SaraIdaSofia! -

lördag!

Min käre brors lag vann kvartsfinalen på straffar =) Himla spännande match! Dock var dom värda att avgöra tidigare men men de gick ju bra de här också!!
Nu bär de av ut till mor och far på middag och sen får vi se vad kvällen bjuder på!!
Blir eventuellt lugnt eftersom tims semifinal börjar 08,00 imorgonbitti och vi var lite smått sugna på att se den!! Kommer bli awsome!!
Näe nu måste jag springa och göra mej i ordning så vi inte kommer försent till maten!
Ha en bra lördagkväll! Pusspuss


Lördag!!

Godmorgon!!
Igår blev rätt sent ändå, kom inte isäng förän strax efter 2 :P Som tur var sov jag till 11 så nu är jag utvilad :)
Älsklingen gick och la sig igen efter jobbet och nu sover han än!!
När han kliver upp skulle jag tro att det blir att åka över till Obbola en sväng och se vad som händer där!
vad som sedan sker ikväll är oklart! Vi har inte hunnit planera något ännu men jag skulle tippa på att det inte blir så himla mycket avancerat!

Idag har jag iaf sjukt ont i hela min kropp från allt traskande igår på lycksele djurpark! Men de är sådant man får ta! Det som inte dödar de härdar :P
Dock så vet jag att det kommer nog inte ske att jag beger mej dit igen höggravid! Nixpix!
Nu ska jag ta och se om jag får liv i min man och sen väntar en mysig lördag!
Dock är jag väldigt less på detta regn! Vad hände med den såkallade "ryssvärmen" som skulle komma hit!?
Tycker allvarligt synd om dom som har andra semesterperioden, dom har inte fått avnjuta en enda dag i solen typ! Ajaj!!
när jag kollar på Yr.no så ser det inte ut som en riktig soldag på bra länge, ska vara halvdåligt ända fram till den 9/8 å sen går det inte att se längre.. Skitväder!!
Men men njut av helg!!
PussPuss


Lycksele djurpark!

Vi har haft en himla trevlig dag på lycksele djurpark.. Dock måste jag säga att det var ett H-vete att gå i dessa berg höggravid och med foglossningar.. Svetten rann typ och smärtan var nästan outhärdlig =P haha!! Näe men de gick bra å jag överlevde =) När vi sedan satte oss i bilen för att åka hem så hann vi inte ens lämna lycksele innan bägge barnen sov =P
Å sen sov dom heela vägen hem, jag fick överge alex i framsätet och sätta mej i mitten bak så att Leo fick luta sitt huvud på min axel och sen sov vi alla tre som små grisar =) Himla mys!!

Nu är jag dock redigt slut!! Direkt efter Lycksele så åkte vi å lämnade barnen och sen åkte jag till mor och far och följde med dom på fotboll, min käre bror spelade.. Dock resulterade de i förlust mot något engelskt lag men dom var duktiga ändå =).. Nu har jag varit borta heela långa dagen.. Kom just hem!
Älsklingen sover som en stock och jag tror att jag ska ta och göra honom sällskap =P
Ska bli så skönt att få lägga mej ner och vila min onda kropp!!
Sovgott!! PUsspuss


Inte illa!!

Imorgon är ännu en helg här och vi inleder helgen med ett besök till Lycksele djurpark.. =) Blir jag och älsklingen och Leo och Alvin!! Kommer bli great!! Så nu måste jag leta fram vars jag har våran nya kamera så jag kan ta massa goa kort :D
Kommer bli en super mysig dag! Hoppas bara att det inte spöregnar eller något sådant tokeri! Så imorgon är solen mer än välkommen fram =)

Ikväll har vi vart och sett fotboll.. Obbola vann!! Himla bra!
Nu ska vi bänka ner oss i soffan innan vi kryper isäng! Blir en tidig morgon imorgon också.. Vi siktar på att åka 09.00 men får se om de kanske bli lite +-tid =P Har ju endel att göra innan vi åker, måste nämligen åka till min mro och far och dumpa en hund eller två och sen så ska vi städa ur bilen så att bägge ungarna ryms å sist av allt ska vi hämta kidsen! Men förhoppningsvis kommer vi inte iväg allt för sent :D

Näe nu måste jag återgå till Sveriges fulaste hem!
Trevlig helg på er!
PussPuss


Torsdag!!

hallå där!!

idag har jag tvättat och tvättat.. Har kört bort ALL tvätt som fanns!! Himla skönt. Nu hänger det dock tvätt överallt i våran lägenhet.. Har ju bara en torkvinda och det räckte ju inte så långt, så dörrar och stolar fick rycka in =P allt som kan hängas något på fick minsann ställa upp :D

Besöket hos BM gick kanon bra =) Mitt blodvärde hade äntligen gått upp från 100 till 133 =D Så himla bra!!
Sen så var allt annat också bara fin fint :) bebben ligger med huvudet neråt men har dock inte sjunkit ner än. Men de kommer väl de också =) Hon ligger iaf rätt :) Skönt!!

