågan är hur hans ben kommer må imorrn!? ;D
Ikväll är Alex dessutom ledig, Sveis ligger i nästan 40graders feber och världens hosta, lillhjärtat mitt =(
Förhoppningsvis är hon inte sjukling allt för länge!

Nu har jag just lagt en slut svea och jag hade tänkt göra lite nytta, sist blev de ju inte så värst mycket nytta gjort eftersom min papi hämtade Svea först vid 1 =)
Men de gick ju bra det med!
Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram


RSS 2.0