SaraIdaSofia! -

Dags för del 2

Nu går vi in på del 2 av denna sommar, Alexanders semester är nämligen slut!! Detta gillas inte =P Vi har haftv det såå himla bra att det är helt galet!! Men nu är det dags att kicka igång vardagen igen..
helgen har vart bra och har bestått av fotboll, träning, go mat mm =) Aldrig fel!!
Loppan sover och jag sitter just nu å kikar på tv!! Norbit tror jag filmen heter iaf! Min man har just åkt på jobbet och jag säger det igen, de suger verkligen.. Men men bara att gilla läget.. Som tur är så har han en vecka innestående att ta ut här någongång framöver :)

Nu ska jag strax bädda ner mej i sängen och kika tv där istället.. Men innan det så tänkte jag tipsa om ett balsam.. Grymt balsam faktiskt, bättre än de jag tipsade om sist.. Detta är grymt bra.
Jag fick hem massa provex via Buzzador och nu vill jag bara att ni alla ska veta hur himla bra de är =) Hade jag vart ni så hade jag prövat det omedla bums.

Sen lägger jag också in en söt bild som min mor tog då loppan var på besök hos dom.. Mitt söta charmtroll!!





Nu kallar sängen =)


Freedaaay!

Hallå där, sista helgen innan Alex måste tillbaka till jobbet. Känns inte så värst kul att hans semester är över.. Jag skulle kunna tänka mej att han ska ha semester jämt, likaså jag ;P haha!
Men men så kan de gå!
Idag har vi vart en repa till staden och kikat på lite fotboll och sen har vi gjort lite annat smått å gott :D
Nu är Loppan hos min mor och far och busar! Så ikväll blir det mys, antingen grillning och fiske eller så går vi på bio. Don't know yet!
Är ju dock sugen på att se transformers 3D, men vi ser väl hur det blir med de :P Alex är nog lite mer inne på grill och fish..

Nu ska vi smälta middagen innan vi gör någon ansats till å se va kvällen bjuppar på!
Trevlig helg! Puss


Lamt, i know!!

Dålig uppdatering såhär mitt i veckan!! Men jag har vart heela veckan i sävar i stugan utan internet, så där är min anledning =P
Men hursom haver... Nu är vi hemma, jag är kryare och har just kommit hem från fotbollsträningen..
Nu blir det att se en film, i am number four.. Tror den är bra faktiskt =)

Sen har ja sååå många fina bilder som måste läggas in!! Men de får bli antingen senare ikväll eller imorgon =P
Nu ska jag snabba mej in i duschen innan min man her på filmen =P
Hoppas ni har en bra kväll! Pussåkram!!

Glömde ju bort att meddela er att loppans första tand tittade upp i tisdags =)
Sen börjar hon blir duktigt på att gå också, dock är hon fortfarande lite feg av sig men ibland går hon riktigt långt själv!! =)


Saturday night!

Gokväll!!
Helt klart en bra dag idag!! Har hunnit med att sola och bada och sen invigde vi den nya hemmabygda grillen =P Riktigt smarrigt!!
Sen kom V och P förbi och vi spelade Yatsy. Jag vann, med hela 264 points!! Inte illa pinkat av mej där ;D närmste efter var philip och han hade 176 ;P
Dock gick andra omgången ej lika bra.. Skulle bara spelat en gång =P

Nu badar Philip och Alexander och jag passar på att vara inne i värmen och kolla datorn. Loppan sover hos sin mormor och morfar ikväll så vi är barnfri också, kan vara skönt ibland faktiskt =)
Men jag längtar tills vi åker och hämtar hon i morgon :)

Nu ska jag också ta mej ett dopp nu när ovädret upphört ;P
Hoppas ni har en bra kväll! PUssåkram!!

För Norge!

Fruktansvärt det som hänt i Norge, vilka idioter det finns!!
Mina tankar går idag till alla drabbade i Norge!!

Sånt här borde inte få hända, vad lever vi i för värld egentligen?!
Usch!

sweeet!

