SaraIdaSofia! -

Värk!!

Min kropp värker, från topp till tå!! 2 träningspass på samma dag är fan tungt!! Men men nu är de gjort och strax får jag krypa ner i sängen och sova =) Längtar :P haha!!
Måste bara gå ut med dogsen och hämta upp tvätten och duscha, sen så :p Sen va klockan hinner bli vill jag nog inte veta =P Men men så kan det gå!!

Träningen idag har iaf gått fint, styrkan imorse lär ju göra sej påmind i minst 3 dagar iaf =P Sen fotbollen ikväll var hur kul som helst!! Riktigt skoj att vi var så många =) Man får ut så mycket mer av träningen då kan jag tycka =)

Imorgon är de tisdag och morgonen inleds som vanligt med ett gympass med Linda, sen blir det hem och göra sista rycket i våran lägenhet!! Sen förhoppningsvis är de fint.. Så kanske man kan börja ta hem lite folk igen =P haha!!
Näe nu måste jag sätta fart om jag ska ta mej isäng någongång!!
Sovgott! Pöss


Söndag!!

Hallå där!!

Helgen är slut och jag har haft en helt underbart bra helg!! Fredagen blev de middag hos Alex papi och sen fick han vara barnvakt medans jag, Alex, Viktor, Pernilla och Philip begav oss på fortet ;D haha!! Himla skoj hade vi kan jag lova ;D Hade till och med träningsvärk dagen efter =P

Sen lördag blev de gomiddag på Plaza och sen filmmys resterande tid av kvällen =)

Söndagen började jag sedan med fotbollsträning och sen fys begav mej sedan hemåt för att hämta upp mina älsklingar så vi kunde bege oss till Solskenet för att städa ur. Äntligen är de klart =)
Direkt efter det så åkte jag till Tessan och fick mej lite fika och kikade himla söta kläder =)
Sen när jag kom hem så hade min man vart och handlat på maxi och gjorde en riktig lyx middag, blev kyckling fylld med Fetaost och örter och potatisgratäng och en STOR sallad till det hela =) Himla mysigt och gott kan jag lova!!

Nu är jag på hemmaplan, lillan sover och Alexander har begett sej på jobbet =)
Jag har packat upp miljoner kartonger (känns de som) men lika förblånat så finns de säkert lika många kvar, är detta ett evighets göra som typ aldrig tar slut?? Bra fråga skulle ja säga =P

Nu hade jag iaf tänkt krypa isäng så jag är utvilad imorgon!!! För imorrn är de busy day!! Börjar morgonen med att åka på gymmet och förbränna lite fett med Linda för att sedan åka till Solskenet så dom kan besikta lägenheten, sen hem och göra mej i ordning för mammagrupp!! Efter mammagruppen så hinner jag typ bara hem å duscha för att sedan åka och träna lite fotboll.. Sen är dagen slut!!
Kan som tycka att dygnet kunde få ha dubbelt så många timmar, tänk va effektiv man skulle vara då :D

Näe nu rinner klockan iväg!!!
Sovgott!! Pusspuss


Man kan ju få en hjärnblödning för mindre!!

Något som kan göra mej galen är försäkringskassan... På min sida så har jag ALLA dagar och Alexander har inte en enda dag.. vi har pratat med dom 3 gånger men får inget svar på varför de är så.. Sen dom där 60 dagarna som han måste ha själv har jag också fått!? Varför??? Å alla papper är skrivna, faderskaps papper osv..
Sen så vill alex få en SGI uträknad men de går tydligen inte eftersom han måste bli sjuk först?! Va är de för påhitt!? Han måste ju få Sgi'n uträknad för att kunna veta vad han ska ha för föräldrapenning.. Jävla system detta!!
Huvva.. Jag kan ju bli galen!! Snacka om idioti!

