SaraIdaSofia! -

Underbara fredag!!

Helgen är här och det känns ju inte fel någonstans, helgstädade igår också så det finns inga "måsten" idag =) himla skönt.
Vi är nyss hemkomna från dagis och idag gick faktiskt bättre än någon annan dag, Sveas fröknar fick leka med hon och hon följde glatt med dom när dom ville visa henne saker. Dom fick även klä av henne och tvätta händerna på henne =) katjing!
Dock tycker jag att 2 timmar på en dag efter 2 veckors inskolning är insane, det är alldeles för lite tid. Tycker gott å väl att hon kunde ha vart där fram till mellis iaf!!
Sen att dom tycker att en inskolning kan ta upp till 4 veckor håller jag inte heller riktigt med om! Men men vi är ju olika.. Jag kan dock säga med 100% säkerhet att om jag vore en fröken som skulle inskola Svea så hade hon vart klar idag och kunnat gå på dagis på måndag som vanligt.. Men men.. Shit happens.

Nu sover iaf loppan och jag sitter vid datorn och kikar runt, ska strax koka mig lite kaffe och mysa ner mej framför tv'n =) Inte fel.
Sen idag blir det en joggingtur eftersom jag inte rörde mig en meter igår =P

Grattis till min söta mor på 40årsdagen.. Wiiihoo ;) haha
extra plus i kanten där till mig va!?
Imorgon blir det kalas på lövöudden men det är väl det enda som är inplanerat denna helg!
Sweet!
Nu vill jag ha kaffe! Puss


Tidig morgon!

Godmorgon!!
Vaknade relativt pigg imorse =) Dock vid 2 inatt så vaknade liten och tyckte att det var dags att komma till våran säng, väl där så somnade vi om och vid 3 så vaknade Svea igen och tyckte att det var morgon.. Hon satt vi sängkanten och ropade på mig. Så gör hon när hon tycker att hon sovit klart och att jag ska lyfta ner henne!!
Efter lite fix å trix så fick jag henne att somna om och nu sover hon än =)
Snart är det dags att väcka henne och få i hon nå frulle för att sedan bege oss på dagis!
Idag ska jag inte lämna henne på dagis utan jag ska vara med hela dagen idag och imorgon, sen nästa vecka så ska vi pröva lämna henne igen! Fast det blir ju Alex som får ta tag i det =)

Idag ska jag få mitt passerkort och nyckel till mitt nya jobb =) Spännande, dock är jag nog inte så söt på kortet för han som fixar kortet dök upp på dagis igår när vi var ute och tyckte vi kunde ta ett snabbtkort så det skulle vara klart.. Osminkad och rosiga kinder och allmänt trött.. Hot hot hot!

Näe nu måste jag lägga in en högre växel så vi hinner i tid till dagis =)
Hoppas ni får en bra dag!


One more week!

Hej hallå såhär på kvällskvisten, dagis idag gick ju inge vidare, lämnade loppan vid 9 och vid halv 10 rinde dom och sa att jag måste komma tillbaka för liten var otröstlig!! Så nu har vi fått en vecka förlängd inskolning och då vart pappan i huset tvungen att ta semester nästa vecka eftersom jag har min första dag på nya jobbet på måndag.
Förhoppningsvis får hon lite trygghet på dagis snart och så börjar allt fungera, för det är så himla jobbigt att se min lilla prinsessa så ledsen.

Nu har jag precis kommit in från en jogging tur, 45 minuter lyckades jag vara ute, dock blev de en variation mellan jogg och powerwalk, men de går ju bra det med :) Jag rör iaf på mig ;P

Mycke riktigt hade starran fått in nya filmer och jag hyrde nya pirates of the c. filmen =) spännande.. Hoppas den är lika bra som dom tidigare!!
Nu blir det en lättare "sen" middag innan vi kickar igång filmen och bara myser resten av kvällen :)

Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram


Tidiga kvällar!

Hallå!!
Idag har vi varit på dagis över lunchen och allt går så himla bra (sålänge jag är närvarande) Direkt jag går blir hon såå otröstlig.. Huvva.. Sen är hon ledsen av å till tills jag kommer tillbaka och fröknarna får bära henne hela tiden!! Förhoppningsvis så lossnar det snart så man slipper se sitt hjärta såå så ledsen.

Efter dagis så tog loppan en sovstund och medans så passade jag på att göra absolut ingenting =) Skönt.
När hon sedan vaknade for vi och hälsade på min farmor och farfar och det är ju som sagt alltid lika uppskattat!
Vid halv 3 var vi på hemmaplan igen och då bäddade vi ner hon i vagnen och så tog vi en timmes powerwalk =) Himla skönt!!