Nu ska vi göra oss i ordning och sedan blir det att åka och kika på Obbolas match!! Hejja Hejja!
Ha en bra torsdag! pusspuss


2010-07-28

Gokväll!!
Idag blev de att åka till staden och köpa lite bildelar.. igen.. suck! Börjar bli måttligt less på denna bil!! Men men bara att gilla läget. Sedan tog vi en sväng förbi Alex farmor och farfar och stannade på kaffe och fika =) Himla trevligt!! Sen när vi skulle åka hem så såg vi en väldigt udda reklamskylt.. Comviqs reklam.. såhär lydde den:

"10 av 10 som har samlag utan kondom i sommar ringer billigare med Comviq kontant"

Å det var allt som stod, jag var tvungen att vända och köra förbi igen och kolla om de var min hjärna som spelat mej ett spratt.. Men så var inte fallet.. Sjukt skum reklam. jag förstår som inte sammanhanget!?
haha men men så kan de gå! Lite småkul ändå :P

Sen nu ikväll blev de mys med älsklingen framför någon film, kom inte ihåg vad den hette men de var en ny film som kom idag med john travolta.. Kan väl inte direkt säga att det var någon höjdarfilm men vi såg klart den iaf!!
Nu har älsklingen krypit isäng och jag sitter här igen.
Ska ta och se lite sex and the city ikväll också innan jag gör mej redo för sängen!!
Imorgon bär det av till barnmorskan. Himla spännande =) hoppas verkligen att hon ligger som hon ska våran lilla skrutt =)
Nu väntar tv´n! PussPuss


Jag hatar reklam!!

Först å främst så delar min man ut tidningen, de betyder att varje morgon har jag en VF och en VK att läsa =) wonderful!! Men nackdelen är att dom alltid smyger ner reklam i tidningen. men för gratis tidning så kan jag överleva det..
Men då hon som delar ut tidningen på vårat område sticker då ner bil och bostad i våran postlåda, trots att det står ingen reklam tack!! Å sen nu kom de någon reklamgubbe med massa rerklam i våran brevlåda och dessutom en till bil och bostad =
4st bil och bostad och en massa annan skit reklam! på en enda skitdag!
Inte att uppskatta!!


Onsdag!

Dagarna flyger fram!!! Jag tror veckorna bara innehåller två dagar och de är fredag å måndag!!
Nu tycker jag dock att solen kan få komma tillbaka, de var skönt någon dag att få lite "kyla" å dåligare väder men nu är sommaren välkommen tillbaka :p
Inatt har jag sovit som en stock vill jag lova, skulle egenltigen följa med älsklingen å jobba men tydligen hade jag sovit så gott så han ville inte väcka mej, somnade strax efter 1 och klev upp nu halv 1! Skönt :)
Nu ska jag kika runt lite på datorn och sen ska jag få i mig nå frulle och sen får vi se vad dagen bjuder på!
Ha en bra dag Pusspuss


Gokväll!!

Ikväll har de inte blivit många knop gjorda.. Tog mej en tur ner till sandviksplan och kollade på mitt kära lags fotbollsträning. Gissa om jag längtar tills jag också får vara med!? galet!! Men inte länge kvar nu tills jag också får springa och jaga en boll :D
Sen när vi kom hem gjorde vi i ordning lite kvällsfika och bäddade ner oss i soffan, dock var de inte så himla mycket intressant på tv, men just nu börjar ju sex and the city =) dubbelavsnitt dessutom!! Blir nog att kika på det innan jag kryper isäng. Älsklingen har redan lagt sej, men han ska ju upp snart och jöbba =P

Förövrigt så är jag en enda stor hormonröra!! Såg just på tv när en tjej födde ett barn och när hon fick sin son i famnen kunde jag inte göra annat än gråta!! Jag skulle nog kunna gråta flera gånger per dag egentligen.
På torsdag ska jag iaf till Barnmorskan, dock får jag inte gå till min vanliga för hon har semester så jag måste gå till någon random på ålidhem!?! känns väl sådär. Men men inte mycket att göra något åt!!
Hon ska iaf lyssna på hjärtat och fastställa 100% att bebben ligger fixerad och är redo för att komma ut :)
Så förhoppningsvis ligger hon fortfarande med huvudet nedåt så jag slipper vändningsförsök!
Sen ska hon även sticka i mig och se om mitt blodvärde har blivit bättre!! Peppar Peppar.. Jag har kämpat nu i flera veckor med järntabletter, blutsaft och bra mat! Men sist jag var hos BM hade det inte stigit alls. Så nu hoppas jag innerligt att det blivit bättre!! Annars ger jag upp!! Järntabletter är inte så himla kul heller.. Magen lägger av helt.. Suck!!
Men men håll tummarna för mej =P

Nu ska jag ta och bänka mej framför tv´n ett slag sen blir de godnatt!
pussÅkram

2010-07-26

hallå där!!

Imorse blev jag väckt halv 7 av min söta man som hade gjort iordning värsta dunderfrukosten med massa mums =) Nästan lika gott som hotellfrukost ;D haha!!
Sen blev de att bänka oss i soffan och bara mysa =) råkade dock somna om men de gör ju som inget =)
Sen blev de en vända till stan och göra några ärenden!
Nu har vi nyss svalt middagen och nu har vi inga som helst planer!
Jag måste också erkänna att jag faktiskt har uppskattat dessa två "gråa" dagar! Skönt att slippa svettas stup i kvarten och känna mej tvungen att bege mej ut i solen och få lite färg =) Istället har jag kunnat vara hemma och känna lugnet och bara dona på i lägenheten, få bort lite tvätt och städa osv!! Bra gjort ;D

Nu ska jag kika runt lite på datorn och sedan blir de en promenix med dogsen!
Ha en bra måndag! PusspUss

Rainday!

