SaraIdaSofia! -

2010-08-04

Gokväll!!

idag har det regnat, å inte lite heller.. Det har verkligen öst ner!! Skitväder.. Vars tog sommaren vägen lixom!? Ingen som vet ingen som vet!!! Men men bara att gilla läget.. Sommaren är ju ändå över snart!! suck!
idag har vi vart till stan och blev bjudna på middag hos B-I och Sven! Himla trevligt!! Sen efter det så trotsade vi regnet och åkte och kollade på mitt lags match som slutade med ännu en seger! Så himla bra om jag får säga det själv!! Kanske blir div 3 nästa år!? Dom leder ju serien än så länge iaf :) Inte illa!!
Det ser helt klart ljust ut :)



Sen ikväll kom Josefin och janikke förbi och sa hej hej hallå!! Kikade in våran lägenhet och delade med sig av lite skvaller! inte dumt :)
nu har älsklingen lagt sig och jag sitter här med ett stort glas cola och bara slappar =) Ska väl också lägga mej snart!!
Förövrigt så kan jag berätta att nu är jag i vecka 38!! Så nu är bebben klar! Så jag skulle bli himla glad om de hela kunde sätta igång snart! Vill så gärna träffa de lilla undret =) Längtar så jag håller på att krevera!!
Har ändå gått och burit på hon snart i 9 månader, börjar bli lite less ;D (om man får säga så)
Ryggen värker, magen är ivägen, kroppen sväller av all vätska, orkar inget alls, ont i mina fogar mm.. Dom sista veckorna är heelt klart dom tyngsta!! Men snart är hon här och vi längtar så ofantligt mycket efter hon! Ska bli såå spännande att få se hur den lilla damen ser ut =)
Du är välkommen att titta fram nu nämligen =)

Sovgott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0