SaraIdaSofia! -

God Kväll!

Idag har det varit en lugn dag, vi har bara degat framför tv´n, verkligen inte gjort något alls =) Ganska skönt, men de känns som om de börjar bli lite för många sådana dagar! ;P
Inatt vaknade jag av att jag höll på att svettas ihjäl, och jag kunde inte koppla vad som levde om så mycket. de dånade typ.
Tillslut när jag lyckats vakna till lite mer så inser jag att klockan är tre på natten och att de är Alexander som för allt oväsen. Han har hämtat min hårblås och ligger i sängen och blåser in varmluft unde täcket. Haha.. Någon var frusen. Jag skulle tippa feber, för vi har de inte direkt kallt i lägenheten :)
Men jag lyckades somna om och när jag vaknade imorse så låg han utan täcke och var glöd het :p

Idag har våran hyresvärd varit förbi och kaklat i badrummet och imorgon ska han foga, sen är de klart! skönt! =) 
Vi har en himla beslutsångest om vi ska ha kvar badkaret eller inte eller Alex vill ha bort de men de är väl mest jag som velar, jag tycker de kan vara så himla skönt att komma hem från jobbet frusen och less och bara få krypa ner i badet, även om man inte badar så ofta så är de skönt att de finns där för gångerna man bli sugen på att bada.
Men samtidigt skulle de vara skönt att få stort utrymme till duchen också, slippa stå i badkaret och duscha. Men jag vet inte, blir tokig! :p
Men de löser sig, man kan ju ta bort de och ställa ner de i förrådet och om man ångrar sig är de ju bara att bära upp de igen..

Löning på Fredag! Inte helt fel måste jag erkänna :)

nu blir de utgång med dogsen sen ska vi krypa ner framför tv´n igen :) Hoho! 

Jag är så lycklig, tack för att du finns hjärtat! 





måste bara säga, det är underskattat att vara ute på promenad :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0