SaraIdaSofia! -

Söndag!!

Äntligen är gamla lägenheten HELT urstädad!! Känns så himla skönt att ha gjort klart!! Nu är den lägenheten ett avslutat kapitel!!!
Dock tog det ju sin lilla tid men så kan de gå!
Morgonen började iaf med fika hos farmor och farfar och sen åkte vi och städade!
Efter att vi hade städat klart så åkte vi till mor och far på middag! Mums, blev grillspätt och potatisgratäng!! Dock blev de en väldigt sen middag, 21.00 serverades den nämligen =P

Nu är vi nyss hemkommna och nu slappar vi bara och känner lugnet, är ledig imorgon så de är ju ingen stress men att krypa isäng!! Dock ska älsk upp 3 inatt och jobba men han får ju gå å lägga sej när han kommer hem!! tror inte jag orkar följa med inatt.. Är helt knäckt efter dagens bravader!! Man är inte lika hurtig som förr.. Inte ens nästan.. Mina fötter är uppsvällda och de känns som att gå på bollar!! =P
Sommarens första myggbett har gjort entre på min arm.. Klivar som tusan!! Myggen är något jag inte saknar direkt! Hatar myggbett!!

Igår blev de Nordic rock.. Måste dock säga att de va himla bortkastade pengar.. 1200:- åt fanders!! orkade inte ens stranna kvar för att se Europe!! Utan vid halv 12 drog vi oss hemmåt.. älsklingen hade så sjukt ont i huvud och hals och jag hade det jobbigt i magen, fanns dessutom inga sittplatser och mina ben värkte.. Ingen höjdare med andra ord!! men de är som inget att göra något åt!! Bara att gilla läget!

Nu ska jag ta och krypa ner i soffan med min man och bara mysa!
Hoppas ni haft en bra helg! PussPuss
Älskar dej Alexander

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0