SaraIdaSofia! -

The new me!

Godmorgon!!

Helgen är förbi och imorgon går vi in på sista inskolningsveckan sen är verkligheten här.. Pirrit!? Japp!!
Igår var en mysig kväll, blev middag i stan med världens finaste man och sen lite annat smått å gott :) Aldrig fel!!

Nu så har loppan just ätit middag och våran middag står i ugnen, ikväll serveras det smördegsinbakadfläskfile fylld med fetaoströra och potatisgratäng till det =) Låter det dåligt!? Neej.

Annars så kan jag meddela att fotollsäsongen är över och det känns väldigt tråkigt, men å andra sidan så inledde jag mitt "nya" liv idag.. Jag tänkte nämligen att jag ska fara ut och springa 4 ggr i veckan och det började jag med idag.. 30 minuter blev det idag och det kändes som en lagomstart för en otränad själ =P
Jag har ju mina sista kilo som jag vill bli av med och nu har vågen stått still lite väl länge så jag måste lägga in en högre växel helt enkelt sen kan det ju vara en fördel om man orkar en hel match om man ska spela fotbolll =P
Så förhoppningsvis håller jag detta nu och tar mig i kragen och sticker ut å kutar mina 4 gånger.. Men det blir ju perfekt när jag börjar jobba för då tänkte jag att när jag slutar kan jag sticka ut och springa 30 min och sedan hämta loppan på dagis! Primaskinka JeppJepp!

Annars då, ikväll blir en lugn kväll hemma.. Kanske en film!!? Det finns en skräckis jag skulle vilja se.. tror den heter insidous eller något liknande. Får se om min man vågar se den eller om det blir någon komedi ;P haha!
Hoppas ni haft en lika bra helg som vi haft!! =)
Pussåkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0