SaraIdaSofia! -

Gott Nytt År!!

Idag är det sista dagen på detta år, sen inleder vi år 2011 som utan tvekan kommer bli de bästa året hitills!!
Alexander är just nu och handlar lite raketer å sådant kul medans jag och Svea ser på skidor och myser :)
Inte dumt :)
Ikväll bär det av till Emil å Tessan för nyårsfirande, massa gott och spel blir de ikväll! Kommer bli great!
Nu ska jag ta och hänga lite tvätt och tömma disken innan det blir mer skidor på tv!
Måste även ta å se över vad man ska ha för kläder ikväll!
Hoppas ni får en bra kväll gott folk :)
Gott Nytt År på er =)
Pussåkram


Torsdag!!

Godkväll!!

Älsklingen har åkt på jobbet och jag och lillan ska strax krypa isäng!
Idag har vi vart i staden och handlat inför morgondagen, så som resten av hela Umeå! Annars har det vart en lugn dag som avslutades med filmmys i soffan :)

Sveis sitter nu i babysittern och hon har kommit på att om man sparkar med ena benet så börjar den gunga, så direkt den står still så sparkar hon 4 gånger så hon får upp ordentlig gung på den, när den sen stannar igen så sparkar hon fart igen. Otroligt söt är hon må jag säga!

Har vart dåligt med bilder nu ett tag men jag kan berätta att de beror på att jag tappat bort kameran. Aj aj.. not good.. Men jag tror att den finns någonstans här. Ja kan bara inte knåpa ut vars jag lagt den =P
Nu kallar sängen!
PussPuss


Tisdag!

Oj, nu har jag vart lite halvslö på att uppdatera men de kan jag berätta beror på att vi har vart i nya lägenheten typ varje dag/kväll och donat på. Börjar iaf likna något nu, hallen är klar, vardagsrummet är klart och matsalen är klar, sovrummet har vi börjat tapetsera men inte ens klar med en vägg.. Sen ska vi bara klura ut vad vi ska hitta på i köket och i duschen. Men de blir nog bra tillslut :)

Nu hade jag tänkt bädda ner mej med lillgumman och låta john blund svänga förbi. Det blir bra. Japp Japp!!
Snart är de nyår och i år blir de en mysig och lugn nyår. Dagen till ära spenderas hos Emil, Tessan, Simon och My!! Himla trevligt tror jag de kommer att bli!!

Sovgott! Pussåkram



God Jul!

Nu är det Julafton! Jag kan väl inte påstå att jag hann riktigt som jag hade planerat! Ett tag efter att karln min åkt till staden med sin bror fick jag ett samtal att bilen inte startade, batteriet var stone dead. Så dom hann inte göra ett enda ärende! Bra där! Men jag tror vi kan lösa de ändå =P
Jag har iaf slagit in alla julklapps och julstädat, middagen hos mor och far hann vi med, dock blev Alexander sisådär 1 timma sen men va gör det såhär kring juletid?

Nu är jag hemma och Alex är å jobbar, jag har plockat och donat och försökt få ihop de sista innan imorgon och jag tror de blir bra!
Nu ska jag krypa isäng och imorgon när jag vaknar är det Julafton på rikt :) Inte illa =)
Ha en underbar jul med era nära och kära!
PussÅkram!


Torsdag!

Jag kanske hinner allt. Fick göra lite beställningar med mor som befann sig i staden och julgodiset är bakat!
Städningen ska jag hugga in i nu!! Känner dock inte peppen men de måste göras. Så enkelt är det.
Jag har skickat karln till stan för att kirra de sista. Så förhoppningsvis går de vägen även detta år!
Peppar Peppar!
Bäst att börja städa. Puss


Dagen före Julafton!

