SaraIdaSofia! -

2011-02-21

Hej!!
Såhär är det.. Jag avbokade min tandläkare imorse.. haha ja men faktiskt inte för att jag var rädd utan för att jag mådde så himla dåligt imorse, huvudet höll på att sprängas osv. Men jag fick en ny tid och den ska jag givetvis gå på!! dock är den en månad bort men men så kan de gå!!!
Lillan somnade vääldigt tidigt igår, strax innan sju.. Sen vid halv 4 imorse hörde jag hur någon liten godning låg och skrattade och tjollrade på. Jag gjorde lite mat och vips hade hon somnat om igen och vi sov till 8 =) Man kan säga att det tär på krafterna att hälsa på mormor och morfar!! =P haha!!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fräsha upp mej lite för att sedan åka och rasta mors å fars doggisar. Sen blir de att gå ner på öppna för att ha mammagrupp =)
Sen så hade jag tänkt åka hem och få nå liv i min man och sedan får vi se vad vi hittar på =) men jag skulle tippa att vi ska dona lite i lägenheten, har fortfarande ej fått upp tv´n i vardagsrummet på väggen osv. Men snart är de ordning här också =P

Näe nu måste jag kasta mej i duschen så jag hinner i tid till mammagruppen!
Ha en bra dag! PussPuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0