Från de ena till de andra, Idag började jag morgonen med ett träningspass med fina Linda å sen har vi haft besök av Marie!! Himla trevligt, dagen till ära så hade hon också med sej en jättefin inflyttningsblomma och ett mjukisdjur åt lilla Sveis!!
Sen åkte vi upp till staden för att hjälpa Alex mor att hitta en tv. Sen bjöd hon på fika och sedan for vi till henne och installerade den nya tv'n som blev kanoners =)

Nu är vi hemkomna, lillan har somnat och Alexander ska strax bege sej mot jobbet!!

Imorgon blir det gymmet med Linda igen å sen hade jag kanske tänkt bege mej till staden, har några sakor jag måste inhandla nämligen =) Inte dumt :)
Idag handlade jag också två saker, nämligen ett par jeans hängselbyxor åt Svea och en vit body =) Himla gulligt var det kan jag lova :)

Näe nu ska jag bänka mej framför tv'n och känna lugnet och så småningom ska jag väl krypa isäng så jag inte försover mej imorgon =)
Trevlig helg!! PussPuss

Tisdag!!

gokväll!!!

Började morgonen med ett pass på gymmet.. Dock var det galet jobbigt idag, gick verkligen huuur tungt som helst.. Inte skojj.. Men men efteråt kändes de bra iaf =P
Sen har vi donat lite i lägenheten, både gamla och nya. Våra hyresvärdar har vart förbi med ny duschslang osv och även en elektriker har vart här och donat i något.. Förhoppningsvis får vi nyckel till varmgaraget innan veckan är slut och sen ska vi även få tillgång till ett stort och fint förråd!! Not bad =)
Kvällen gick sedan vidare när jag fick besök av Viktor och Pernilla, Alex låg dock och sov men de gick ju bra ändå.. Blev lite kaffe och skitsnack och sedan begav jag mej på fotbollsmöte =)

Nu har min man åkt på jobbet och lillan sussar så sött =) Ja ska också strax krypa isäng, ska bara snabbkolla lite på navy innan!! =P Galet gamla avsnitt men ack så bra ändå =)
Imorgon blir det till att försöka packa upp lite och få ännu mer ordning i nya lägenheten, ev skulle min man låna hem jobb bilen så vi kan köra över de sista hit till nya.. Sen är de bara städningen kvar utav gamla, eller bara å bara =P Det lär ju ta sin tid de också!!
Näe nu måste jag se navy..
Sovgott!!


2011-02-21

Hej!!
Såhär är det.. Jag avbokade min tandläkare imorse.. haha ja men faktiskt inte för att jag var rädd utan för att jag mådde så himla dåligt imorse, huvudet höll på att sprängas osv. Men jag fick en ny tid och den ska jag givetvis gå på!! dock är den en månad bort men men så kan de gå!!!
Lillan somnade vääldigt tidigt igår, strax innan sju.. Sen vid halv 4 imorse hörde jag hur någon liten godning låg och skrattade och tjollrade på. Jag gjorde lite mat och vips hade hon somnat om igen och vi sov till 8 =) Man kan säga att det tär på krafterna att hälsa på mormor och morfar!! =P haha!!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fräsha upp mej lite för att sedan åka och rasta mors å fars doggisar. Sen blir de att gå ner på öppna för att ha mammagrupp =)
Sen så hade jag tänkt åka hem och få nå liv i min man och sedan får vi se vad vi hittar på =) men jag skulle tippa att vi ska dona lite i lägenheten, har fortfarande ej fått upp tv´n i vardagsrummet på väggen osv. Men snart är de ordning här också =P

Näe nu måste jag kasta mej i duschen så jag hinner i tid till mammagruppen!
Ha en bra dag! PussPuss


Söndag!!

