SaraIdaSofia! -

Good morning sunshine!

Imorse vaknade jag och insåg att klockan var 06.00. Stress Stress Stress, men 7 minuter över sex var jag på jobbet och ingen skada skedd =) Lastningen hade inte ens kommit igång, kranarna var inte på plats så de gick bra =)
Dagen har gått relativt fort idag måste jag erkänna. Jag trodde det skulle bli en sjukt lång och dryg dag eftersom jag fick en sån dålig start på dagen, men icke de =)
Jobb imorgon också man ska inte klaga på att man får jobba men de börjar kännas lite segt nu när man jobbat sådär 28 dagar irad då man är van att få vara ledig minst en dag i veckan =P Men det får jag väl ta =)
Nu ska de göras lite nytta! Har tusentals saker som jag borde ta tag i men vi får väl se hur långt krafterna räcker. Först och främst hade jag då tänkt ta mig lite afterwork fika =)
Ikväll är det älskvärd fysträning! Tjiho! feel free to join us!

Näe detta har jag så inte tid med. Ska nog stänga av datorn så jag inte smyger hit i smyg. För är den avstängd orkar jag inte starta den för det tar sån himla tid att starta datorn, få igång internet osv :P haha. Bra plan där!
Tjing!

Du är mitt ljus, finns ingen som gör mig så lycklig som du :) Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0