Kvällen har tillbringats på skärgårdsskolan för vi har haft fotbollsmöte =)
Jag hoppas innerligt att vi har ett lag nästa säsong!! För jag är så himla taggad på fotboll!
Såå om du som läser detta är duktig på att kicka boll och känner att du vill spela fotboll med världens härligaste gäng så hör av dig!!! Omgående =)

Sen så måste jag berömma mig själv för jag har blivit så duktig på att gå isäng i bra tid på kvällarna. Vaknar alltid pigg och glad på morgonkvisten. Kanske ska fira det med en sen kväll!? ;D haha!! Återstår att se, känner mig en gnutta trött dock så det bästa vore nog att krypa isäng omgående! Man behöver ju sin skönhetssömn så att säga.

Imorgon är det onsdag och då kommer det nya filmer på starran, givetvis ska jag hyra en så vi kan ha filmkväll imorrn :) Nooot bad! Sen så hade jag också tänkt fara ut å jogga en vända eftersom det bara blev en powerwalk idag!
Dagis imorgon blir också spännande, ska lämna loppan vid 9 och hämta henne efter dom ätit lunch. Jag gruvar mig för att hon ska måste vara ledsen i 2.5 timmar.. Huvva!! Men förhoppningsvis lossnar det imorgon och så går det huuur bra som helst och hon saknar mig knappt.. Eller !?
Hoppas kan man ju iaf!
Näe nu ska jag börja göra mig och hemmet iordning för natt!! Turbo måste ju också få gå ut å ack så kallt det kändes.
Hoppas ni haft en bra kväll! pussåkram.

PS. Vill någon följa med en otränad själ och jogga imorgon såå call me ;D Pöss



Sådärja!

Gokväll!!

Idag har vart en bra dag, började dagen som sagt med dagis för att sedan dona på lite här hemma. Sen när min man klev upp fick han ta Svea så stack jag ut på en joggingtur.. Det är verkligen skönt att vara ute och jogga, man får som rensa tankarna och bara vara :) Sen är de ju galet jobbigt förstås eftersom jag är så ofattbart dåligt tränad men förhoppningsvis går det lättare och lättare för varje gång :)
Känns ju sååå himla bra när man kommer hem och har gjort träningen och kan slappa resten av dagen/kvällen med gott samvete.

Sen blev de en tur till staden med mina hjärtan för att göra några ärenden och handla lite "nödvändigheter"
Nu är vi på hemmaplan, loppan sover och vi sitter och ser på första dagen på kvalveckan, idol alltså ;D
Kvällen spenderas i soffan, först idol och sedan lite hollywoodfruar :)
Himla bra!!

Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram


Lilla hjärtat då!

Goddag!

Nu är vi hemma från dagis och Svea har just ätit lunch och nu ligger hon i vagnen och ska sussa en stund =)
Dagis gick väl sådär.. Hon blev såå ledsen när jag sa hejdå och skulle gå och det gör så ofattbart ont i mammahjärtat :(
När jag sedan kom tillbaka så blev hon jätteledsen och ville bara vara i min famn. Jag fick aldrig släppa ner hon.. Men sedan när vi skulle gå in så blev hon plötsligt jätte glad och busade på som tusan där inne.
Sen under tiden jag var borta hade hon vart lite små ledsen av å till men fröken hade fått bära hon hela tiden.

Men förhoppningsvis går det bra tillslut! Imorgon ska Svea äta lunch på dagis också, spännande!!

Nu hade jag tänkt dona på lite här hemma och även koka mig en kopp kaffe eller två!!
Sen när min man vaknar så ska jag ut på min löprunda även idag :)
Jag ska bli en hurtbulle ;P haha!!

Hoppas ni får en fin dag! Pussåkram


The new me!

Godmorgon!!

Helgen är förbi och imorgon går vi in på sista inskolningsveckan sen är verkligheten här.. Pirrit!? Japp!!
Igår var en mysig kväll, blev middag i stan med världens finaste man och sen lite annat smått å gott :) Aldrig fel!!

Nu så har loppan just ätit middag och våran middag står i ugnen, ikväll serveras det smördegsinbakadfläskfile fylld med fetaoströra och potatisgratäng till det =) Låter det dåligt!? Neej.

Annars så kan jag meddela att fotollsäsongen är över och det känns väldigt tråkigt, men å andra sidan så inledde jag mitt "nya" liv idag.. Jag tänkte nämligen att jag ska fara ut och springa 4 ggr i veckan och det började jag med idag.. 30 minuter blev det idag och det kändes som en lagomstart för en otränad själ =P
Jag har ju mina sista kilo som jag vill bli av med och nu har vågen stått still lite väl länge så jag måste lägga in en högre växel helt enkelt sen kan det ju vara en fördel om man orkar en hel match om man ska spela fotbolll =P
Så förhoppningsvis håller jag detta nu och tar mig i kragen och sticker ut å kutar mina 4 gånger.. Men det blir ju perfekt när jag börjar jobba för då tänkte jag att när jag slutar kan jag sticka ut och springa 30 min och sedan hämta loppan på dagis! Primaskinka JeppJepp!

Annars då, ikväll blir en lugn kväll hemma.. Kanske en film!!? Det finns en skräckis jag skulle vilja se.. tror den heter insidous eller något liknande. Får se om min man vågar se den eller om det blir någon komedi ;P haha!
Hoppas ni haft en lika bra helg som vi haft!! =)
Pussåkram!


