SaraIdaSofia! -

waiting!

Pernilla kan vara rätt seg, klockan halv 11 sa hon att hon är här på en timme =P nu är klockan snart halv 1. Aj Aj, haha.
Jag sitter iaf bara hemma och väntar på min sega vän och Alexander har åkt till Obbola. Så just nu är jag lite smått uttråkad! Men så kan de gå ;) haha!

När hon kommer iaf ska vi bege oss och träna dogsen och de är alltid lika kul, för man ser verkligen hur dom lyser upp av glädje och att dom verkligen älskar det. SÅ det gillas av dom.

Btw, jag är förmodligen ledig hela veckan. Onödigt, om man frågar mig.
Men men. Not my buisness.
Idag så skickade jag även in papperna till Akassan. Så snart får jag väl komma igång med stämplingen också och det skulle ju vara hur bra som helst! behövligt om inte annat. ;P

Idag blir det bara att njuta av det fina vädret, efter vi vart och släppt dogsen så blir det nog att åka till Obbola och se hur det går för min man och sedan har jag faktiskt inte så mycket mer planerat. Det blir en spontan dag och det uppskattas.
Ikväll hade jag tänkt se idol med min karl och sen klockan 21 är de Girl next door. Hel mysigt!
Egentligen borde jag kört igång en tvätt men jag hittar som inte motivationen, istället sitter jag här och pladdrar på om massa onödigt och förmodligen efter jag skrivit klart här så bänkar jag mig på facebook eller nått. Inte bra. Lathetssyndrom. . . watch out!!!!!!!!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0