Hallå där!!
Hoppas ni haft en trevlig helg för det har iaf jag =) Igår blev de middag och kvällen avslutades med Bio, Sanctum tror jag att den hette, den var iaf bra. 3D också. Dock så var det inga fräna effekter men men de gick bra ändå =) Idag har jag vart och tränatfotboll på morgonen och sen har jag även hunnit med att springa över till solkusten. Är så less på att vara blek nu, har inte solat på 15 månader ju så de va bannemej på tiden. =)
Nu sover alexander och Svea har just ätit middag och nu ligger hon och tjollrar på i sitt gym :)

Imorgon är de måndag, en ny vecka. Jag ska träna på morgonen med Linda och sen blir det en visit hos tandläkaren.. Huvva.. Inte motiverad.. Nästan så jag börjar känna mej lite sjuk och måste avboka tiden =P
haha!! näe men jag ska väl släpa min röv dit..tror jag iaf..
Kommer med uppdatering imorgon.. Hatar verkligen tandläkaren och imorgon ska jag borra för första gången.. usch!

Sen blir de mammagrupp och sen har jag inga större planer, blir nog en lugn hemmakväll. Kanske vi beger oss en repa till gamla lägenheten och fixar ett rum eller så =P Ska ju trots allt vara städad och klar den 28:e..
Näe nu ska jag busa lite med Sveis som sovit hos mormor och morfar inatt så hon har vart saknad.
Ha en mysig söndagskväll. PussPUss


Fredag!!

Godmorgon!!

Äntligen fredag!! ska bli så skönt med helg =)
Dock måste vi börja ta tag i gamla lägenheten i helgen, vilket känns drygt men de måste göras.. Så gör de ba =D

Sveas rum börjar äntligen att bli klart!! Vi möttes dock av lite motgångar där vi fick fixa och dona lite extra men nu är de bara listerna som ska kapas och sättas på plats =D Sen är de helt klart!! Riktigt skönt

Då är de bara och fortsätta med nästa sak =P Finns en heldel kvar att fixa, mycke småfix men ändå =P
Men samtdigt är de kul!! Man får de ju som man själv vill ha det och de är mysigt att dona och fixa på lite =)

Nu sitter jag och funderar på hur vi ska ha de här hemma, vars vi ska ha vad osv.. Kanske ska jag vara duktig och få upp nå hyllor och tavlor så det blir lite ordning, ska även få upp gardiner i lillans rum.
Men först ska jag se våra bästa år =D

Sen när älsklingen kliver upp ska jag springa över till solkusten och sola en liten stund, de är som ganska skönt.. Å sedan är fredagen igång :)
Hoppas ni får en bra helg!!
Puss

Onsdag!!

Goddag!!

Sveas rum börjar ta sej men de är fortfarande inte klart då vi hela tiden möts av nya motgångar.. Suck.. Less!? Djes i am!!!
Men men snart så!! Ska försöka få papi å komma och hjälpa oss lite kanske!!
Ska väl lägga upp lite pics snart när vi börjar få lite ordning men än är det för mycket kartonger framme och allt för stor o-ordning för att kunna visa er =P haha!! Men vi jobbar på att få ordning, men vi vet inte riktigt hur vi ska ha allt och Vad som ska sitta på väggarna osv. Men de kommer lite allt eftersom.

Ikväll blir de lugna puckar och hoppas på att min mage repar sej.. Har mått bra nu sen typ 1-2 nångång!!
Hoppas innerligt att detta är över nu =D

Nu ska jag se om jag får upp nå tavlor och hyllor!
Ha en bra kväll!! Puss


Måndag!

Mitt huvud värker utav bara tusan, har vart mycket nu sista veckan, ingen ork har jag heller pga cambridge jag äter å trots det så har jag envist nog spelat massa matcher i helgen, började dagensmorgon med ett konditionspass på gymmet för att sedan vara igång hela dagen.. sen haft alla hjärtansdagsmys och när älsklingen for på jobbet så kunde jag ej gå å lägga mej för ja kände mej tvungen att fixa lite i lägenheten.. Måste ju få nån ordning. Vill ej bo bland massa kartonger och kaos..
Imorgon ska vi iaf göra klart Sveis rum och hämta lite saker från gamla lägenheten, sen blir de fotbollsträning på kvällen.. Fullspäckat igen.. Men de går bra, tror jag iaf!! Ni märker ju om jag stupar =P haha!!! Näe men förhoppningsvis så lägger sej allt snart och det blir lite lugnare!!