Jag tänkte börja berätta om filmen igår, alltså Gränsen hette den! Å ja den var mot min förmodan faktiskt bra.. Jag gillade den skarpt :) Trots att det var en svensk film så levererade den.. Dock hade jag gärna haft ett annat slut men va gör man!?

Idag har vart en bra dag, vi har vart i Obbola på badet och badat.. Även loppan badade lite =) Himla mys!!
Sen for vi och hälsade på min farmor och farfar å där bjöds de på jordgubbar och wienerbröd =)
Sen blev det middag för 3 och sen åkte vi tillbaka till Obbola igen och spelade lite fotboll och sen blev de kaffebjudning!! Aldrig fel såhär en fredag!!

Nu har vi nyss kommit hem och guess what!? Loppan is still vaken.. Inte bra.. Men hon är tjurigare än tjurigast.
Men hon inser nog snart hur trött hon faktiskt är å då sussar hon nog som en stock heela natten lång =P själv så har kaffet kickat in och jag känner mej kalaspigg!!

Annars då, loppan har ett nytt ord, hon säger där och så pekar hon på det.. Detta avänds nu heela tiden, dä dä dä. söta trollunge =) Sen blir hon allt bättre och bättre på att gå.. Men tandlös är hon än.. Kanske aldrig kommer nå tänder!? Eller så kommer alla på en gång och då tvivlar jag på att det blir kul.. 
Nu håller min man på att lägga loppan och sen blir det film ikväll också =) haha!! Men film är bra och mysigt!! Jag gillare!! Ikväll bjudes de på Elephant white!
Hoppas ni haft en bra fredag!!
Pussåkram! <3


Torsdag!

Gokväll!
fotbollsträningen ikväll tog verkligen på, galet var trött jag var efter nästan 2 timmars träning med fys som avslutning!! Kommer ha tunga ben hela helgen!!
Nu har vi just ätit kvällsfika och nu har vi satt på en film, Gränsen tror jag den heter, någon svensk film om 2:a världskriget. Har inga större förväntningar men vi ser väl =)


Onsdag!

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag, började dagen med att få lite sol i Obbola medans loppan sov i vagnen, även en hel del bad också för den delen =) Sen när Svea vaknade så blev de mat time och sen massa bus!
Sen begav vi oss hemmåt å fick i oss nå middag och slappade lite innan jag begav mig på fotbollsträningen! Den ständiga träningsverken är tillbaka =P haha!! men då är det ju som de ska iaf =)

Nu har vi just fikat lite kvällsfika och nu ska vi strax krypa isäng, jag riktigt längtar tills jag får krypa ner under täcket.. Är galet trött kan jag lova =) Svea  var extra kämpsam att hålla sig vaken, hon har just somnat efter att ha kämpat mot tröttheten i sisådär, 2 timmar.. Men men de gick ju bra de med. Som tur va så var hon huur glad som helst även fast hon hela tiden höll på att dörna in :P
Imorgon är det Torsdag och jag skulle behöva hitta någon med en skrivare, jag menar hur svårt kan de va!? :P

Näe nu börjar tröttheten ta över, så nu bäddar vi ner oss framför Navy och låter John blund komma på besök!!
Sovgott!! Pussåkram!



Mina tankar går till dig, krya på dig!!

Förstår mig inte på endel människor!

Gokväll!!
Idag blev en bra dag, har vart ute och spelat lite fotboll och även ätit middag i Obbola, himla trevligt!!
Nu sitter jag hemma med min man och ser snuten i hollywood 2 :D
Lillan sover och vi ska väl strax bädda ner oss vi med, ser kanske slutet av filmen i sängen mycke mysigare så ju =)

Endel människor kan verkligen få mig att undra "hur fan tänker du"
Tex folk som tror att högerregeln inte finns i holmsund. Folk som ligger i fel fil i rondellen, med andra ord människor som inte borde sitta bakom en ratt!! Å tyvärr finns det alldeles för gott om dessa idioter.

