SaraIdaSofia! -

Godkvällers!

Träningen ikväll gick väl sådär,vår tränare låg sjuk. Så vi spelade hela träningen =P Men de var ju kul iaf :P haha
Nu håller min älskling på att göra matlåda åt mej som jag kan ha med mej på jobbet imorgon och jag sitter vid datorn och nördar mej :P Ska strax krypa isäng!! Är riktigt trötter faktiskt!!! 
Imorgon kommer att bli en låång dag, de känner jag på mig! Men men bara att gilla läget och le och vara glad :) haha! 
Imorrn är de tisdag och efter jobbet ska jag bänka min röv i soffan och inte göra ett knyst! Ska bara se film och mysa heela kvällen lång.. Å Sen blir det att krypa isäng i tid så att jag är utvilad på onsdag!!! Skulle ju som inte vara fel :) 
Näe nu har klockan rusat iväg och jag hade hoppats på att hinna lägga mej innan halv och jag har endel saker kvar att kika på datorn! Så sovgott! Puss 


Slut!

Nu är helgen slut, helgerna går helt klart föör snabbt! Men men inte mycket att göra något åt :) Idag har jag köpt nya springskor som sagt, himla bra blev de.. tror jag iaf :)
Löpningen gick bara fint, 40 minuter var vi ute och sprang, för de är ju el classico på tv!!! Barca leder med 1-0 mot Real Madrid än så länge :) Fast nu har Barca en utvisad, så vi får se hur de går. Så därför blev de lite kortare löpning så vi skulle hinna se andra halvlek!!

Imorgon är de jobb igen, vet dock inte riktigt vad jag ska göra imorrn men de löser sig iaf :)
Nu ska jag sätta mej ner i soffan och kika på matchen och sen blir de att hoppa in i duschen å sen väntar sängen :)
Hoppas ni haft en trevlig helg!! Det har iaf jag :)
Pusspuss

BTW!!! Vi köpte första julklappen idag :) Glad första advent!!

godmorgon!

Imorse vaknade vi vid 10 tiden och då klev vi upp och satte igång och städa undan från igår.. Det var faktsikt inte så stökigt =) Sen så julpyntade vi lite och nu är de super mysigt här hemma :)
Nu är vi nyss hemkomna från maxi och strax ska jag upp med min far igen och köpa nya springskor :) Sen ikväll blir det fysträning och sedan middag, tacos =) Super!!

Nu ska jag kila, papi är här :)
Puss

gokväll!

himla trevlig kväll med lite öl och trevligt sällskap =) Nu blir det en match biljard =)
Puss

Lördag!

Luftslottet som sprängdes var en briljant film... Himla sevärd faktsikt :)
Nu är vi nyss hemkomna från bion och ska strax ta tag i städningen.. Ikväll blir det lite öl och inga visor :) haha!

Puss

Så är de!

jag är lite små dålig på uppdateringsfronten nu, men jag ska bättra mig!! Ikväll blev de en lugn hemmakväll framför idol. Himla trevligt =) Sen svängde även mig söte lillebror förbi ett tag.. Nu ska vi se en film och sen blir det att krypa isäng..
'
Imorgon blir det bio på morgonen/dagen.. Luftslottet som sprängdes blir det att se... Himla kul =) Jag har som fått intresse för dom filmerna och jag råkar tycka att dom är himla bra!
Näe nu ids jag inte sitta vid datorn mer, för den är så seg, trevlig helg! Pusspuss

heeelg!!

Så himla efterlängtad helg. Har ju jobbat som en tok ju =)
igår var vi förbi Rebecca och Micke och hundarna fick busa av sig och sen bjöds de på kaffe kaka =) Himla trevligt!
Hursomhaver. Nu är helgen här och de är ju första advent på söndag... = Julpynt :) så himla mysigt. Nu ska jag gå och hjälpa min helt underbara pojkvän. Puss

hoho!

Första dagen gick bara kanoners.. Det var inte alls så jobbigt som jag hade förväntat mig, dagen ordagrant flög förbi.. Det sa bara vips sen var de dags att gå hem..
Imorgon jobbar jag med Rebecca och de känns faktiskt skönt.. Efter jobbet blir det att bege sig direkt till frisören, dags att bli lite fin :)
Imorse hade jag världens gulligaste pojke.. Han hade skrivit en godmorgon lapp som var så himla söt och så hade han tankat bilen och fyllt på min mobil =) Himla gulligt!
Nu är det bäst att jag kryper isäng så att jag tar mig upp imorgonbitti!! Bara två dagar kvar sen helg =)
I helgen blir det bio.. Luftslottet som sprängdes =)
Spännande-...
Sovgott! Puss

haha hur ska detta gå?

Imorgon blir en spännande dag.. Jag ska jobba åt ett städföretag.. Hur det kommer att gå ja de har jag ingen aning om.. Torsdagen blir nog lite bättre för då får jag jobba med Rebecca och hon känner jag ju!
Det är tack vare hon jag fått detta jobb också.. Himla snällt att tänka på mig :)

Men jag är ganska härdad genom mitt liv.. haha.. eller?? Näedå men de kommer säkert gå super bra.. Bara att le och vara glad för att man får jobba =)
Idag har vi vart uppe i stan och vart in en sväng på våran "älskade" arbetsförmedling... Sen åkte vi förbi HM och gjorde några små fynd och sen bar det av hemmåt.. Nu har vi just svalt middagen och sitter och ser navy. Ikväll blir det väldigt lugnt, måste verkligen försöka somna i tid.. börjar ju klockan 7 imorgon.. i stan dessutom så jag måste ju åka typ halv 7. Men de ska nog gå bra. Det måste gå bra. Kan ju inte försova mig första dagen på detta jobb.. de skulle ju va lite tokigt! Haha.. näedå de kommer gå kanoners!
Nu ska vi plocka undan middagen och sen blir de att inta soffläge!!

Ha en trevlig kväll.. PussPuss
Bilder kommer snart på hur det blev med att byta plats på sovrummet och datarummet =)



godafton!

idag har vi möblerat om.. Vi har bytt plats på data rummet och sovrummet :) skitbra blev de minsann =)
Sen åkte jag och träna och de gick bara fint.. Nu sitter jag här och kikar runt.. ska kolla på bilder på våra söta hundar som min mor skickat mig, sen blir det att framkalla några söta bilder :)

hade tänkt göra ett "kollage" med massa bilder på väggen i sovrummet, sen ska endel också in i min och alexanders fina fotobok =) Den är ju inte fylld än så de måste vi fixa.. Sen blir det att börja på nästa =P
Imorgon är återigen en ledig dag.. Vi ska upp till stan en runda och springa in på arbetsförmedlingen och sen göra några ärenden.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Trevlig natt! =P puss

































Christmas spirit!!!!

Denna kväll var totally perfect!!! Min pojke är så himla underbar.. efter den underbara middagen blev de att mysa ner oss i soffan och kika på en film, santa buddies!! Så himla mysig film! Värsta julkänslan man fick...
Nu sitter älsklingen och ser på nåågon smartguy som går på lina.. Han var inte dålig kan jag meddela :)
Snart nalkas sängen så vi inte sover bort hela morgondagen.
Imorgon är jag ledig och de känns väl sådär.. på gott och ont om man säger så.. Jag har ju banne mej inte jobbat mycket dom senaste två månaderna kan man lugnt säga.. Är väl uppe i typ 5 eller 6 dagar skulle jag tro.. Kasst värre... Men men så kan de gå när inte haspen är på!!