Den stora frågan är ju hur jag ska hinna allt jag borde hinna innan julafton. Jadu, bra fråga.. Har dock inget svar!
Jag skulle behöva åka en vända till staden imorgon för jag har en julklapp kvar att inskaffa, en viktig julklapp till den pöjk som står mig närmast och som stöttar mej genom allt, han som alltid ställer upp och finns vid min sida. Han som får mej och skratta och som älskar mej av hela sitt hjärta så som jag älskar honom. Det är en bra julklapp och jag tror han kommer bli glad =) Dock har jag ej kunnat inhandla den tidigare eftersom vi alltid följts till stan och köpt dom andra julklappsen, men imorgon ska jag smita iväg innan han vaknar och fixa de =)

Sen ska vi hinna tapetsera klart v-rummet eftersom de inte blev något alls sådant idag. Jag ska hinna julstäda, baka knäck. Sen klockan 17,00 ska vi befinna oss hos mor och far för uppesittar kväll med glögg och massa annat götta.. Sen är de godnatt och välkommen älskade jul!!

Nyss så fick vi se det allra första riktiga skrattet av Svea. Hon var så söt och skrattade hur mycket som helst. Jag började gråta av skratt och värme när jag såg vårat lilla troll ligga och skratta åt att jag luktade på hennes fötter och hurvades av hennes tåbira =P Hon var så ofattbart underbart söt och hennes skratt värmde så himla gott!!

Idag har vi tillbringat dagen i staden och handlat dom sista julklappsen och sedan har vi vart och hälsat på Gudrun och Bengt! Himla trevligt!! Sen på kvällskvisten kom Jonas och Verre förbi och sa hej och önskade oss en God Jul och lilla Sveis fick en julklapp =) Men vi får ej öppna den förän julafton.. Rätt ska va rätt=)
Nu måste ja krypa i säng så jag tar mej upp innan Alexander stiger upp! Sovgott!


Onsdag!!

Godmorgon eller godnatt! beror på hur man ser de!!
Sötaste Svea har inatt fått sova hos sin mormor och morfar och jag och min man har hjälpts åt att dela ut tidningen. Vi är nyss hemkomna och ska nu krypa till kojs. Dock är jag rätt piggelin, eller så är jag övertrött! Svårt att säga.. Skulle dock tippa på att jag är så trött så jag blir pigg eftersom vi inte sovit något än!!

Idag onsdag hade vi tänkt försöka ta oss upp i tid för att hinna dona lite i nya lägenheten, so far har vi hunnit måla om hela hallen och lite mer och jag har målat fönsterbrädorna i v-rummet och så har vi tapetserat nästan hela vardagsrummet.. Riktigt grymt fin fondvägg pryder nu vardagsrummet.. Detta blir great må ja säga!
Det vi hade tänkt åstakomma idag är att göra klar vardagsrummet och sätta tillbaka fönsterbrädorna och så ska jag även måla fönsterbrädorna i matsalen. Sen om jag ids ska jag måla garderobsdörrarna och hyllplanen i garderoben..
Sen måste vi också hinna upp till staden.. Julklapparna är inte riktigt klara och jag känner lite smått hur stressen kryper uppåt! Men de ska nog gå bra, de är ju iaf 2 dagar kvar =P haha!!
Näe nu ska vi krypa i säng så vi är vakna när mor och far kommer med våran guldklimp!!
Sovgott!! Pussåkram!!
Ska försöka komma ihåg att ta med kameran imorgon till nya lägenheten så jag kan lägga upp en bild på vårat vardagsrum så ni får se hur de ser ut, sen får jag lägga upp bilder allt eftersom ett rum blir klart. Det är ju ändå 125 kvadratmeter att renovera =P
Nu godnatt eller godmorgon för vissa!


Måndag

Godmorgon!!

Så är denna helg slut, fort gick det!!
Helgen blev iaf rätt lugn. men de var skönt! Igår blev de att bege sej till våran nya lägenghet och sätta igång med allt! Dock hinner man inte så mycket på en dag men vi hann måla om hallen och göra lite förjobb i vardagsrummet. Så idag när vi kommer dit kan vi börja tapetsera i v-rummet. Sen hade jag tänkt måla om fönsterbrädorna och några garderober också =) Återstår att se hur mycket vi hinner med =P Men man måste ju börja någonstans.. Kan tycka att de är ganska kul att få fixa och göra om hela lägenheten. Det blir så mycket mer personligt och sen när vi lyckats välja så himla fina tapeter så är de ännu bättre! Dock kan förarbetet bli lite halvdrygt. allt detta spacklande och slipande och maskering osv är inte så himla skojjsigt!!
Men men ba å gilla läget =P Tror iaf att de kommer bli riktigt bra i slutänden=)