Godmorgon!!

Nyvaken och pigg är vad jag är, dock blev de ganska sent igår.. tror jag tittade på klockan sista gången vid 3 tiden =P  Helgen är nu förbi, men va gör det!? Blev då en mysig söndag, regnar ute.. Som gjort för en mysig innedag med massa film och inne aktiviteter :) Det behövs regniga dagar ibland :)
Igår blev en lugn lördag, började med att beställa mat från HP och sen myste vi hela kvällen, vid 11 tiden så kom Jonas och Veronika förbi =) Himla trevligt! Blev massa skitsnack och lite kaffe =) Lagom mycket aktivitet för mej. Börjar bli jobbigt nu såhär på den absoluta slutspurten, finns inte så mycket ork och jag är bara klumpig och obehändig hela tiden =P

Nu ligger älsklingen och sover medans jag har bäddat ner mej i soffan och ser på tv =) Himla skönt!
Kanske man ska ställa sig och baka bullar!? Det skulle ju inte vara dumt.. Får se om jag är så duktig :) Annars blir det nog soffläge hela dagen lång, kanske sträcker mej till att tvätta någon tvätt!
Det blir nog bra! Får invänta bättre tider och se vad dagen bjuder på! Någon mysig inneaktivitet blir de då iaf!!
Hoppas ni haft en bra helg!
PussPuss

2010-07-23

Äntligen fredag! Ska bli skönt med helg :) Även fast jag är ledig på veckorna så är helgen en aningens speciellt :) Älsk är ju ledig helgerna! eller han jobbar ju natten till lördag, så helgen startar inte egentligen förän på lördag dag!! Men helg är helg och det kommer de alltid att vara!!
Idag har vi vart i Sävar och hälsat på och snackat lite skit! Trevligt värre.. Nu är vi nyss hemkomna och nu ska vi väl strax börja med maten, blir romantisk middag för 2!!
Dock så glömde vi köpa de viktigaste, vaniljglass och feta ost. Givetvis inte att äta tillsammans, utan fetan ska till våran bamsesallad och glassen vill jag ha till mina underbart goda jordgubbar.. Men de gick åt fanders!! Sitter och funderar om jag ska orka åka en sväng på coopra igen.. Men de kändes jobbigt! Men ja jag vet inte! Glassen behövs ju som om man ska äta strawberrys ju!!
Inte bra!!

Annars väntar en lugn och mysig hemmakväll, Ska upp tidigt imorgon och hämta min bror som kommer med tåget från Götet! Så 06,30 ska jag befinna mej i stan. Huvva så tidigt! men de ska nog gå bra ;P
Nu har jag samlat krafter, konsum here i come ;)
PussPuss


nytt!!

Detta blev resultatet av den lilla stund vi hann tillbringa i stan!!







Dock gör sej inte bilerna rätt.. tavlorna är betydligt finare i verkligheten. Men nu fick jag lov att fota med våran dåliga kamera (den nya är i bilen) så det blev inte så värst bra! Men så kan de gå!


2010-07-21

Hallå!!

Idag har vi vart i stan och gjort några ärenden, hittade 2 fina tavlor och en "text" carpediem som åker upp på väggarna här hemma!! Himla fint om jag får säga de själv =)
Dock hann vi inte vara klart i stan för jag blev halvdålig och fick otroligt jobbiga sammandragningar och en ilande värk i magen. Inte kul. Sen kändes de som att jag skulle spy!! Så de ända jag kunde tänka på var att få komma hem till sängen!!
Väl hemma så bänkade jag mej i sängen i 2 timmar.. fick sova litegranna men vaknade till hela tiden av ett stort obehag i magen. Men men sen vid 4 snåret så kom mormor förbi. Fick en himla fin lite större blomma som gör sej perfekt på golvet och så fick vi även en jordgubbsplanta =) Inte dumt, riktigt goda jordisar faktiskt!!

Nu ska vi äta middag och sen får vi se om vi åker och kikar på lite fotboll!! Annars blir de nog en lugn kväll.. Mår fortfarande lite pyton!! Tur att de finns alvedon, dock är dom slut nu! Men jag får åka och köpa nya :)
Pusspuss

2010-07-20

Goddag!!

Idag har de inte hänt mycket kul.. Vi har lagat volvon hela dagen lång men nu är de äntligen klart! sjukligt skönt.
Nu är vi hemma och ska få i oss nå mat men älsklingen är en skitkorv och vill inte äta samma som jag, så jag vet inte vad jag ska äta.. Han ska äta kokt korv. vad är de för middag egentligen?? de är "lunchmat" och dessutom så åt vi det igår till lunch. Inte snällt!!
Tror jag ska åka och köpa en pizza så kan han sitta där och knapra på sina spruckna korvar medans jag äter en god pizza.. Ska nog beställa hans favoritpizza även fast jag egentligen inte diggar den så mycket. Allt för att jävlas ;P
Näe men de hade vart kul! Men så blir de nog inte.. Funderar på att värma wok som vi åt igår. Riktigt god faktiskt!
Ha en bra Tisdag! dock har jag trott det vart måndag hela dagen lång!!
Pusspuss

2010-07-19

hallåsan!!