Sen har vi dom som drar på sig mer och mer trots att dom inte ens nästan kan ta hand om det dom redan dragit på sig, jag fattar inte varför man vill sätta sig i en sån sits?! I slutändan är det alltid någon annan som får lida, människa eller inte.. Inte okej. Men som man brukar säga, endel slutar aldrig förvåna en.

Sen har vi en kategori till som jag inte ens orkar yttra mej om.. Men ja hon är ju fan inte frisk. Jag kommer nog aldrig sluta hata denna människa.

Näe nu ska jag bädda ner mej med min älskling och se snuten.. Hoppas ni haft en bra dag!
Puss


What if!!?

Godmorgon!!
Början på denna vecka har jag inte haft mycket att klaga på! Fick sovmorgon igår och den varade ända till klockan 1, hör å häpna.. Men utvilad blev jag iaf =) Riktigt skönt.
Sen startade fotbollen igen igår kväll! Riktigt kul!! Men träningsvärken är ett faktum idag! ;)

Idag blir en lugn dag, loppan sitter just nu på golvet och busar med hennes leksaker, Alex sover och jag passade på att skriva här lite!
När min man vaknar blir det nog en sväng till Obbola och checka läget och sen får vi se om det blir en repa upp till staden!
Sen ikväll får vi kanske besök =)
Nu ska jag gå och leka med Sveis! Ha en bra dag!
Puss!


Spännande!

Gokväll!!
Jag sitter just nu och ser VM finalen med min man, 1-1 står det just nu!! Å jag kan erkänna att jag hoppas att det ska stå 1-1 när matchen är slut så det blir förlängning och sen blir förlängningen lika så det blir straffar! Jag gillar när det är spännande! Fast hade Sverige spelat finalen så hade jag ju inte haft samma tankesätt =P
För ska jag vara uppriktig så bryr jag mej inte riktigt om USA eller Japan vinner, det kvittar som för min del.

Idag kom mor och far hem från Grekland så vi hämtade dom på flyget och sen så bjöd dom på middag! Himla trevligt!
Annars så har det vart en lugn dag, har hunnit sola en stund när Svea sov och sen så har vi mest bara busat och lekt! :)
Imorgon är det måndag och dagen är oplanerad, mer än så vet jag som inte!
Hoppas ni haft en bra helg!
puss


S som i Söndag!

Godmorgon!!
Nu är denna helg förbi och jag måste meddela att det vart en himla bra helg, började med galej här hemma hos oss med en hop bra människor, sedan utgång på det. Igår vaknade jag inte allt för pigg men va gör det när allt kommer omkring!?
Dagen spenderades hemma och det blev inte så värst många knop gjorda orkade inte ens plocka undan från fredagens bravader. Men de har jag kirrat nu på morgonkvisten! 
Sen på kvällskvisten så lyckades jag få i mej lite mat, tog mej en dusch och hoppade ner i myskläderna. Jag kände mej som en ny människa ;D haha!
Sen kom Rebecca hit och vi snackade lite skit och sen såg vi en film och bara myste på! Himla trevligt. blev rätt sent så jag gruvade mej för att kliva upp med Svea men tack å lov så sov hon ända till halv 10 så det gick ju bra ändå =)
Idag skiner solen och det verkar bli en galet fin dag! Det gillar vi!! Sen idag kommer min söta mor och far hem från att ha tillbringat en vecka i Grekland, (somliga har det bra)

Imorgon väntar en ny vecka, fotbollen drar igång igen och alex går in på sin näst sista semestervecka!

Nu har min man gjort varma mackor och oboy så nu blir det frulle för hela slanten!

Denna helg får 4 av 5 toast som man kan säga!
Hoppas ni också haft en bra helg! Pussåkram!


Underbara Fredag!