Nu ligger jag och Sveis och myser i soffan, Svea har somnat om igen och jag ser på tv samtidigt som jag kikar runt på datorn. Att det är Julafton om 5 dagar förnekar jag. Har tre julklappar kvar och lite småfix till några andra julklappar! Men de blir nog bra.. Jag borde hinna klart i tid =P
Nu ska jag ta och hänga en tvätt och sen blir de några koppar kaffe så är man kanske igång igen!

Ha en bra dag! Pussåkram <3


Lördag!

Äntligen har vi fixat en bil. Vi är nu mera BMW ägare igen! Det känns bra. Nu blir de att se om vi kan laga volvon för en rimlig peng och sen blir de att sälja den och ha kvar bmw'n.. Himla bra.
Nu väntar jag på att Alexander ska komma hit och hämta mej och lillan så vi får titta på våran ny bil och kanske ta en liten tur i den =)
Sen blir de kanske en vända till stan och göra lite ärenden!
Ikväll ska vi kanske bort på middag, men de är inte riktigt bestämt ännu. Utan de återstår att se =P
Men som helhet så får vi väl se va kvällen bjuder på!!
Det är ju Alexander enda lediga dag på hela veckan så något kul blir de nog =)
Nu ska jag göra mej själv och min dotter i ordning så vi är klar när Alexander kommer =)
Ha en bra dag! Puss


Fredag!!

Imorse klev jag och Svea upp tidigt för att göra oss i ordning för vi skulle köra papi på jobbet!! När vi sedan kommer hem och min plan var då att ta en powernap så var liten hyper pigg =P Men de gick lika bra och vi satt och mös i soffan och kikade på tv! =)

Sen har jag spenderat dagen hos Linda, himla trevligt må ja säga. Jag och Linda umgicks mycket förut och jag är så himla glad att vi har börjat ta ikapp de där =) Hon är en sån där människa som även fast vi inte träffats på hur länge som helst så märks det inte. Det är som att jag träffat hon varje dag!!
Hon är en som jag saknat under åren som vi knappt haft någon kontakt!!
Med andra ord, hon är en sjukt go tjej och jag är glad att vi har kontakt igen =)

Nu har jag och älsklingen just svalt middagen, blev kycklingwok.. Nu sover båda mina hjärtan. Svea har hållt igång hela dagen men efter att vi badat slocknade hon nästan direkt.
 
Imorse när jag vaknade hade min man skrivit en godmorgon lapp åt mej där de bla. stod att jag skulle trycka på play på datorn för att han hade hittat en låt från honom till mig, som förklarade hur mycket han älskar mej. Av längtan till dej heter den och den är såå fin. Blev rörd när jag satt där och lyssnade på låten.
Jag älskar dej Alexander Lindström.


Av Längtan till dig!

I en evighet levde jag som om du inte fanns
I alla drömmar var du ändå nära, så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig, men du var nån annan stans
Varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött

Det var enkelt och vackert, du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel på jorden – jag såg den
Och du bad mig att leva mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin drömt om fanns där för mig

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött

Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna
Alla skuggor, allt mörker som förr var så uppenbart
Det skingras och tillsammans ser vi ljuset som stiger med solens fart

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött

Morning!!

Godmorgon!!

Imorse blev de lite av en sovmorgon, vaknade av mej själv halv 9, Svea vaknade strax därpå och käkade lite men nu har hon slummrat om!! Inte bara jag som blir trött av detta oväder. Huvva!!
Inne hos oss är de kallt, även fast de inte är sådär jätte kallt ute. Men nu har jag tänt miljoner ljus över hela lägenheten så nu börjar de bli lite varmare. Tänk vad lite ljus kan göra!!
Blir det inte nog varmt kanske jag startar ugnen på "tomgång" och låter luckan stå öppen.. Man borde ju inte behöva frysa!? Har dessutom klagat till hyresvärden och han säger att det är bara vi som tycker lägenheten är kall men nu vet jag att det inte alls bara är vi, vi är då minst 3 familjer som fryser röven av oss på solskenet!!
tydligen så förra vintern kunde dom vissa morgonar ligga på 16 grader inne och de är bannemej inte okej.
Svea som sparkar av sej både sockar och täcket kommer ju att bli sjukare än sjukast! Not good!