Idag kom Emma förbi och hämtade mej vid halv 12 och så begav vi oss till segel där de blev sol men inge bad =P Var på tok för kallt i vattnet! men de var skönt ändå! Blev också en heldel skitsnack vilket alltid är trevligt! 
Sen blev de lunch och sen skulle jag och älsk sätta igång och fixa volvon. Dock gick det åt fanders och den blev stående ännu en dag.. Vi behövde en damask och givetvis fanns det inte på någon affär utan vi måste åka på volvo och de hade hunnit stänga! Så de får bli morgondagens uppdrag =P

Nu har vi nyss vart och åkt lite camaro med Linus och Sandra och nu ligger vi i soffan och ser på Lotta på liseberg! Himla mys! Blir en riktigt lugn kväll ikväll! Har riktigt ont i mina fogar idag och även ryggen värker så jag håller på att krevera. Men de går bra!!
Imorgon är de tisdag och snart är Juli slut! Då är verkliga slutspurten här! Längtar så jag blir tokig! Kan inte säga de för många gånger. Men nu vill jag ha våran prinsessa!!
Så är de ba!
Ha en bra dag! Pusspuss


Söndag!

Helgen är slut och det har vart en himla trevlig helg måste jag säga!! Nu har vi just sett en film, de perfekta livet tror jag den hette. Bra film faktiskt!!
Nu sitter älsklingen och ser Ondskan, den är också bra =)
Imorgon är de måndag och ännu en vecka närmare.. Magen växer så de knakar.. Nästan svårt att förstå hur stor den blir egentligen!!
Imorgon ska jag vara med Emmson, blir sol och bad.. Om vädret tillåter det dvs. Men de hoppas jag. Enligt YR ska de då vara fint. Annars får vi väl dricka kaffe och snacka skit! =)
Sen på tisdag har jag dejt med Sandra, himla trevligt!
Imorgon kommer också bildelarna så älsklingen har ju vad han gör =P haha rättvis fördelning, han får slita medans jag ska glassa i solen ;D Tur att han är så snäll och gör de =)
Nu ska jag bege mej tillbaka till tv'n innan de är dags för Tempos kvällsbad!
Hoppas ni haft en bra helg!
Puspuss





Magen idag!! STOOOR!!


2010-07-17

Hallå där!!

Idag sov vi bort hela dagen igen, de måste få ett slut! så idag har jag inte hunnit njuta något alls av solen!! För direkt vi vakna åkte vi upp till stan i stress för att älsklingen skulle hinna på bolaget =P
Nu har vi nyss städat och svetten rinner, kanske är lika bra att jag inte varit vaken och måstat svettas ännu mer =P haha! men de går bra! tur att de finns dusch!!
Ikväll blir det att grilla hos oss med Linus och Sandra och sedan blir de väl öl för dom!! Själv håller jag mej till min trogna cola ;D men snart kan jag också njuta av en cider eller ett glas vin till maten! Inte länge kvar nu!
Kvällen kommer iaf bli riktigt trevlig tror jag!!
Magen växer iaf konstant! börjar bli stor nu.. vätska har också kommit på besök i min kropp.. Men än är de så jag kan härda igenom de och de tackar jag för!
Nu ska jag sätta mej på balkongen och sola! pusspuss

tjollahopp!!

Skruvningen idag gjorde framsteg, till en viss del iaf! vi fick äntligen loss drivknuten efter rådsamtal med Lusse, men den satt fortfarande kvar på fjäderbenet! Helt omöjlig att få lös.. Som tur var ringde lusse upp och frågade hur det hade gått och sa åt oss att komma förbi med otyget!
Väl där vart de inte mycket framsteg, den satt där den satt. han hade aldrig sett dess like =P Men vi fick lämna den där så skulle han försöka bränna lös den eller något sådan. Himla snällt iaf!!
Så förhoppningsvis är den snart lös så vi kan få byta den. Dock fick vi inte våra delar som vi beställt idag.. Trots att jag var lovad det.. Illa!! Men då kommer dom väl imorgon eller på måndag! Det får gå bra ändå! Vi har ju forden =P haha!!

Ikväll fick vi besök av Emil och theresia och lilla söta Simon =) Blev att fika lite jordgubbar och glass!! Mums!
Sen nu ligger älsklingen och ser på showtime medans jag nördar mej vid datorn!
Imorgon är de lördag och jag hoppas på strålande sol! Å enligt YR ska de ju faktiskt vara en stor sol över lilla Holmsund =)

Nu ska jag också ta och bädda ner mej i soffan och bara slappa!! Ha en bra Fredag! PussPuss

Ojsansa!!

Fick inte sova så mycket inatt, utan vid 6 snåret somnade jag =P Vaknade då klockan halv 3!!! Inte bra.. Jag har sovit bort hela dagen!
Men men!! Nu är vi i Obbola och jag har vart på promenad med Thomas käre hund bo!
Nu väntar vi bara på att vi ska få hämta ut bildelar så vi kan fixa de sista på bilen, när de är gjort är de bara en hjulinställning kvar sen är den som ny =)

Torsdag!