Godmorgon!! Jag kan meddela att vi alla sov som klubbade till halv 10 imorse =) Väldigt skönt med lite sovmorgon!! =) Dock skulle jag behövt vakna tidigare eftersom denna dag är fullspäckad!! Men de går bra!
Idag kommer bli en väldarns bra dag =) Börjar dagen nu med massa mys med Loppan och sen blir det att ta tag i städningen.
Vid 4 har vi bokat bord på 5 knop så de blir där middagen serveras, har höga förhoppningar på maten vill jag lova, har hört så mycket bra =) Sen när vi kommer hem så blir det lite vin och lite partaj här hemma med goa människor :) Inte fel.
Å vädret är ju verkligen på våran sida också =) Det gillas!! Kanske hinner jag sola en timma idag också!?
Känner på mig att det kommer bli en grym dag! :)
Sen så måste vi också hinna upp till staden en repa, bolaget måste få sig en visit och sen ska vi även inhanlda nya stolar till vårat stora fina ekbord =) Hur bra som helst!

Nu ska jag passa på att mysa med loppan eftersom hon ska tillbringa kvällen/natten hos sin farfar!!
Hoppas ni får en lika bra fredag som jag kommer få :) Pöss


Lilla julafton!

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag, har hunnit med en hel del faktiskt =) Har hunnit sola lite, vart en repa till staden x 2 faktiskt tillochmed.
Sen har vi äntligen blivit med ekbord :) haha!!
Jag har väldigt länge nu trånat över ett stort ekbord men alltid varit för snål för att köpa ett, tycker dom är äckligt dyra. Med andra ord, känns inte sådär super kul att lägga flera tusen på ett köksbord lixom.. Men idag så small de till och vi fick tag i ett stort och väldigt fint ekbord.. Tusen tack säger jag till Thomas som kirrade detta :D Å de bästa av allt var att det inte kostade oss en krona :)
skål för det!! Tack också till både Thomas (igen) och Sara som köpt sååå söta kläder till loppan :)
Nästan som lilla julafton dehär. Ett nytt köksbord och massa kläder till Svea :) Himla mys!
Sen har jag faktiskt fått lite saker av min man också, nämligen en liten "mobilväska" med högtalare, skitpraktisk. Man stoppar ner telefonen i en söt rosa liten miniväska och kopplar in sladden och sen är de bara att spela :) bra ljud är det också! Sen har jag även fått två super fina tröjor!! Tack babe :) 

Annars då, Svea är fortfarande vaken, fråga mej inte varför.. klockan är över 23, jag vet men hon vägrar och jag lovar att tjurigare unge får man ju leta efter.. Så hon får vara vaken! inte mer med det!!

Imorgon har jag beställt sol (igen) Men vem kan inte älska solen !? Man blir på så underbart bra humör när man vaknar och tänker, guud vilket underbart väder!! Magiskt :)
Nu hade jag tänkt plocka undan lite här hemma och sedan kallar väl sängen så småningom!

Hoppas ni har en lika bra sommar som jag :) Pusspuss
Äntligen kommer dom efterlängtade bilderna :) Njut!






Detta är då min söta "mobilväska"



Vi åkte till granö en repa till :)




Vi for och fiskade :)



Jag imiterade en gädda!



Svea är en busunge!



Svea och gammelfarfar i stugan i Sävar :)





Avslutar med världens sötaste bild, snodde denna från min mor!!


Bad bad bad!

 Gokväll på er!
Jag hade tänkt ägna detta inlägg åt myggor, igen så att säga =P haha.. Men jag valde istället att vara väldigt kortfattad angående denna ohyra, eller kortare än jag tänkte vara.. Jag hatar myggor, dom är otacksamma.. Jag bjuppar på mitt blod och vad får jag tillbaka en stor böld som kliar!! Så inte okej! Sen kan jag också meddela att jag får gigantiska myggbett.. Jag måste helt enkelt börja frossa lite B-vitamin..