Imorgon har vi inga direkta planer, jag hoppas dock att det inte regnar så oförskämt mycket... Ogillar detta väder skarpt. Kan inte snön komma bara så att vi kan få en riktig julkänsla? Det är ju faktiskt 1:a advent nu på söndag, precce om en vecka dvs.. Då blir de att pynta och göra de julfint här hemma,, Blir väl också en släng pepparkaksbak hoppas jag på:)







Störtskön film :]

Tack för en underbar kväll älskling!
Jag hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig
och att du gör mig otroligt lycklig!!


I got my angel now!!!

Träningen gick hur bra som helst =) Himla duktiga var vi =)
När jag sedan kom hem blev jag så himla glad. Älsklingen hade tänt ljus i hela lägenheten, dukat och lagat middag. Han hade även dukat huuur fint som helst, med servetter och "fin glas" och ishjärtan. Å jag hade ett rosa hjärta på min tallrik å allt var så himla fint gjort! Jag borde ha tagit kort på allt för att ni skulle fått sett hur himla fint och mysigt han gjort det.. Å efter jag ätit upp maten så börjar jag plocka bort, då säger han att han fixar det och att jag ska hoppa in i duschen...
Jag måste ju ha världens bästa pojkvän :)
Han vet exakt hur han ska göra mig lycklig och få mig att känna mig speciell!
Du är underbar älskling!
Puss


Goddag!

Söndagen är här, redan. helgen har bara flygit förbi... Igår blev en relativt lugn kväll.. eller för mig iaf =P Vi åkte förbi Linus och skulle säga hej, men vi blev kvar till klockan 3 =P haha!
Idag blev de att åka ut till mor och far och äta lunch, morfar fyllde år i fredags så dom kom och firade hans födelsedag hos oss =)
Nu är vi hemma och sitter och kikar på tv, inväntar min underbara fysträning som börjar klockan sju ikväll. Lite sent för min smak men.. Jag hade hellre farit ut och sprungit klockan 12 när de är ljust ute och sen vart ledig hela kvällen... En söndagkväll klockan sju är inte en tid som jag vill ha fysträning.. Det är ju mitt i middagen tammetusan =P Men men de är inte så mycket att göra något åt =P

Nu ska jag ta och plocka undan lite och sen bädda ner mig i soffan tills träningen börjar =) Hoppas ni haft en trevlig helg..
Puss

Så trötter!

Nu blir det att krypa isäng, vi har just sett en himla bra film med världens klimax!!
Borde ses, den var faktiskt riktigt bra!


Sovgott!
Älskar dig Alexander

några söta bilder





Såhär ser en av min blommor ut och inte pga vattenbrist, utan på att det drog så kallt i fönstren,
men nu är ju de åtgärdat :)




Älskling :)



En trött Tempo :)





Turbo var dock inte lika trötter!



Sovgott allesammans!

gud i min låda!!!

Hur tänker de svenska folket??? Hur kan dom låta Erik hänga löst??? Det finns inte i min skalle... Han är solklart den bästa och den givna vinnaren (enligt mig iaf)!!!!!!!!!
Som tur var så fick han stanna.. Men illa av oss att låta han hänga löst!!!


How 'bout a round of applause?

Nu är det bara en polack här. Han kan ingen engelska och ingen svenska :p haha!
Men han jobbar på för fullt med våra fönster =) Bra blir de faktiskt också!
Idag har älsklingen varit till frisören för första gången på vääääldigt länge!!!! Frågan är ju om han ens vart till frisören någongång? =P haha himla fint blev de iaf!
Sen for vi förbi min farmor och farfar en sväng och drack en kopp kaffe och nu är vi hemma igen..
Hade väl tänkt åka in till stan på ett tag :)
Sen får vi se vad kvällen bjuder på =)

Sådär ja!

Nu är jag uppe, dock en aningens död.. Men de ringde just på dörren ( hyresvärden skulle laga fönstren idag)
Men ingen hyresvärd stod utanför dörren.. Utan tre polacker. Ingen av dom kunde svenska, så det blev knakig engelska!
Dom kollade på alla fönster och sen gick dom, sen skulle dom komma tillbaka inom en timme och hämta första fönstret. (plocka ur fönstret) Så de kommer att regna in och bli kallt som tusan utan fönster i typ en timma.. Men men!
Idag mår jag bättre, kroppen värker inte, eller armen då. men inte resten av kroppen! Super, näe nu ska jag plocka bort allt i fönstren så dom kan plocka ut sitt första fönster när dom kommer.
Se you! Puss

hemskt braa låtar :)






Standin ovation !

Nu mår jag lite bättre, har knarkat lite ipren =) haha!
Har mest legat i soffan sen jag kom hem från jobbet, helt sjukt vad min kropp gör ont..
Nu är älsklingen med linus och jag är hemma och bara tar det lugnt, nu ska jag hoppa in i duschen =)
Puss

Home sweet home!

Nu är jag hemma fårn en riktigt tung dag på jobbet.. Min kropp har nog aldrig vart såhär död.. Detta beror på att jag har feber, så hela min kropp värker utav bara tusan! Inge kul.
Som tur är har jag gjort helg nu! Så imorgon blir det att ligga ner och vila och återhämta mig en aning!
Ikväll blir det heller ingen träning eftersom jag mår som jag mår. Trist men jag pallar verkligen inte.. Sen ska man ju inte träna om man har feber, man ska ju egentligen inte jobba heller, men jag var tvungen att jobba för jag har knappt jobbat på 6 veckor.

Imorgon ska dom komma och fixa våra fönster. Tjohooo!
Äntligen kan mina framtida blommor få leva mer än en vecka!
Nu ska jag lägga mig och vila min onda kropp! Puss

uppdat!

Nu är klockan 20 i 6 och jag ska snart stappla mig till jobbet, Armen värker tusen gånger mer än igår.. INte kul.
Har också feber men tänkte härda ut på jobbet ändå.. De är ju faktsikt en riggad sjukdom! Så bara att härda. dock mår jag pyton men men så kan de gå. Nu ska jag börja åka så jag hinner dricka en koppkaffe!
Ha en bra tordag! Puss

gokväll!

Nu sådär 5 timmar efter vaccinationen mår jag sådär.. huvudvärken är obeskrivlig och jag känner mig allmänt hängig! Precis som att jag håller på att bli sjuk... Mindre kul.
Min käre man har samma känsla, så vi sitter här hemma med en påtaglig huvudvärk.
Vid 19.00 var den så himla skarp att vi var tvugna att gå och lägga oss.. Armen bränner och värker men de går bra!
Hoppas jag! Bara det inte blir värre... Nu ska jag krypa isäng för jag börjar ju jobba 6 imorgonbitti! lyckomig!
Sovgott
Pusspuss

Oh my lord!

