SaraIdaSofia! -

D Day!

Idag fyller jag år :) jihoo!

Från de ena till de andra så tänkte jag berätta om igår..
Vi ringde til Vännäs för att höra att dom kunde ta emot oss och det visade sig inte vara några probblem alls utan vi skulle återkomma när vi åkte hemifrån. Vilket vi också gjorde men då var det bara telefonsvararen och då sa dom att vi skulle prata in ett medelande så skulle dom ringa upp senare.
Såhär löd vårat meddelande:
-Hej vi har haft kontakt med er tidigare och vi har bestämt oss för att åka upp, vi börjar åka på ett tag vi ska bara packa i ordning osv, sen åker vi ju från obbola så det lär ju ta ett tag.

Väl framme i Vännäs så möts vi utan vetrinären. Han skäller ut oss för att han har vart där från klockan 10 och väntat på oss. Jag blir arg och frågar vem som sagt att hanskulle vara nere på mottagningen klockan 10? Vi åkte ju kvart i 10 från Holmsund/obbola och sen när tog det 15 minuter till vännäs? på köpet så var det sån sjukk tjock dimma att jag såg max 3 meter framför bilen. Så jag var inte så motiverad att köra snabbt! han säger då att vi fan ska få betala honom från klockan 22.00.
Han är så sjukt otrelig att det är skrämmande.
Pernilla går på toaletten. Han säger åt mig att fylla i en lapp och väga Tess.
Jag sätter ner Tess på marken på vågen och kollar vikten. Då kommer han utskrikande och skäller på mig för att jag låter hunden vara lös på vågen. (det finns ingen annan där än vi) och att det är själva fan att vi inte kan skynda oss lite.
Sen säger han till mig att jag ska ta med mig Tess och komma in och att han hoppas att jag för helvette fyllt i papperna rätt. Jag säger då att det är inte min hund utan att de är hon som är på toa som äger hunden, jag är bara med för att hjälpa till. Han svär en sjuhevetes lång ramsa och mumlar något som jag inte lyckas förstå.. Sen smäller han igen dörren och försvinner.
Jag går och bankar på toan och tillslut är Pernilla klar. Han är då flygförbannad och är riktigt otrevlig. Jag har nog aldrig stött på en mer otrevlig människa..

Hade det funnits någonannan jourvetrinär så hade vi åkt dit direkt. Men så är inte fallet, han hjälpte oss (dock inte trevlig) Och sen sa han att han skickar en faktura. Hejdå.

Så mitt råd är!!!!! Gå aldrig till Vännäs. Där jobbar det bara elaka människor. Tråkigt att det ska finnas sådana där människor.
Nu hade jag tänkt städa och sen i eftermiddag är de fika =)
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0