SaraIdaSofia! -

dålig uppdatering!

Ja det har det varit, men jag kan berätta att det beror på att jag inte haft tillgång till någon datorn för att våran skärm gick sönder. Men nu har jag fixat en ny, en tjockis! Dom håller då för allt!!! Hehe!
Förövrigt så är jag fortfarande ledig, men med lite bättre känsla när Alex jobbar! Då gör det inte lika mycket att jag är ledig! Men men!
Igår storstädade jag och tvättade, fixade även undan på balkongen. . . Å som avslutning blev de en cykeltur med Tempo! =)

Imorse vaknade jag relativt pigg halv 7! Så jag klev upp och höll min man sällskap medans han åt frulle! Sen när han åkte på jobbet tog jag en promenad med hundarna och sedan åkte jag ut till min mor och höll hon sällskap till fruosten =)
Nu är jag hemma igen och inser att klcokan är kvart över 8 och jag har inget att göra, alla jobbar ju. Utom jag då =P haha!
Men men de är inte mycket att göra något åt. Nu ska jag iaf köra igång en tvätt eftersom min söta älskling alltid måste ha rena käder på jobbet! Så vi måste tvätta varannan dag. Kul va? Nja, inte direkt. Men så kan det gå! Sen måste jag också åka och köpa hundmat!! Så mycket planer har jag än så länge, kanske blir en vila i solarium också =)
Trevlig Onsdag!
Puss

Ida ♥ Alexander


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0