SaraIdaSofia! -

Måndag!

Imorse vaknade jag ganska tidigt så att säga, återigen svettig och en enorm huvudverk. Vet inte varför men jag hade kanske dunkat huvudet i väggen några gånger?

Idag så är det löning så jag och älsklingen åkte förbi banken och gjorde några ärenden och sedan åkte vi hem och betalade räkningar, det är inte det roligaste, känns som pengarna bara springer iväg!
Sen åkte vi upp till stan och köpte hundmat och lite mer tjafs. Sen åkte vi ut till obbola och släppte dogsen och dom sprang och busade vid vattnet, dom vågade dock inte bada =P
Nu är min man hos sin bror och hjälper honom att skruva i bilen och jag har just ringt en miljon samtal. Jag ringde:   

  • Folksam
  • Tre
  • Banken
  • Hyresvärd
  • Umeå energi
  • Jobbet
  • Folksam (igen)


Alla hade världens längsta väntekö så jag trodde jag skulle dö, fick vänta 10 minuter en kvart för varje gång jag ringde (utom jobbet då) Å jag hatar att vänta!
Men nu är det gjort och nu tänker jag inte ringa ett enda samtal till :)
Imorgon är jag också ledig och de suger, fast jag jobbar ju heltid hela sommaren så snart drar de igång. Typiskt värre kanske, när man ska vara ledig och resa och njuta av sommaren då jobbar jag. Fast ev får jag ledigt i Augusti och sen är det ju inte omöjligt att ta ledigt någon torsdag, fredag så man får någon långhelg =)
Igår så hyrde älsklingen med sig en film efter han och linus varit och fiskat, Filmen var faktiskt ganska bra men efter 1 timma så frågar alexander mig:
- Älskling, har du somnat?
- Nejdå, jag tittar för fullt
- Ida, ska vi gå och lägga oss?
- Ja de vill jag! :)


hahah. jag var så fruktansvärt trött, jag sov när han frågade kan jag lova. Men det var synd, jag hade gärna sett klart filmen, men de får bli en annan gång =)
Näe nu ska jag ta och gå en promenad runt djupvik med Sandra och Leon. Sen ikväll blir det lugnt, kanske ska åka och sola, men jag vet inget. Det finns iaf inget speciellt planerat för kvällen!
Adjökens!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0