Nu ska jag krypa isäng innan mitt huvud exploderar.. Sovgott!
Puss!!
Btw, jag har haft en supermysig allahjärtansdag med mina två fina älsklingar med god middag och överraskningar.
Fick ett jättefint blomsterarrangemang av mina två hjärtan, Tack!! <3
Är så otroligt lycklig. Jag har världens bästa pojkvän och världens mest underbara dotter, kan de blir bättre? NOpp!!
med de sagt, godnatt!!


Ooopsi!!

Insåg just att ja vart himla oduktig på att uppdatera sen i onsdags =P Men men så kan det gå!! Nu tänkte jag iaf uppdatera lite om vad som händer å sker!!
I fredags gick flyttlasset till våran nya lägenhet, vi bor numer på andra sidan järnvägen!! Har börjat få lite ordning men inte allt för stor =P Men pga att jag bott på Nolia i helgen så har tiden inte riktigt räckt till!! Men nu har jag en hel vecka med fix framför mej!!

I helgen har vi då spelat Intersport cup, gick väl sådär.. Lördagen  bestod av mycket otur.. men Söndagen blev båda matcherna vinst :) Å jag fick faktiskt äran att göra mål =) Det gillas.. Det var kul att spela, först var jag orolig och rädd och ville verkligen inte spela en sekund men då idag hade jag en helt annan inställning och det tror jag syndes =) lite kondition på de här så går de nog bra!!
Hade iaf en grymt rolig helg med ett underbart lag =) Det gillas skarpt!!

Imorgon är de måndag och en ny vecka drar igång.. Börjar veckan med ett gympass med Lindis och sen blir det mammagrupp =) En bra måndag med andra ord, dock ingen tid till lägenheten men de kommer.. Kan man ju hoppas iaf!!

Nu hade jag iaf tänkt se lite tv och bara mysa med min fina dotter som jag knappt träffat i helgen, gissa om hon blev glad när jag kom hem idag, har bannemej aldrig sett hon så glad.. Det värmde kan jag lova!! Jag har ju alltid vart med hon så nu när jag vart borta både igår och idag så har hon vart arg och grinig, men i samma veva som jag kom hem så fick jag världens goaste skratt och så sträckte hon sig mot mej, sen var hon överlycklig och pratade utav bara tusan!! <3 Magiskt underbart =)
Hoppas ni haft en bra helg!! pussåkram


Onsdag!!

Gokvällers!!!

Idag har vart en bra dag, började morgonen med att bädda ner Sveis i vagnen och möta upp Linda på sporthallen för att träna lite :) Himla trevligt och duktiga var vi också för den delen!! Sen begav jag mig hemmåt och fick i lillan nå mat och sen åkte jag och spenderade eftermiddagen hos Terhi och Nellie :) Kaffe och skitsnack =) Det gillar jag!! Himla trevligt!! sen när vi kom hem så väckte vi min man och vi åkte på en snabbvisit hos Emil och Tessan :)

sen ikväll så har vi bara tagit det lugnt, ska strax bädda ner mej i sängen och se DOX - Dear Zachary. Enligt Terhi är den riktigt hemsk, det är en dokumentär som ska beröra!! Enligt vad hon berättat för mej kommer jag nog ligga och grina när jag ser den.. Men de återstår ju att se!!

Imorgon blir det att träna på morgonkvisten med Lindis och sen hade jag tänkt ta en promenix ner på öppna med Tessan å få mej lite kaffe och förhoppningsvis lite skitsnack =)

Förövrigt så kan jag meddela att äta cambridge när man har en man som äter gomat och köper hem fikabröd och godis samt cola är inte det lättaste.. Men jag kämpar på.. Ska bannemej inte fuska!! Så enkelt är de!! Peppar Peppar.. Har tappat 3,5 kilo nu på första veckan.. Ska bli spännande på invägningen den 21.. Det är två veckor bort men jag hoppas på ett glatt resultat!! Även om jag bara lyckas gå ner 2 kilo i veckan så är de ju ändå framsteg..