Idag har vart en bra sommardag!! Började dagen med att sitta på balkongen och känna lugnet för att sedan bege oss till Vitskär och sola och bada, dock blev de inge bad för vattnet var så fruktansvärt kallt. Men va gör de?! =) Riktigt skönt var det iaf!
Sen åkte vi vidare till Alex papi och fikade vaniljmunkar!! Mums!
Sen på kvällen blev de kräftor till middag hos Viktor och Pernilla, riktigt gott!! Tjejerna vann också i kubb å inte bara en gång utan 2 av 2 spel! hejja oss!! ;)
Nu är vi hemma efter en visit i stan med Tim och Matilda och nu ska jag ta och krypa isäng, är trött som ett djur!!
Imorgon blir det att skruva i bilen, mindre kul. Men jag tror att det blir Alexanders jobb medans jag sitter i solen och glassar å jobbar på brännan!!
Imorgon är de helg! Wonderful!
Sovgott! pusspuss


Godmorgon!

Nu blir det sol och bad för hela slanten!!


Uppd!!

Blev ingen film ikväll utan älskling somnade som en stock =P Så då passade jag på att bada bägge hundarna, så nu är dom rena som aldrig förr.. Tempo ska ju duschas med specialshampo nu två gånger i veckan så jag tänkte att då är de ju lika bra att sätta igång och då fick Turbo sig en dusch också =P haha! Sen klippte jag klorna på dom så nu har vi två superfina hundar! Himla duktigt av mej!!
Det nya fodret slukade han också som en häst kan jag meddela.. tror han tyckte det var riktigt mumsigt!! Turbo blev lite avundsjuk och sket i att äta sin mat för Tempos mat såg mycket bättre ut =P haha!
Men men så kan de gå! Nästa duschning blir Alex tur, båda blir så sur på mej så jag kan ju inte vara elak jämt =P Nu ska jag krypa isäng!
Sovgott!


2010-07-14

Hallå där!!

Idag var vi uppe med tuppen, 04,00 ringde väckaren och jag följde med min man och kollade på när han workade!! Sen efter så blev de romantisk frulle för två =) haha Himla mys! Sen var vi hos barnmorskan! Gick kanonfint! Bebbens hjärta tickade på och allt såg bara fint ut =) Ligger med huvudet ner också! Toppen.. Dock så har mina blodvärden inte blivit minsta bättre, trots att jag ätit medicin nu i 3 veckor.. Hade faktiskt hoppats på att det skulle ha blivit lite bättre iaf. men men bara att kämpa på med mina tabletter och hoppas att det blivit bättre nästa gång!!
Sen där vid 10 snåret så hände något och vi somnade som två stockar och vaknade inte förän halv 1!! Men de gick bra det med!!

Har vart med Tempo till vetrinären idag, fick något nytt foder att pröva för hans päls och även ett shampoo som tydligen ska göra susen, ska duscha honom två gånger i veckan tills vi märkt att det blivit bättre.. Återstår att se om det blir det!! Sjukligt dyrt foder iaf! Men men så kan de gå!
Sen har vi vart i Obbola och skruvat i bilen och sen vart vi bjudna på Jordgubbar, glass och chokladsås hos Bodil och Micke.. Riktigt mumsigt!!
Nu sitter jag ute på balkongen (för jag håller på att brinna upp) och kikar på datorn. Riktigt skönt väder ute =)
Älsklingen börjar jobba 3 så de blir nog ingen sömn för honom ikväll utan de blir nog att he på en film snart!
Ha en bra Onsdag! PussPuss

Tisdag!

Hallå!!
Idag har vi vart ute i solen och bara slappat, åkte förbi Obbola och hälsa på lite och sen avslutade vi dagen med picknick på en brygga! Hur mysigt som helst, sen låg vi på bryggan och bara snacka skit och kollade på molnen! Helt magiskt underbart!
Idag kom också rätt liggdel till vagnen och det blev kanon! Riktigt fin vagn vi inhandlat!!

Tänkte lägga in lite på min mage från bröjan till nu! =)

Magbilder i växande ordning!!






















Godmorgon!!

Igår blev en lång dag!! När älsklingen slutade jobba (05.00) så käkade vi frulle och sen satte vi oss i bilen till Granö igen, väl där så grejade vi lite och sen blev de fiske! Fiskade tills klockan var 12 å sen blev det att åka och bada =) Riktigt fint väder var det!! Sen efter badet så åkte vi hem, eller till min mormor i Östansjö och hjälpte henne att städa ur huset!!
Klockan 18 var vi hemma!! Helt slut var jag!! Å bränt mej i solen hade jag också gjort!!
Så jag bestämde mej för att vila ett tag och somnade bums och vaknade sisådär nu 17 timmar senare!! hahah.. helt jävla galet! Å de värsta är att jag fortfarande är trött skulle kunna sova några timmar till utan probs ;P
Men så blir inte fallet!
Nu ska jag göra nå nytta och sen får vi se vad dagen bjuder på!


Granö!!

Hallå där!