Idag hade vi tänkt åka upp till stan och göra klar alla julklappar! Ska bli så skönt att ha alla klara, de är ju trots allt bara 8 dagar kvar.. Så man kan ju inte säga att vi har vart ute i god tid.. Kommer säkert springa några sista ärenden dagen innan jul! Men men, de är ju faktiskt lite av charmen med julens tider.

Nu blir de att koka lite kaffe och bädda ner mej i soffan med lilltjejen och bara mysa. Kika lite på tv å så!!
Sen så småningom ska jag ta en varm dusch och sen få liv i Alexander så att vi kan bege oss till staden.
Kan också meddela att jag har träningsverk från igår.. haha.. Så kan de gå =P

Ha en bra dag!! Pussåkram!


00.10

Goderkväll!!

Jag och min man hade en rolig konversation igår.. Vi löste korsord tillsammans och jag läste högt:
Får man mjölk av? jag skriver in ko men Alex ser inte det och säger stolt:
-Tjuren
Jag: Men lilla hjärtat tjurar mjölkar man inte.. de är pojkar, kossor kallas de.
Alex: Men vadå klart man får mjölk från tjurarna också, vars tror du getost kommer ifrån? Tjejer eller? Get är ju en pojke,
Ida: Vad heter "tjejgeten" då?
Alex: Lamm, eller var de får?
Ida: Det är inte så att en get är en tjej och en manlig get kallas bock?`
Alex: Näe så är de inte

hahahahahaha Han kan vara lite söt ibland den där Alexander



Idag har jag haft besök av Gudrun och Pernilla. Vi snackade lite skit och Sveis fick lite kläder av Gudrun =) Himla snällt!!!
Efter att dom farit tog vi alla tre en välbehövlig powernap!!
Sen ikväll insåg vi att vi båda hade fotbollsträning så då fick Jonas och Veronika rycka in och komma på besök och vara med Sveis en stund. Himla snällt..
När jag sedan kom hem så var de diskat och fint i köket och jag blev värsta snopen och gick till Alex och sa att han hade varit duktig!! Men riktigt så var inte fallet. Det var Verre som vart så underbar och diskat undan lite pannor osv. Snacka om lyx. Vilka vänner man har :)

Fotbollsträningen gick sådär.. Jag är så ur form som man kan bli.. Så de är sjukligt jobbigt!!! Blir bättre nu efter jul när vi börjar med 3 pass i veckan. Då kanske jag äntligen får lite fart på min feta röv! De skulle va nått ;P

Nu är jag så trött att jag håller på att storkna och mina två älsklingar sover redan så då återstår bara en sak.... Sovgott! Pusspuss <3


2010-12-15

Godmorgon!!

Det blev en tidig morgon idag, lillan vaknade vid 6!! Nu har hon dock somnat om och jag har kokat mej lite kaffe och ser på vakna med The Voice!
Alexander har åkt ner på däckjanne och ska byta termostat på farmor och farfars bil. Duktigt värre.

Idag ska jag besöka tandläkaren, sen blir de hem å få besök och sen ikväll väntar träning!! En bra dag med andra ord!
Nu ska ja bädda ner mej framför tv'n!!
ha en bra dag!!

PS!! Bara 9 dagar kvar till jul! Dags att pinna på lite och få alla julklappar klar kanske? =P
Puss

men lyckans dag!!

Hello!!
Började dagen med massa mys i soffan med underbara Svea, sen tog vi en prommis ner till farmor och farfar och hälsade på!
Alex hämtade upp oss och vi åkte till nya lägenheten för att prata lite med hyresvärdarna och kolla lite småsaker.
Sen direkt vidare till stan för att köpa en ny termostat till farmor och farfars bil. Som vi förtillfället lånar i brist på annan bil!!

