SaraIdaSofia! -

2010-08-21

Hallå i stugan!!

idag har vart en lugn dag, vi var förbi Alex farmor och farfar och hälsade på och snackade lite skit! Annars har det inte blivit många knop gjorda idag! Det har ju inte heller vart så värst bra väder :P Verkar ju inte bli nå bättre imorgon heller!! =( Men men!! Som man brukar säga,


"det finns inge dåligt väder, bara dåliga kläder"
;D

Jag är sååå less på att vänta nu!! Det är verkligen inte min starka sida det här med att vänta! Vill så himla gärna att de ska sätta igång nu!! Man går liksom runt och längtar efter smärta. Hur vanligt är det!?
Sen kan jag också meddela att man letar efter små tecken, heela tiden. Kan vara allt från en liten ilning i magen till en känsla.. Man söker verkligen efter ett tecken på att något ska ske!! Men allt verkar vara förgäves!! Jag tror aldrig hon kommer komma ut!! Jag är som en elefant, dom är ju dräktiga 36 månader eller något sådant. Det kommer nog jag också vara!! Suck!!
Näe men allvarligt!! Nu får de banne mej vara dags! Vill så gärna ha våran prinsessa här nu så vi kan få mysa och gosa med henne!! Hon måste ju inse att hon kommer ha de tusen gånger bättre på utsidan än inne i magen!!? Hade jag vart inne i någons mage och haft de så trångt så jag knappt kan röra mej så hade då jag kommit ut!! Var väl därför jag kom lite för tidigt! Lyllos min mor och far!
Kan inte jag bara få ha lika tur!!? vavava!?

näe nu ska jag se klart Barca sen blir de sängen! Sovgott! Puss
Hoppas Hoppas!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0