SaraIdaSofia! -

Onsdag!

Idag kom min käre mor och far hem så äntligen har vi fått flytta hem! Så otroligt skönt att vara hemma!! Älsklingen å jag storstädade hela lägenheten de första vi gjorde när vi kom hem så nu är den skinande ren!! Tvättade även 4 tvättar så imorgon har vi rena kläder också =P haha! Sjukt skönt!
Rena sängkläder är också kirrat!! Kommer sova som en gudinna :) haha!!
Ikväll har vi inte gjort något speciellt! Blev att åka och handla lite och fylla upp kylen och sen har vi sett lite fotboll och sen en film, love happens tror jag den hette! Ganska okej ändå!
Nu har hjärtat slummrat och jag passar på att snoka runt lite på datorn!
Imorgon är det torsdag och snart är ännu en helg här! Veckorna flyger iväg! Men intgöre nått :) Vill ju ha ut våran lilla tjej nu nu nu =D Men nu är det inte allt för länge kvar ju, hoppas bara tiden går lika fort ända fram tills att hon är ute :) Längtar så jag tror att jag ska spricka! Vars jag än befinner mej så ser jag alltid människor med deras nyfödda bebis! Typiskt! Men snart, snart :) Är inne på slutspurten nu iaf!

Nu ska jag iaf krypa ner hos min man! Sovgott allehopa! pusspuss



Maggen fotad idag =)



En tjuvglimt på barnrummet!!

Dock lite halvdåliga bilder för vi tagit korten med den sämre kameran eftersom vi inte vet vars vi lagt datakabeln till våran nya kamera. Den lixom försvann i flytten. Men den kommer väl fram så småningom :)


Kommentarer
Postat av: moa!!

Shit vad magen blir stor!! helt overkligt!!

Riktigt fint ni fått det i bäbisrummet!!

All lycka till er!!

2010-07-10 @ 20:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0