Sen kan jag också meddela att mekonomen ringde idag och gav oss domen för volvon.. 40300:- skulle den totala repkostnaden bli.. KUL?? nej inte alls... Så volvon är nu en glömd bil...
Det blir att inskaffa en annan bil och sen får volvon dö.
Eller så blir det att köpa en begagnad motor och hitta någon ivrig människa som kan sätta in den till oss..
Jadu.. Detta bekymmer orkar jag verkligen inte ägna mej åt ikväll..
Framtiden får utvisa vad som händer..

Nu blir de mys!
Pussåkram

tröttelin!

Gokväll!!

Dagen har spenderats hos min mami och papi.
Alex och Jonas va å körde skoter medans jag och Sveis snackade skit med mor och far och kollade på vinterstudion!
Sen blev de middag för hela bunten :) Inte dumt!

Nu har jag nyss blivit väckt av lillan som ville ha lite krubb efter en tupplur i soffan, nu sover hon igen så nu kryper jag också isäng! Skönt!!

Imorgon blir de mammagrupp och sen middag där med allas respektive! Not bad!!
Sen på tisdag börjar vi med renoveringen  på vårat nya place!! Gillas :)
Hoppas ni haft en bra dag!
PussåKram


morgon!!

Jag är trött!! Ja de är jag! Men jag får nog skylla mej själv, blev sent igår. När älsklingen kom hem fastnade vi framför en film.. Men Svea sov ändå till 9 imorse så jag fick ju sova ett tag iaf =P
Nu ligger jag och lillan i soffan och myser och ser på vinterstudion! Himla mys. 3:e advent är de ockå =P
Bara 12 dagar kvar till jul.. Harregud.. Turligt nog är nästan alla julklappar klara.. Bara lite småfix kvar =P

Idag vet jag inte riktigt va som sker. Ev, kommer Jonas och Verre hit och så far grabbarnagrus ut å kör skoter och jag och verre får tid till att snacka lite skit över en kopp kaffe..
Eller så kanske vi får besök av Viktor, Pernilla, Leo och Alvin.. Denna dag är oklar än så länge =P
Nu ska jag se på tv och ha djupa disskussioner med min dotter!!


Mitt föregående inlägg resulterade i att fel person som tog åt sej =P Du måste sluta tro att alla tycker illa om dej!! Det var inte riktat mot dej =) Ja ibland blir de knas! men men så kan de gå =P
Ha en bra dag! PussPuss


2010-12-11

Gokväll!!

Idag har vart en helt magisk dag!! Svea döptes idag och de va så himla fint och alla var helt underbara. Tusen tack för all uppvaktning i samband med Sveas dop.. Å tack alla ni som hjälpt till med allt mellan himmel och jord!!
Tack för att ni gjorde detta till den finaste dagen!!
Efter dopet for vi hem och vilade och samlade lite krafter för att sen fara och fira Alex farbror Mats som fyllde 40!! Grattis!!! Himla trevligt var det!!! =)

Nu är vi nyss hemkomna, men alex begav sej till Jonas för att snacka lite skit så just nu är de ba jag å sveis hemma ;P
Nu ska vi bädda ner oss i soffan en stund och bara mysa!!

Återigen, Tack för en fin dag!!



Sen till något tråkigt. Endel slutar aldrig förvåna en.. Har man ingen respekt i kroppen!?
Kan man inte ens tänka på att endel blir sårade och besvikna.. Återigen får man höra om något riktigt dåligt gjort.
Men jag börjar lära mig att sånt här är inte oväntat!!
dagens ursch går till er och sättet ni beter er på!!
Sen kanske de finns en anledning men då sköter man det med lite klass iaf. tycker då jag och jag vet att jag inte är ensam om denna åsikt. Dags att börja tänka på någon annan än sig själv.





Freeedag!