Idag har varit en jobbig dag, både psykiskt och fysiskt!
Först började de med att jag klev upp 5 imorse, 6 böjade jag jobba, jobbade sedan i 11 timmar, sen direkt vidare på vårdcentralen för vaccination!!! Jag har svinet i mig nu!

men de hela är lite kul. Vi kom på vårdcentralen och fick en lapp av rödakorset som vi skulle fylla i, sen gick vi in och satte oss i väntesalen, efter 7 minuter blev de alex tur och strax efter fick jag stappla mig in.. Sprutan kändes inte och jag svimmade inte =P hur bra var inte det?
Jag hade också ringt min far och sagt att dom skulle komma in och vaccinera sig.. När vi ska gå därifrån så mötte jag min pappa! Han hade nekats att ta vaccnet.. Det hela grundar sig på att idag var bara för riskgrupper.. Men jag hade smitit in =p haha! Inte med min mening dock..
Men nu är de gjort, återstår väl att se hur jag mår imorgon.. Men än så länge kan jag gå vanligt både bak och fram och jag är inte förlamad..
Dock har jag träningsvärk i armen..
Nu blir det middag Puss

so little"!

Lite tid att uppdatera för de är ju desperata husfruar på tv, eller nu är de reklam.. Därför har jag lite ont om tid! Hade tänkt lägga upp massa fina bilder men de hinner jag ju faktiskt inte med.. Å efter desperata husfruar blir det att krypa isäng på momangen! Väckarn ringer ju imorrn klockan 5!! Peppen är obeskrivligt låg just nu! mne men de kommer gå bra att stå ute i regnet imorrn. Japp Japp! Nemas problemas..
i'm a handy women! Oh djees!
Näe nu är strax reklamen slut så nu ska jag återvända till viktoria och tv'n :)
Ha en trevlig kväll! Puss

Tomorrow!

Imorgon lbir det att kliva upp med tuppen! För imorrn är de jobb för lilla mig! Känns så himla jobbigt att det är jobb så sällan, för när man är ledig nästan hela tiden så ställer kroppen om sig och då när man väl ska jobba blir de himla tungt att ta sig upp! Men de har ju gått bra förr så det borde väl funka imorgon också. Bara att bita ihop och pallra sig ner i regnet på jobbet!
Typiskt att det ska regna imorrn när jag ska jobba ute!! Men men man kan ju inte alltid ha turen med sig!!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att vila tills imorrn =P haha !
Puss

Sådärja!

Nu har jag just bakat klart muffins =) Himla gott :)
Nu hade jag tänkt dra dammsugarn runt runt tills de blir lite renare iaf =) Sen blir det nog att bara känna lugnet.
våran hyresvärd har fortfarande inte fixat fönstren, vilket gör mig lite less.. Mina fina blommor dör.. Snart får han fan börja ersätta mig med nya blommor minsann. Ja de får han. Det ska jag berätta för honom nästa gång jag ser han!
puss

God afton!

Nu är vi nyss inkomna från en långrpommis, denna gång tog vi våra kära hundar och gick runt omberget =) Himla mysigt att vara ute och promenera, om jag får säga de själv! skönt också att slippa promenera i regn utan nu fick man vara torr när man kom hem! Skål för det! Idag åkte vi upp på arbetsförmedlingen och sen tog vi en vända på stan innan vi åkte hem.

Nu ska vi strax börja på att laga middag, stuvade makaroner och korv =D Inte de minsta fel! Mums!
Sen ikväll klockan nio så ska jag åka och träna, tror även min käre sambo ska följa med och kika på :)
Sen blir det bara att åka hem och krypa ner i sängen, kanske en film att somna till men inte mycket mer än så! klockan är ju trots allt typ 11 när vi kommer hem från träningen..
Imorgon är det tisdag och japp japp jag är ledig igen =P Himlarns vad bra jag börjar bli på att vara ledig!!
Näe nu är de bäst att gå och kolla hur det går för maten.
//Puss//


Morrn!

Imorse klockan 10 ringde väckarn, jag fick ordagrant kämpa för att ta mig upp, så himla trött va jag. Men jag lyckades tack vare min söta man som knufade ur oss ur sängen :)
Nu har han åkt ner på jobbet en snabbis för han skulle fixa något och medans så sitter jag här och nördar mig!
Idag blir det att åka upp till stan när älsklingen kommer hem, vi ska först in på arbetsförmedlingen en sväng och sedan får vi se va som vi hittar på mer. Men de är prio nummer ett :)

Regnet håller i sig och jag är så himla less på detta väder, hur kul är de på en skala? varje gång man går ut så blir man blöt.. Det är hopplöst! Låt snön komma istället!!!
Näe nu ska jag gå och göra mig iordning så att jag är klar när älskligen kommer för att hämta upp mig!
Puss

Skitväder!!!!!!!!

Så druktansvärt jävla dåligt väder det är ute.. Jag var så himla glad igår att det var vitt på marken och att snön var på g! Men så kommer detta regn!! Va är de för stil egentligen? Så fruktansvärt tråkigt att jag tror jag dör... Dagens usch går till regn!

Hur som helst, nu är vi nyssinkomna från detta bajsväder efter att ha vart ute och promenerat med hundarna i 1 timma.. Vi trotsade vädret och gick på en ordentlig promenad.. Genom vattenpölar och lerhögar! Bra jobbat av oss!
Dock så nu när man är hemma är det bara jobbigt att hundarna är dyngsura, vi är dyngsura, jag fryser, kläderna måste hängas på tork mm !!!
Men men så kan de gå.. Vi gick ju faktiskt ut frivilligt! Nu blir det att ta en lång och varm dusch innan vi ska bädda ner oss i sängen och se filmen som vi hyrt! Kommer bli himla mysigt att ligga inne och veta vad som pågår utanför fönstret! Regn är och förblir något himla tragiskt! !

Nu måste jag hoppa in i duschen innan jag helt fryser bort! Pusspuss



Hejhejhallå!!

idag blev som jag misstänkte, en lugn dag utan några måsten, vi åkte förbi min mor och far där vi blev kvar ett bra tag, blev en koppkaffe och lite tv!! Sen åkte vi förbi Obbola en sväng och bara sa hej och nu är vi hemma igen.
Ikväll har vi tänkt mysa ner oss i soffan och njuta av sista dagen på helgen, detta med en film och underbart sällskap av varandra..
Filmen vi ska se heter drag me to hell! Men prio ett som nu står på listan är middag, älsklingen har smygbörjat och jag tror det blir fläskkotletter och en god sallad =) Not bad!
Tänkte lägga in lite söta bilder =)
Puss

 

Alex kommer förmodligen att sitta gömd under filten hela filmen =)

 

 

Sötaste Tempo!

 

 

Trubo, pose!

 

 

Bästaste popcornkryddan :)

 

Turbo har en tendens att bli lite arg på sin lillebror =)

 

 

Bild tagen från min mor,

 


Även denna är tagen från min käre mors hemsida..
Klicka här
för att komma till hennes fina sida med underbara foton!!

Söndag!

Imorse blev de en riktigt sovmorgon, välbehövlig sådan med tanke på att det blev så himla sent igår =)
Men nu är vi iaf uppe och ska snart åka ut till min mor och far och hämta igen
Turbo och sedan får vi se vad denna Söndag bjuder på =)
Puss

tooo late!