Näe nu måste jag bädda ner mej i sängen å se min dokumentär..
Sovgott!!


Onsdag!!

Godmorgon!!!

Imoser vaknade vi vid halv 8! Lillan låg då å skrattade och myste på i sängen :) Himla bedårande.. Älsklingen hade kokat kaffe åt mej. Så snällt :)

Nu sitter jag och ser på vakna med the voice å dricker en kopp kaffe. Svea ligger på golvet och tjollrar och kikar på tv hon med :)
Snart ska vi börja bege oss till gymmet för att träffa Linda och lilla Viktor å så blir de lite träning! :) Himla hurtigt såhär en onsdagsmorgon!!

Sen idag så har jag inga större planer, hoppas på att jag ska få min fina almanacka som jag klickade hem för typ 1 1/2 vecka sen.. HOppas hoppas :)
Sen hoppas jag också att jag ska få lite grejor som jag budat hem från tradera.. Tradera förövrigt är "the shit" Så himla kul.. Jag tror jag har utvecklat lite av ett traderaberoende.. Näe men du kan ju få saker för typ 5 kr.. Så nu har jag budat hem massa pyssel å sånt till scrapbooking :)
Fick pappaer å sånt igår å idag hoppas jag på lite dekkosar!!! Det blir bra.

Nu ska jag ta och dricka upp mitt coffe, och sen börja göra oss i ordning så vi kan bege oss så småningom!
Ha en bra dag! PussPuss


Tisdag!!

Gokväll!!!

Idag har vart en hektiskt dag, började dagen med att träffa en läkare som opererade min tå.. Så nu ska den snart bli återställd, himla bra må ja säga!! Sen efter det så begav jag midd till she för att skriva in mej på cambridge.. Dock när jag kom dit insåg jag att jag hade inte tid förän halv två, inta halv tolv.. Men de låter ju ganska lika om jag får säga de själv!!
Så i väntan på att två timmar skulle passera så begav jag mej och hälsa på papi på hans jobb.. Sen tillbaka till she.. Efter det så begav jag mej mot kära holmsund och till Tessan.. Där bjöds de på kaffe och lite skitsnack =) Inte illa!!
Sen kom jag hem å då for vi till lägenheten med lite grejor och sen vidare till Obbola för att hämta Philip.. Nu har Alex och Philip åkt till Bygdeå för att philip måste köpa en ny bil eftersom hans blev stulen och krockad i helgen.. jippiee!!

så nu sitter jag och Sveis och kikar lite på tv, ska snart äta min middag = soppa.. Jippie igen =P
Imorgon har jag inga planer.. Ska bli skönt, är helt slut efter idag =P haha!!
Näe nu verkar lillan vilja ha lite uppmärksamhet!
Ha de bra. Puss


Måndag!!

Helloo!!!
Just nu har älsklingen åkt på jobbet och min lilla älskling sussar så sött!!
Idag har jag suttit i telefon med olika läkare, tydligen så går det inte att bekräfta om det är hundallergi.. Man gör tydligen inget pricktest innan 1 år.. Suck... Men vi ska försöka hitta någon som kan ta hand om våra hundar 1 veckan i våran nya lägenhet och låta Sveis bo helt utan hundar för att sedan ta hem dom och se om de blir någon reaktion.. Så vi får bittert vänta!!

Sen idag har vi också vart på mammagrupp.. Himla trevligt! Alltid lika skönt att få komma ut och träffa lite mammor och snacka skit!! =) Not bad!!

När jag sedan kom hem såg jag till min förtjusning att jag vunnit massa budgivningar på tradera =) Så ska ta och sätta in pengar nu och sen så är de bara att vänta på grejorna.. Har klickat hem lite alltmöjligt till att göra en "scrapbook" Himla kul tror jag iaf. har dock aldrig gjort de förút men de verkar skit kul!!