Tack på förhand!

Har en liten som protesterar för fulla muggar här hemma.. Varför sova i sin säng när man kan få sova i mammas säng!? eller varför ens sova när man kan vara vaken?!
Ja så ligger det iaf till och Svea är väldigt duktig på att uttrycka sitt missnöje..
Fattar inte riktigt hur vi ska få hon att somna i egen säng. Det gick ju så himla bra där för inte så längesedan och nu går det inte alls..
Vars är handboken på hur man är en bra mamma!?
Om någon besitter den kan ni ju faxa mig en kopia. Tack på förhand. 


Detta eviga regn!

Sådärja, nu är 4:e dagen på dagis avklarat å det går väl ändå hyffsat!!
Idag var dom ute mellan 9-10 och svea fick vara ute själv medans jag fick säga hejdå och gå in och sätta mig och lösa lite korsord. Men just när jag gick så hade hon ramlat och blev jätte ledsen men sen gick det hur bra som helst tills dom skulle gå in. Då blev hon jätte ledsen och jag fick komma fram från min "gömma"

Nu är vi hemma och loppan har just ätit lunch och nu sover hon som en stock =)
Själv så sitter jag och kikar på tv och känner lugnet :)
Idag verkar ju vara yttligare en grå och tråkig dag och jag är less på detta regn.. Jag laddar redan inför sommaren.. Komsi komsi!
Näe jag tror denna dag får bli en städ och donar dag.. Ska försöka övertala min man när han vaknar att bära upp våran tvättmaskin och våran diskmaskin.. För dom är tusen gånger bättre än dom som står i här just nu.. Tvättmaskinen som står här nu är inte ens på tal om att pröva använda, så risig är den och diskmaskinen diskar bara rent sisådär var 3:e gång. Inte okej!!

Ha en bra dag i regnet. Puss


woohoo!!

Goddag!!
Idag är en bra dag, började morgonen med massa mys med min man som också hade en present till mig sådär på morgonkvisten, så himla gulligt :) Tack finaste du!!
Sen så vid 8 vaknade loppan och då blev de frulle för att sedan bege oss på dagis. Idag fick jag säga hejdå till Svea och gå iväg till ett annat rum och när jag gick så vinkade hon glatt och sen fick jag också en hejdåkram.
Efter en 15 min kommer ena fröken in med en ledsen Svea.. Så längre än så fick jag inte vara borta. Men innan hon blev ledsen hade hon lekt och haft kul. Så det är ju positivt iaf :)

Efter dagis blev de lunchtime och nu sover loppan som en stock :)
btw.. vad hände med vädret imorse om jag får fråga :/


Nu ska jag dra dammsugaren ett varv runt läggan och sen koka mig lite kaffe och känna lugnet :)
Ha en bra dag! Pussåkram


wqry++1

Kan ju börja med att meddela att det är Svea i egen hög person som skrivit rubriken!!
Idag har vart en bra dag, började morgonen med dagis som även idag gick finemang för att sedan ha en väldigt trött liten tjej som somnade sittandes i vagnen på g hem från dagis, även idag alltså!!
Väl hemma så sov Svea 2 timmar för att sedan vara på g igen med nya krafter, önskar jag kunde få lite av hennes energi ibland ;D haha!
vi for då ut till lövöudden för att rasta borran och när vi är där får jag ett sms av min man som vaknat och saknade oss på hemmaplan, så vi åkte hem och hämtade upp honom för att sedan svänga förbi min farmor och farfar.
Sisådär vid 17,45 så hade jag en väääldigt trött liten tjej och jag fick jobba gärnet för att aktivera hon lite och hålla hon vaken så länge jag kunde. Vid 19 så var det godnatt för damen =P
Min man somnade i soffan eftersom han klev upp så tidigt idag och jag passade på att göra typ ingenting =)
Sen vaknade Alex till liv och vi myste ner oss i soffan framför idol =)
nu, fortfarande (nerbäddad i soffan) så sitter vi och ser på tv, dock finns det inte sådär super mycket bra men va gör de?!

Jag är sjukt trött å så fort min man åkt på jobbet så kryper jag isäng.. Skulle kunna somna nu på studs om jag ville.. antar att det är inte bara liten som blir slut av dagis! Eller så beror det på att jag har börjat kliva upp beetydligt tidigare än jag brukar å inte gå å lägga mig tidigare för det.
Men det är som passande att kliva upp när Alex kommer hem från jobbet för då riskerar jag inte att vi försover oss till dagis å sen när klockan börjar bli lite mer vettig så väcker jag Svea =P there's the answer ;)

Näe nu ska jag börjar göra mig i ordning för att kasta mej i säng.
Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram


Spend all your money on me!

Gokväll!!
Idag har helt klart vart en bra dag, efter dagis så tog loppan en lång och behövlig sovstund och sedan när hon vaknat å fått i sig lite mat så väckte vi karln i huset och begav oss på busplaneten, vilket loppan verkligen uppskattade, hon vart helt lyrisk och busade och sprangrunt och klättrade på allt :) Himla mys, sen blev det en vända in på hm (givetvis) och sedan när vi kom hem ställde sig Alex och lagade middag, tacos blev det dagen till ära :) snuskigt gott!!

