SaraIdaSofia! -

Måndag!

Idag har vart en lugn dag, har också varit till Hanna och blivit fin i håret :) Himla bra!! Nu är jag redo för bebben :) Välkommen ut snart!!
Efter jag hade vart hos frisören tog jag en promenad hem, inte så himla kul. Ångrade mej direkt jag börjat gå.. fogarna och ryggen värkte men de gick bra ändå :) Nu är vi hemma och älsklingen ska just börja göra pannkakor åt lilla mej :) Inte illa.. Pannkakor med nutella, glass och hallonsylt!! Mums :)
sen blir det att åka och fiska och bara känna lugnet :)

Idag var vi en vända till stan för lite ärenden, hittade då en tröja till mej för tiden då jag kommer vara ogravid =) Första gången på länge som jag köpte kläder som inte är gjorda för en gigantisk mage :P haha! Himla fin om jag får säga de själv!! Var en svart Adidas med silver ränder och ett silvermärke på ryggen :)
hittade även en Pymme till våran lillatjej och en snutte :) Inte dumt!!
Näe nu ska jag invänta middagen! Pusspuss

Justja, haha.. idag när vi åkte bil så åt jag och älsklingen en macka och så kom de upp en tomat i mackan och min man hatar tomater och jag var inte sugen heller för den såg lite skrumpen ut. Så jag bestämde mej för att kasta den, jag vevade ner rutan på bilen och kastade ut den!! Tro ni inte att jag råkade träffa av en kille rakt på magen, dessutom hade han en vit t-shirt!! Stackarn :( hahah men de var verkligen inte med min mening.. Jag såg honom helt enkelt inte ;P
hahaha.. Jag skrattade så jag grät och bad alex gasa botten!! :)


Kommentarer
Postat av: Rebecca

HAHAHAHAHAHAHAHHA, Jag skrattar ihjäl mig!!! Om det ändå varit en halvskrumpen gurka eller nått. Men en tomat, stackarn:P

2010-08-16 @ 18:26:30
URL: http://annarebeccapalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0