Imorgon är de Tisdag och jag ska till läkaren med min infektion i min käre tå.. jihoo äntligen kanske de går till sej!! Sen blir de att ta en repa till staden.. Måste köpa hem lite cambridge.. Har nämligen helt slut på soppor =P
Annars har ja inga planer.. När älsklingen kliver upp blir det väl att dra en vända till nya lägenheten med lite saker och för att se hur det går för våra hyresvärdar med Sveis rum som blir hel renoverat =)
Nu sk ajag se klart en film!
pusspuss


Söndag!!

Helgen är slut och det har helt klart vart en bra helg!!
Idag har vi vart och kikat på när mitt lag spelade en träningsmatch mot mariehem, himla duktiga var dom må jag säga.. sen begav vi oss vidare till olika affärer för att hitta en dammsugare, vilken djungel.. Men tillslut så fann vi en, dock lite dyrare varianten men helt galet bra är den..
sen begav vi oss till Thomas och hälsade på :) Not bad!!
När vi sen väl kom hem så blev de storstäd.. så nu är de riktigt rent och fint här hemma :) Skönt kan jag lova!!
Sen till något tråkigt, vi misstänker att Svea är allergisk mot hundar :(
När hon var hos mor och far och deras hundar hälsade på henne och nosade lite på hon i ansiktet så blev hon jätte tät i näsan och fick röda blemmor över hela ansiktet.. När pappa sen stängde in hundarna och tvättade ren lillstumpan blev de bättre..
Kvällen efter hemma hos oss så var de dags för Sveis att sova, hon somnade och när jag sedan gick för att kika till hon så kändes hon lite kall, så jag tog en filt som låg på en pall i hallen och la över hon, 15 min senare vaknar hon och är HELT tät i näsan, Alex ser då att hon har sin rosa filt och berättar då att den hade legat på golvet så Tempo hade legat på den..

Misstänktsamt!? Blir att ringa vårdcentralen imorgonbitti och fråga om dom kanske kan göra nå pricktest eller hur de funkar när dom är så små.. Är hon då allergisk så kan vi ju helt enkelt inte ha kvar hundarna, eller vi tänkte iaf pröva ha kvar Turbo eftersom han är så liten och lossar nada hår, så då kan man ju pröva iaf.. Detta känns jätte tråkigt eftersom hundar är en sådan stor del av mitt liv, Jag har haft hundar omkring mej hela min uppväxt.. Men först så måste vi ju ta reda på hur det ligger till.. Det kan ju vara så att hon är förkyld eller nått. Vad vet jag?
jaja, det blir morgondagens projekt å sen får vi vänta och se vad resultatet blir..
Men jag hoppas innerligt att det ej är hundallergi!!
För är det så, så är de ju givet att Svea kommer först och då hoppas jag innerligt att vi kan hitta ett bra hem till Tempo!!
Nu ska jag fortsätta kikal lite på tv med Sveis och bara slappa.. Alex har tagit en tupplur innan jobbet så ja får ju inte glömma bort att se till att han tar sej upp i tid, denna vecka börjar han ju 22 =P
Hoppas ni haft en bra helg! PussPuss


Pyret blir 5 månader idag!!! <3

Idag har jag och Sveis myst på hennes 5 månaders dag :) Tänk att pyret är 5 månader.. Harregud :)
Vi la iaf ut en bäddmadrass över hela vardagsrumsgolvet och busade och lekte, sen tog vi en tupplur, när vi vaknade sen igen så hoppade vi i badet :) Himla mysigt må ja säga!!
Sen blev de lite städning och fina Veronika kom förbi =) Strax därefter kom även Jonas, det beställdes pizza, dock går ju ja på cambridge (kanske glömt att säga de, men så är de.) Så där satt dom och tryckte pizza medans jag åt min soppa och ett glas vatten, buttert men bra. Sen blev de film och lite skitsnack =) Himlarns trevligt!!