Sen så blev det dags för min man att sussa lite och då passade Rebecca på att kika förbi på lite cola och idol =) Himla mys.
Nu sover Svea och jag sitter och ser på svenska Hollywoodfruar =)

Imorgon blir det dagis igen och sedan dagen oplanerad, det enda jag vet är att loppan kommer att behöva ännu en lång powernap efter dagis och då kanske jag ska passa på att dona lite =) Har lite småsaker jag behöver göra här hemma å vädret ser ju ut att vara passande till en "hemmadag"

Förövrigt är jag allmänt glad idag, har haft ett litet halleluja moment också för den delen ;) Kanske slipper jag ödsla onödig energi nu mer =) Det hade ju vart guld och gröna ängar om jag får säga de själv ;)

Näe nu måste jag bänka mig framför tv'n :)
Pussåkram


Dagis!

Sådär, nu är första dagen på dagis avklarad och det gick verkligen hur bra som helst!! När vi kom dit så var dom inne och lekte och Svea sprang direkt fram till alla leksaker och började leka, hon skrattade och jollrade på utav bara tusan =P Så det känns ju hur bra som helst!!
Sen lekte hon oavbrutet i 1½ timma med dom andra barnen. Hade jag gått därifrån hade hon knappast saknat mig ;P haha!!

Näe men det var riktigt skönt att det verkligen gick bra och att hon inte visade en tillstymmelse av blyghet!! Det var bara pang på =)

När vi sen skulle gå hem var hon helt slut.. Hon somnade sittandes i vagnen och nu ligger hon och sover.. Vi hann inte ens äta lunch innan =P haha! MEn men så kan det gå :P

Nu ska jag koka mej yttligare en kopp kaffe och plocka undan lite här hemma medans loppan ändå sover =)
Sen blir det en tur ut på ludden och rasta mors och fars hund och sen får vi se vad resterande delar av dagen bjuder på!!

Ha en bra dag! Pussåkram!


Imorgon smäller det!!

GodKväll!!
Ännu en helg har gått emot sitt slut, men denna helg va speciell.. Imorgon blir liten stor.. Inskolning på dagis är nämligens morgondagens todo göra..
Spännande men är ändå galet nervös.. Många känslor i luften kan jag lova!!
Men det kommer nog gå galant och Svea kommer nog att stortrivas, hoppas jag iaf!!

Idag har vi vart i sävar och hjälpt Alex farmor och farfar att städa ur stugan och göra den redo för vintern, efter det bjöd Thomas på mat!! Inte fel. Det tackar vi för. =)
Sen har vi tillbringat kvällen i Obbola och donat på.
Nu är vi på hemmaplan och loppan sover, Alex sover också en stund innan det är dags för jobb för hans del. Själv så ska jag sätta mig framför tv'n och kika på tv och njuta av lugnet =) 
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!! 
Pussåkram


 
rallysvea idag hos farfar =)


Så sjukt bra!

Idag har vart en bra dag, vi har haft hemmamatch mot kågedalen och dom fick åka hem till skellefteå utan poäng, viktigt!! Vi gör en grym match som många andra gånger men denna gången så får vi med oss yttligare än seger. Vi visar helt klart att tabellen inte gör oss rättvisa.. Vi förtjänar inte att åka ur. Så enkelt är det!!
Men bara att gilla läget och ge gärnet ändå :)

Loppan var tingad ikväll av min mor och far så nu är vi barnfria.. Älsklingen ska vila ett tag innan kvällen drar igång.. Vad den bjuppar på vet vi dock inte än men något mysigt blir det iaf :) Aldrig fel.
Har reserverat bio så vi får se om vi beger oss dit =) Dock börjar den inte förän halv 10 men va gör det !? vi har ju sovmorgon imorgon ;) haha!!

Igår blev också en myskväll, vi hyrde två filmer och köpte grönsaker och dipp och givetvis lite snarra också :)
Hur mysigt som helst :)
Nu ska jag plocka undan lite leksaker och dylikt och göra det fint här hemma och sen ska jag slänga in mig i duschen och göra mej i ordning för en mysig kväll med världens bästa :)
Hoppas ni får en bra lördagskväll!!
Pussåkram!


Lovely friday!

Godmorgon på er!!
Jag har sovit som en stock, blev dock inte sådär super många timmar eftersom jag fick nå il på kvällskvisten igår att städa och dona lite, fråga mig inte varför.. Men så blev det!! Blir slutklämmet idag med att dammsuga och skura och bädda rent i sängen sen har jag även tagit tag i den där tvättkorgen som vägrar ge upp mig, bara kollar in mig varje gång jag går förbi den.. Men nu järnspirkarns =)
Men de gör inget för idag är det fredag och en bra sådan också =)
Stort plus till solen som valde att kika fram idag =) Det klagar vi ju inte på :)
Nu hade jag tänkt koka mig lite kaffe och mysa med loppan innan vi kickar igång denna helg =)
Å eftersom detta fina väder är så blir det en tur till lekparken idag =)
Ha en underbar dag! :)



Promenix



Dans på bordet en härlig sommardag =)



Skottkärran är ett populärt färdmedel hos mormor och morfar!


