SaraIdaSofia! -

crash bom bang!!!!!!

Kvällen som såg ut att bli så lyckad slutade i oljigt kaos och 3 besökare!

Middagen var serverad när de ringde på dörren, min älskade bror och hans två kompisar kom förbi och störde oss i något som skulle bli en romantisk middag för två =P (inte för att de gjorde så himla mycket men ändå)
Vi åt maten medans dom kikade på tv, sen efter ett tag så begav dom sig och jag och älsklingen intog tv´n. Sen kommer vi på att vi ska göra en efterrätt och jag går och kollar vad frysen hade att bjuda på. När jag hittar etferrätten så bestämde vi oss för att friitera den så jag gick ut på balkongen där vi har fritösen för att det luktar så himlarns illa om man gör det inne.
Jag satte mig ner på stolen och tog ett djupt andetag, de var väldigt skönt ute, jag ropar på min man och han kommer och joinar mig. Jag sitter då på en stol som min käre man råkade pajja två ben på tidigare för någon vecka sedan, men de går att sitta på den om man sitter försiktigt.

Lycklig som jag kände mig så lutade jag mig bakåt och kurade ihop mig och drog upp fötterna på stolkanten,
BANG!!!!
Dom trasiga benen gick rakt av och jag föll pladask ner, landade på ett litet bord som vi har där ute där vi hade fritösen stående. bordet gick av och ena plankan spetsade min högra skinka och PANG igen så hade jag hela fritösen över mig, och locket, ja de hade åkt av. Med andra ord min rumpa värkte och jag var DRÄNKT i olja!!!!!!!!!!

På köpet så hade jag mitt favorit linne och min favorit kofta och på köpet mina favorit mjukisar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F U C K!!!!!!!!!!!!!!

Men men, nu såhär i efterhand är de nästan lite "smygkul"! haha! Inget jag kommer glömma i första taget om man säger så!
Nu har jag iaf gjort nästintill allt som står i min makt för att få bort oljan från mina kläder och funkar inte kvällens teorier så ska jag inhandla tabort imorrn så får jag pröva det! !
Jag bara så måste få bort oljan!!!!!!

Jag kan ju meddela att fritösen hade mycket olja i sig och jag såg ut som en in oljad bodybuilder utan muskler när jag stog där utan kläder.
Ett blåmärke och ett gottskratt rikare är hur jag summerar och avslutar denna fantastiska Tisdag!

Sovgott!


BTW: Jag tror olja är riktigt bra för huden,
för nu är jag len som en barnrumpa trots
att jag föröskt gnugga bort all olja i duschen!!!

Älskar dig!

Sådär skulle jag sätta mig på stolen när helvettet brakade lös!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0