Bion var himla bra vill jag lova =) Längtar redan till den 28:e för då ska vi se tredje filmen!! Kommer bli super skulle jag tro :)
Efter bion åkte vi förbi Anders och Annika där min mor och far spenderat kvällen. Dom spelade wii och tävlingen var nästan blodigt allvar ;P haha! Som jag förstod det så hade tjejerna spöat killarna ett antal gånger =) Så vi blev kvar där och drogs med av den spännande tävlingen! När vi väl lyckats slita dom därifrån så skjutsade vi hem min mor och far och även min käre lillebror.

Nu är vi hemma, förlorade dock en hund på vägen hem.. Min käre mor och far kidnappade denna gång minstingen, Turbo! Men de är ju mysigt för honom att vara hos dom, mysigt för mamma och pappa iaf ;P Näedå, Turbo trivs där ute :)
Vi resterande är nu på hemmaplan och snart nalkas sängen, hade bara tänkt skriva av mig lite om kvällen först =)
Jag har iaf haft en super trevlig kväll och jag älskar underbara kvällar med en underbar pojke :) Kan inte bli så mycket bättre..
Imorgon är det söndag och det betyder mjukisar och mys! Tror inte det blir så himla mycket avancerat imorrn iaf :) Sådana dagar är ganska okej dom också =)
Näe nu väntar älsklingen på att jag ska komma och lägga mej så Sovgott! PussPuss


 

 

Ida ♥ Alexander

Förevigt, föralltid :]





Saturday Night!

Ikväll blir det bio med min underbara gosse och min käre lillebror.. Det blir att äntligen se flickan som lekte med elden.. Vi har inte tagit oss iväg och sett den ännu men nu kände vi att det började bli dags, speciellt eftersom vi den 29:e ska se luftslottet som sprängdes, eller va den nu het =)
Nu har vi just klivit upp från en middagstupplur och nu blir de att hoppa in i duschen innan vi ska bege oss till stan =)
Ha en trevlig lördag kväll !! puss

I got my angel now!!!!!

Imorse vaknade älsklingen klockan 7.. Vilket inte var så himla otippat med tanke på när han somnade =P
Sen låg han kvar i sängen tills jag vakna, dvs nu =) Så himla mysig morgon! Älskar sånna här morgonar!
I got my angel now!



Nu blir det lite lek för hundarna =) Puss

sweeet dreams!

Nu ska jag krypa isäng! Jag bjuder på en skön låt =)



sådärja!

Eddie åkte ut och de var väl inte så otippat, han har ändå hängt löst 3 gånger, detta vart nu 4:e.. så det var väntat!
Om Reza bara kunde lära sig lite engelska så skulle hon rocka!! Hon har bannemig en otrolig röst!
Nu ligger älsklingen och sover och jag sitter här, klarvaken och glad =) Jag är på bra humör ikväll.. Det är himla kul och vara så himla positiv till allt och alla =) Super! Tror de är kaffet som gör de!

Imorgon är de lördag och jag skulle tippa att min eftertraktade tur till sta blir av imorrn eftersom det aldrig blivit av i veckan =P haha! På måndag är jag också ledig, likaså min man så det blir vår första lediga dag tsm på väldigt länge =) Kommer bli myys! ! !
Nu hade jag tänkt bädda ner mig i soffan och kika om de är något vettigt på tv, kanske skulle man ha åkt på starran och hyrt någon spännande film?? =) Det skulle ju vara great, för jag kommer inte somna än på ett tag, åh nej!!
Hahah! Puss

IDOL!

Erik är så sjukt klockren... Å han tillsammans med Tove blev ju så himla bra =)
Lätt dom två bästa i idol någonsin.. Grymt säger jag bara!
Speciellt Erik.. All cred åt dig! Jag bugar fan :P haha! Otroligt vilken röst den gossen har!


Det blir en lugn fredagskväll framför tv'n! Trevlig helg på er..
Å jag kom just på att det är fredag den 13:e idag.. Ajaj.. va försiktig :)

Skål!

Nu är allt klart med våran nya elleverantör!! Vi kommer spara över 1000:- per år bara på att byta el leverantör! Så himla bra! Nu förhåller vi oss till Vattenfall istället för Umeåenergi! Himla bra! Bra gjort av mig att jag äntlign tog tag i det där!
nu är klockan snart halv 4 och det tog längre tid än vad jag trodde, Jag har suttit i telefonkö och ringt runt till massa olika elleverantörer. Så nu måste jag dyka ner i storstädningen igen.. Suck!! Pusspuss

wooohooo!

Vilken djungel! Jag blir tokig!!
Å telefonkö måste vara bland det värsta som finns!!!

Umeå Energi!!

Nu hade jag tänkt klanka ner lite på umeå energi!!! Såhär är det, vi har umeåenergi som våran elleverantör just nu och våran årskostnad beräknas just nu på 3600:- plus säkringsavgifter och annan skit som ligger på 500:- / år.. Så då slutar vi på en beräknad årkostnad på 4100:-
Nu har jag vart i kontakt med ett helt annat elbolag som helet boråselhandel och skulle jag byta till dom skulle våran beräknade årkostnad ligga på 2600:- och inte ett öre mer!
Så himla bra bolag... Jag var också in och kolla på www.elskling.se och där hamnar Umeåenergi på plats 30...
Boråselhandel hamnar 1:a på listan... Svårt val? Ska även kolla upp vattenfall för dom har också ganska reko priser.. Så får vi se om de blir byte av eltjosan..
Nu sitter jag i telefonkö på vattenfall, så snart får vi höra vad dom säger!!! =)

Morrn!

Imorse var jag som en död ko! Pappa ringde och väckte mig just efter 8 och jag är inte riktigt säker på vad jag sa till honom men de blev nog bra! Jag tror att han ville veta när alex började jobba, men jag är inte säker..
Nu har jag nyss klätt på mig och tänkte ta en promenad med dogsen och sen blir det storstäd =) Hehe! Får jag lite tid över ska jag upp till stan men de vet jag inte om jag får ännu! Så vi får se hur snabb jag är på att städa,
Jag måste även hitta mitt visakort som är här någonstans, men de lär väl dyka upp vid städningen..
Näe nu sitter hundarna och väntar på mig =P
Puss

ming!

Hallå där!
Träningen gick sådär, kände mig mest bara på dåligt hurmör, vet dock inte riktigt varför man alla har väl en dålig dag ibland?
Nu är jag iaf hemma och ska strax hoppa in i duschen och sen blir det att se lite tv innan jag ska krypa isäng, nu har jag gjort helg och imorrn väntar idol! Tove och Erik.. Dom kan inte misslyckas!!! Jag tror det kommer bli grymt! Jag tror också att Erik kommer att vinna hela skiten =) Han är ju klockren!!
Imorgon hade jag tänkt ta mig ut och springa på förmiddagen och sen kanske sola, om jag får tid över.. Jag är också lite sugen att åka upp till stan =) Hittade en himla fin tavla på EXPO som jag är lite smygsugen på! Det är en stoor tavla =) Skulle bli super tror jag! Men vi får som sagt se vad morgondagen bjuder på. Vips vad de är så tar jag mig inte upp förän 12 eller så och så är nästan hela dagen borta!
Jag borde också stor städa, vilket vi i denna familj brukar göra på fredagar... Men då skulle de ju vara snäll av mig om jag gjorde det så de är fint när älsklingen kommer hem och så slipper han hjälpa till.. Han jobbar ju faktiskt imorrn medans jag är ledig =P hehe!