Idag har vi haft en helt underbar dag! Klev upp klockan 9 och satte oss i bilen mot Granö!! Väl framme där åkte bikinin på och så for vi ut med båten och fiskade hela dagen lång!! Fick lite firrar iaf =) Sen blev de fika paus och lite skitsnack!
Sen begav vi oss vidare till en badplats där de blev bad för hela slanten!! tom jag badade trots att det var galet kallt!!
När vi sen kommer tillbaka till stugan är grillen tänd och köttet läggs på =) Mums!!
Sen hann vi även med att fara och fiska efter middagen och nu är vi nyss hemkomna!! Helt underbart väder har de vart!! Lite färg har man också fått =) Dock tror jag att jag bränt magen lite =P huden är ju som så utänjd där! haha! Men va gör det :D
En riktigt mysig sommardag!!
Nu är vi nyss hemkommna och nu ser vi fotbollen!! Hejja spanien säger jag bara =)
Imorgon är en ny vecka, en vecka närmare dagen D!! Komsikomsi!!
Imorgon kommer även våran liggdel till vagnen!!
Måste bege mej till tv´n nu!
Ha en toppen kväll!!
Pussåkram


saturday night!

Ikväll blev det att åka och hälsa på Linus och Sandra med Tim och Matilda och sen begav vi oss vidare till karlsborgsfesten, dock var det såå sjukt mycket mygg så jag orkade inte sitta där nykter och pladdra på så jag åkte hem :D Så nu sitter jag på hemmaplan med ett glas iskall cola och kollar runt på datorn! =) Mycket bättre!!

Snart blir de väl att åka ut och kika hur dom har det, men då kan jag meddela att jag har klätt på mig så myggen inte kan bita mej någonstans :D
På återseende!
Puss


Godkväll!!

Idag blev de fiske i sävarån, dock ingen fångst idag =P haha!! Men så kan det gå.. Jag fiskade typ 30 min sen var jag less så då stod jag bara och titta på =P
Efter så åkte vi till berghem till B-I och Sven och fikade lite innan vi åkte hem!! Nu har vi svalt middagen och jag ska hoppa in i duschen och göra mej klar för kvällens bravader!! Himla trevligt!
Bäst att jag sätter igång så jag bli klar någongång! Pusspuss


Lördag!!

Godmorgon!!

Nyvaken och pigg =) Igår blev en lugn kväll.. Blev att åka och fiska lite med Viktor och Pernilla ( jag och leo var dom ända som fick fisk =D) Sedan åkte vi förbi min mor och far och sa hejhejhallå och hämtade lite sakor!! Sen åkte vi hem och bäddade ner oss i soffan och blev allmänt slö så vi gjorde inget mer än så =P haha! men de gör inget!
Idag blir det nog inte heller något avancerat på dagen men ikväll pratas det om karlsborgspartaj! men de återstår att se vad som sker.. Något roligt lär de väl bli iaf! 

Men först och främst ska jag gå ut med hundarna en sväng i skogen och sen ska jag ta och plocka undan lite här hemma och sen ska vi få i oss nå lunch! (om älsk kliver upp någongång dvs :P) 
Trevlig helg! 

Torsdag!

hallå!!
Imorse blev ännu en sovmorgon! klockan 12 pallrade vi oss upp! sjukt skönt! Sedan begav vi oss till stan och hälsade på Alex farmor och farfar där de bjöds på kladdkaka och glass och kaffe =) inte alls dumt!!
Sen åkte vi vidare på posten och hämtade ut våran barnvagn!!  =)
Dock fick vi fel liggdel, men dom skulle skicka en ny idag så på måndag har vi rätt! Vi fick en hårlift som man lägger i sittdelen men vi ska ha en separat liggdel som man klickar fast istället för sittdelen! Men de löser ju sig på måndag när vi får rätt :) Själva vagnen i sig var ju rätt iaf :) Himla fin vagn iaf!! Tror det kommer bli perfekt :)

Nu har vi just smällt i oss hemmagjorda burgare och nu ska vi ta och vika in all rentvätt!!
Pusspuss

Onsdag!

Idag kom min käre mor och far hem så äntligen har vi fått flytta hem! Så otroligt skönt att vara hemma!! Älsklingen å jag storstädade hela lägenheten de första vi gjorde när vi kom hem så nu är den skinande ren!! Tvättade även 4 tvättar så imorgon har vi rena kläder också =P haha! Sjukt skönt!
Rena sängkläder är också kirrat!! Kommer sova som en gudinna :) haha!!
Ikväll har vi inte gjort något speciellt! Blev att åka och handla lite och fylla upp kylen och sen har vi sett lite fotboll och sen en film, love happens tror jag den hette! Ganska okej ändå!
Nu har hjärtat slummrat och jag passar på att snoka runt lite på datorn!
Imorgon är det torsdag och snart är ännu en helg här! Veckorna flyger iväg! Men intgöre nått :) Vill ju ha ut våran lilla tjej nu nu nu =D Men nu är det inte allt för länge kvar ju, hoppas bara tiden går lika fort ända fram tills att hon är ute :) Längtar så jag tror att jag ska spricka! Vars jag än befinner mej så ser jag alltid människor med deras nyfödda bebis! Typiskt! Men snart, snart :) Är inne på slutspurten nu iaf!