Igår blev de lite knas i mitt huvud.. Klockan 21,05 så kom jag i underfund med att Sveas mat var nästan slut! Hade till ett mål! Å eftersom konsum holmsund stänger 21 så vart jag tvungen att skicka Alexander på IcaMaxi =P oops =P
Men men de gick ju bra de också! När han sen kom hem så såg vi eclipse. Himla bra film!! =)

Äntligen helg! Å de kommer bli en bra helg!!
Idag ska jag städa, för de blev inte av igår, efter att ha slappat i soffan en stund igår så vaknade Sveis och sen var hon vaken och underhöll mej tills vi begav oss till staden =P
Ikväll är de Idolfinalen och vi ska bara smörgåstårta =)
Sen imorgon är Sveas dop! Kommer bli så bra =)
Sen på kvällen fyller Alex farbror 40 så då blir de middagsbjudning!! Inte dumt!!


Nu vill Sveis äta och sen hoppas jag att hon vill ta en tupplur =)
PussPuss


Torsdag!!

Godmorgon!

Imorse fick Sveis för sej att vi skulle kliva upp med tuppen!! 06,00 klev vi upp =P Tidigt för att vara oss iaf =P
Nu har hon nyss somnat om och jag sitter och kikar på tv och kollar datorn..
Egentigen borde jag städa.. Men peppen finns som inte där.. Dygnet borde ha dubbelt så många timmar. Då skulle man kunna slappa i soffan hela morgonen och städa på eftermorgonen. Typ. eller något sånt iaf!
För om jag struntar i att städa nu och slappar istället så när jag slappat klart så vaknar liten och då blir det inte mycke städning heller =P

Så därför är de egentligen bara att sätta igång!! =P

Men eftersom hon vart vaken 3 timmar nu på morgonkvisten så antar jag att hon iaf sover typ 2½ timmar, så då hinner jag slappa ett tag iaf och städa sen innan hon vaknar!!

Nu: slappa i soffan, kika tv, kolla datorn

Sen: Idag finns de lite mer jag ska hinna med.. ska rasta mor och fars hundar, möta upp Alex mami i stan, handla till dopet mm.. harregud.. dessutom är jag lite sjukling =( Inte kul.. Frågan är ju hur jag ska hinna allt!?
Därför skulle jag uppskatta om någon kunde göra om systemet så att ett dygn har 48 timmar.

<3




Tack på förhand!!


2010-12-08

Idag har vart en lugn dag, har bara vart hemma och slappat.
Viktoria kom förbi och vi tog en promenad i vinterkylan =) Nu ligger jag och svea i soffan och degar.. Vi har nämligen feber bägge två! inte kul!! Men men så kan de gå!! Verkar vara många som är sjuklingar just nu!!

Annars så kan jag meddela att jag måste ha världens bästa man!! Förra veckan kom han hem och hade köpt ett par vinterskor åt mig och nu när jag ringde och fråga va han gjorde så sa han att han var och köpte nya gardiner åt mig =) Himla snällt!

Nu ska jag och Sveis bädda ner oss i soffan och slöa som dom två slöfeberfiskarna vi är!!
Sen när mitt andra hjärta kommer hem skulle han dessutom hyra med en film att mysa till ikväll =) Han är bra snäll den där Alexander ;)
Ha en bra dag! PössåKram


2010-12-07

Godmorgon!!

Imorse vaknade jag vid 9 av att Sveis var hungrig, sen klev vi upp och jag kokade lite kaffe och sen bäddade vi ner oss i soffan och myste på :) Nu har hon somnat och då smiter jag till datorn :P
Idag blir en lugn dag, ska bara vara hemma och plocka undan och göra de fint!! Ska även slänga igång en tvätt :)
Sen i eftermiddag kommer hon som ska döpa Sveis hit och går igenom dopet med oss :) Himla spännande =)
De är lixom bara 3 dagar kvar!! Är typ nervös :P hoppas Svea är lika snäll som alltid och att hon inte hittar på nå hyss :P haha! näe men de ska nog gå bra!!

Nu ska jag sätta igång med nå nytta, måste ju passa på när lillan sover :P
Ha en bra dag! Pusspuss


2:a advent!!

Hallå där!!
Började dagen med en ganska tidig morgon, sisådär vid halv 8. Hade morgonmys med goaste Sveis och sen såg vi på julkalendern :) Inte dumt..
Sen när dagen började komma igång så begav sej Alex till obbola och fraktade skotern ut på ludden, då passade jag och lillan på att ta en välbehövd powernap :)

Sen på eftermiddagen så fick vi besök av Emil, Tessan, Simon och lilla My :) Himla trevligt!
Nu har vi just svalt middagen och jag ska strax åka ut till mor och far å se om mami kan fixa dopklänningen!!
Sen väntar en lugn kväll och förhoppningsvis kommer vi i säng tidigt! Är som lite halv trött!!



