SaraIdaSofia! -

Torsdag!

Imorgon har jag vart sjuk i en vecka! å Jag kan meddela att jag saknar mina lukt och smaksinnen.. Så himla tråkigt att inte känna några ofter eller någon smak av något.. Farligt. tänk om jag går runt och luktar död kamel och inte märker de själv =P ahah! Inte för att jag tror det, duschade faktiskt imorse :P haha!
Skämt å sido!! Näe men seriöst börjar bli less.. Sen pga att jag har ständigt lock i mina öron gör att det känns som jag är i en egen bubbla.. Himla jobbigt och väldigt onödigt!
Imorgon är det jobb om jag vill och kan jobba.. men jag vet inte.. Känns drygt om jag suklle åka på jobb imorrn och sen bli sjuk och ligga hela denna helg också.. Kanske lika bra att vara hemma imorrn så jag får bli helt frisk?! hmm Ja jag vet som inte riktigt.. har ändå vart sjukskriven hela veckan och måste erkänna att jag börjar bli lite små less på att vara hemma och hänga och göra absolut inget alls!!
Dock smet jag ut idag och for till Kasa med theresia och simon och lät hundarna springa och bada ett tag, men de behövdes.. Man blir ju knäpp av at sitta inne och vara helt isolerad när det är sådant här väder ju!!
Himla trevligt var de iaf!!
Nu är jag hos min mami och ska hämta lite saker och för att jag behövde någon som tyckte lite synd om mej =P Alex är på träning och då passade jag på att åka ut till mor och far och bli omhändertagen lite :)
HOppas ni har haft en bra dag! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0