SaraIdaSofia! -

Känns väl sådär!!

Gokväll!
Nyss hemkommen från ett fotbollsmöte såhär på kvällskvisten, skönt att komma ut en sväng istället för att bara sitta inne hela dagen!
Svea är lite bättre, men bara lite! Hostan är fruktansvärd och jag lider med henne! Febern är som tur var inte lika hög som den vart utan har nu legat kring 38, men vill inget hellre än att mitt lilla hjärta ska få vakna imorgon och vara betydligt piggare!
Jag har världens ondaste hals och jag har fått förkylningsblåsor fulla tungan och det gör sjukt ont heeeela tiden! Direkt tungan snuddar i kindtänderna så ryser jag för att de gör så ont! Så ja kortfattad, sjukstugan är fortfarande i rullning! Den ända som är helt kry är min man, men han trillar väl dit snart han me ;D
Idag har jag hunnit en hel del eftersom min älskling mest bara sovit idag, jag har hunnit städa, tvätta, börja göra de lite sommrigt på balkongen mm :) det gillas, nu är de bara en grill och lite blommor som ska inskaffas sen är jag 100% redo för sommaren, juste, skulle behövt måla om utemöblerna iof! Meen får se om jag ids :P

Newbody kom idag och min rosa sporttop som jag beställt var magiskt fin :) lika så mina randiga jollysocks :)
Nu ska jag bara lyckas få iväg alla andra paket som jag sålt till andra :) just nu har jag hallen full med massa newbody!
Så ni som köpt av mig får mer än gärna svänga förbi och lösa ut era paket så fort som möjligt för jag kommer aldrig hinna fara runt och dela ut till alla som köpt! :P tack på förhand ;)
Nu ska jag bädda ner mej i sängen med min sjukling och kika lite på navy!
Hoppas ni haft en bra dag och att ni håller er friska! Pussåkram
PS
bjuder på en bild på en förväntansfull sjukling som hörde att mormor skulle komma förbi!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0