Nu ska jag iaf krypa ner hos min man! Sovgott allehopa! pusspuss



Maggen fotad idag =)



En tjuvglimt på barnrummet!!

Dock lite halvdåliga bilder för vi tagit korten med den sämre kameran eftersom vi inte vet vars vi lagt datakabeln till våran nya kamera. Den lixom försvann i flytten. Men den kommer väl fram så småningom :)


Tisdag!

Hallå där!!

Idag har vi vart igång hela dagen lång!! Började morgonen med att lägga mej på altanen och sola i 1.5 timme, fick lite färg iaf =) Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mej i ordning sen begav vi oss till staden! Himla trevligt! där blev det att inhandla en garderob till lillans rum och även lite småsaker som kan vara bra att ha innan våran lilla knodd kommer ut =) Sjukt mys!! Nu fattas bara vagnen (nästan) =P haha! Men den kommer nog imorgon skulle jag tro =) 
Sen åkte vi hem till oss och så har vi donat i barnrummet, satt upp tavlor och byggt ihop garderoben (vilket förövrigt var ett jävla pådrag) Nästan lite IKEA varning på de hela =P
Sen hann vi även svänga förbi Emil och Theresia på lite skitsnack!!
Inte en dum dag med andra ord =)
Nu är vi hos mor och far, sista natten nu! Ska bli så himla skönt att få komma hem till oss imorgon!! 
Det första vi ska göra när vi kommer hem är att storstäda =P haha! Inte lika kul men de måste göras.
Nu ska vi iaf fika lite kvällsfika och sen blir det att kika på en film och bara slappa. Skulle tro att det blir att lägga sig i Jacuzzin ett tag också!! 
Ha en bra kväll! Pusspuss 


2010-07-06

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen (om man jämför med tidigare dagar iaf) Men de är bra!! Det är ju så sjukt fint väder ute att det är galet, så jag tror att det blir att lägga sej en stund på altanen och jobba på brännan!!
Försöker få liv i min man också men han ligger orörlig i sängen och snarkar =P haha! Men men så kan de gå!

Igår blev de godmiddag och sedan åkte vi förbi Alex farmor och farfar och hälsade på! Super trevligt! Sen begav vi oss vidare hemåt och Tim och Matilda kom förbi! Då blev de lite jacuzzi, spel och bullar :) Inte dumt det!
Idag blir det att njuta av solen och kanske åka upp till stan och handla lite! Återstår att se när min sambo tar sig upp bara :P haha!
Ha en underbar dag! puss

Godmorgon eller godnatt!!

Nu när vi kom hem från Alex jobb så fick han något konstigt ryck, funderar nästan om han är sjuk!!!?! men såhär är det, Alex är just nu 04.39 på morgonen ute och springer runt lövöudden!! hahah! Han är ju knäpp!!
Han bara drog på sig ett par shorts och joggingskor och sen stack han, kan säga att jag fick mej ett gott skratt när han pinnade iväg! Men de var ju hurtigt gjort av honom måste jag erkänna.. Återstår dock att se hur långt han tar sig innan han är helt död, hans kondis är väl inte på topp egentligen.. Jag skulle nog springa ifrån honom nu när jag är höggravid! =P haha! Men men så kan de gå!
Nu ska jag iaf krypa isäng, Är trött som tusiken, ingen löpning för mej kan jag ju meddela!!!
Sovgott! PussPuss


2010-07-04

Så var ännu en helg förbi!! galet vad fort tiden går ibland!!! Den kan forstätta gå såhär fort tills våran tjej kommit ut sen får de gärna sakta ner en aningens!!

Imorse blev de en ordentlig sovmorgon för min del, vaknade till vid 10 och rastade hundarna sen slummrade jag om och vaknade inte förän halv 2 =P Men de var galet skönt :)
När vi väl var uppe iaf så blev de att städa upp lite här! Så nu är det skinande rent!
Nu har Alexander just åkt till stan för dom har match klockan 4 och jag är på ludden och gör inget speciellt, känner lugnet! =)
Ska inte göra något speciellt förän älsklingens match börjar för då åker jag nog upp till mariehem och kikar på den!! Sen ikväll har jag och min man planerat att baka bullar!! Mums!! Vi är nog det bästa bullteamet som finnes :)

Imorgon är det iaf en ny vecka, men det är ju inte vanliga veckor längre eftersom jag har slutat jobba!
Men hittentills så har då inte tiden gått sekigare bara för att jag är hemma!! Å de är ju bra =) Skulle bli tokig om dom sista veckorna skulle gå i slowmotion!
Näe nu ska jag se om de är något intressant på tv innan jag ska bege mej till staden!
Hoppas ni haft en bra helg! Pusspuss

Godnatters!!

Nu är vi nyss hemkomna från staden. Blev först tacobuffe på balder med alex mor mf och sedan åkte jag hem ett tag och ladda batterierna för att sedan åka upp till stan och gå runt och kika på lite bilar! Himla trevlig kväll om jag får säga det själv!
Nu ska vi krypa isäng och imorgon väntar en slapp dag med underbart väder.. Blir nog att ligga i solen och glassa!! Skulle ju inte vara dumt!!

Näe nu är klockan för mycket!! Sovgott!


Lördag!!