Got to have!!

Här kommer endel saker som bara är ett måste såhär hösttid!!



Stilrena shabby "skylftar/tavlor" som pryder hemmet



Ett måste att ha mysiga filtar till mysiga kvällar i soffan!



Massvis med kuddar i soffan!



En projje att se filmer på när du ligger nerbäddad i soffan med din mysiga filt och alla kuddar!



Hyllar återigen ikeas doftljus



Simpelt men väldigt fint att pynta med några hjärtan här å där :)




förvara dina kakor i denna charmiga burk (stående synlig i köket)



Givetvis vill alla ha fint hår, detta är hårguden!




Färgglada orkideer som lyser upp den gråa tid som är.

Ja de var väl det!! Nu ska jag plocka undan lite innan jag kryper isäng!! Hoppas ni haft en bra kväll!!
Pussåkram


So far so god =)

Ännu en bra dag, å regnet verkar åkt vidare :) Himla bra!!
Började morgonen med en liten sovmorgon för att sedan mysa med loppan och läsa lite böcker och äta en god frulle! Sen begav vi oss till min farmor och farfar och hälsade på!! Å jag blir alltid så lycklig av att vara där..
Dom är så genuint snälla och dom blir så sjukt överlyckliga över att vi kommer och hälsar på =) Deras glädje smittar mig också :) ¨

Nu är vi på hemmaplan, loppan tar en powernap och jag, ja jag sitter här.. Har en ond tvättkorg som är överfull (ordagrant) som står och spanar in mig men jag känner mig verkligen inte på humör för nå nyttogöra idag.
Skulle egentligen behöva göra tons av nyttiga saker, typ dammsuga, skura, dammtorka, tvätta mm. Men vissa dagar känner man verkligen inge sug alls på att göra något speciellt.. Å idag är helt klart en sådan dag!! :)

Ikväll blir det träning med dom bästa för att sedan ha en chillarkväll :)
Nu ska jag antingen rycka upp mig själv och ta tag i detta som sneglar på mig från alla håll å kanter eller så blir det att se extreme home makeover bänkandes i soffan ;) Svårt val!? ;)

Ha en underbar dag! PUssåkram!
Btw, ikväll kommer en got to have lista ;) dont miss it ;D
bjuppar på en smyggrej ;D





En sådan här vill jag ha att ha alla mina städgrejor i :) katjing!! 


Vackraste!!

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag som nu avslutas med en förhoppningsvis bra film ;D
Har kommit hem från träningen och tagit mig en varm och välbehövlig dusch.. träningen blev i spöregn men de gick ju bra det med :D Om inte lite blött men va gör det egentligen!?
Medans jag tränade så var Svea hos min mor och hälsade på så min man fick sova någon timma innan han skulle bege sig på jobbet.
Finns nog ingen som lyckas fånga Svea på så fina kort som min mami gör.. Hon har sååå många sjukt fina bilder att det är helt galet!!!
Tänkte bjuda på en nu på studs, just so you know :D
Här har ni utan tvekan världens sötaste tiger:



Världens sötaste =)


Do you remember!?

Tiden rusar iväg och jag blir lite tårögd när jag inser hur stor och duktig våran lilla tjej har blivit!! Hon är utan tvekan det absolut bästa som någonsin hänt mig och jag har ALDRIG älskat någon såhär mycket!! Jag visste inte ens att det var möjligt!! Svea Lindström, ljuset i mitt liv!!!














Här har ni en samling bilder från när vi låg inne på BB!! Enjoy!


grey grey grey!

Goddag!
Jag måste bara börja med att fråga: Måste det vara så ofattbart grått å trist ute?! Man blir ju bara deppad :P
Inte kul!! Jag vill bara ha sommar, gärna året om!! Eller december kan få vara snö men sen 1 januari är det hel sommar igen!! Då hade jag vart glad :P Men man kan ju inte alltid få som man vill ;D På fullaste allvar!? finns det någon som uppskattar denna gråa period vi kallar höst!?

Loppan fick nå il och har ätit som en häst inatt, först innan hon somnade smällde hon i sig 1 flarra välling, sen vaknade hon vid 2 å smällde i sig en hel flaska vällling till, sen vaknade hon vid  6 och åt en hel flaksa välling till, sen vid 9 åt hon lite yoghurt och vid 11 en stor portion mat, nu sover hon och jag funderar skarpt på att lägga mig en stund jag med =P

Ikväll blir det träning och sedan hade jag planerat att det ska finnas någon ny bra film att hyra =)
Annars är dagen mest oplanerad =) Regnar det inte när loppan vaknar så går vi nog till lekparken och busar lite för vi ska ändå köra hem min bror som fått punktering på cykeln ;P

Jag vet att bloggen är lite snål på bilder och jag ska bli bättre på den fronten.
Dagens löfte är alltså att jag ska bjuppa på minst en bild per dag!? nice huh? :)

Ha en underbar dag!!
Pussåkram!!
bjuppar idag på två bilder som min mor fotat på loppan när hon vart där på besök =)






Skitväder!