Är det någon som kan bygga en låda som är typ 40-50cm bred, 60-70 cm hög och 2 meter lång..
Locket ska gå å öppna, eller de ska vara två lock, så de blir som två förvaringsutrymmen??
hajjar ni?? Do it for me!!
Sen ska den målas men de ska jag nog kunna knåpa ihop själv ;P


Ett glatt eller väldigt argt inlägg!! Mixed!

Började dagen med en sovmorgon och sen så gjorde vi oss i ordning och for och grattade Alex bror! Där bjöds det åter igen på smörgåstårta. Inte illa.. Efter ett besök där så begav vi oss ut till mor och far och lämnade Sveis. Sedan hem för att hoppa i duschen och göra oss i ordning för nästa kalas. Nämligen julmiddag i skeppsvik!! Det var så sjukt gott och de fanns tammetusan allt :) Riktigt trevligt var det.. Sen vid 8 så började vi rulla hemmåt. Väl hemma så rastade vi hundarna och begav oss sen vidare till min mor och far.. Där blev vi kvar i 2 timmar och sen... (Nu kommer del två som förmodligen kommer att innehålla mycke hat!!)

Vi tog med oss Sveis och började åka hemmåt. Väl hemma möts vi av rama helvetet!
Hundarna har rivit ner pallen i hallen, på pallen låg, dagens tidning, reklam, hushållsrulle och en påse.. En påse med något väldigt kärt.. tidningarna respektive reklamen och papperet låg i miljarder bitar över hela hallen och köket.. Å då menar jag överallt... Små små bitar.. Påsen och dess innehåll hade också fått sej en törn.. Nämligen Sveas dopklänning som hela min familj har döpts i.. Jag är så jävla förbannad att jag vet inte vad.. Jag skulle seriöst kunna slänga ut hundarna genom fönstret och sen bara gå och lägga mej och skita fullständigt i vad dom gör.. Har aldrig varit såhär arg och ledsen.. Just nu är dom inte värd ett öre kan jag lova!! huvva..
Nu kan jag inte sova heller för jag är så himla upprörd så istället håller jag på att storstäda.. Å jag kommer inte kunna lägga mej förän de är klart!!!

Någon som vill få betalt för att hämta två hundar typ nu??
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Älskade Svea blir 3 månader idag!!

Hallå där!! Äntligen fredag --> IDOL & fredagsmys :) de gillas :)

Började dagen med besök på BVC, Svea väger nu 5,4kg och är 61cm lång, med andra ord.. Hon växer så de knakar.. Efter vägningen så fick hon även sin 3 månaders vaccination.. stackarn. En spruta i vardera lår.. Det gillade varken hon eller jag =P Men de gick ändå relativt bra =) Sen har vi också vart på kalas, Sven fyllde år. HippHippHurra :) Där bjöds de på gofika. Smörgåstårtan var hur mumsig som helst =)

Nu är vi på hemmaplan och en mysig fredag väntas.. Idol på tv´n och tända ljus :) inte illa!
Har nyss provat Sveas julklänning som Britt-Inger gjort till henne.. Hon vart ju huur söt som helst.. Det är en röd klänning med lite dekorationer och så blev de vita strumpbyxor till, lägger in en bild någon dag så ni får se charmtrollet i hennes fina julklänning =) Sötaste julflickan kan jag berätta :)
Svea har tur som har en gammelfarmor som kan sticka och trixa!!

Nu ska jag städa undan lite skrot och göra fredagsmysigt!

Imorgon blir de kalas på förmiddagen, Philip fyller år. Grattis där =) och sen blir de hem och göra sej i ordning för sen väntar julmiddag i skeppsvik och förmodligen lite vin på det! Sveis får vara hos hennes mormor och morfar och bli ompysslad :)
Trevlig helg! Puss


RSS 2.0