Dagens tips:

Om ni har ett myggbett som kliar som tusan och ni håller på att loosa erat mind så att säga, gör följande.
Hitta en brustablett tex, treo eller alvedon. Spola vatten på den så att den börjar löddra och stryk sedan det över ditt feta myggbett och voila så slutar det klia!! Himla praktiskt =)

Nu sitter jag hemma med min man och vi ska just sätta på en film, the turist tror jag den hette!! Svea tillbringar natten hos sin farfar =)
Imorgon är det tisdag och mina ända planer är att köra min bror till röntgen av hans tå.. haha hej å hå ;D
Sen hoppas jag på lite sol så att vi kanske kan åka och bada och förhoppningsvis får jag en timma i solen också :)
Näenu har min gosse gjort kvällsfika till oss så nu ska jag gotta mej i det och se våran film!!
Ha en bra kväll eller natt !
Pussåkram!


Söndag!

Goddag!

Igår begav vi oss till stugan i Sävar, blev god mat och massa spel =)
Imorse när vi sen klev upp så var det underbart väder, strålande sol och inte ett moln =) Aldrig fel. Blev en liten morgonpromenad som sedan avslutades med ett morgondopp =) Tillochmed Sveis fick ett litet dopp, vilket hon älskade =) hon blev helt lyrisk och skrattade som tusan, dock när vi skulle gå upp vart hon inte lika glad =P

Sen kom Alex farmor och farfar ut till stugan, dom busade med Svea och vi bänkade oss på en luftmadrass ute i sjön!! Magiskt skönt, så lite färg har man minsann fått :)
Nu har vi anlänt i Obbola och badar i poolen =) Riktig sommar de här :)
Ikväll får vi se va vi hittar på men något mysigt blir de då :)
Nu ska jag ta ett sista dopp innan vi ska åka hemmåt :)
Hoppas ni har en lika bra dag som en jag =)
Pusspuss!!


Lördag!

Godmorgon!!
Började morgonen väldigt tidigt imorse, sisådär vid 6 slog lillan upp sina små ögon!! Men vad gör de? =)
Nu har hon dock somnat om och jag sitter och ser en film som vi egentligen skulle se igår men de blev lite knas igår.. haha..  Såhär gick de till, vi kom hem vid 10 å Sveis var övertrött så jag la mej i sängen med hon och vips så sov vi bägge två =P Sen var jag tydligen oväckbar!!
men men så kan de gå!! :)
Igår hade vi en himla bra dag, tillrbingade dagen ute i solen och hann även med en långpromenad! Sen blev de grillat till middag! vissa tog sig även ett dopp i poolen =P

Idag blir också en dag ute =) Det är ju så galet bra väder!!
Så när mina hjärtan vaknar så beger vi oss till bbola en sväng å i det här vädret är det ju inte omöjligt att tillochmed jag tar mej ett dopp =)

Sen kan jag också meddela att Svea har börjat ta sina första steg, hon går ändå 3-4 meter åt gången innan hon sätter sig på rumpan :P
Himla duktig är hon! :)


mekarnas mekare§

Goddag!

Vilket väder =) Helt magiskt skönt :)
Har tillbringat dagen i Obbola och skruvandes i bilen, eller skruvat och skruvat.. vi har bytt bromsbackar och hjullager. Bra jobb säger jag bara =)
Ikväll blir det att grilla och bara mysa, aldrig fel..
btw. Igår så såg jag finally Black Swan och vilken besvikelse!!? Var den sämsta film jag någonsin sett.. riktigt kass.. Å alla som säger att den är så fruktansvärt bra måste ju ha sovit under filmen och fått allt om bakfoten =P

Hur som haver, nu ska vi åka och inhandla lite food och sen väntar en myskväll.
Puss

Semester del 1!

Gokväll!!
Idag har vart en ypperligt bra dag, klev upp med tuppen idag och åkte över till Obbola och där vi fick sålt våran andra bil!! Himla bra, så nu slipper vi tänka på den.. Sen så åkte vi en repa till staden och gjorde några ärenden och sedan vid lunch så begav jag mej till Hörnsjö och hälsade på Annie som är hemma och hälsar på! Riktigt mysig dag!
Blev först en långpromenad med massa skitsnack och sedan bjöds det på fika och jordgubbar :)
Sen hann vi med lite mer skitsnack och sola lite innan det var dags för middag!

