SaraIdaSofia! -

Semester del 1!

Gokväll!!
Idag har vart en ypperligt bra dag, klev upp med tuppen idag och åkte över till Obbola och där vi fick sålt våran andra bil!! Himla bra, så nu slipper vi tänka på den.. Sen så åkte vi en repa till staden och gjorde några ärenden och sedan vid lunch så begav jag mej till Hörnsjö och hälsade på Annie som är hemma och hälsar på! Riktigt mysig dag!
Blev först en långpromenad med massa skitsnack och sedan bjöds det på fika och jordgubbar :)
Sen hann vi med lite mer skitsnack och sola lite innan det var dags för middag!

Nu är jag hemma och vi har just satt upp våra nya sängbord. Det vart ju fantastiskt bra!! =)
Nu har Svea just somnat och nu ska vi se Black swan.. Folk har tjatat länge om hur otroligt bra den ska va så de är väl på tiden att vi tar oss i kragen och ser den :) Sen blir det sängen för våran del så vi tar oss upp när vårat troll vaknar imorrn =)

Imorgon är oplanerad, eller vi ska åka till staden och inhandla nå nya bromskivor eller nått sånt till bilen och sen tippar ja på att vi ska byta det också =P Sen hoppas jag på sol så jag kan ligga lite i solen och jobba på min bränna.. Den har som stått still nu ett tag.. Så nu börjar jag blekna som den svenne jag är! :P

Hur som haver, jag har massor med pics som jag ska lägga upp från dagarna som varit, mestadels från helgen i videlund :) men hang tight, de kommer :)
Nu börjar filmen!!! Hoppas ni haft en bra dag!!
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0