SaraIdaSofia! -

Fredag!!

Äntligen helg =) så skönt!! Dock är helgerna nuförtiden väääldigt lugna eftersom jag inte har så himla värst mycket ork.. Men de är mysigt att vara hemma och dona på och se film och bara få rå om varann :) Jag gillare :)
Idag åkte vi upp till stan för att hämta en bilbarnstol som vi skulle hyra, dom som hyr ut stängde klockan 12 och givetvis vaknade vi lite väl sent, men vi hann till stan i tid.. Dock så kunde vi inte hitta dit!?!? så klockan hann slå 12 medans vi var och irrade runt på grubbe ;D haha!! Ingen skyltning inget alls fanns.. Så de blev ingen barnstol idag!! Men nu har vi hittat en fin på blocket för en bra peng och den är inte ens ett år gammal så vi ska åka och kika på den om ett tag!! Så förhoppningsvis har vi en innan dagen är slut :P 

Sen ikväll står det bullbak på schemat, sen blir det nog lite bullätning och kanske en film! Älskling jobbar ju inatt så han är nog inte heller sugen på något avancerat!! :)
Nu ska vi också snart åka och hämta hem vårat nymålade vardagsrumsbord!! Det vart ju så himla bra!! Men tidigare idag var det inte riktigt torrt så det fick stå kvar i Obbola över dagen!

Nu vill jag ha våran bebis!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kom ut :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0