Näe nu är de bäst att ja hoppar in i duschen innan klockan rusar iväg alldeles för mycket! PussPuss
Jag älskar dig så otroligt mycket! Du är mitt ALLT!!! Puss på dig =)

Made in Sweden!

Min arbetsdag har gått bara bra, jag tog mig upp i god tid, dock emd lite hjälp från min söta älskling! Väl nere på jobbet så flöt det på bra och dagen har faktiskt gått ganska fort.. Jobbade tillcohmed över till 4!!! Lite måste jag ju kämpa, dock var vi klar 5 över tre men fick betalt till 4 så, så himla mycket kämpande blev de ju inte =P Haha!
Imorgon är jag ledig å de var himla synd, stämplingen går åt fanders om jag ska hålla på att få jobba 8 timmar.. Ska jag lix jobba kan jag väl få jobba mer.. Annars förlorar jag ju bara på det!!! Men men så kan de gå!
Nu har jag gjort helg iaf! Ikväll blir det träning och sen hem och slappa!
Nu hade jag tänkt sitta lite på facebook och sen ska jag gå på posten och hämta ett paket :)
Puss

tonights gonna be a good night!

Nu är vi hemkomna, när älsklingen slutade så åkte vi upp till stan och gjorde några ärenden, köpte bla. Laxolja åt hundarna för det ska tydligen vara bra för trampdynor och pälsen.. Så de får vi ju se om det blir nå bättre =)
Sen unndade jag mig själv lite mini morötter och någon ny marabouchoklad, sensation Youhurt raspberry.. Fan dyr choklad de där, 30:- för 130g... Typ som en kexchoklad, nästan iaf...
Imorgon jobbar jag, så imorrnbitti klockan 5 ringer väckarn!!! PEPPEN!!!!!!! Kommer bli svårt att komma sig upp nu när man vart ledig i 5 veckor, men föhoppningsvigår det bra =P haha!
Ikväll blir de film mys med min älskling! Vi ska se en film som heter fighting, bild finns neråt!!

 

 

Smakar faktiskt exakt som julmust!!!

 

 

 

 

Min älskling!!!


hallå!

Hej!

Det blir inge stan för mig idag skulle jag tro.. Viktoria skulle bort klockan 3 och jag är kanske inte i stan förän kvart över 2 om jag skyndar mig så då är de lite onödigt! Kanske att jag åker upp en snabbis på zoocenter själv men det har jag inte bestämt än.. Nu har jag nyss vart ute med dogsen och nu sitter jag vid datorn och nördar mig.. Jag smygkikar också lite på Ellen...
Hur som helst, nu hade jag tänkt montera ner bordet som står bänkat i vårat vardagsrum och bära upp det i förrådet och sen hoppa in i duschen, sen får vi se om jag orkar bege mig till stan. Jag hade iaf tänkt gå en rpommis med Tempo först, så vi får väl se vad klockan hinner bli..
Puss

Skål!

Då är frågan, sitter jag här nu nyduschad och i ordninggjord.. Har älsklingens mat på spisen och redy to go! Hmm. Nopp! Jag vaknade nyss,, Jag lyckades inte ta mig upp förän nu! Men men så kan det gå! Jag hann iaf laga lunch åt min darling men inte mer än så..
Opps...
Nu tänkte jag ta och plocka undan lunchen och sedan blir det att gå ut med dogsen, sen får jag se om jag ens ids bege mig ner på stan. tappade som lusten, men kanske en kopp kaffe kan få igång mig igen..? Återstår att se.
Ska eventuellt åka ner på jobbet en snabbis också och tvätta bilen och höra mig för hur det ser ut med jobb imorgon och på fredag!
Puss

åhå!

Nu åkte just vickan, de blev ganska sent för både hon och jag är lediga imorrn =) Så imorrn blir de nog en vända på stan med denna donna! Himla trevligt! har några saker jag skulle vilja inhandla nämligen..
Ikväll såg vi iaf på desperata husfruar och käkade frukt :) Älsklingen vek in årorna i samma veva som att vi bytte kanal till 5:an! hehe! Puss.. Efter dh blev de little man, eller vad den nu hette.. Himla rolig film om jag får säga de själv =)

Imorrn ska jag försöka vara mer duktig än idag, jag ska banne mig kämpa för att ta mig upp i tid så jag hinner duscha och göra mig iordning och laga lunch åt min man innan klockan 11... Jag ska försöka iaf! Sen om jag lyckas är en annan sak! hehe!
Nu hade jag tännkt plocka undan de som jag och vickan drog fram och sedan blir det att krypa ner i sängen hos min älskling som redan ligger och snarkar =) Han är bannemig söt när han sover, spec när han fryser för då kan han ligga och hålla om mig hela natten och hur mysigt är inte det???..
Eventuellt kanske jag fastnar framför 2,5 men! Men förhoppningsvis inte =P Hahha!
Nog om det!!! Sovgott! Puss

Älskar dig Alexander!


blää!

Idag fick jag ju hämta min väggdekoration, när vi sen öppnade den och kollade så var den trasig och nästan inge lim på.. Så de var mindre bra. Jag bestämde mig att ringa till vinyldekor och berätta detta bara för att få gnälla av mig och snäll som hon var så ska hon skicka en ny gratis med extra klister. Så himla snällt!
Jag vart så glad. Jag hade lixom förväntat mig att hon skulle säga att det var jag som hett sönder den och att det visst var klister. Men så vart det inte, så nu åker den gamla i soptunnan medans jag får invänta den nya =)
änbda skillnaden mellan dom var att den nya är mycket blankare och mer klister på!
Så detta kommer bli bra tillslut ändå =)
Tack för det!!!

Nu är vickan här och vi ser desperata husfruar! Himla mys, älsklingen ville inte se de så han gick och la sig :P haha!

hallå där!

Så här ligger de till.. Idag har jag vart duktig!! Jag har tvättat, tömt diskmaskinen, städat, hämtat paket, klippt hundarnas klor, vart på rpomenad med dogsen, hunnit sitta vid datorn mm =)
Såhär ser iaf väggdekorationen ut! Slänger även in lite bilder på dogsen =)

Å just ja, de var någon som undrade över vars jag fick våran väggdekoration ifrån.. Klicka här så kommer du in på deras hemsida!



Tror den kommer bli perfa i hallen mot våran bruna vägg!

Dom var himla generösa och skickade med guldhjärtan!

 

 

Himla fina koppar som jag fick av Alex papi!! Dom gillas!


Snöar!