Alltså kan det bara inte sluta regna!!? Jag kan ju hålla med om att någongång då å då är det mysigt att ha en riktig mysardag med tända ljus film osv och höra regnet utanför fönstret.. Men nu har det bannemej regna mycket på slutet, way to much!! Inte bra.. Kan det inte bli sommar igen? :P

Igår hände en ganska komisk grej, tydligen är det någon karin som numera bor i våran lägenhet och i å med det så har vårat elnät sagts upp, våran hushållsel, hemförsäkring osv osv.. denna människa har alltså ringt in själv till umeå energi och vattenfall och anmält att vi flyttat ut den 5 september och att hon numera bor här. Inte okej!!
Som tur var så kunde dom fixa så att det "aldrig hänt" Så nu är väl allt som vanligt igen.. Men man kan ju fråga sig vem denna människa är och vad hon har fått för frispel!? För jag är då rätt säker att vi bor kvar och ingen har flyttat in hos oss :P

Sen kan jag också berätta att jag vart duktig idag, medans Svea sov mellan 12-2 så passade jag på att städa :) Äntligen gjort!! Sjukt härligt!! Så ikväll kan vi bara slappa hyra en film och mysa järnet :) Aldrig fel.

Nu ska jag ta och busa med loppan som just ätit mellis och alltså laddat upp batteriet, så nu är det full fart :P
Kram!


Så mycket bättre!

Idag har vart en bra dag, vaknade med tuppen då min man kom hem från jobbet, Sen var dagen i fullgång =)
Har vart ner på kontoret och fått lite papper och info om mitt nya jobb =) spännande :P
Så på måndag inleder vi en ny vardag, loppan ska nämligen börja inskolas på dagis och sen den 1:a oktober börjar jag mitt nya jobb =) Loppan kommer då få vara på dagis mellan 3-4 timmar max så de känns ju ändå bra.. En fördel med att Alexander jobbar natt och är ledig på dagarna =P

Ikväll blev det träning, å en bra sådan kan jag tycka =) Nu sitter jag nerbäddad i soffan och kikar på tv och funderar skarpt på att gå och lägga mig omedelbart.. Dock finns det ju en heldel att göra här hemma, ser typ ut som det slagit ner en bomb :P Men jag tror bannemej inte att jag ids. Får bli morgondagens probs.. Det rockar att skjuta upp saker =P endel iaf =P

Sovgott!!


Wanna dance!?

Igår: vart en heldag med världens bästa lag, först match i skellefteå och direkt vi kom hem så sved vi om till partykläder och så var det lagest!! Helt klart en grym kväll, vi levererar alltid och det spårar alltid på ett bra sätt :) Tack för en awesome kväll :)

Idag: mår väl som man förtjänar, kan ju inte påstå att jag är på topp.. Men va gör det när allt kommer omkring!? ;P
Har just svullat en pizza och ligger nu däckad i soffan och försöker få bort skallebangen.
ps, när man är bakis så får man svulla pizza, de är bannemej okej :)

Imorgon kickar vi igång en ny vecka och jag ska ner till min nya chef och diskutera lön osv. spännande :)
Sen blir det inget speciellt som händer.. Jag måste tvätta och städa iaf =P men det är morgondagens probs.. Inget som jag tänker ta tag i nu =P

Nu ska jag vara lite mer bakis och se på en dokumentär som går på tv4fakta, de är om 11 september!
Ha en bra kväll!
Pussåkram


knepigt!

Jag har tänkt på en sak, hur kan England och Skottland och Wales ha egna landslag?
För tydligen så är ju inget avdera ett eget land.. Jag trodde då att iaf England var ett land, men allt hör ju till storbritanninen som landet i fråga heter.

Alltså det jag vill ha sagt, hur kan storbritannien ha 3 landslag!? är inte det lite fusk?
Kanske ska starta upp holmsunds landslag!? wanna joijna? VM 2012 heere we come.
bara en tanke såhär på kvällskvisten!!


wiihooo =P

Äntligen helg :) så himla skönt!! Å idag är en bra dag... Jag har nämligen fått veta att jag fick jobbet =) så himla spännande :) hejja mig!! Så på måndag ska jag gå ner på kontoret och diskutera lön och när jag ska börja =) har funderat på om jag ska ringa dagis och fråga om jag får börja inskolningen 2 veckor tidigare så att jag kanske kan gå på mitt nya jobb 1 oktober.. Har dock lite ångest över att Svea bara är nyfylda 1 år när hon börjar på dagis, någon som vet om det är något negativt/ovanligt!? Men jag vill ju ha detta jobb och dom vill ju knappast att jag ska börja först om 6 månader när tjänsten är ledig nu =P

Sen när jag klev upp hade min man kokat ägg och kaffe :) Aldrig fel. Så nu sitter jag nöjd och belåten och sipprar på mitt wienerkaffe!! wonderful!!
Så är ni lite deppiga denna regniga fredag så kan ni få lite glädje och energi från mig för jag har endel till övers :)

Nu hade jag tänkt busa lite med Svea, hon kom just bärandes på hennes väska med klossar och dumpade dom vid mina fötter så jag antar att hon tycker att jag ska sluta sitta vid datorn och leka med henne istället!
Trevlig helg gott folk :) Pöss

So sick!!

