SaraIdaSofia! -

Handyman!!

Idag har jag vart ledig och det har vart minst sagt skönt!!
Vi har vart hos Alex farmor och farfar och ätit lunch och snackat skit =)
Sen på kvällskvisten kom alex farmor och farfar hit och Sven är då minsann en "handyman"
Han kopplade in el till tvättmaskinen så nu håller jag på att tvätta för fulla muggar (äntligen) och så kopplade han in en diskmaskin. Hur bra som helst!! Vi hittade en diskmaskin på blocket som vi skulle åka och köpa och då visade det sig att det var våran granne som sålde sin. Hur bra va inte det? Blev inte många meter att flytta den från hans förråd till vårat kök!!
Så nu slipper jag vänta en vecka på tvättid och framförallt så slipper vi diska och använda samma glas i flera dagar =P !!
Superb om jag får säga de själv!!!
Imorgon är det jobb som gäller, men vi ska på förlossningen imorgon så det blir bara en halvdags jobb!! Men he dug ;) haha!

Sen kom även Alex papi förbi och redde ut de vi fuckat upp med spjälsängen =P haha man kan inte alltid vara smart ;D Sen hjälptes Alex och Thomas åt att tömma vårat vardagsrum helt eftersom någon snubbe skulle komma förbi imorgon och slipa golvet! Så nu får vi ett fint golv också :) Not bad Not bad!
Sen satte vi upp några hyllor i barnrummet och det vart väldigt fint och mysigt =)

Nu blir de att lägga mej i sängen och kika lite på tv och bara slappa tills tvätten är klar å då blir det att köra en tvätt till innan sängen kallar! HImla effektiv dag om jag får säga de själv =)

Hoppas ni haft en bra dag trots det tråkiga vädret!
PussPuss
Tack för all hjälp som vi har erhållit idag =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0