Mitt paket var som sagt våran efterlängtade väggdekoration! Hurra =)
Nu har det också börjat snöa vilket är himla bra för jag längtar tills allt detta gråa och trista försvinner. Jag vill att marken ska vara vit och de ska bli lite ljusare :)
Efter jag hämtat mitt paket så gick jag in på konsum och handlade lypsyl och batterier :) Nu är jag hemma igen och ska ta och tömma tvättmaskinen och sätta igång en ny tvätt :)
Hundarna är helt tokiga dom har rally i lägenheten och busar som aldrig förr.. Så himla kul att se dom och sen har dom också dragkamp (fast det säger ju sig själv vem som vinner) =P Haha! Jag hade med mig Tempo på konsum och när jag hämtade mitt paket och han satt så duktigt utanför konsum och väntade på mig, det var första gången jag lämnat honom själv medans jag gått in och handlat men bra gick det och det var ju kul att se =)

Puss

tjo!

Imorse var jag mindre duktig.. Jag klev inte upp förän halv 11 men jag hann iaf laga lunch åt min darling :)
Nu har han nyss åkte tillbaka på jobbet och jag har kokat lite kaffe och innan de fick hundarna vara ut en sväng också, ska ta en ordentlig promenad senare..
Idag har jag några todo saker, jag måste tvätta arbetskläder åt min man, tvätta mina kläder, städa undan lite och promenad med dogsen, klippa hundarnas klor och så skulle jag vilja åka in till stan en sväng!! That's it! För nu iaf!

Imorrn är de onsdag och sen är det nästan helg igen, jag har ingen aning hur det ser ut med jobb men om jag får vara ledig onsdag och torsdag så hoppas jag att jag inte behöver gå ut och jobba fredag för då förlorar jag bara på det!
Men de är väl endel av charmen med akassan!
Nu kom posten och jag har ett paket att hämta ut =) Vad kan de var? I know iknow!! =)
Nu ska jag sätta igång med min todo lista så jag får gå och hämta mitt paket snart :)
Puss

tjenixen!

Nu är jag nyss hemkommen från fotbollsträningen, när jag åkte iväg på träningen så for jag lite tidigare för jag skulle åka förbi Emma och kolla in hennes nya lägenhet som förövrigt var himla mysig måste jag säga =) på vägen dit fick jag värsta gulliga sms:et av min käre pojke, såhär stod de:

"Kör försiktigt för du vet att jag är rädd om dig, Jag älskar dig mest. Pussar"

Hur himla gulligt var inte dte kanske? Jag kunde inte göra annat än att köra försiktigt =) Himla söt karl jag har hittat! Jag älskar honom så=)
Träningen gick iaf kanoners, kondisen är väl inte på topp men de får gå ändå! Blir ju bättre för varje gång!!! Imorgon är jag återigen ledig.. Jag kanske borde sluta skriv att jag är ledig varje dag för jag tror att ni börjar vänja er vid att jag mest är ledig så jag kanske borde skriva när jag ska jobba istället ? =P
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen klockan 11 är de ju navy och sen blir de sängen =)
Puss



Å just ja! !! Jag måste bara berätta något skoj som hände idag.. Igår var jag och lämande in min mobil på lagning som dessutom är nästintill ny, bara en månad gamal men redan trasig!!! Men hur som helst så då fick jag en "lånetelefon" och idag så stod jag i köket och kollade ut genom fönstret.. Sen så tar jag upp mobilen för att kolla vad klockan var och just då ringde min pojke mej och jag vart livrädd och tappade ner telefonen rätt i hundarnas vattenskål ( som var ny påfylld) Hahhahaha
telefonen höll iaf som tur var men jävlar vilken lång ramsa jag svor när jag satt med mobilen i ena handen och hårtorken i andra!! Hahah!
Ibland ska man ha tur =)

shopping!

Tänkte dela med mig lite av min inhandling i Lördags!!

 

 



 

 

 


jappjapp!

Nu är mitt morgonkaffe förtärt och jag har även suttit bänkad framför smallville!
Himla mysigt att ligga nerbäddad i soffan sådana här dagar när det bara är grått och trist utomhus!
SNart kommer min käre sambo hem på lunch och han hade sån tur (eller jag som slipper laga) att han fick lasagne av min mamma igår.. Det blev lasagne över från middagen igår som Alex då fick ta med sig hem och som han får äta idag. Så idag blir det inte att laga någon lunch :)
Måndagar är alltid en seg dag på veckan så därför hade jag tänkt ha denna dag ganska oplanerad, har bara ett måste och det är att tvätta lite men de är ju snabbt gjort!

Våran hyresvärd var också förbi imorse och han ska fixa lite småsaker i veckan så de kommer bli bra, han ska bla fixa lister runt fönstrena så dom slutar dra kallt... För det gör fan mycket om det drar kallt från fönstren.. Men men så kan de gå. Fixat ska de bli och det är ju himla bra!
Nu ska jag ta och avancera till soffan igen, våra bästa år på tv ju ;) hahahah!
Puss

Tidig morgon, javisst!

Klockan 8 klev jag upp idag, är dock trött som en åsna, hundarna har inte ens klivit upp än!
Men jag tänkte eftersom att hyresvärden ska komma förbi snart kan de ju vara bra om jag är vaken, eller va tror ni?
Idag är planerad och det känns skönt, jag tar dagen som den kommer idag =)
Nu är mitt kaffe klart, så nu tänkte jag fylla upp en stor kopp kaffe och bädda ner mig i soffan och se om de finns något bra på tv :)
Puss

sorry!

Förlåt för min dåliga uppdatering men de har vart så mycket i helgen.. Först så i fredags så fylde ju älsklingen år och sen då hade vi middagsbjudning hemma hos oss!
På lördagmorgon klockan 10.00 så åkte jag med min pappa till stan för att shoppa och de blev shoppa.. Klockan 18.00 kom vi hem,,, Då var jag helt slut! Sen på kvällen så åkte vi upp till Veronica och Jonas ett tag och sen blev det att åka hem och sova..
Sen idag har de ju vart farsdag så vi har vart först hos Alex farmor och farfar sen vidare till min farmor och farfar och sen blev de middagsbjudning hos min mor och far!
Himla trevlig helg!!!

Imorgon är jag ledig (som vanligt) Så då blir det lite bättre uppdatering!
Nu hade jag tänkt krypa isäng =)
Sovgott PussPuss

tjoo!

Nu åker jag till stan för shopping med min söta papi :)
Hörs sen =) Puss

Håhåjajja!

Idag har jag flängt runt runt känns de som =P
Först så åkte jag på konsum men där fanns givetvis inte allt jag behövde så då åkte jag över till obbola och gick på ica där och inte där heller fanns allt som jag behövde så jag handlade lite på ica sen åkte jag till konsum och handlade resten.. Sen åkte jag på nisses konditori och köpte fika som jag sedan åkte förbi med påå älsklingens jobb =)
Sen gick jag en promenad med dogsen och sen kom jag hem, somnade i soffan och vaknade halv 4.. Försent dvs... Sen nu åkte jag ner och gjorde några ärenden till och nu när jag kom hem insåg jag att jag glömde dricka.. så det får jag ta nnär jag snart ska åka och hämta alexander på jobbet!!!
Ikväll blir det iaf middagsbjudning här hemma.. Min familj kommer och även så min käre farmor och farfar :) Himla trevligt tror jag =) Insåg också just att min farmor är vegetarian så hon ska få lax men då slog det mig just att dte kanske inte är så gott att äta lax och potatisgratäng... så de måste jag också åtgärda...
Näe nu har jag inte tid längre...
Trevlig helg! Puss

morrn morrn

Så mycket göra idag och klockan är redan 11... Not goood!
Puss

Sleepwell!