Gokväll!!
Träningen ikväll gick ju ändå ganska bra med tanke på att jag legat sjuk hela veckan =) Sjukt kul och bra träning var det också må jag säga :) Nu laddar vi upp inför lördagens match :)
Efter matchen värmde jag lite chiliconcarne och nu ska jag bara gå ut med Turbo och sedan bäddar jag ner mig i sängen och myser :) Svea somnade 9 ikväll efter lite strul men va gör det när allt kommer omkring =P Man kan ju inte alltid vara glad ;P Sen hur kul är det att gå å sova medans alla andra får vara vakna!? :P

Imorgon är helgen här och gisses vad jag längtar :) Det är nåågot speciellt med fredagar alltså :)
Imorgon tror jag det blir en lugn och mysig hemmakväll med mina två hjärtan. Kanske en bra film eller två!!
Vi är filmnarkomaner ;P haha!! meen film är bra skit, speciellt om man har bra skit hemma för att se filmen :)

Nu till det tråkiga, jag börjar bli väldigt less på endel kommentarer som jag får. Som jag inte godkänner men jag har många gånger funderat på att godkänna dom och hänga ut personen i fråga HELT!! å givetvis ge svar på tal på dina idiotiska kommentarer.. Men jag orkar fan inte lägga ner en sekund till av min energi på denna människa.. Hon är helt enkelt inte värd det.. Det är ju ingen jag värdesätter vidare högt om man säger så.. Men snälla.. Va nöjd med de du nästan åstadkom från första början, trots att du stod hemma hos mig, i mitt vardagsrum och lovade mig något helt annat.. Men nu får det fan vara nog. Visa lite respekt och gå vidare med ditt liv!!
Du kommer aldrig få din vilja igenom så det är lika bra att ge upp..
Tack å ADJÖ!!


Still no news!

Kan ju börja med att meddela att jag skrivit värsta långa och roliga inlägget och när jag sedan skulle klicka upp det så försvann allt av någon konstig anledning.. Så jag försöker börja om..

Har fortfarande inte hört något angående jobbet som jag var på intervju angående i fredags.. Börjar känna mej líte osäker.. Kanske var det nån kvinna med 10 år i yrket som också var på intervju.. Men det hoppas jag ju inte för då är jag ganska rökt :P haha!! Näe men förhoppningsvis får jag veta idag eller imorgon iaf :)

Nu sover loppan och jag har just städat undan lite skit och gjort det fint och nu har jag kokat mig en välbehövlig kopp kaffe :) aldrig fel.
När Svea vaknar så tar vi en tur ut till Ludden för att rasta borran och sedan får vi besök av fina Rebecca :) Då blir det nog lite mer kaffe och massa surr :)
Sen ikväll väntas träning, känner mej betydligt kryare och mina 40graders feber är som bortblåsta och min hals känns inte alls som ett öppet sår längre =) Dock är jag lite snuvig och har ont i bihålorna men de gör ju mindre :)

Imorgon är det fredag och i helgen väntas match, en viktig sådan också :P Sen efter det blir det eventuellt lagfest :) Ryktet säger att det börjas redan i bussen påvägen hem efter vi kammat 3 poäng ;) Katjing för det!!

Nu ska jag passa på att plocka undan det sista innan Svea vaknar, måste ju passa på medans hon sover för annars blir det ju inte gjort =P
Hoppas ni har en bra dag! Pussåkram!


Sjuklingarnas sjukling!

Att bli sjuk ingick verkligen inte i mina planer.. Men de är väl bara att gilla läget!! Enda jobbiga är att loppan också är sjuk.. Vet inte om hon åkt på samma som jag eller om de är en kombination av förkylning/tänder/1årssprutan!! Men aldrig kul när dom små är sjuka =(

Men förhoppningsvis så är det bättre för Sveis imorgon iaf! Sen om jag är sjuk några extra dagar det gör mindre..
Idag har vi iaf bara vart hemma och myst och vilat hela dagen lång. vi har sett massa filmer alla vi tre. Mysigt värre.. Vädret var passande till en riktig film dag också =)

Imorgon får jag förhoppningsvis veta om jag får jobbet!! Så imorgon håller vi alla tummar och tår.. Dock med min otur så får jag det nog inte.. Men hoppas kan man ju =)

Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och göra natt och förhoppningsvis vakna lite kryare imorgon!!
Hoppas ni får vara friska. Puss


måndag!

