SaraIdaSofia! -

Dagen före Julafton!

Den stora frågan är ju hur jag ska hinna allt jag borde hinna innan julafton. Jadu, bra fråga.. Har dock inget svar!
Jag skulle behöva åka en vända till staden imorgon för jag har en julklapp kvar att inskaffa, en viktig julklapp till den pöjk som står mig närmast och som stöttar mej genom allt, han som alltid ställer upp och finns vid min sida. Han som får mej och skratta och som älskar mej av hela sitt hjärta så som jag älskar honom. Det är en bra julklapp och jag tror han kommer bli glad =) Dock har jag ej kunnat inhandla den tidigare eftersom vi alltid följts till stan och köpt dom andra julklappsen, men imorgon ska jag smita iväg innan han vaknar och fixa de =)

Sen ska vi hinna tapetsera klart v-rummet eftersom de inte blev något alls sådant idag. Jag ska hinna julstäda, baka knäck. Sen klockan 17,00 ska vi befinna oss hos mor och far för uppesittar kväll med glögg och massa annat götta.. Sen är de godnatt och välkommen älskade jul!!

Nyss så fick vi se det allra första riktiga skrattet av Svea. Hon var så söt och skrattade hur mycket som helst. Jag började gråta av skratt och värme när jag såg vårat lilla troll ligga och skratta åt att jag luktade på hennes fötter och hurvades av hennes tåbira =P Hon var så ofattbart underbart söt och hennes skratt värmde så himla gott!!

Idag har vi tillbringat dagen i staden och handlat dom sista julklappsen och sedan har vi vart och hälsat på Gudrun och Bengt! Himla trevligt!! Sen på kvällskvisten kom Jonas och Verre förbi och sa hej och önskade oss en God Jul och lilla Sveis fick en julklapp =) Men vi får ej öppna den förän julafton.. Rätt ska va rätt=)
Nu måste ja krypa i säng så jag tar mej upp innan Alexander stiger upp! Sovgott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0