Sovgott!!!

Älskar dig Alexander!

training!

Träningen gick bra och de är så himla skoj =)
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sedan blir de att kika lite tv och sen krypa isäng.
Har ju endel att fixa imorgon eftersom det är älsklingens födelsedag :)
Jag är även ledig imorgon och de är lika bra med tanke på akassan..
Jag hade förlorat på om jag hade haft jobb imorgon! Så de var ju tur att det inte var nå jobb..
Hemska tanke! ! att man ska behöva förlora på att jobba de är ju skandal!!!
Hur som haver, nu ska jag avancera från datorn!
Imorgon är de helg! Trevlig helg gott folk!
Puss
Jag älskar dig !

Oboy!

Nu är det snart dags för att åka in to town och träna lite fotboll!
Så himla kul den där sporten är =) Nåja, skriver sen. Pusspuss

Svensk tradition!

Nu håller vi på att laga middag här hemma, det blir kokt potatis och köttbullar med brunsås och lingonsylt =D himla svenskt om man får säga så!?
Kokt potatis är faktiskt underskattat... Vi åt även kokt potatis och korv igår =) Jag gillar de.. jag har nästan aldrig ätit kokt potatis sen jag flyttade hemifrån.. Men de blev de ändring på från och med igår =)

Idag har jag bara slappat och nu ska vi äta och sen bär det av på fotbollsträning :)
Vi hörs sen :) Puss

Sådärja!

Idag är jag benne mig uppe i tid =) Klockan är nu kvart över 9 och jag sitter redan här =) Himla bra!
dock är jag lika trött som en åsna men de får gå bra, jag hade tänkt koka mig en kopp kaffe och bädda ner mig i soffan ett slag och bara känna lugnet.
Sen om ett tag hade jag tänkt gå en promenad med dogsen, men dom ligger fortfarande och myser i sängen.. så än så länge är de bara jag som är uppe :) Så då väntar jag tills dom frivilligt kliver upp :)

Idag är det torsdag och det betyder att imorgon fyller min älskling år! Så jag borde egentligen ställa mig och baka lite småkakor :) kanske tillochmed en omgång bullar =P Men dagen är lång och klockan är ju bara 9 så jag har gott om tid på mig :)

Godmorgon på er, fortsätt gärna ge tips för vad jag skulle kunna göra i sovrummet =)
Puss

nattinatt!

Vad är mitt problem egentligen? Varför kan jag inte vara trött på nätterna? Trots att jag kliver upp någorlunda tidigt så är jag ändå käppvaken på nätterna. Himla drygt om jag får säga det själv, sen när väl väckaren ringer så är jag HELT död... Jag får ordagrant släpa mig upp ur sängen för att jag sovit så dåligt på natten... Himla jobbigt!
Även fast jag är aktiverad och sysslosätter mig på dagarna så har jag så mycket energi på natten, jag blir trött vid 6-7 tiden på kvällen men sen vid 11 så är jag klar vaken. Vad gör man?

Nu är klcokan snart halv ett och jag har just klivit upp ur sängen för att jag inte kudne sova.. Så nu sitter jag här och hoppas på att john blund kan ta en runda förbi mej!
Imorgon är det torsdag och snart är veckan slut. Tiden bara rusar iväg..
Näe nu ska jag ta och läsa en bok för det brukar man bli pömsig av..
Sovgott!
Puss

hallå där!

Nu har vi vart och hyrt nya johan falk! Som jag har väntat på dom här filmerna =) Så himla glad jag blev när dom fanns på statoil, jag trodde inte dom skulle komma förän nästa vecka =D
LyckoLycko!
Dock fanns inte 5:an inne för alla var uthyrda men vi ser 6:an före :) de gör nog inget alls..
Sovrummet är inte helt finito än men jag har börjat lite smått och provat några olika möbleringar! Så vi får se hur de blir i slutändan. Näe nu är de bäst att vi börjar se filmen innan älsklingen ska krypa isäng!
Puss Puss

Jag vart tvungen att ta en paus i allt och få i mig någon mat, men jag hade ingen energi att ställa mig och laga en gourme lunch så det blev en simpel färdiglagad paj! Mexikansk tacopaj för att vara exakt. Den är faktiskt god :)
Mendans jag åt den satte jag mig framför tv'n och förökte hitta lite inspiration framför extreme home makeover.
Jag blir alltid så himla berörd av dom där programmen.. Nästan så att jag fällde en tår. Det dom gör för andra människor är så himla fint. Å att se lyckan i familjernas ögon är underbart. Man kan inte låta bli att svepas med av alla känslor.
Förövrigt så ville jag bara påpeka att ni var 200 st som läste min blogg igår =P Rekord. så många har jag aldrig haft =) Men de är kul



Imorgon är jag ledig igen, det ser inte ljust ut för min ekonomi! Som tur är får jag stäpla upp lite pengar iaf. Annars hade jag aldrig gått runt. Å än så länge har ju min pojkvän jobb men jag skulle inte bli förvånad om han får gå snart.. Säsongen är ju över och de börjar bli lite göra för dom nere på däckjanne å just nu så är dom ju 5 anställda och snart ska Jannes fru börja jobba där för han är less på att hon bara ska gå hemma, så hon ska sköta kundmottagningen och allt pappersgöra och då blir de ju mindre jobb för då kan janne ägna sig mer åt att byta däck istället för att fixa alla papper och ta betalt av sina kunder. Men men de är inte något att göra åt. Man får gilla läget, som tur är får ju Alex också börja stämpla om han måste sluta.. Så de finns ju lite hopp..
Jobb fronten ser dock en aningens torr ut. fortfarande väldigt lite jobb men jag har sökt några jobb iaf som jag tror skulle passa mig och som är heltid. Men vi får se hur det går. Endel jobb är utbildning meriterande och jag har ju bara min dansexamen. Å jag ska ju inte jobba som dansare iaf!
Jaja.
Tack för alla tips =) Synd att så många är anonyma bara :) men de går bra ändå =) Vi får se va jag knåpar ihop för spännande i sovrummet!
Pusspuss



Projekt!

Som ni vet så älskar jag och min pojkvän alla slags projket, vi har hittat på tusen olika projekt, alla har inte vart så lyckade men man måste våga pröva olika saker för att hitta det perfekta!
Nu vill jag starta ett till projekt, men jag har ingen inspiration. I vanligafall brukar jag veta direkt vad jag ska hitta på och ändra osv men nu gör jag inte det. Så därför lägger jag ut bilder nu på vårat kära sovrum och så kan ni väl skriva lite tips och så vad man skulle kunna göra för att få de att kännas som ett nytt rum och även göra så det blir  mysigare. För jag tycker inte att vårat sovrum är så speciellt mysigt! :p
Det är ju också det ända rummet som vi inte har gjort något projekt i! SÅ nu är det på tiden.
Skriv förslag =)

 

 

 

 

 

 


HoHo!