Nu är jag hemma och vi har just satt upp våra nya sängbord. Det vart ju fantastiskt bra!! =)
Nu har Svea just somnat och nu ska vi se Black swan.. Folk har tjatat länge om hur otroligt bra den ska va så de är väl på tiden att vi tar oss i kragen och ser den :) Sen blir det sängen för våran del så vi tar oss upp när vårat troll vaknar imorrn =)

Imorgon är oplanerad, eller vi ska åka till staden och inhandla nå nya bromskivor eller nått sånt till bilen och sen tippar ja på att vi ska byta det också =P Sen hoppas jag på sol så jag kan ligga lite i solen och jobba på min bränna.. Den har som stått still nu ett tag.. Så nu börjar jag blekna som den svenne jag är! :P

Hur som haver, jag har massor med pics som jag ska lägga upp från dagarna som varit, mestadels från helgen i videlund :) men hang tight, de kommer :)
Nu börjar filmen!!! Hoppas ni haft en bra dag!!
Puss


Videlund!

Det är måndag och våran helg har bestått av mys, mys och mera mys.. Så skönt att vara här att jag blir nästan lite lyrisk :)
Dock bär det av hemmåt i eftermiddag, men de ska bli skönt det också.. Om inte annat väldigt behagligt att få komma hem och sova i sin egen säng och få tillbaka alla rutiner med Svea! För rutiner är inget som fungerar när man är här, eller jo endel men långt ifrån alla :P Men vad gör det när allt kommer omkring!? :)
Dock saknar jag våran säng så jag håller på att få spader, här har jag legat med min man i en liten säng på sisådär 80cm, haha ;D men som man brukar säga, finns det hjärterum så finns det stjärterum :)
Men borta bra men hemma bäst =D

Idag har vi ej lika tur med vädret, nu regnar det nämligen. Men det ser ut att spricka upp och kunna bli fint lite senare in på dagen, vi hade då tänkt hinna med att bada i kalltjärn, fiska, grilla lite lunch och sen bär det av hemmåt! tjohoo!!

Nu hade jag tänkt ta mej lite kaffe och luta mej tillbaka i soffan och känna lugnet!!
Ha en bra dag! Pusspuss


Mys i stugan!

Godmorgon!!
Just nu befinner vi oss i videlund i Alex mormor och morfars stuga :) Riktigt mysigt!!
Igår bjöds det på god mat spel och givetvis lite vin :) Aldrig fel!!
Så skönt med inga måsten och att bara vara :)

nu har grabbarnagrus och Pernilla begett sig ut och fiska och lillan har just lagt sig för att sova en liten stund!! Jag passar då på att kolla datan lite :)
Idag är vädret sisådär, solen är framme ibland men det finns ett å annat moln på himmelen, ganska många moln om jag får säga det själv. Men imorgon är vi lovade strålande sol och inte ett enda moln :)
Kanske blir en sväng till lycksele djurpark imorgon då :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad dagen bjuder på :)
Ha en fin dag! Kram!!


Oops!

Godmorgon!

Vi tog en sovmorgon idag, jag vaknade tillochmed före loppan :P haha!!
Skönt ändå, Svea tillbringade gårdagen hos sin farfar och jag antar att det är fullrulle där så när hon kommer hem är hon helt slut, så nu har hon somnat om igen =P haha!

Imorse fick även min man semester :) äntligen säger jag bara!!
Idag blir det en vända till staden, när min man vaknar dvs ;D haha! Kanske bara blir jag och loppan som åker ensammen =P
Jag måste inhandla lite nödvändigheter nämligen. Sen skulle vi behöva åka och handla mat på maxi också.. Men det är så sjukt jobbigt.. Att storhandla på maxi kan göra mig galen, speciellt när dom hela tiden gör om där så man hittar aldrig det man söker, vilket oftast resulterar i att man spenderar 2 timmar irrandes på maxi.

Hur som haver, nu ska jag få i mig lite frulle och sen får vi se vad dagen bjuder på!
Trevlig helg! puss


RSS 2.0