Nu har min man åkt på jobbet, lillan sover och jag sitter här och datanördar mej, ska strax krypa isäng jag också.. Är galet trött.. Men jag måste se klart Navy först =P haha!!
Imorgon är de fredag och älsklingen gör helg, så i helgen laddar jag för helgmys =)
Not bad, not bad..
Hoppas ni får en bra helg! Puss Puss <3


Supriseeee

Godmorgon!!
Onsdag idag, idag har jag inga större planer, är galet trött.. Men när älsklingen stiger upp så ska vi väl göra en insats och börja köra över lite kartonger till lägenheten. Börjar ju dra ihop sig inför flytten nu ju!!!
Sen kan jag också meddela att jag är en suprise maker ;D
Min Man sa för någon vecka sedan att han ville ha en sån där fin liggfotölj och sen har han som nästan tjatat på hur bra de skulle bli i våran nya lägenhet osv.. Så då köpte jag en sådan imorse.. Så snart står den i nya lägenheten så när Alex kliver upp och vi kör dit lite kartonger så står den där bara, tadaa ;D
suprise darling :D

Ibland kan jag vara rätt snäll ändå, men jag måste ju erkänna att jag gör de lite för egen vinning också, jag vill ju nämligen också ha en! Så nu blir de en "läshörna" i nya lägenheten :)



Såhär ser den ut =)


2011-02-01

1.a Februari idag, om 10 dagar påbörjar vi våran flytt!! Spännande må ja säga ;D
sen den 20 börjar vi bo där.. Blir nog hur bra som helst!!

Lite uppdate, gardinsökandet går åt fanders.. Hittar inte de jag söker efter, måste nog brädda mina vyer lite =P
Sen kan jag också meddela att jag fick se en musikvideo.. Jag hoppas innerligt att de är nån form av skämt.. Jag skämdes så jag höll på att dö, även fast jag inte känner nån i den så var den sjukt pinsam att ens se...
Det är nå tjejer från Umeå som gjort denna hemska video.. jag skulle då skämmas ihjäl...
Å tjejen kan ju inte ens sjunga?! Vars är världen på väg?


http://www.youtube.com/watch?v=Qa4kYVzlRAs


nu ska jag sussa godnatt!!

Måndag!

Idag har de vart full fart hela dagen =)
Började dagen med mammagrupp, tog mej en prommenix ner på bvc och spenderade 3 timmar där :) Himla trevligt! Sen kom min man och hämtade oss och vi begav oss till järnis och fick rätt vitfärg tillblandad åt oss =) Sen direkt vidare till lägenheten och måla klart hallen, bra blev de iaf =) Å rätt färg också =P Vilket kan ju vara en fördel ;D
Sen begav vi oss hem och såg en film, i rymden finns inga känslor.. Himla bra film =) Fick oss en hel del skratt =)
Nu har Alexander åkt på jobbet och Svea sover, jag har just beställt hem en superduper fin almanack! Skulle även klicka hem en jätte fin hiss gardin från jotex.. Den skulle passa som pricken över i:et i vårat sovrum.. Just när jag skulle betala den ser jag en text där de står:
" Leveransdag 10 maj" !?!?! Vem tusan vill vänta 4 månader på en gardin? Inte då ja så jag sket i det.. så nu har jag suttit huuur länge som helst för att hitta ett substitut för den där fina gardinen men icket.. Så ingen gardin blev beställd.. Typiskt!! Men men bara att gilla läget!!

Nu hade jag tänkt gå å lägga mej så jag är pigg imorgon.. Hade nämligen tänkt packa massa flytt kartonger.. är ju bara 9 dagar innan vi börjar flytta och 19 dagar innan vi flyttar helt och vi har ej packat en pinal.. Not good!!
Men de ska åtgärdas imorgon ;)
Svgott! Pussåkram!


RSS 2.0