Hej! Imorse var jag inte så duktig som jag hade hoppats på, älsklingen kom hem på lunch klockan 11 moch då sov jag som en gris. Så jag hade inte ens lagat någon lunch åt honom.. Stackarn! Som tur är förväntar han sig inte det och blev inte arg, som jag hade blivit :P haha!
Idag ska jag städa, eftersom vi blev klar med tapetseringen så sent igår så hann vi inte plocka undan och städa bort så de är var jag ska roa mej med idag =)
Sen hade jag också tänkt tvätta och gå en lång promenad med våra kära hundar! Som just nu har rally genom lägenheten haha!

Nu är de snart helg och de känns himla skönt. Även fast jag har vart ledig nu i evigheter (känns de som) så är veckorna inte lika som helgen, dels för att på helgen är min älskling ledig också och på helgen har man inga måsten! Det kan inte bli bättre!
Näe nu måste jag verkligen sätta igång! Det ser ut som andravärldskrigen har hållit till i vårat kök + vardagsrum! ;P
Ha en trevlig dag !!!
Puss

Ressu!

Nu är de snart dags att krypa isäng! Tänkte bara lägga upp lite bilder och skriva lite innan jag ska sova, de är nämligen reklam i navy snart, sen ska jag se ett avsnitt av 2,5 men sen blir de sängen =) Hade tänkt komma mig upp ännu tidigare imorgon än vad jag gjorde idag, har en heldel jag skulle behöva fixa! typ motionera dogsen, tvätta, städa, dona lite allmänna sysslor :)

Såhär blev dom nya tapeterna i köket, och de svartvita kaklet till blev som fisken i vattnet :)
Himla bra alltså!

 

 

 


Sovgott! Jag älskar dig =D

godafton!

Nu är vi klar med det sista projektet!
Köket... Så himla bra det blir alltså =) Är så nöjd =) Min man är bara för duktig =)
Nu blir det mys framför tv'n tills sängen kallar.. Ska även ta och städa bort lite jocks... Bilder på köket kommer strax! Puss

hektiskt!

Idag har vart en hektiskt dag! Å nu är jag helt slut!
Först så lagade jag lunch åt min käre man och sedan körde jag ner honom på jobbet, sen åkte jag och hämtade min söta farmor och vi for upp till stan. Sen när vi kom hem var vi tvugna att springa in på konsum och sen när vi kommer ut igen kom farmor på att hon nog skulle ha köpt fler winerbröd så vi går in igen, sen åkte vi hem till farfar och de fikades för fullt, sen direkt vidare till Obbola och gå ut med Thomas hund "Bo" och sen medans jag var ute och gick med honom så gick jag förbi viktor och Pernilla och hämtade en vagn (som förövrigt är väldigt trögstyrd för hjulen rullar knappt, och så drar den åt vänster) Sen gick vi till Dagis och så hämtade jag Leo och Alvin, sen gick jag Leo, Alvin och bosse hem till Pernilla och sen tog bosse och jag en runda innan jag lämnade honom.. Sen åkte jag hem och nu är jag hemma och sitter här och kikar runt :)

Får dock bara vara hemma i 30 min för sen ska jag åka och hämta min loved boy som slutar halv 5!
Idag köpte jag hem ett stort lass köttkross till våra söta hundar, Dags att Tempo lägger på sig några kilo!! Jag tycker han har blivit så mager på sista tiden, och trots att jag ger han extra mycket foder så går han inte upp i vikt så nu ska han få äta som en häst!!!
Imorgon är jag återigen ledig, jag är nog ledig resten av veckan och de är inte så himla bra. Jag har typ inte jobbat mycket i dom senaste två månaderna.. Men men inget jag kan göra något åt!

Nu ska jag snart börja åka! Puss

BTW!!
Såhär ser väggdekorationen som vi har beställt, dock är den inte svart utan i guld =)



Kommer att bli superbra! =D

Godmorgon!

Imorse va jag dukitg! Jag har inte sovit bort hela morgonen utan jag var uppe i tid! =)
Jag lagade tillochmed värsta parisaren til lunch åt min käre man!
Idag blir det att åka upp med min söta och minst sagt underbara farmor till stan för hon vill hitta en present åt Alexander som fyller år på fredag :)
Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan hämta upp hon! sen bär de av to the town :)

Trevlig dag Puss

Måndagkväll!

Godkväll!
Ikväll har de blivit en lugn men skön kväll.. Jag har också hunnit ändra lite i min bloggdesign =) Himla fint :)
Sen har jag också beställt en superfin väggdekoration som jag hoppas kommer snart =) Den är guld och kommer passa som fiskcen i vattnet i våran "nya" hall!
Ledig imorrn men hade tänkt försöka ta mig upp i tid.
Nu blir de Navy! Puss
Älskar dig!!

so be!

Idag fick jag träffa en läkare, och tillslut fick jag veta att de är leder i handleden som har blivit inflammerade och så hade det bildats vatten i handen. Kul kul!
Nu ska jag inte böja handen något och ha den kyld i 2 dagar, är det inte lite bättre då så blir det andra åtgärder som jag helst hoppas slippa!!
Nu är också min älskling hemma från jobbet och vi har just svalt middagen =) Ikväll vet jag inte vad som händer, vi kanske ska förpassa oss en sväng till Obbola och så blir det nog att åka någonstans och låta hundarna springa och busa av sig lite =)
Imorgon är jag också ledig och de känns väl sådär.. Passande iaf när jag inte får använda min högerhand! Men samtidigt så är de drygt att vara ledig hela tiden. Alex är duktig han som sliter i och gör lite nytta!!
Näe nu blir det att kika lite tv och samråda med min käre sambo och sedan får vi se vad kvällen bjuder på för äventyr!!
Puss

morrn!

Imorse var de en trött Ida!!! Kändes som att jag inte hade sovit ett skit när jag klev upp! Men men! Så kan dte gå!
Nu har jag iaf vart och släppt av Alex på jobbet och nu sitter jg och väntar att jag ska få gå på vårdcentralen, ska dit vid 1 så de är ju a 45 min kvar!
Idag blird et nog inget spec, jag hade tänkt städa och göra det fint! Eventuellt att jag ska bara lite kolakakor, Älsklingen fyller ju år på fredag! Sen får vi se om Veronica kanske kommer förbi på en kaffe eller så :)
Idag ärjag iaf ledig, om ni inte listat ut det redan, imorgon vet jag dock inte, jag skulle tro att de blir jobb. Men Som sagt man kan aldrig veta. Det är charmen med mitt jobb! Först klockan 15.00 vet jag säkert!
Näe nu ska jag hugga in i städningen! Puss

tjoho!

Åhåjaja!
Nu är hallen klar, fick åka upp imorse och köpa mer färg men sen snabbt hem igen och dyka ner i målningen. Himla fint blev de iaf!
Sen fick vi nå il och ändrade en detaj i köket också =P Super bra blev de =)
Nu hade vi tänkt lägga oss och se natt på museet 2! Himla rolig film tror jag!
Jag har huvudvärk som heter duga och min hand värker... De är mindre kul! Men men sånt man får ta.. Här kommer lite bilder på hur de blev.. Puss

 

 

 

 

Dock ser bilderna på hallen ljusare ut än vad dom är, hallen blev betydligt mycket mörkare =) Superfint!!

Nu blir de film i sängen! MYS! Älskar dig Alexander
Puss

RSS 2.0