SaraIdaSofia! -

1:a advent

Igår blev de en helkväll i obbola där vi spelade kinect. Himla trevligt var det må ja säga!! När vi sedan kom hem så var väl klockan strax innan 1 och när vi kommer fram till porten så inser vi att hemnyckeln ligger inne i lägenheten och givetvis var porten locked!! Så vi fick buttert gå å sätta oss i billen och vänta till klockan 03,00 då porten öppnas =P Skitskoj!!
Väl inne i lägenheten somnade jag snabbt!

Idag har vi vart och kikat på ett hus, dock så var rummen lite små och månadskostnaden var lite väl hög. Alltså inget aktuellt! Men men vi spanar vidare :) Dock är hus inte något akut. Vi bor ganska bra där vi bor nu men hus är ändå hus och det skulle ju inte vara dumt :) Så vi ska kika vidare. Rätt var det är så kommer de upp något genialiskt kap som man bara inte får missa!!
Sen så har vi också vart förbi mor och far och hämtat hem Sveis och nu är vi på hemmaplan och mina älsklingar tar en powernap!!
Ikväll blir de bara mys här hemma, vi har hyrt en film och ska bädda ner oss i soffan :) Det gillas.. Inhale heter filmen om jag inte minns fel!! Kommer bli kanoners!!

Hoppas ni haft en trevlig helg!
pusspuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0