Imorse begav vi oss in till stan då jag upptäckte att dom glömt ta bort larmen från mina nya kläder som jag köpte igår.. Konstigt nog tjöt det inte när jag gick ut från affären heller.. helskumt! Men men så kan de gå! Nu är de gjort och jag kan använda dom ;D När vi ändå var inne i stan tog vi en glass i det fina vädret och älsklingen hittade ett himla fint skärp som vi inhandlade!!
Nu sitter jag och löser lite korsord och sipprar på ett glas iskall cola!! Inte alls dumt.. Om en timma blir det att bege oss in till stan igen. Alex mor Sara har nämligen bjudit oss på tacobuffe på balder!! Tusen tack! Ska bli himla trevligt! Sen väntar en helkväll i stan, ska hem en sväng efter middagen till dogsen men sen blir det nog att pallra sig tillbaka och bänka oss på någon uteservering.. Jag hade tänkt slå på stort idag med en alkoholfri drink i solen! Japp japp så blir det! Tur att jag är nykter och kan köra fram och tillbaka, annars skulle det bli en aningens jobbigt att pendla så som det blivit idag! =P

Nu ska jag ta och göra mej i ordning så att vi kommer in till stan i tid!
Ha en underbar Lördag!
PussPuss


2010-07-03

Godmorgon!!

Nu har jag nyss klivit upp, älsklingen sover än han =P haha!!
Men man kan ju inte sova bort sådant här väder helt ju =P Ska ta och lägga mej på altanen och njuta av sommaren om ett tag!!
Igår blev en lugn kväll, vi köpte massa gotta och bara mös.. Hann med lite jacuzzi också! Sen åkte vi in till holmsund en sväng och förbi hemma där vi donade lite i barnrummet!! Så sjukt mysigt säger jag bara!!

Idag blir det att slappa på dagen och sen ikväll är de ju Wheels, får se om älsklingen kanske tänkt få i sig några öl tillochmed! Jag vet dock inte vars vi ska hålla hus men de löser sig nog så småningom!

Börjar bli lite smått less på att jag sover så dåligt på nätterna, mycket liv i magen nuförtiden kan jag säga. Sen har jag sammandragningar, förvärkar eller vad det nu heter så jag vaknar lite nu och då och då blir det svårt att somna om! Men de gör inget nu när jag ändå är hemma och sjukskriven, hade vart värre om jag var tvungen att kliva upp 05.00 för att åka på jobbet!
Håller iaf på att bli tokig nu, vill så gärna ha våran lilla prinsessa!!


denna barnvagn klickade vi hem igår!




Älsklingen valde denna fina prinsessmobil :)


Fredag!!

Gokväll!!

Nu har vi äntligen tagit tag i vagnköpandet. Idag beställde vi en vagn, crescent comfort duo tror jag den hette!! Himla bra blev det då iaf!! På onsdag ska den komma så det blir kanoners.. Hann börja bli lite orolig där när man kollade på andra ställen där leveranstiden var allt från 10 - 15 veckor minimum.. Så då blev vi lite orolig att när våran skrutt kommer skulle vi stå utan vagn.. Men nu hittade vi en affär som hade leverans tid på 2-5 dagar på just crescent. Så det blir nog superb! Himla fin vagn iaf!
Blev också att köpa en mobil till spjälsängen.. Himla fin sådan.. Faktiskt Alexander som ville att vi skulle inskaffa den och den var rosa och spelade massa olika lugnande musik! Perfekt köp!!
Sen hittade jag två linnen och en himla fin mammatröja. Kanske lite onödigt att köpa mammakläder när de är så kort tid kvar men det är kläder jag kommer kunna ha sen även när magen är borta! ;)

Nu har vi just ätit middag och nu har älsklingen slummrat till i soffan medans jag sitter här och snokar runt!!
ska strax åka in till Holmsund och förbi lägenheten och fixa lite småsaker!! Måste bara få liv i min söta man som dessutom snarkar :D
Pusspuss


2010-07-01

Hallå!!

Nu är vi inne i Juli månad.. Bara juli månad kvar innan den riktiga nedräkningen börjar!! Längtar så att jag håller på att bli galen!! Men tiden går fort nu på sommaren!!
Vill ha våran lilltjej nu nu nu ju!!
Idag har vi tagit det lugnt, klev inte upp förän strax innan 12.. Himla skönt om jag får säga de själv!
Sen begav vi oss till sävar och hälsa på B-I och Sven och där bjöds de på lunch!! Sen direkt vidare till Mjösjön och fiska.. Inte min starka sida, men jag var den enda som fick en firre, dock en väldigt liten abborre men ändå ;D haha! Dock tycker jag inte direkt om att fiska.. Speciellt inte när det regnar som det gjorde idag.. Blev genomsur.. Men men så kan det gå!

Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt, var förbi hemma i lägenheten en snabbis och fixade lite småsaker och nu sitter vi på lövöudden och slappar, älsklingen kikar på tv och jag löser korsord och fipplar med datorn!! 

Imorgon är det fredag och det innebär helg!! jag hoppas det blir riktigt fint väder så man kan få sig lite färg!! 
Annars är vi oplanerade inför helgen. Men vi får se vad vi hittar på för bus!!
Ha en bra helg! PussPuss

RSS 2.0