Godmorgon!!
Vaknade med halsont och suva imorse, inte så jävla populärt kan jag tycka.. Förhoppningsvis är det falskt alarm för jag har inte tid att bli sjuk nu också!!
Idag har vart en mysig morgon, började med en god frulle för mig och loppan för att sedan busa med Sveis och hennes nya leksaker =)
Nu har hon just ätit lunch och slocknade som en stock. en aningens tidigt men hon var HELT slut... Så ja hon sover nu =P haha!!
Men de kan vara bra för halv 2 ska vi på 1 årskontroll och då hinner vi ju äta mellis innan vi ska promenera dit =)

Nu har jag kokat lite kaffe och ska gå å ta mig en stor kopp för att sedan dona på lite här hemma..
Har några saker som behöver göras och idag är en bra dag för sånt =)

Hoppas ni får en fin dag! pussåkram




1år och 1 dag

Igår fyllde vårat lilla hjärta 1 år, tiden springer iväg!! harregud :)
Tusen tack för en toppen dag och all uppvaktning av Svea!! magiskt!

Idag blev en lugn dag hemma till en början, Sveis tog sovmorgon till sisådär halv 10 =P Det vart en lång dag igår =P haha.. När alla farit hem var hon inte lite slut =P det är jobbigt med kalas :D
Hon var inte den enda som var slut efter gårdagens kalasande.. Direkt när vi la ner huvudet på kudden var det godnatt =P haha!!

Nu sover loppan och min man han lagt sig han också en stund innan han ska åka och jobba =P¨
Idag fick jag äran att laga middag och då kokade jag potatis och gjorde hemmagjorda köttbullar och hemmagjord gräddsås och det vaart såå sjukt gott!! Jag tror jag måste börja laga mat lite oftare än sisådär 1 gång i månaden =P haha!

Nu ska jag passa på att plocka undan alla Sveas nya leksaker som har lekts med väldigt aktivt hela dagen och som nu pryder hela lägenheten =P Sen har jag en diskmaksin som ropar på mig och vill bli tömd och ja lite smått å gott ;P

Sen kan jag också meddela att imorgon kommer att bli en awesome dag!! can't tell u why dock, men så småningom kanske :) secrets secrets :)
Sen på onsdag eller torsdag får jag också veta om jag får jobbet jag sökte och var på intervju angående i fredags.. Tydligen hade dom tagit ut 3 st som fick komma på intervju så jag har ju ändå 33% chans :) hejja mig!! :)

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!!
Pussåkram!!


Tjollahopp

Gokväll!!

Idag har vart en bra dag!! Påbörjade att baka biskvier som strax ska färdigställas, inväntar bara Rebecca som ska komma och hjälpa mig att färdigställa dom och garnera dom! Har gjort klart botten iaf =)
Nu sitter vi och ser true talent, loppan sover och min man ska strax åka på jobbet!!

Imorgon är det äntligen fredag, tårtorna ska bakas och sen blir det storstädning på schemat.. Sen får jag ju inte glömma min efterlängtade jobbintervju =) spännande spännande :D Håll tummarna för mig :)
Sen ska jag också hinna med att baka negerbollar och muffins :) katjing!!
Fredagskvällen blir sedan en myskväll med film =)

Nu ska jag ta och börja ta fram allt som behövs till kvällsbaket.
BTW. Jag har fått en ny kaffebryggare!! TUSEN tack :) min 99:-'s kaffebryggare från rusta har nämligen gjort sitt =P men den höll ju ändå i 4 år.. Bra kvalla för 99 kr kan jag tycka :P haha!!
Hoppas ni haft en bra dag. Pussåkram


Dan före dan!

Godmooring!!!! :)

Sov som en stock inatt, Svea vaknade vid halv 7 åt lite välling för att sedan somna om igen, när vi sedan klev upp var det full fart, Svea sprang runt runt med ett gosedjur i koppel (bytte ut Turbo för han tycker inte de är så värst kul) haha :D
Sen ville hon att jag skulle gå bredvid hon och hålla handen medans hon gick med sitt gosedjur, så det är vad vi gjort hela morgonen!!
Mitt upp i allt släpper hon mig och kopplet och springer in på sitt rum, jag sätter mig då på golvet lutad mot soffan och jag hör hur hon bökar på i hyllan i sitt rum, efter ett bra tag kommer hon överlycklig ut med nickenyfikenboken i handen och sätter sig i mitt knä och öppnar boken.
Min lilla älskling börjar bli stor!!

Nu sover hon och jag har satt mig i soffan för att slappa en stund :)
När loppan sen vaknar så ska vi ta en promenix på coopra och inhandla lite så vi kan baka, för om två dagar fyller ju vårat hjärta 1 år :) gisses..
ligger dock lite efter i bakningen, det enda jag hunnit med so far är en uppsättning bullar =P
Men förhoppningsvis så lyckas vi baka biskvier och chokladbollar idag!!

Nu ska jag få i mig nå lunch!
Ha en bra dag! Puss


RSS 2.0